Sziasztok Mindenki!
Vagyok én is, csak annyira vacakok az éjszakák, hogy ihaj!
Sajnálom,hogy a pocisok itt paráznak a sok hülye seggfej miatt!

Bocsánat, dehát msot erre mit lehet mondani??!!!
Snowwhite!
Bár már írtad a neved, elfelejtettem

. Nagyon szépen fejlődik tényleg kis tündérkéd, 66mm-es fej?! Wow! Hossza, súlya mennyit kb? Szép kerek már a pocikád?
Zsófi!
Gondoltam rátok sokat, örülök, hogy jobban van Léna! Szerintem is menjetek sétálni, az csak jót tesz, tényleg nagyon csodás idő van! Mit már voltunk. Mostanában kenguruban megyünk, 1,5 órát sétálunk, közben veszünk gyümit, bemegyünk a boltba, Martin alszik kb. 1órát. Szombaton megveszük a babakocsit, már csak 2-öt kell aludni!
Azt szeretném tőled kérdezni, hogy te a céklát mennyi idő után adtad Lénának? Ma adtam neki almát, most egész jól vette, de még mindig nem az igazi. Bár Marcsihoz hasonlóan én sem erőltetek semmit, tudja ő mi a jó neki. Egyébként a kismamában volt erről egy ilyen olvasói körkérdés, azt láttad?
Ancsa!
Nemsokára kinővi a pocifájást! Addig meg szeretgessétek, tényleg ez a legjobb csodaszer! Tudom nagyon szar érzés látni ahogy szenved és nagyon sokat sírtam miatta ano, csak simogattam a pociját és közben csorgott a könnyem a legszívesebben átvettem volna helyette

Borzasztó egy anyának ezt látni. De igazad van legalább látni, én értem mire gondolsz! Ez legyen a legnagyon baja!!!!!
Marcsi!
Vasárnap kezdtük almával, nem valami nagy kedvenc neki egyenlőre, de már írtam, hogy ráérünk nem sietünk sehova. Hétvégén megyünk a biopiacra a Mom-hoz (ki lesz jég ott??) és majd jól bevásárlok gyümiből, zöldségből.
Sétáloknak, szép időt! Vigyetek gépet légy szí és rakjatok fel képet!!!!!
Veronikusz!
Te hogy vagy? Godoltam rád tegnap, megvolt a műtét? Már bocs, ha nem akarsz bezsélni róla, persze ne...
Katának kijött az ölrő foga??