Nukada, azt nem írták le részletesen, hogy mi került a baba ellátásán 415 ezerbe? nagyon érdekelne, csupán kíváncsiságból
és milyen ciki lett volna, ha egy rendelőben derül ki ez a no-bejelentés

azért remélem párod szóvá teszi majd a mhelyén!
Fibi, csatlakozom Neethez, a gyerek elveszi ami neki kell, sokból is, kevésből is. és én is tök rapszódikusan nőttem, elején semmit, aztán 4 hónapban sokat egyszerre, aztán 5-6-ban alig, aztán 7-ben megint hirtelen egy nagyot, aztán a 9-ben még fogytam is, azóta meg megint alig... szóval teljesen ütemtelenül. és a 30 hét környékén nagyon kívánós is lettem
Indike, Isti totál meg van gárgyulva, folyton örjöng és földönfetrengős hisztiket vág le, ma már majdnem idegösszeroppanást kaptam tőle, és ez nem vicc, tényleg mindent megtett érte!!! nekem meg most jóval kevesebb a türelmem is

és a fizikai erőm se elég már ahhoz, hogy kordában tartsam

ő meg egész nap tombolt, 5 körül már sírógörcsöt kaptam...
aztán megjött az apja, és kicsit elvonta, és kb fél óra múlva ő kapott idegbajt....
csak néhány példát mondok: kést akart szúrni a pocakomba

aztán megpróbálta a játékkalapácsával is megverni... (számomra innentől nem kérdés, hogy miért van ez az iszonyú cirkusz!)
folyton belemászott az ölembe és belekönyökölt a hasamba. rugdosta a lábam, lefejelt, szándékosan verte a fejét a falba, kisautókkal, kisszékkel/asztallal dobált, eltört legalább 10 dolgot, földhöz vágta az asztali lámpám, a kismagnóm, cédéket, képkeket, leverte a falat 20 helyen, kidobálta a lábosokat, kiöntött egy üveg repesztőlakkot a padlóra, cafatokra szaggatott pár újságot és könyvet, disznólkodott a kajájával, beletúrt, rámbobálta, a levest szembefújta vagy kieresztette a száján, a piskótát széttrancsírozta, beledobálta a poharába, a tányérokat hozzámvágta - és egy ilyen kaliberű dolgot nyomott átlag 5 percenként. így telt a délután... olyan kemény a pocakom, mint egy medicinlabda... úgyhogy most pihenek is.