A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Egy másik fórumon írták, mit célszerű a kórházba vinni/ összekészíteni. Bemásoljam ide?

kispiskóta

ahha, engem érdekelne, már szedtem össze pár oldalról, de lehet van ebben valami új...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Sziasztok!

Emi! Nekem semmi jele nem volt a fertőzésnek, csak megvizsgálta a dokinőm a méhszájamat, és akkor azt mondta, hogy vmi gombás fertőzést elkaptam, a fehér folyás arra utal.

Pillangó7! Nekem is van ilyen vizes folyásom reggelente, sőt a nap folyamán még 3-4 alkalommal, de azt mondta a dokim, hogy ez normális ilyenkor.

Ja és a lent rugdosást én is megemlítettem neki, mert az én drágám úgy fekszik hogy a feje van felül és a lába alul, és állandóan a méhszájamnál rugdos, de azt mondta a doki a méhszáj nem nyílik ki a baba rugdosásától, remélem nem nézet hülyének :oops:

Emi

Kép Kép
emi_25

Remélem hasznát tudjátok venni szerintem tök jó!
1175682126.89.doc

kispiskóta

Na megjöttem!

Hát kicsi Bogim ismét alakított!
Biciklivel szoktam menni mindenhová, mert nincs autónk, hát vitte,m a páromnak ebédet, és biciklizés közben a Bogi akkorákat rúgott hogy azt hittem kiugrik a hasamból...
Meg is fájdult a pocim picit, lehet hogy el kéne felejtenem a biciklit?!
De gyalogolni mégúgysem birok...

Tynia!

Hát szivesen segítenék neked ablakot pucolni, de most még irigyebb leszel, nekem csak egy ablakom van.... :D
Ne hidd ám hogy mindíg így tele vagyok energiával, néha én is totál szét vagyok csúszva, és csak döglök egész nap még főzni sincs kedvem...
Pláne nekem magas is a vérnyomásom a pulzusom meg pláne, és amikor olyan fronthatás van akkor bizony érzem a közérzetemen, bár szedem a vérnyomáscsőkkentőt de azért néha még így is vacakol...

Nenok!

Szerencsére nálam csak egy pár hangya futkos ide oda, de már ettől is frászt kaptam, azért a konyhaszekrényembe ne máááá...
Én egyébként imádom az állatokat, még a hangyákat is, de csak akkor ha tudják hol a helyük...
Úgyhogy asszem lassan lépek is hangyavadászatra...
Egyébként egy pár éve nálunk is feljöttek a fürdőszobában, de megtaláltam a lyukjukat, és beöntöttem ragasztóval (technokollal), na azóta ott nem jönnek... :lol:
Vendég

Köszi Zsu, van már ilyenem de lementettem ezt is, biztos ami biztos. Nem árt ha többet látok :lol:

dobok egy ma reggeli pocakot..de nem ér röhögni..
reggeli után kissé feszítve Kép
torolve_20131003125716

Jaj képzeljétek a jövö héten valamelyik nap megyünk az IKEA-ba megvenni a kiságyat meg pelenkázót meg ezt azt.
Hú már úgy várom, már a baldachinem meg fejvédőm megvan, mostmár tényleg csak a kiságy hiányzik hozzá, meg az hogy végre kifessünk, amihez még hozzá sem kezdtünk...
Vendég

Hencsike!!

Szerintem biciklizni nem igazán szabad, ebben elég biztos vagyok...a dokid tudja??
:roll:
torolve_20131003125716

Hencsi, mi sem kb 4 hónapja :oops:. Az első harmadban nem lehetett, mert kétszer is volt barnás vérzésem, aztán meg már... :oops: :roll: Hasonló módszerekkel "élünk", mint ti. De az az igazság. hogy nem is nagyon hiányzik, valahogy olyan idegen lenne, meg féltjük a babát is.

Amúgy az orgazmustól való keményedés nem gáz, hanem természetes folyamat, csak annak nem ajánlott, akinek ki van nyílva a méhszáj/ vagy koraszülés fenyegeti/ vagy az első harmadban jár, és vérzik, görcsöl.

Hízás: nem tudom... holnap majd ráállok a mérlegre, de szerintem legalább 8 kg. :cry:

KépKépKépKépKép
uxi

IKEJAAA, tök jó kis cumók vannak..néztem az oldalukat..gyerkőc ágyneműk, stb..
Klassz
torolve_20131003125716

Megnéztem a kórházi listát, szerintem 2 db hálóint nem elég, tejben és vérben fogunk "úszni" (bocsi).
Esetleg napi 2 db...
Ja, és legyen jó bő. Én úgy jártam, hogy vettem egyet, ami terhesen még rámjött, de szülés után 2 nappal már nem, mert a mellem a háromszorosára dagadt hirtelen. :shock:

Gátseb esetén van, aki tud ülni, ha úszógumit tesz maga alá.

Mire jó a Dermoforin?

KépKépKépKépKép
uxi

Gurgula!

Ugye hogy jó?
Voltál már ott?
Hát nekem kész élmény az az áruház...
Pláne a gyerekek ikeája, na hát még az....

Nekem eddig nem volt gondom a biciklizéssel, a dokimnak nem mondtam még, de azt szokta mondani, hogy semmit ne csináljak amit úgy érzek nem jó...
Hát a bicikli eddig még nem volt gáz, és sajna csak ez van, gyalogolni nem birok sokat, olyan gyorsan elfáradok...

Uxi!

Jol van akkor megnyugodtam, olyan fura volt ez nekem, mert képzeljétek, hogy szoktam olvasgatni más kismamis fórumot is, és ott igenis élnek a párok rendes nemi életet, pedig volt amelyik már vagy 36-38 hetes kismami volt...
Hát nekem ott igen leesett az állam, még mondtam is a páromnak, hogy csak m i vagyunk így???!!!
De akkor megnyugodtam....
Vendég

Tényleg ezt el is felejtettem...
Hát én mióta kismama vok, egyszerüen nem tudom elviselni a tangát, mostmeg még az aranyerem is...

Képzeljétek, bementem egy fehérnemű boltba kértem kismamabugyit.
Hát elémraktak egy tök jó nagyot, de megfordítom hát ez is tanga...
De olyan idiótán nézett ki, hát mondom köszi...
Így aztán elmentem a kínaiba, vettem 5db mamás bugyit ja és 100ft volt darabja, gondolom annyit is ér, de úgysem sokáig fogom használni, annyira meg jó...
Ti hogy vagytok a tangával?
Vendég

Szerintem 3-4 hálóinget érdemes lesz bevinni..
(amiből mondjuk nem árt ha 1 nem a legújabb divat szerinti)
Nálunk elvileg lehet a saját hálóingben vajúdni+szülni de én lehet, hogy inkább kórházit kérek, majd még eldöntöm..
Őszintén szólva én most hétvégén néztem az Auchan-ban bébidollokat vagy inkább tunika hálóingeket..de pántosokat, amiket egy mozdulattal lehúzok (mármint a pántot) és max. térdig ér. (a hosszú, nagymami féléket nem kedvelném)
Amúgy nekem egyáltalán nincsen hálóingem, utálom, sosem volt..
és nem is szeretnék venni..inkább valami laza tunikásat :lol:
úgyis meleg lesz.
torolve_20131003125716

Hencsi!
Én is tangát használtam de szinte kismamiságom kezdete óta már nem, sokkkal kényelmesebbek a normál bugyik, mint amilyen a pocak fotómon is rajtam van..
Lehet, hogy utána sem térek vissza a tangára, majd ha csontsoványra fogyok Kép az meg sztem. nem mostanában lesz..ha lesz egyáltalán
torolve_20131003125716

jaj, csajok, ez a hálóing dolog engem is aggaszt!
nekem sem tetszenek, és a kismamás hálóingek olyan öregesek, nem tetszenek. Gurgi: Milyen tunikásra gondolsz?

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi!!

Ami kis modern és max. térdig vagy alá ér..eccerű..vállpántos vagy rövid ujjú..
majd keresek a neten :lol:

most sietek
tsók
g.
torolve_20131003125716

Gurgula!

Hát én is így vagyok, egyszerüen nem birom elviselni...
Azért én majd később ha lefogytam szeretnék visszatérni, bár ennke még sok tényezője lesz, majd meglátom...
Végülis öregszünk, jó nekünk már a mamis bugyi...

Még egy kérdés annak aki már szült ill szoptatott!
Szarintetek muszály szoptatós melltertót venni külön?
A sima melltartóból is ki lehet venni a cicit felül nem?
Vagy az kényelmetlen, én nem tudom de olyan drágák a szoptatós melltartók meg utána mit kezdek vele?
Bár a sima melltartóval sem tom mit fogok kezdeni, mert szerintem az életben sem lesznek ekkorák amik most vannak, és akkor mi lesz később...
Vendég

Hencsi, nem is egészséges a tanga, mert (bocsánat, de) könnyebben terjeszti a fertőzést a végbélről a hüvelyre, mint a rendes bugyi, ami ilyenkor, amikor fokozottan hajlamosak vagyunk gombásodásra és fertőzésekre, szerintem nem túl praktikus. MIóta várandós vagyok, én is alig-alig hordok tangát, pedig hát előtte nadrág alá ugye midnig az ment. MOndjuk, alapvetőn szoknyás vagyok. :D

Kép
nenoke

Ti miben szeretnétek vajúdni? Engem annyira zavar, hogy kb. meztelennek kell lenni. Inkább lennék koszos nadrágban, vagy szoknyában, mint mindenfelé nyitott hálóingekben…. Azon gondolkozom, hogy csinálok egy gatyát, aminek csak szárai vannak, ülepe nincsen, és azt veszem fel egy hálóing alá. Így akkor is takarva lennék 80%-ban, ha éppen vizsgálat van.
Ráadásul nekem sincs még hálóingem se, mert kb. 20 éve meztelenül alszom. (alvás közben nem zavar)
Az tuti, hogy kendőket viszek, Páromat már edzem, hogy takargasson le. Nem szeretném ilyen apróságok miatt elpazarolni az energiám, és tudom, hogy zavarni fog a pucér fenekem!

Viszont túl szép sem szeretnék lenni, mert idegesítene, ha megnéznének. (Mármint gyermekágyas időszakban. Szülés alatt ez a veszély nem fenyeget...)

Tanga nekem az elején nem jött be, de most semmi gondom vele. Csinos nem vagyok, de ez nem a tangán múlik!

Blur! Örülök, hogy előkerültél! Próbálj meg pihenni néha. Legalább 5-10 perc relaxációkat vezess be magadnak!

Jovika! Még mindig eltűnve...
Vendég

Szerintem érdemes szoptatós melltartót használni. Sokkal könnyebb kivenni belőle a cicit.Van egy kis ablaka, azt lenyitjuk, és a többi része ugyanúgy tarjta a mellet. Én sokáig használtam, még szoptatás után is egy darabig, míg vissza nem állt az eredeti mellméret.

Meg lesz duzzadva a mell, és főleg, ha tele van tejjel, kemény is, nem olyan könnyű kivarázsolni egy sima melltartóból felül, de nem lehetetlen.

KépKépKépKépKép
uxi

Csajszikák!

Megyek fogdokihoz, lehet, hogy utána még benézek. Hollywoodi mosolyom lesz! Csak el ne ájuljanak tőlem az emberek :D :lol:

Kép
zsuzsi**

Jaj Gurgula most láttam a pocis képed!
Tök ari!
Miért röhögnénk, na engem látnátok...
Nagy kuffer, szoktam is mondani a páromnak amikor megpaskolja a fenekem, na ezt a nagy narancsbőrös kuffert lehet is ám paskolni... :lol:

Raktam fel az oldalamra három képet a babkocsinkról nézzétek meg, ide nem merem feltenni nehogy szétnyírjam az oldalt mert gőzöm nincs hogyan kell...
Itt a link a babakocsinkról:

http://henchy.extra.hu/e107_plugins/aut ... akocsija...

Egy picit hosszú, de remélem bejön!
Vendég

Zsuzsi majd gondolok Rád!
Nekem is kellene már menni, de nem visz rá a lélek...
Vendég

Eminél itthon vajúdtam, az épp aktuális ruhámban, a végén, mikor bementünk, akkor meg adtak kórházi hálóinget.

De arra ne mis emlékszem, volt-e rajtam bugyi :oops: :oops: .
Amíg el nem folyt a magzatvíz, addig szerintem volt, de hogy utána mi volt???? Adtak egy gézes vattát, szorítsam a lábam közé, de nem emlékszem, hogy mi lett a bugyival... lehet, hogy felhúztam a hálós tenát, hogy tartsa a betétet?

De ciki... :oops: Még eltelt kb 2 óra,mire meglett Emi, de tényleg nem tudom, mi volt rajtam. A hálóing elég hosszú volt, térdig ért, gondolom takart. Az az igazság, hogy annyira fájt, hogy nem is érdekelt, mi van rajtam. Még azt sem vettem észre, hogy eltelt két óra, mert elvoltam a beöntés-borotválás- wczés-zuhanyzás-folymatos wc-re kéreckedés- szülés programmal...

Viszont én sem szeretnék meztelen vajúdni, max. ha kádban teszem.

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi!

Tehát szerinted érdemes venni.
Csak én olyan gondban vagyok, hogy azt sem tudom mekkora kell majd!
Szerintem én majd csak akkor veszek ha kijöttem a kórházból, addig úgysem fogom tudni mekkora kell.
Vendég

Gurgula, tényleg, el is felejtettem megdicsérni a pocid, pedig olyan csinos. :oops: Hát LÁnyok, szerintem most vagyunk életünkben a legszebbek, nem? :wink: Meg én most érzem magam a legnőiesebbnek is.

Kép
nenoke

még nekem sincs hálóingem, de én hosszút szeretnék, nem szeretem a térdig érőt meg ezeket, igaz egyiket sem
még nézelődök, mert csak nagyisat láttam!

nagyibugyi megy nálam is, mert az a kényelmesebb, most legalább is

henchy, pont illen kocsit láttunk katival is tegnap, csini

lynia-

Én vettem előtte kb 2-3 db-ot úgy a 37. hét körül, de mind kicsi lett.
Szülés után a férjemet küldtem el, hogy vegyen (megtippeltem a méretet).
75B, 80A, ill. 80 B volt terhesség előtt, 90 B-s szoptatóst vettem, végül a 85D, 90 C lett jó.
De nem ment pocsékba a 90 B-s sem, szülés után 3-4 hónappal már azokat hordtam, addigra beáll a mellméret, kicsit kisebb lesz, mint közvetlen szülés után.

1600Ft-ért vetem a szopis melltartót, lehet, ha drágább lett volna, nem a férjemet küldöm.

KépKépKépKépKép
uxi

Most szerintem 95 D-s kell majd :shock: . Hát.. én nem érzem magam szépnek, kezdek egy pacához hasonlítani. :cry:

KépKépKépKépKép
uxi

Szia Csajok!

Jó sokat termeltetek ma! Én autóátírást ügyeztem szinte egész nap. Persze még nincs meg..
Nekem olyan pizsik vannak, aminek rövidgatyája van, meg egy pántos top a felsője. Vagy az Etam-ban, vagy Women Secret-ben vannak ilyenek..

Gurgi, Piskóta
Csinik vagytok! Én nem merek bugyis pocakképet feltenni :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

Uxi, az végülis nem is sok, mármint az ára!
Szerintem majd én is a páromat küldöm, vagy még nem tudom majd kiderül...

Lynia!

Köszi!
Bár nem igazán kislányos, de szerintem olyan mindegy...
A lényeg hogy masszív kis kocsi.
Vendég

A quelle-nek van kismama cicifix, 4000 Ft/ 2 db 75-105 -ig, B-E kosárig.

Megyek pancsizni, mert bekukkantunk ma a kis drágánkhoz, hogy van, mit csinál :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Hálóingnél vegyétek majd figyelembe, hogy olyanok leszünk, mint a pelenkások... Szóval nem árt, ha tekarva van a dolog.
Az extra méretű Tena betét nagyon nagy, tkp majdnem felnőtt pelenka.

KépKépKépKépKép
uxi

takarva

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

kicsit megnyugtattatok ma, ugyanis mi sem szexelünk....
először a bevérzés miatt nem lehetett aztán meg a méhlepény miatt.

tegnap vettem triumph sz.melltartót.nagyon kényelmes 3500 volt.

Szivvi a quelle-vel vigyázz (mondjuk vissza lehet küldeni) de gyakran teljesen más mint ami a képen van (olcsó kínai ) anyagban és a méret is távol van a leirtaktól.Anyu barátnője ott dolgozik.
az anita márkájuak jók ugyan de még a brendonban is olcsóbb 1-2 ezerrel.
pizsim nekem sincs szülésre és utána ,tényleg szörnyűeket láttam eddig.

Csini pocikat tettetek fel ma is.
én is ugy vagyok mint Bori kb 15 kg plusz van rajtam még a terhesség előttről.
most 2 kg jött fel eddig ez a pocakom szerintem mert a többi méretemen nem látok változást.

Bridzsi

Kép
esztora

Most jöttem a dokitól.Hál istennek nem a magzatvizem szivárog hanem a hüvelytenyésztés kimutatta,hogy igaz nincs se gomba se baci de normál hüvelyflórám sincs aminek a következménye a bőséges váladék ami pisilés után túlcsordul.Erre írt fel kúpot.A magzatvíz szintelen,víztiszta nekem meg fehéres volt.

Mi is 1x2 szer szexelünk de utána olyan lelkiismeretfurdalásom van.Úgy be tud keményedni a hasam.Egyébként azt olvastam,hogy ilyenkor a baba is jól érzi magát a felszabaduló endorfinhormon miatt.Nekem mondta a doki,hogy csak egyféle pózban próbáljuk/hátulról kifliben/
pillangó7

Hellllóó!
Mi is megjöttünk dokkertől. Lilkó 77 dkg.. maradhat :lol: :lol:
Viszont vissza kell vennem a szénhidrát bevitelből..Még jó, hogy tegnap elfogyott az N..De asszem ez csak húsvét után realizálódik :roll: Fincsi sütiket készülök gyártani..

Esztora
Kösz a tippet, akkor nem rendelek cicifixet..

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok! :) :)

Megjöttünk 4D-ről. Ime az én husos, dundi kisfiam:
Kép
Vendég

annee, ez nagyon szupi kép! Tök cuki.

Nap12, a Te avatarodat még mindig nem értem, akárhonnan nézem. :oops: Elmagyarázod?

Emi, frissítettem a táblát.

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!!!

Gurgula: Nagyon szép a pocid :) Olyan formás :)

Emi: Kihez is jársz dokihoz???? Mintha írtad volna, de sajna nem emlékszem :oops:

Brigikém: Mi a helyzet?? Folyton Rád gondolok, pedig nem is "ismerlek" :oops: Nagyon együttérzek és nagyon drukkolok!!!!

Nekem is brutál folyásom van, már hetek óta. És vett le tenyésztést a dokim a múlt héten de negatív lett! :roll: Nem is értem, mert alapból nem kell naponta többször tisztasági betétet cserélni (már bocs :oops: ) Amikor a lányaimmal voltam terhes, feszt hüvelygombám volt :oops: :shock: De ilyen 2+3 hetente, irrigálás ide vagy oda, semmi sem segített! Most meg semmi (lehet mert fiam lesz?? :lol: Amióta terhes vagyok semmi, "csak" ez a fokozott ok nélküli (se baci, de gomba) folyás! :roll: :shock: :oops:

Hja én bugyi nékül vajudtam a kórházi hálóingbe. Amikor folyt a magzatvíz, akkor papírvattát tett a szülésznő a lábam közé azzal totyogtam el a vécéig. Egy jódarabig eltartott míg vajúdtam, szal voltam párszor pisilni, és a szülésznő mindig írta fel, mikor megyek :lol: :lol:

Eltettem magam holnapra, a picikém éjjel vagy 2 órát csuklott, nem hagyott aludni :lol:
Jócaka

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hú, én még arra sem emlékszem, voltam-e pisilni vajúdás alatt...
Komolyan mondom, tényleg minden fájdalmat meg egyebet el lehet felejteni, még ezeket az apróságokat is. Pedig nem volt olyan rég a dolog.
Csak a gátsebet nem feledtem sokáig. De már annak sem érzem a helyét.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok! :)

Lehagytam a méreteket. Szóval, a Nagylegény paraméterei:
BPD: 68,40mm HC: 256,90mm TTD: 75,00mm FL: 50,70mm AC: 252,50mm :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

nagyon jó volt a koncert tegnap.lurkó ficánkolt rendesen.kicsit vicces volt egyik b.nőm folyton a hasammal volt elfoglalva....(lehet kellemetlen volt ???????)

Szivvi mondom majd Nellinek hogy nézze meg milyenek ezek a mtartók.jó hogy minden ok nálatok.miért kell a szhidrátot visszavenned?

nagyon szép képeket tettetek fel.

megyek ma a tp papírért kellemes 1 1/2 óra....

Lányok lesznek itt még meglepetések az eü-ben...főleg ha az lesz az új miniszter akit mondtak....

Bridzsi

Kép
esztora

JÓ REGGELT KÍVÁNOK MINDEN KISMAMINAK-POCAKLAKÓNAK!!!
Bocsi, hogy kicsit eltűntem, de megvan az új autónk.:lol: ,Gusztinak neveztük el apával.
Gurgula:édes a pocid, nem is nagy, GYÖNYÖRŰEK VAGYTOK. :wink:
Annee:Gratulálok a csodaszép kislegényhez, bájos a pofija nagyon.
Szex témához (útálni fogtok?) mi még heti 3-4 alkalommal gyártunk kistesót Lilinek,nem bírnánk apa nélkül, neki is hiányozna a kényeztetés. :oops: .
A kilóim meg még csak +4kg-nál tartunk.
Nagyon szép napot kívánok mindenkinek! Kép

Kép
Kép
christine

Jóreggeltet!

Nna, képzeljétek, nem mentem tegnap fogorvoshoz, mert egy pillanat alatt olyan lettem, mint akit kettétörtek. lehet, hogy a Királylány ráfeküdt valami idegemre vagy valamimre, de mozogni is alig bírtam. Lemondtam a dokkert. :( Most várhatok megint egy hetet.

Csajok, aki már volt cukorterhelésen (ahova vizeletet is kell vinni), annak mennyi idő alatt lett meg a lelete?

Megrendeltem Panna Királylány első ruháit: egy kis kék napozó kalappal, egy rózsaszín virágos kisruha pelustartó bugyival, és egy piros napozó, ami a lábánál és a karjánál fodros (oda rakjuk a sonkáit). Nagyon édik, majd teszek fel képet.
Addig is mindenkinek ajánlom figyelmébe: www.gyerekbutik.hu és www.angolruci.hu

Kép
zsuzsi**

Annee: Gyönyörű a kisfiad! Annyira cukker!

Rózsa: Már hiányoltalak nagyon! Jó, hogy megvan Guszti kocsi!

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi ma én is megyek tp papír után vásárolni Lurkónak.talán már jobban vannak nyárias ruhák is.

cukrot nem tudom nekem a védőnő csinálja.azonal megvan az eredmény.labor majd csak a 32.hét körül.újra nézik a vércsoportom is.

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok

tegnap ismét a du.-i programom sírás volt! :(
mi a fene van velem???

vasalgatok (vettem függönyt babónak katával és azzal szenvedtem) hulla fáradtan és egyszer csak eszembe jut hogy nem kértem időpontot a dokihoz jövő hétre és kedd-szerdán lehetett volna! (pedig be is írtam emlékeztetőbe, de a tel. lemerült, elfelejtettem töltőre tenni és kész
na több sem kellett a tegnapi naphoz, jött s a sírás!
aztán párom jön ki fürdőből és viccesen odasúgja, ha lehet kevés fogkrémet nyomjak, erre beugrik azt sem vettem, és nincs is otthon már, szóval :roll: , múltkor az olajat égettem feketére mert elfelejtettem lekapcsolni a gázt alatta, nem értettem, miért van olyan büdi?! aztán ugye pénteken elhagytam a lakáskulcsom, a telefonom folyton otthonfelejtem és stb.

mondtam is páromnak, hogy ha így megy, mire meg lesz a baba, majd engem is pelenkázni kell, mert még azt is elfelejtem, hogy mit kell magammal tennem... :roll:

lynia-

Jaj, Emi! Úgy látszik, ez nem csak veled fordul elő. Tegnap én is olyan szerencsétlennek éreztem magam, én is sírtam. Lehet, hogy ez természetes? és én is mindent elfelejtek, és nincs kedvem semmihez!

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: