Sziasztok!
Olvasok én, csak írni nem nagyon bírok. Csak ismételni tudom a többieket, hogy nagyon klassz volt a hétvége, tényleg nagyon jól éreztük magunkat! És aranyosak vagytok, hogy így odavagytok a kölökért

Tényleg, meg is akartam köszönni, hogy olyan jó képek születtek róla!
Gabi! Mennek neked a drukkok, meglátod, gyorsan túl leszel rajta!
Áfi! Én is berágtam volna azon a "cirkuszon" hallod
Bimi! Szerintem jókor voltatok együtt!
Szilcsi! Már tegnap is akartam írni, hogy az én uram is ezt csinálta volna, ha egyedül megyek el bulizni. Én egyetlen egyszer voltam fejtágítón céges buliban (2 napos, de itt a szomszédban), meg egyszer egy kötelezően ajánlott egynapos kiránduláson, hát ne tudd meg... Azóta se értem...
Velünk annyi van, hogy hétfőn megjártam a körzeti dokimat (Buda), elintéztem vele a kötelező kűröket, tegnap meg védőnőnél voltunk Miksával. Jó fej, nagyon szimpi volt (Miksánál még nem ő volt, az akkori azóta nyugdíjba ment). Megvan a kiskönyvem és november 4-re vagyok kiírva. És kiderült, hogy nem kell átjelentkeznem lakcímileg a laborok miatt, mehetek ide a faluba dupla vizitdíjért (600 Ft, mert nem ide tartozom, nem is vagyok bejelentkezve, meg nem is ő a háziorvosom), de ez nekem marhára megéri, mert körzet szerint mehetnék a Kapás utcába vérvételre meg EKG-ra. Az pedig elég gyilkos innen reggel 7-re éhgyomorra odaérni. És így még mindig óccsóbb, igaz, csak 2 hét múlva kedden lesz megint vérvétel, de nem késtem le semmiről. Kedden meg megyek a saját nőgyogyimhoz, kíváncsi leszek
Most ennyi, pussz mindenkinek!