A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Babszika,
Hát igen pl ha van inszemed és abból 6 szokott lenni akkor az 6 clostis hónap.Csak van egy olyan mellékhatása hogy elvékonyítja a méhnyálkahártyát szóval szünetet nem árt tartani. Meg azért ez is megborít egy másik topicban egy lánynak most clostizás után 14 napos lett a ciklusa. Szünet mindig jó mindenben.
Vendég

Hanna,
Én nagyon jól élek mint hal a vízben :lol: nagyon várom már hogy 18 nap múlva legyen és megtudjak minden apró részletet :D
Vendég

Pandácska!

Drukkolok Neked! megérdemled a Babá(ka)t!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

De inszem nélkül volt 7 hónap.... :?

Amúgy a dokim nekem is említett valami köv. hónapot... habár az már a 4. hónap lenne, de azt hozzátette, h csak akkor, ha nem leszek "túllőve" a clostitól.

Na mindegy. Tehát akkor annyi a lényeg, h 3 hónap a javasolt, de ha nincs látható mellékhatása/hátránya, akkor előfordulhat, h a doki tovább kísérletezik (gondolom növeli az adagot).

babszika

Képzeld Panda!
Tegnap voltam a fodrászomnál és találtam egy National G. újságot... Lehet, h csuklottál is, mert te jutottál eszembe!!!! :wink:
Tele volt Pandákkal. El is akartam neked kérni, de nem a fodrászomé volt, így.... :(

babszika

Babszika,
Persze inszem nélkül is lehet több hónap ezt csak példának írtam bár én nem sok értelmét látom ha mondjuk 4 hónap alatt nem segít én tovább mennék a vizsgálatokban.
Vendég

Babszika!

Én nem tudom, kell-e szünetet tartani, majd holnap megkérdezem a dokibácsimat. Nem nagyon szeretnék szüneteket, ha nem kötelező.

Te hogy szeded?

Kép
hanna30

Én most a 3. hónapban 3x1-et. Hátha ez már elég lesz. A dokibácsi azt mondta, h ha most mégsem jönne össze, de minden ok, akkor azért ő megpróbálná a 4x1-et is.
A szünettel én sem vagyok kibékülve, de ha muszáj.... :roll:

Én is úgy vagyok vele, h most sikerülnie kell :!: :!: :!:

De ha mégsem, akkor még a 4. hónapot megpróbáljuk.

babszika

Babszika,
Aranyos vagy :lol:
Vendég

Clostis lányok ti híztatok tőle?
Vendég

Babszika! Én 5 napoig 2x1-et kaptok. A mult hónapban 3 tüszőm lett.

Pandus! Én nagyon puffadok tőle. Olyan vagyok, mint egy lufi. :oops:

Kép
hanna30

Naná!!!!!!!
Én a levegőtől is, ne gondold, h ettől nem!!!! :( :cry:

babszika

3 tüsződ volt :?: :?: :?: :shock:
de jó!!!!!!!!!!!

nekem csak egy.... :?
18mm volt akkor éppen...

szerencsére nekem puffadás nincs.

babszika

Babszika!
1 is leég lenne már nekem, csak lenne Babó. :oops:

Kép
hanna30

Bocsánat. Elég lenne...

Kép
hanna30

Én szuritól puffadtam végig úgy mint egy labda de amint megjött lelapult a hasam. Alig tudtam mozogni tőle akkora volt :oops:
Vendég

Na Panda!
Ez az amit nem hiszek!!!!!!!!
El sem tudod te képzelni, milyen az, amikor nem tudsz mozogni a hasadtól!!!!! :lol: :lol: :lol:

babszika

Na, megyek egy kicsit folytatom a takarítást....
De kukkantok ide is közben.

babszika

babszika,
Okés majd lefényképezem lombik alatt hidd el hogy nagyon felpuffad mintha 5 hónapos terhes lennék. Még a családom is megkérdezte hogy nem vagy te terhes? Mondtam hogy köszi szépen az ilyen jellegű kérdéseitek tudjátok hova dugjátok... :evil:
Vendég

Pandácska!

Nekem is akkora volt a multkor a pocim, illetve már most is. Majd este rakok képet. :shock:

Kép
hanna30

Panda: Na Panda, nekem ehhez nem kell stimu. Egy nagy tál töltött kápi, kelkápifőzi vagy bármi ami puffaszt, ugyanilyen hatást ér el nálam. Egyszer még én magam is kételkedtem... :shock:

A párom szerint ez tök jó (na persze...) mert el tudja képzelni, hogy nézek majd ki 5-6 hónapos terhesen. Ha-ha-ha...Jót nevettem. :cry:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee,
A párom is szokott rajtam poénkodni de ilyenkor nőisen bosszút állok hehehe
Vendég

Panda: Azt hogy kell? Én csak muján pislogok, ha ilyen attttrocitás ér és hallgatok.

jaimee

Na lányok most jöttem a mosdóból és ugyabaz a pici piros pötty mint tegnap reggel, de ennyi-*semmi több. Mi a görcs ez???????? SSSSSSSSSSSSSSSSegítség!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Az én párom azzal poénkodik, hogy úgy látja hogy tavaly nyárról rajtammaradt az úszógumi..... :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: :D :D Az sem rossz!

Hát Gyabi, most hogy a 6. dpo-n vagy, lassan kénytelen leszel beágyazódós tüneteket produkálni. Más ötletem nincs.

jaimee

Ja és Jaimee, itt a hőmérőd, ami csak 37 felett mér!!!!!!!!! Kép

Kép
Kép
gyablonka

Lehet válogatni...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: Köszi, jaaaaj, de jól jön... :D Olyan jó lenne, ha nem kellene mostanában a szárnyas betét készletet ellenőriznem a WC szekrénykében. :D :D Na jó, nem türelmetlenkedem, ez az első aktív hónap.....

jaimee

Gyabi: Ez nem fair, kisbaba láttán, összeugrik a gyomrom egészen finoman. Ha újszülőtt, még inkább. :cry:

jaimee

Gyabi,
Fura ez a vérezgetés most már nagyon kivi leszek a tesztedre...
Vendég

Sziasztok!!!

Ninike:
GRATULÁLOK A POCILAKÓHOZ!!!

NAGYON ÜGYESEK VAGYTOK ÉS VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!!!

Judy:Nagyon sajnálom, ami veletek történt :( Azt kívánom, hogy mielőbb felejtsetek el a balesetet!!!

Gyabi:Nincs semmi baj!!! Én is véreztem a beágyazódás alatt :wink: :wink: :wink:

Babszika:Ülj ki a napra és melegíts át a pofidat, hátha Gyula bácsi elmenekül hamarabb 8)

Betsy:Jaj de jó, hogy még nem jött meg. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
olik22

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, reméljük semmi gáz nem lesz és csak szórakozik a szervezetem ismét!!!!!

Olik, annyira szép kisfiad van!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi! Én is akroooooooooooooooook egy olyan babát!!!
Nálam még mindig van egy kis mensi napközben, de éjszaka semmi remélem estére elmúlik, de este azt hiszem ráugrok apára. :oops: Már nehezen bírjuk mind a ketten. :oops: :?

Csajok! Tesztel valaki mostanában???
Panda! Dobjál már majd egy táblát, ha ráérsz légyszike!!!
Vendég

Olik!

Aranyos vagy, hogy így örülsz neki! :lol:

Krisztinka!

Én 9 nap múlva..de ezt úgyis tudod..
Vendég

Gyabi:Köszike, tudom :oops: (ez most szerény kijelentés volt :oops: ) Szerintem minden szülő el van bűvölve a gyerekével!!!

Krisztinka:

Bárcsak tesztelhetnék már :roll: !

Képzeljétek: tegnap először ültettük le Zolikát a bilire. Azóta már 3 szor belepipilt :P

Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Heni, Omnia, Ninike - nem sokáig lesztek három grácia a babás tabliban. Hamarosan jönni fog a babaeső!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik!

Ügyes nagyon Zolcsi! Jobb minél előbb elkezdeni. Régebben, amikor még kisebb volt Peti (1,5éves), akkor még ő is hajlandó volt ráülni, belepisilni, de ez nem tartott sokáig nála sajna, azóta határozottan mondja, hogy nem, és inkább hozza a pelust, hogy cseréljem ki, minthogy a bilibe, WC-be próbálkozna :(
Vendég

Na, lassan kész vagyok a takarítással.... :)

Viszont ami elszomorít:
akartam nektek feltenni a képet, az új frizurámról.... de nem sikerül.... tud vki segíteni?

babszika

Babszika:
Nem nagy a mérete?

Kép
Kép
Kép
olik22

de igen olik!
most megnéztem...

hogy tudom kicsinyíteni??

babszika

Én a photoshop-pal szoktam. Nem tudom milyen programod van. egyszerűen átméretezem benne a képemet.

Kép
Kép
Kép
olik22

Ha nincs photoshopod, akkor úgy is tudod, hogy ráállsz a kére, jobb egér szerkesztés és paintbe kerülsz. Ott a kép menüben az attributuban tudod a szélességet állítani. A max méret 600x600 lehet, amit ide be lehet rakni. Elmented a változást és kész. Melléklet feltöltése.
Ha nem megy szólj!
Vendég

Krisztinka!
Így próbáltam, mert nincs PS-om.
Viszont a mérete: 360x370 alapból. Vagyis elvileg nem kéne módosítnaom.
De az összmérete nagyobb a kelleténél. :?

babszika

Olik: Ez a zuhany nagyon jó!!!

Betsy/Olik: Babysitter múltamból ez jól ismerős. Szereti a bilit egy darabig, aztán elveszíti az újdonságát a dolog és vissza jól bevált pelushoz. Minden gyerek magától is szobatiszta lesz, csak ki kell várni, hát utána még fél évet vártunk, amíg a kisasszony is úgy gondolta. :D

Babszi: Hát ez elég nagy tragédia!

jaimee

Akkor próbáld meg, hogy előbb elküldöd magadnak emailben, de úgy, hogy jobb egér/ Küldés/Levélként és a csökentett méretet válaszd.
Majd ha megkaptad, akkor az email mellékletet mentsd le a gépre.
Vendég

Na mindegy!
Feltettem az iwiwre, akit érdekel....

babszika

Kép
Vendég

Babszi: Megnéztem, nagyon csini!! :wink:

jaimee

Köszi Jaimee! :wink:

Na, megyek is, mert lassan jönnek az uncsitesómék.
Puszka!
Majd este még benézek.

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: