Köszi mindenkinek, aki jobbulást kívánt! A helyzet sajnos nem sokkal jobb.
Bocs, hogy ilyen részletes voltam.
Séta: nekünk jó a csütörtök, remélem addigra jobban lesz Léna. Heni, asszem te írtad a holnapot, mi biztos megyünk holnap is, gondolom azért szabadban nem fertőzünk?! És nekem mindegy, hogy sziget vagy liget, bár holnap még nem tömegközlekednék, úgyhogy holnap inkább sziget.
Barbi! Szerintem vigyétek bátran úszni! Léna most biztos nem ott lett beteg! Tőlem kapta el sajnos! A dokinénink bepróbálkozott azzal, hogy múltkor óta még nem gyógyult meg teljesen, de én ezt valahogy nem tudom elhinni, hogy 2! hónap tünetmentesség után megint agyanabba esett vissza. És ha gyakran lesz beteg, legfeljebb abbahagyjátok! Mi azt mondtuk az első "betegség" után (utólag szerintem semmi baja nem volt), hogy ha még egyszer beteg lesz ott, akkor nyárig várunk. De eddig még nem lett, ez most egyértelműen más!
Györgyi! Várni fogunk, hogy rendesen meggyógyuljon, most hétvégén a húsvét miatt úgysincs úszás. A jövő hetet majd meglátjuk.
Masni! Annyira gyönyörű Máté!
Steffi! Te kérdezted a búvárreflexet? Vagy Barbi? Gyerekenként változó, de legkésőbb 8 hósan múlik el állítólag. Én is akartam írni, hogy akciós a babakocsi, amit kinéztél, pénteken megvettem a kismamát, és abban láttam. Tündéri Martin az almával. Szerintem emlékszel még, hogy Léna is ilyen képet vágott! Azóta sem szereti az almát. A sütőtök a favorit eddig, meg a cékla is bejött. De most, hogy beteg, ma csak szopi van.
Eni! Tündéri pasi Beni! És az a frizura!
Kórház: Tegnap mondtam a páromnak, hogy mi a helyzet a Kútvölgyivel, meg hogy, ha az ügyeletesnél szülsz, akkor nem kell fizetni, és hogy akkor én majd követem Tóth dokit, oda ahova megy, és megkérem, hogy indítsa be a szülést, amikor ügyeletes. Erre, annyira aranyos volt, közölte, hogy ő azt nem hagyja, és ha vért izzad is, összeszedi a pénzt, hogy ott és annál szüljek, ahol és akinél szeretnék, és persze akkor, amikor eljön az ideje! Hát nem egy tündér?
Elalvás: hát, mi ezt asszem elrontottuk egy kicsit. Az esti elalvással nincs gond (szerintünk:)), elalszik cicin és aztán alszik rendesen tovább, amikor letesszük. Napközben vagy szintén elalszik cicin és leteszem, vagy séta közben, vagy mászkálni kell vele, kétes sikerrel. A legutolsó megoldást annyira nem szeretem, vajon miért?
Na, most jó hosszú voltam, remélem nem voltam túl sok!