A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!

Remélem augusztus előtt lesz még tali és akkor már mi is el tudunk menni, mert én is nagyon szeretnélek megismerni benneteket.

Képzeljétek délelőtt sétáltunk a lovardához pacikat nézni (milyen furcs dolog ló a lovardában :oops: ), na szóval védőnénink éppen arra bicózott és közölte, hogy megkapta az ellenanyag eredményem, és nagyon rossz lett. Nemrég beszéltem a tbányai véradóval, mert tőlünk oda viszik a vért kielemezni és tudtam beszélni a drnővel, akit még a Réka pocaklakós korából ismerek és megnyugtatot hogy az eredményemmel az égvilágon semmi probléma nincsen.
Egyrészt nagyon örülök, másrészt annyira agyon tudnám verni ezt a hülye védőnőt, hogy az nem igaz. :evil:

Na ennyit rólam.

Kata, natyon-natyon szépek voltatok. Én is férjhez akarok menni még eccer :lol:

Szilcsi, remélem a kis vitorlásod révbe fog érni ebben a hónapban.

Melcsi, várom a babaszobás képeket.

Kép
Kép
robcsi03

:oops: :oops: :oops: :oops: :D
Köszi

málna2162

Málna, majd én is átküldöm nemsoká.

Boni, nem értettem, mi nem vagy te??? b...ó?????? :?:

Áfi, tudtam én, hogy te sunnyantottad el a fincsi Bailey's-t! :wink: :D Én is ezt tettem volna! :wink: :D

Robcsi, menjek segíteni védőnőverőbe? :D Köszi a drukkot, remélem, révbe ér, bár ahogy apánkat elnézem... :roll: Még mindig duzzog. :( :cry: :cry:

Kép
szilcsi

Málna! Kitöltöttem! Küldtem!

Klarissza javítottalak!

Csikken beírtalak!

Snfui! válaszoltam!

Szilcsi! Köszi kérdésed, most annyi, hogy fel vagyok terjesztve, áprilisban tanakodnak rajta a városházán, május közepéig kell, hogy értesítenek!

Kép
bettike
Eger

Szilcsi, süss neki egy fini sütit (már ha lesz időd) és megnyugszik apa. Védőnőt meg ne is mondjad, már azt elemezgette nekem, hogy biztos friss toxoplazmás fertőzésem van és azért az eredmény, amiről kiderült hogy semmi baj vele.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, jó az ötlet, én is elgondolkodtam rajta, lehet, meglepem valamivel. Ebédkor odaadtam neki a kétforintost, amit az atomerőműben préseltem neki, megkérdezte, mi az, aztán zsebre vágta. Se egy köszi, se semmi. :cry: PASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :twisted:

Van macsekotok? Akkor már rég túl kell lenned a toxoplazmán, nem??? Szerintem a védőnők csak azért vannak, hogy megkeserítsék a kismamák életét (tisztelet a kivételnek...) :roll:

Bettike, olyan kár, hogy nem jöttél el... :cry: A következőről nincs kifogás!!! Nem fogadok el semmilyen indokot!!! :twisted: (bekeményítek ám! :lol: )

Kép
szilcsi

A Baileys sunnyantás vádját visszautasítom, egyszerűen megtaláltam a hűtőben ma. Bírónők! Én ártatlan vagyok! Hát dehogy sunnyantanék én Baileys-t... :D
Babaimi,
akkor lehet hogy neked hálás az oviscsoport? Ezek a sajtosok vékony rudacskák voltak 2 papírtálcán papírba tekerve, zacsiban.
De az biztos hogy a férjem tegnap egész este a ti háziborotokat emlegette! 8)
Robcsi, Enikő,
ahogy a közhangulatot elnézem, lesz még tali a nyáron!
Az meg majd szalonnasütős lesz.
És a magzatkám keresztelőjére is biztosan mindenki meg lesz hívva, bár októberi lesz a szentem, de októberben még szokottjóinő lenni...
Vendég

szilcsi b...ó= bunkó
Vendég

Áfi, tartsátok jövő tavasszal a keresztelőt, és akkor elmegyünk és nem is fogunk fázni! :wink:
Na jó, sunnyantás vádja elejtve... De csak mert ilyen aranyszívem van! :wink:
Boni, áhhhhhhhá értelek. Tudod, szőke vagyok... :wink: :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi,
én is gondoltam tavaszi keresztelőre, de addigra nagy ló lesz, nem olyan szuszogós picike baba... jövő áprilisban már fél éves! :o
Vendég

Snufi én nem csináltam képeket, mert annyi profi fotós volt :oops:
Vendég

szilcsi :cry:

robcsi én is besegítek védőnőnél

Áfi megyünk :lol:
Vendég

áfi én láttam, hogya sonkaszaurusz mellett volt :lol:
Vendég

áfi: még mindig az általam hozott sajtos rudakat emlegeted :D

robcsi: hülye védőnő :evil:

szilcsi: ha nem nyáron lesz a keresztelő, te biztosan fázni fogsz :lol:

lányok: kik csináltak képeket? én, szilcsi, gabyék, baba, snufi, boni? kihagytam vkit?
épp most kúsznak fel a képeim a netre...
mindjárt utána kúsznak a babától kapott képek.
:D

katica
katica30

Katica, én ma biztos nem fogom tudni feltenni,..... sorry. Kb. este 9re fogok hazaérni,.... holnap, ok???

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

snufi: ok, ma elküldöm, hogy hova tudod majd feltenni, meg írok egy kis útmutatót is...

katica
katica30

HA ÉN NEM CSINÁLTAM, AKKOR NEM IS NÉZHETEM MEG ŐKET? :oops: :lol:
Vendég

Katica, ok!

Boni: hehehehe. :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

NA jó, Snufi, GAby babaimi a ti festésetekről készült kép?
Vendég

boni: tegnapi privimet olvasd el újra, és akkor nem fogsz ilyesmit kérdezni...

katica
katica30

vicceltem katica :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szezso, Pannit üdvözöljük!! És jöjjön mihamarabb!!!

Melcsi, várjuk a képeket!

Robcsi, csapd agyon a védőnőt legközelebb! :lol:

Katica, előre is köszönöm, hogy én is fel tehetem a képeimet oda!!!

Ja, és nagyon jól esik hogy mindenkinek tetszettem!! :lol: Amúgy meg Coa neked üzizem, hogy rajtam 17 kg felesleg van!!! :lol:

Kép
kata05

ha valaki kiváncsi az én esküvői képeimre, akkor priviben megadom az elérhetőséget :lol:
Vendég

Nézzétek meg a másikban ( a hőmérősök babásaiban) Tontica UHképeit!!! Nagyon jók! :)
Katica,
akkor mégiscsak a te sajtosodon nyammogott az ovishad :D
Vett a Zuram camot!!! Direkt a kedvedért! (Na meg a matekvizsgám érdekében :wink: )
Bonika,
sonkaszaurusz :lol: :lol: :lol:
Aki maradt vasárnap az kapott belőle kóstolót.
Vendég

Kép

Kép

Kép

Egy kicsit kapkodva, de táblák! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Csak életjel, bocsi hogy mostanában nem tudok jelentkezni, bepótolom majd!!!
Voltam 12 hetes uh-on, szuper volt, tarkóradő normális: A baba: 2mm, B baba: 1 mm.
Méret: A baba: 55,5 mm, B baba: 54,5 mm
Két magzatburok, két lepény!
Egymás felett voltak, fölsö baba rugkapált, also baba szundizott és össze volt kuporodva ezért nem is látszik olyan jól a képen!
Kép
Kép
Uh. alapján számitott kor 12+4

KépKép
KépKép
tontica

Kép

Kép
bettike
Eger

Katica! Nekem van 9 :oops: képem :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ja! Egyébként hosszas gondolkodás után! :lol:

KÖVETKEZŐ TALI!
EGERBEN! JÚLIUS MÁSODIK FELE! :lol: :lol: :lol: :lol:

MIT SZÓLTOK?

Kép
bettike
Eger

Tonti! Gyönyörűek :lol:

Bettike! Nekem jó. Bár ajánlgattam Horányt már :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Tonti, nagyon jók a képek, és szépen növögetnek a babák!

Bettike, nekem jó bár, hugi júliusban szül!

Szirom, nekem Horány is jó!

Kép
kata05

Oda megyek ahová akarjátok lányok.

Utána meg megyünk Zalába,vagy Vas megyébe hogy Szezsónak is közel legyen :lol:

Szirom ) egész kép? te nyertél velem szemben :lol:

Tontika gyönyörűek :lol:
Vendég

Kata! Bunkó módon nem dicsértelek még meg :oops: Nagyon szép voltál, örülök, hogy jól sikerült! :D Gratulálok, sok boldogságot! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

) = 9
Vendég

Szirom, köszi szépen!

Vki kérdezte, hogy hova megyünk nászútra: Dunakilitibe a wellness szállodába!

Kép
kata05

Boni, hol a cím a képek végett ( te esküvői)???

Kép
kata05

boni: lássuk a képeket, megírod a címet?

katica
katica30

küldöm csajszik
Vendég

küldöm csajszik
Vendég

Zöldi, megkaptad a privim?

Kép
kata05

gaby?

szezso dokinál mi volt?

zöldi este lesz asszem
Vendég

Áfi fel vagyok háborodva, hogy a sonkaszauruszból sem kaptam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :lol:
Vendég

na ha senkisenem nincsen itt, akkor hazamegyek a dolgozóból :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk. Nem vagyok jól :cry: :cry: Iszonyatosan görcsölök, pedig a második napon vagyok már. Már a görcsoldó sem segít. Algoflex M-et szedek. Tud valaki ennél brutálisabbat?

kata: Nagyon gyönyörű voltál!!! GRATULÁLOK!!!

Bettike: Eger? Az tök jó lenne. Én benne vagyok!!!

Tonti: Ez csodálatos! Biztos te is elérzékenyültél, mikor láttad őket (Mert én nagyon). :)

Aki tud képeket küldeni, azt nagyon szívesen megköszönném :oops: babaimitől már kaptam egy sorozatot. Szinte majdnem mindenkit megismertem. Egy-két férjurat nem sikerült beazonosítanom :oops:

Mennem kell tanulni!
Sziasztok!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok,

Szilva, nekem az algoflex M egyáltalán nem használt, én az algoflex forte-t ajánlom, nekem az bejött, és hamar hatott. Én nagyon de nagyon görcsölős voltam, nélküle felkelni sem tudtam. Mikor már éreztem, hogy na lesz valami, már vettem is be, ezzel túl tudtam élni ezeket a napokat, még ide is hoztam vagy 10 csomaggal. Bár most szerencsére nincs szükségem rá...

Kata csodás voltál.

Én is kérek képeket :(

tonti, édes pofák a babák :lol:

Jó olvasni milyen jól éreztétek magatokat. Sajna júliusban se megyek, majd valamikor egyszer talán...

veramami :cry:

Purc

Kép

Kép
purc

babaimi én miért nem kaptam e-mailt? :cry:
Vendég

boni: mi a mailcímed????

katica
katica30

Tontica, nagyon szépek a babák, örülök, hogy minden rendben van veletek.

Holnap megyek a papírért a védőnőhöz, majd megmondom, hogy vigyázzon, mert egy csapat vérszomjas amazon jön egy intésemre agyonverni :lol:

Kép
Kép
robcsi03

tonti: gratulálok. ó, édesek a babók :D :D :D

A talis képek egy része felkerült a netre...

katica
katica30

Hello Csajok!

Most estem haza, gyorsan leírom, hogy mi volt a dokinál:
szóval ugye múltkor felhívtam, hogy 21 napra megjött a mensim, amire azt mondta, ne szedjem a Closti-t ebben a ciklusban, erre most meg azt mondta, hogy következő ciklusban kezdjem újra :shock: és sárgatestelégtelenségem van, és fel kell emelni az Utrogestan adagomat is :shock: Igaz, azt nem mondta, hogy elküld vérvételre újra...
Amúgy gyógyszer nélkül UH által igazolt pé-m volt előző ciklusokban, és normális luteális fázisom...Furcsa, hogy pont a gyógyszeres ciklusban lett sárgatest elégtelenségem...
Szóval bejelentkeztem egy másik dokihoz is, jövő szombatra, mert nem akarok beleugrani még egy ilyen gyógyszerkúrába...

Úgyhogy most spontán ciklus van, minden nélkül (uh sem lesz), újra elkezdek hőt mérni, és bízom benn, hogy most sikerül!!!!

Most mennem kell, majd lehet, hogy később visszanézek...

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: