Sziasztok!
Olvasgatlak benneteket folyamatosan, de kivételesen nem akartam bekapcsolódni, mert óhatatlanul a tünetekről kezdenénk el beszélgetni, márpedig én gyakorlatilag bármikor képes vagyok bármilyen terhességi tünetet produkálni, leszámítva azokat, amikről még nem olvastam...
Egyébként hétfőn megyünk vissza UH-ra, ma felhívtam reggel, hogy hát ugye húsvéthétfő, meg ilyenek, de mondta, hogy persze, hétfőn menjünk, mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga, hogy ahelyett, hogy otthon ülne és sonkát enne tojással meg kaláccsal, inkább bemegy az intézetbe, elvégez néhány UH-t, leszívást és beültetést. Igaz, ha belegondolok, neki valószínűleg tényleg ez a világ legtermészetesebb dolga...
Modrooka, nem írtam, de gondoltam ám rád, drukkolok, hogy akarjanak maradni!
Ági, remélem a vudus bácsi tényleg fog segíteni. Furák az ilyen gyógyítók, van köztük persze egy csomó sarlatán, de néha elképesztő dolgokat tudnak művelni. Remélhetőleg a te vudus bácsid az utóbbi kategóriába tartozik.
Kata, az már biztos, hogy nem kezdhetitek el? Dévai mondta? Bár ilyenekben tényleg elég következetes, nehezen tudom elképzelni, hogy odamegy az ember, hogy nincs meg a HIV-teszt eredménye, de azért, naaaa, léciléciléci... Hol tartasz a ciklusban?
Február én egyszer kérdeztem tőle, hogy ünnepnap is dolgozik, amire az volt a válasz, hogy mondjam meg a tüszőknek, meg a spermáknak, hogy ilyenkor szabadnapot tartsanak!
Nemsokára................
Bár a leleted eredményét nem írtad
Február!
Ne csigázzz tovább, vagy valamit nem olvastam?????
Velem:
Kedden megjött, alig volt valam viszont másnap özönvíz, gyerekek ilyen nálam még nem volt, nem győzőm venni a fullos betéteket.
(bocsi ha valakinek kényes a téma)
Gizmixxx, gondolom, nem bánod, hogy megjött, bár ez az özönvíz(?) biztos nem hiányzott.
Nem hiszem, hogy kihagytál volna valamit, még nem mertem tesztet csinálni, szóval nem tudunk semmit. Még nem jött meg, de a duphaston + utrogestan mellett nem is nagyon illik neki. Továbbá időnként émelygek, időnként szúrkál a hasam, de mondom, én már ezeket nem veszem komolyan, prímán tudok pszichoszomatizálni...
Én augusztusban megyek az utolsó lombikomra, most voltam örökbefogadási tanfolyamon. Nagyon jó az az érzés, hogy biztosan lesz babám. Szeretném, hogy mindannyian így érezzünk, és ne a saját alkalmatlanságunkat éljük át, hanem a boldog várakozás időszakát, mégha ez a várakozás szomorúságokon át vezet is el majd kisgyermekünkhöz. Ő ott vár minket valahol, és mi leszünk a legboldogabb szülők a világon, ő vagy ők pedig a legboldogabb gyermemek.
Gizmixxx, hétfő lesz a 21., vagyis ma van a 18., ha jól számolom. És azért nem merek, mert amíg nem látom azt a nyavalyás kontrollcsíkot egyedül villogni, addig még lehet reménykedni.
Albi, nagyon tisztellek ezért a döntésedért! És remélem, hogy megadatik nektek egy saját kisbaba (is)!
Hát igen, lehet!
Én is azt mondtam, hogy a kövinél nem tesztelek, mert ha pozitív akkor is lehet pofára esni, az a tuti ha látja az ember az ultrahangon.
De ha az Ági esetét nézzük már az sem biztos. A biztos az ha egészségesen megszülted és felnevelted.
hahó!
Gyöngyösön vették le, ők Bp-re küldték, azóta nincs hír róla(a leletemről). Apánk adott beutalót a Nyírőbe, vetessem le újra, azt mondta.
Mindenkinek szurkolok, akinek most nagy szüksége van rá!
Ági én is véreztem a műtét után elég sokáig, aztán kb 6 héttel utána jött meg, és ömlött hogy csak na.
Február! nekem az Utro ellenére mindig megjött eddig, szóval szerintem ez csak jó lehet .
Ma az UH-n 3 tüszőm volt aminek hétvégén kell magától megrepedni és kedden kell elmennem vérvételre, progeszteront nézni, ha a progi 20 felett van akkor szerdán beülti.
Topik találkozó:
Szeretném megkérdezni, hogy április 1-i héten kinek melyik nap jó és javaslatokat szeretnék kérni, hogy hol tartsuk a találkozót.
Ági, igen, emlékszem, hogy 1-2 nappal hamarabb teszteltél. De én ismerem magam, ha ma este megcsinálnám, és nem azt látom, amit szeretnék, akkor simán megmagyarázom, hogy persze, mert nem reggeli vizeletből lett... Azért vettünk két tesztet, az egyiket valószínűleg elhasználom holnap reggel... De csak kedden tudom elmesélni, mi volt, akkor viszont már az UH-on is túl leszünk.
Gizmixxx, ezt én is pontosan így látom. Olvastam néhány dolgot, meg a baráti körömben is történtek szörnyűségek - akkor lesz biztos, ha már a kezemben van, él és ordít. Persze azt sem akarom, hogy egyetlen folyamatos rettegés legyen a terhesség időszaka... Nagyon nehéz okosnak lenni.
topiktalálkozó
konzultáltam februárapuval, ha úgy gondoltátok, hogy párosan, akkor szívesen eljön velem, de elenged akkor is, ha az apákat kihagyjuk. kispinty, hogy érted, hogy ápr. 1-i hét? Mintha annak már vége lenne, nem?
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
így már értem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tényleg talizhatnánk és ihatnánk egy kávét valahol. Persze cigi kizárva Bocsi de már nála nagyon péntek van és még ma fodrászhoz megyek ami, minimum 3 óra
Hát a kövi lombiknál az ultrahangon mikor kezdhetek megnyugodni. Mert hát ügye én tudom, hogy megint terhesek leszek és azt is tudom, hogy most már látni fogja az orvos az ultrahangon de azt nem tudom, hogy most meddig marad velem! Ahogy látom általában a 8. hétig van a gáz utána csökken a negatív tendencia.
Én a 16-i hétre gondoltam, nem tudom hogyan lett ebből 1-i. Szerintem a metro vonalán találkozzunk valahol.
Nálam a 8. hétre nem volt szívhang, de előtte már voltak jelek amiből látszott, hogy ez nem egészen jó. Szóval én már műtét előtt kibőgtem magam. Később meg azért, mert nem estem teherbe. Legközelebb én a 12. hétig nem fogom beleélni magam az tuti. De ez nem jelenti azt hogy negatív leszek, most például teljesen úgy érzem, hogy sikerülni fog. Vagy a fagyibabák vagy spontán, mert kihasználjuk, hogy tutira van peteérésem .
Február Duphaston is volt és kb 10 nappal transzfer után éreztem, hogy megjön és meg is jött.
Én is úgy vagyok, hogy a nyáron nem megyek szabira, hanem mikor a stimu lesz ,akkor a punkció előtt pár nappal elmegyek szabira, és utánna otthon maradok. És most nem nagyon fogom elmondani senkinek. És nekem is sikerülni fog,sőt jönnek az ikrek!
De egyébként nekem is voltak rossz jelek előtte, pl nem nőtt úgy, ahog ykell, vérezgetések, amit ugye nem tudtak megállapítani, honnan jön, stb...