A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Szia Kucsipritin!

Üdv Neked, írj gyakran! :D

Kép
Kép
Kép
gabi39

Üdvözöllek Cukika, a 12hetesek klubjában, mától magzat a neve!!!
Jaj ne folytasd az esküvő leírását, mert bőgök!!!!nagyon fogok izgulni értettek!!!! A szemvörösödés miatt megértelek, akkor csak legyen csillogó tekintet!!!

Jaj csajok! Ígérem, egyszer én is elvetetem magam! Mondjuk a 3. gyerek után!

Gabi!
Mi történt a kisfiaddal? Megbetegedett? Lehet, h elkerülte a figyelmemet, amikor írtad!
Hogy vagytok? Á, már olvasom is, hogy igen, na de most a másik…
Ne izgulj a méretek miatt, nem kell mindenkinek 4200g-os. 57cm-es kéthónapos gyereket szülni!!! És az az ember nem szerencsétlen, akinek van 2 helyes porontya!!! Tessék szépen gondolkodni!!!

Kucsipritin
Üdvözöllek köreinkben, ha nem tudsz beérni minket, ne foglalkozz vele, kérdezz bátran, vitamin, súly, esküvő, nagytesó, hiszti, hányás…mindig jó témák! Ezek csak a kedves kísérők a terhesség során (a sorrend nem rangsor!!!!)
Ezek mind kötelező beszámolók, ez a beavatás!

Többiek merre vagytok??????????

Rólam:
Mennyire vagytok álmosak? Én tegnap este 7-kor már feküdtem, csak egy kicsit keltem már ki. Eljutottunk oda az evészetben, hogy felügyelettel kell ennem…a párom végignézi, hogy mennyit eszek. Tegnap 9-kor kiparancsolt a konyhába, és belémtömött 2 májkrémes kenyeret. Meg kell mondjam, nagyon fini volt.
Most éppen a bőlcsesség fogamat fájlalom, de ez így megy 2 éve…ja4 és vérzik az ínyem, pedig szájvizet is használok, és puha fogkeféket vettem. Fél éve csináltattam meg a fogaimat.

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Képzeljétek, ez az asszisztált bemetszéses technikának köszönhetően a 2 beültetett embrióból 3 lett!!!!!!
2 db 9 mm-es és 1 db 11 mm-es petezsák látszódott az uh-n....
Szűcs doki szerint a harmadik eléggé szabálytalan, lehet, hogy elmegy tőlem, de az is lehet, hogy megmarad
kicsit letaglózott a hír, bejött Kanyó doktornő is, és azt mondta,miután gratulált, hogy egy évben 1-2 ilyen fordul elő náluk.Hááát, én beleestem a statisztikába
Lányok, eléggé meg vagyok ijedve, de inkább 3 (csak egészségesek legyenek),mint 1 sem....
ápr.10-én megyek újra uh-ra, kiváncsi leszek nagyon...
most lepihenek, mert szétmegy a fejem úgy fáj,meg kell emésztenem még ezt a hírt ...

puszi

numa

Kép
numato

juj numa! ez azért tök jó! és ne bánkódj, majd lesz 3 pici babuka, és ne keseredj el, ha egy elmegy, mert az azért van, hogy a másik kettő erősebb legyen!!! és hallottam én már 3-as ikerterhességről!!!! majd szépen ellenőrizgetik a dokibácsik! pihikézz nagyon sokat!!!! és ne fájjon a fejed, max csak attól, hogy nincsen 3 kezed és cicid!!! :D :D :D

Ágica
Kép
ágica_26

Én is gratulálok a 3 babához Numato !!!
És az újabb betöltött 12 hetekhez is !
Én már alig győzöm kivárni ezt a maradék 1,5 hetet :-)

Most voltam orvosnál , úgy bokszolt a kis Picurka , hogy Kokó is megírigyelhetné!
A feje meg akkora volt , mint egy nagy lufi . Nem is gondoltam ,hogy ilyen korán is látszik az ilyesmi . Még csak 3,7 cm az ülőmagassága , de 3 hét alatt így is megnégyszereződött, úgyhogy nagyon büszke voltam rá !

Lányok!
Nem tudom ,hogy vagytok az evészettel , de 2 napja rámjött a kívánósság. Persze még midig csak mini adagok mennek le a torkomon, de egyfolytában sósat szeretnék !
Egyenlőre beérem piritóssal és sonkával, de lehet ,hogy hétvégén rávetem magam egy nagy zacskó tejfölös chipsre !

Kitartás azoknak akik munkával töltik a napot , már csak 1 nap és kitör a hétvége !!!!!

puszi

Kép
sheepy

Numato :) hadd gratulaljak ! 3 babi, tripla orom ! sok sok pihenest kivanok !! Melyik korhazban tortent a beultetes ? Hanyadik lombik sikerult ?

Cukika :) hanyadikan lesz az eskuvo ? ebben az evben mindenki csak gratulalni fog, eloszor a terhesseghez, aztan az eskuvohoz, utana a kisgyerekhez !! DE JO !! Megvan mar a ruhad ?

Shyppy :) jobb a kivanossag, mint amikor nincs etvagyad ( en meg sajnos ott tartok...remelem hamarosan valtozik )

Agica :) en is mindig almos vagyok, este altalaban 10 orat alszaom, persze ejjel 1 x - 2 x pisilek is..

udv. a tobbiknek is !

Bogyo
bogyogyorgyi

Sziasztok!
Gondoltam ebbe a topikba is bekéredzkedek! Én eddig nem nagyon jöttem fel ide (sem), mert arra gondoltam kivárom a 12.hetet!
Szóval nem huszonévesen várom első gyermekem. A hivatalos időpont október 3.
Az étvágytalanság ismerős, és nem akarok senkit ingerelni, de egy deka súlyfelesleg nincs még rajtam. Soha nem is volt. Én az a gebe típus vagyok!
Remélem jól vagytok!
üdv:
erMóni
ermoni

Cukika :) hat ez nem semmi !! 2 nap !
nagyon drukkolok es nekem vki mondta annakidejen, hogy "probald megelni az egeszet " , szoval biztos ideges leszel, de legyel nagyon jelen, hogy tudj emlekezni ra kesobb..olyan hamar elmegy az a szep nap...

en meg semmit nem vettem magamnak,,de jovo heten elkezdek nezelodni, mert lassan szorit a farmer :(
ha megteheted, hogy ne dolgozz, akkor orulj neki es hasznald ki...meg hat a kolleganonek sem lehet konnyu, de ez mar nem rad tartozik - ertem en.

Rmoni :) udv itt, meg en sem hiztam, de lassan fogok :) - erzem. hiihi
en is 30 folott vagyok, szoval nem csak 20 evesek vannak itt.

Bogyo
11het +4 nap
bogyogyorgyi

Jó estét Mindenkinek!

Én, azt hiszem fogok még dolgozni ameddig lehet. Csak néha nem egyszerű, amikor 45 gyerek úszkál a medencében és edzés végére csak 41 van...Akkor kiderül, hogy a többiek a wc-n cigiztek :? Hát ez az én melóm, néha én is összekuporodva várom, hogy vége legyen, vagy épp a nózimat törölgetem, mert megint vérzett....
Bogyogyorgyi A farmer rajtam is elcsattan lassan (49kg voltam most 52 vagyok :shock: ) . Te már "kismama" nadrágot veszel, vagy csak simán egy pár számmal nagyobbat. Vagy hogyan kell ezt csinálni LLLLLáááááááááááNNyyok????? :lol:
Most voltunk pancsizni a Párommal , (hamarosan Férjecske) nagyon klassz volt. Ha van lehetőségetek menjetek el Ti is a Széchényi-fürdőbe.Nem túl olcsó, de lehet úszkálni, ücsörögni, szauna és gőzkabin is van. A kis Pockány is nagyokat kacagott a hasamban (láttam rajta) :lol: Szóval jó volt nagyon..
Cukika Kéz és lábtörést Neked szombatra, majd írd meg mi volt és fotókat is szeretnénk természetesen. Egy hónap múlva csatlakozom az asszonyokhoz én is :lol: :roll: :lol:
Jó éjt Nektek Pocakosok!!
Vendég

Adrinalin!
Kérünk Tőled is esküvői leírást. :D A fürdőben nem félsz a túlmelegedéstől? :shock: Nekem is vérezget az orrom, de csak szivárog, nem durva…

Hát én a ruhával egy kicsit gázban vagyok, mert nagyon tetszik a mostani divat. Pl: a H&M-ben Madonna által tervezett ruhák vannak. Ma elmegyek megnézni, és nagyon szeretnék egyetlen valamit venni, de félek, hogy nem tudom majd hordani… :? majd meglátom, mit lehet kihasználni a ruhákból, mert végre egy alkalommal lehet kapni emberi áron valami extrát. Egy Zoób Kati ruhát soha nem tudnék venni 160 ezer Ft-ért. :? (meg nem is akarok, meg értelme sincs…)
A kismama gatyit lassan én sem úszom meg, tegnap előtt nagyon szorított a nacim, úgyhogy tegnap amikor tárgyalni mentünk, felvettem egy óriás csípőfarmert, ami úgy állt rajtam, mint a görkorisokon a gatyijuk :D …szerintem a bugyim is kilógott belőle, de nekem azt volt kedvem felvenni… :D de legalább volt egy jó blúz hozzá, szóval egész emberi módon néztem ki….

Amúgy mennyiért adják a kismama ruhákat, én egy újságban nézegettem most farmert, és ami tetszett, az 22ezer volt. :shock: Annyiért 10 farmert veszek kínaiba. Hol érdemes nézelődni? A használt ruhákkal pici fenntartásom van… :? még nem tudom miért, lehet, ha megnézem az árakat levetkőzöm gátlásaimat…
:D

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Csajok én a 63 kg-ról (már ez is több 3-4 kg-val az ideálistól), mostanára a 67 kg-ra híztam! :roll:

Az első terhes gatyót már múlt hétvégén Pécsett (ott laknak az anyósomék) meg is vettem, meg egy inget. Ha valaki pécsi szóljon, mondom hol van bolt!

Ha már szorít a gatya, akkor szerintem érdemes terhes nacit venni, mert az tágul hasban és (elvileg ha fenékre nem nagyon hízunk) a végéig jó lesz (mondjuk tavaszi - őszi vékonyabb fekete gatyát vettem, megnézem szeptemberben, ha jó lesz rám, büszke leszek, mert csak pocira híztam). Ebben a boltban 6000 volt a gatyó és 4000 az ing, de érdekelne 1-2 jobb ellenben nem horror áras bp-i bolt is...
Ja és a gatyón - így hogy még ne hatalmas a poci - nem is feltünő, hogy kismama gatyó, jó szabása van és tök kényelmes. :-)))
Ezen kívül nekem ajánlották még azt a "haskötőt" vagy mit, ami eltakarja a gatya és a felső közti részt és a régi ruhákat lehet vele kigombolva hordani, azt hiszem megrendelem... Majd beszámolok...

Nekem ráadásul kell majd egy elegánsabb ruha is, mert 2 esküvőre megyek a nyáron... 20 e Ft-ért már láttam egy szépet a Brendonban, hát azt meggondolom... bár munkába is jó lesz, meg elvileg a szabása miatt szoptatás alatt is.
(Ja a terhes ruhákat elvileg szülés után isérdemes hordani még egy pár hónapig, mert a poci nem rögtön megy vissza eredetire, de hol vagyunk ettől még...)

Ermoni, ha nem indiszkrét, hány éves vagy? Én most áprilisban leszek 28, és néha még igen gyereknek érzem magam az anyasághoz, bár az első gyereknél szerintem mindenki így van ezzel, bármilyen korú, hiszen először találkozunk ezzel a felelősségel.

Puszi

Jutta

KépKép
jutta

Numato gtratulálok!

Nagyon irígy vagyok, nagy vágyam volt még egy pár ikergyerekecske, de azt hiszem ez már kimarad az életemből!
Az étvágytalanokra is nagyon irígy vagyok!
Egyébként pont februárban vettem 2 csípőfarmert ami nagyon praktikus mert lehet kinőni, de a polóim sajnos nagyon idétlenek már, kilóg a hasam belőlük. Én egyébként egy kismama-bababoltban dolgozom és felpróbálgattam már a felsőket, de azokat meg még nem töltöm ki szóval azért idétlen, nagyon rossz ez az átmeneti időszak. Szóval én most varrattam anyukámmal kismamabandázst (tudjátok olyan pamutöv féleség) és ezzel palástolom az úszógumimat.
22ezer nagyon durva egy farmerért (amit fél évig hord az ember!), nálunk 8500 a legdrágább gatya. Mondjuk nekem még megvan a farmerem, de a nyári cuccaimat már kinéztem (szoknya, halászgatya)
Szerintem érdemesebb gumis derekú terhesgatyába gondolkozni az elején különben x gatyát is vehetsz a végéig
Nálunk egyébként christina moda cuccok vannak (www.christinamoda.hu), szerintem reális áron vannak a cuccaik és itt rajta van, hogy hol van üzletük.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok

Gratulálok Numáto a 3-as ikrekhez és ne aggódj nálunk a szomszédban vannak hármas ikrek és először ők is izgultak mi lesz de aztán bele jöttek.
Ágica nem tudom hol néztél annyiért kismama nacit de a brendonban is kapsz már 10 körül,egyéb kismama boltokban meg szerintem legalább is amit én vettem már 6 ezerért is van.

Kép
Kép
eszter26

Sziasztok!
Jutta, kérdésedre válaszolok, nem indiszkrét: most múltam 37! Jól látod! És őszinte leszek: gyereknek nagyon rég nem érzem magam, talán gyerekesnek igen! :D És azt is be kell valljam: nagyon sokszor sokféle felelősség nyomta már a vállam. Tudod és a diploma óta folyamatosan nagyjából középvezető szinten (márha a kultúrában van ilyen!) dolgozom. Már vagy 12-13 éve. Én már alig várom, hogy a saját gyerekem legyen az, aki miatt felelőséggel tartozom. És azt is alig várom, hogy itthon babázzak vele. Én (néha így érzi a környezetem is) túl kreatív vagyok! Már alig várom, hogy a saját gyerekemnek mutathassam meg a világot, meg azt amit én szépnek és fontosnak tartok.
Most épp takarót és mesekönyvet készítek neki, de még egy keresztszemes falikép is tervben van. Csak legyen elég időm!
Amúgy, székes fővárosiak: ha van jó és kifizethető kismama ruha lelőhelyetek osszátok meg velem. Legalább egy kis mászkálást megtakarítok vele. De nem a kantáros nadrág, és a bölcsész vonulat érdekel. Nekem is lesz ezen időszak alatt néhány jelenésem (esküvő, évfolyamtalálkozó meg ilyenek). És egyelőre fogyok, de gondolom nem sokáig... :D
Szép napot!
erMóni
ermoni

Szia!

erMóni, a 37 max első gyerelhez idősebb, de manapság már szerintem teljesen elfogadott :-)
Gyereknek a munka miatt én sem érzem már magam, szintén zenész - pü-i területen középvezető - és néha 50-60 éves ügyvezetőknek kell megmondani meddig nyújtózkodhat.
Persze ezt már megszoktam, a sokk 24 évesen ért, amikor Mo legnagyobb cégeihez kellett egyedül kimennem tárgyalni, ekkor még banki üzletkötőként - akkori főnököm filozófiája szerint teher alatt nő a pálma... :lol:
De a gyerek az más, legalábbis nekem... Néha izgulok milyen anya leszek, minden "középvezetői cucc" mellett szertelen fruska tudok mai napig lenni... :lol:
Node majd meglátjuk!

Ciripke,
Megnéztem a honlapot, tetszik és elfogadhatók (szerintem) az árak. :-D
Te melyik boltban vagy?

Pusz

Jutta

KépKép
jutta

Adrinalin,

en meg a sima gatyamba jarok,,ma jobb vot az emesztesem , hogy szebben fogalmazzak :) -igy megint jo a nadrag ram. (ertheto vagyok, ugye ??)
nem tudom, hogy hogy kell csinalni, de en meg kb 1 hetig kihuzom ebben, ha allok/jarok akkor jo a meret, csak leulni nem tudok kenyelmesen - a franya divat es a szuk csipofarmerek :), aztan venni kell vmit..

Ciripke,vannak olyan nadragok, amik szukek valamennyire, tehat a feneke es a combja nem akkora, mint a rapper -eknek, "csak" a has resz van kikepezve ? erted, hogy mit irok ? :) es alul szuk ? nem csovi-nadrag, de NEM trapez ?

Ermoni, de hogy h ilyen kreativ vagy,, itthon meg nem lattam" nem olyan Anyukas" jo terhes holmikat, de biztos van valahol, a legjobb ha ki tudsz menni pl Ausztriaba, H&M van terhes reszlege es tok olcso es ott van olyan nadrag, amit keresek ( lsd amit irtam Ciripkenek fentebb..) a kantaros verzioktol en is kivagyok...
de a mazli, hogy iden amugy is minden polo hosszu, ami nekunk jol jon, veszel 1 szammal nagyobbat es abba szerintem beleferunk.
A Mammutban kulonben van egy szuper kismamabolt, csak nagyon draaaaga - sajnos ( a mammut 1 ben van, nem tudom mi a neve, de lehet, hogy vki majd ir..)
ja, es nem vagy oreg !!! Holly Hunter 43 evesen szult eloszor pl.
bogyogyorgyi

ermoni :)
lattam, hogy a masik topicba is irtal, es hogy Te is a mavban szulsz ! kinel ? en a szabo gergely nel...en kb okt. 14. re vagyok kiirva.
Merleg-gyerek, nagyon klassz ! :)
bogyogyorgyi

Bogyogyorgyi!
Én is nála szülök! És képzeld, a férjem is mérleg (okt. 4.), az apósom meg okt. 3-án született. Szóval nincsenek véletlenek! (Ugye én 3. vagyok hivatalosan kiírva!)
Lehet, h már össze is futottunk a MÁV folyosóján? :D
Aktivitásról annyit, hogy én mindig ezer dolgot futattatok egyszerre, és imádok kézműveskedni (pl. egy-két ruhát magamnak meg is varrok majd a nyárra! szívesen adok ezügyben ötletet annak, aki elfogadja!), rajzolni. (Volt rá példa, hogy rajztanárnak készültem, de más lettem... :lol: )
A ruhákat meg csak azért kérdeztem, mert még nem nagyon jártam utána (még minden simán jó rám), de gondoltam, h kapok hozzá jó ötleteket! És tényleg kevesebbet kell mászkálni. Bár imádok shoppingolni, de ki nem?! :lol:
Üdv:
erMóni
ermoni

Csajok!!!!
megvettem a Madonna ruhát!!!! olyan mint egy kimonó, tök jól áll, és egész sokáig fogom tudni hordani!!! még a válfáját is elkunyiztam... :D :D :D

erMóni!!!
nekem van varrógépem, majd nemsokára nekiállok varrogatni! bizti lesz ezer kérdésem!!! én is szeretnék jópár cuccot varrni magamnak, lehet, hogy ennek az új rucinak leveszem a szabásmintáját, és varrok minden napra egyet!!!!!!! lesz majd piros, sárga, kék, zöld, fekete, bordó, lila, hupi, kerek, szögletes, édes, keserű, és a tejes csokit szeretem....(Gombócartúr után szabadon)

Ágica
Kép
ágica_26

na legyetek jók, jó hétvégét!
elmegyek hamburgert enni!!!
pusszancs

Ágica
Kép
ágica_26

Ágica, kérdezz nyugodtan, ha tudok, válaszolok! Bár csak hobbiból varrok... de ha rámtör, akkor marha lelkes vagyok! És képes vagyok még éjjel is nyomni a gépet!
Üdv:
erMóni
ermoni

Ermoni :) remek ! majd irj privibe, aztan randizhatunk a korhazban - - de romantikus :)
otleteket szivesen veszek en is, de hogyan lehet igy irasban segiteni ?
...majd megbeszeljuk

Agi :) milyen anyagbol van az a kimono ? Arkadban vetted ? meddig er ? akkora mint egy tunika ?

jo ejszakat !

bogyo
bogyogyorgyi

Bogyogyorgyi

Sokféle farmer van, a trapéz meg a rapper fazon a legritkább, tök normálisak, nőcisek.
Eszembe jutott még, hogy anno a Gólya kismamaüzletben vettem jó farmert (középkat. 3 éve volt 12e), ami a Westendben van.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

A kórházban jártam, hajnalra bevéreztem/bebarnáztam. A doki azt írta a papíromra, hogy fenyegető vetélés. Nem akartak hazaengedni, saját felellősségemre jöttem haza, úgy hogy meg kellet ígérnem, fekszem.

A kórházi papíromra azt írták az uterus hátsó falán 12x16 mm haematóma van. Nem a lepény hála istennek. Nem tudom ez fel fog pihenéssel szívódni? Mennyi az esélye a vetélésnek?
A baba jól van, a méretei is jók, NT: 1,7 mm, BDP: 21 mm, FL: 7mm

Azonnal mennem kell, ha jobban görcsölök, vagy újra vérezni kezdek.
Látjátok mégsem mennek olyan jól a dolgok.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok!

Gabi!

Nagyon sajnálom, az ember azt hinné, hogy a 12. hét után már minden OK, és erre tessék...

Pihenj sokat, én nagyon drukkolok nektek!!

Üdv,

Jutta

KépKép
jutta

Hali!

Numáto,Én is gratulálok a picurkákhoz. :D :D :D
Kép

Bocsi,hogy így eltüntem,de itt a tavasz,és ezer a dolog.
Remélem mindenki jól van és növögetnek a picurkák.
Én pénteken voltam 12 hetes uh-n,minden rendben van vele.

Ez ő.

Kép

Megyek kapirgálni a kertbe.

Puszi:Móni

Kép
memó

Sziasztok !

Gabi remélem már jobban vagy és a többieknek is jól tellik a hétvége , főleg Cukikának :lol: a lagzi után !!!!

Tegnap végre én is megvettem a menyasszonyi ruhámat ,bár ahogy most állok nem biztos ,hogy bele fogok férni , mert a kívánósság egyre vészesebb méreteket ölt !

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én továbbra is csak sósat ennék, tegnap tv nézés közben lerohantam 2 zacskó chipsért, mert nem bírtam tovább!!!

Most megyek és valami nagyonegészségeset fogok főzni ebédre !

Üdv
Sheepy

Kép
sheepy

Gabi :)
nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen ! a pihenes sokat segithet, es ha megprobalsz ( nehez biztos ) nem tul sokat aggodni/
sokan vereznek a terhesseg alatt, olvass utana a neten, es pihi, semmi megterhelo. Mikor kell visszamenned ?

Ciripke :) koszi, megnezem !

Cuki :) hogy ment a lakodalom ?? fotokat szeretnenk, ha szabad kerni.
Sok boldogsagot nektek!!

micsoda szep ido van, nagyon elvezem !!
sziasztok:
Bogyo
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Írok, gyorsan, hogy még én is megvagyok, tiszta kóma vagyok (még nem vagyok 12 hetes :D ), így minden lassan halad, napközben semmihez sincs kedvem, csak a lötyögéshez. Nem is tudom, az elsővel hogy jártam ilyenkor dolgozni...de az biztos, hogy az öreglányok a munkahelyen kiszúrták, hogy terhes vagyok, mert állandóan ásítoztam:)
Gratulálok Numáto a hármasikrekhez, és Cukikának az esküvőhöz!!!!!
Gabi nagyon sajnálom, hogy nem mennek olyan jól a dolgok, drukkolok, ne legyen semmi baj!!!
Na megyek, mert a nagylány most először termel a bilibe :D

Sziasztok! Mindenkinek a legjobbakat!

Kucsipritin
kucsipritin

Sziasztok!

Ágica Nem félek, csak annyit úszkálok, amennyit jólesik.És persze viszek magammal egy hideg üdítőt is, amit kiteszek a medence szélére. :)
Cukika Milyen volt az esküvő?????? Beszámolót szeretnénk hallani!!
Gabi Hidd el nem lesz semmi baj...Könnyű modani-tudom....
Én holnap megyek a 12hetes UH-ra , drukkoljatok, remélem minden oké lesz!
Jó éjszakát Nektek!
Vendég

Cuki :) koszonjuk a beszamolot ! De jo, hogy minden ilyen szepen sikerult - most mar csak tenyleg pihenned kell ! A dokidnak mondtad a barnazast ? En a helyedben azert megemlitenem ...
Megegyszer gratula az eskuvohoz ! :):)
szia:

Bogyo
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Linda: :lol: :lol:
Örülök, hogy minden olyan volt, ahogy megálmodtad!
Cukika ügyes, stram gyerek, de most aztén pihizzél vagy 3 napot, hogy neki is jó dolga legyen!

Kaja téma:
Hát tegnap vacsizni voltunk... vagy 3 napig böjtölhetek! :oops:
Úgyhogy a héten csak egészséges és nem hízlaló kaják jöhetnek, és ráadásul jön a Húsvét is....

Szép napot!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Én már csak gumisderekú kismamgatyóban tudok kényelmesen sokáig ülni. Vettem a Bababörzén egy farmert és egy fekete gatyót a dolgozóba. Nagyon jó mind a kettő 6500Ft volt darabja.

Vettem még néhány szoknyát is, bár azt nem kismama boltban, hanem az outletben, mindegyikből egy számmal nagyobbat így talán nyárig kitartanak. :D Bár a pocim rohamosan nő.

Ciripke: kedvezményt kapunk, ha minden netes kismama nálatok fog vásárolni?

Cukika: Gratulálok az esküvőhöz, nagyon szép idő volt szombaton gondoltam is rád.

Masi

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Cukika!

www.kep.tar.hu vagy www.extra.hu
(ha esetleg még nem találtad volna meg)

K.
kucsipritin

Sziasztok!

Ma megyek kettőre a dokimhoz, nem tudom mit fog szólni a hétvégi barnázáshoz, meg a vérömlenyhez. Remélem nem akar majd ott tartani. Végül is rendes kislány voltam, feküdtem, nem hajlongok, nem emelek. Nem is volt azóta semmi barna trutyi. Csak fájdogálok. De remélem ez is elmúlik hamar.

Viszont nem tudom így hogy jutok el Pestre a vérvételes genetikai szűrésre. Szerintetek így nekivághatok az útnak? 2 óra kocsival oda, 2 vissza, meg a vizsgálat... (???)

Megyek készülődök.
Gabi

Kép
Kép
Kép
gabi39

Lányok!

Nagy gondom van. Hétvégén megyünk Hajdúszoboszlóra, és nem kapok magamra fürdőruhát sehol. (kicsit túl nagyra nőttek a cicik)

Nincs valami ötletetek, hogy hol lehetne venni.

Masi

Kép
masika

Masi !

Barátnőm erre a boltra esküszik , mindent itt szerzett be amit kismamaként venni akart :http://www.mammamia.hu
Nekem még nem volt hozzájuk szerencsém, de elvileg fürdőruháik is vannak .

Én szerencsére az aranypókban kaptam egész jó áron , de mellesleg már engem is szorít , viszont a hasam pont elfér .
Szerintem ,ha később nem fogod kihasználni a terheség alatt , lehet ,hogy érdemes még egy kicsit böngészni a hagyományos fürdőruhák között , hátha a molettebb fazonok között is akad valami jó :)

Kép
sheepy

Érdekes , tegnap ugyanezt mutatta a vonalzóm :?

Kép
sheepy

GAbi - szerintem, ha elotte, utana pihensz, akkor semmi bajod nem lehet az autouttol.

Erdekel valakit az AQUANATAL uszas ?
En kacerkodom a gondolattal - most, hogy a furdoruharol beszeltek

Sheepy,
a Ciripke (ugye jol tudom) ott dolgozik..majd en is megnezem a boltot, sokan dicserik.
En idaig a H&M terhesreszlegere eskuszom - sajnos Mo.on nincs egyenlore.

Masika- biztos talalsz furdorucit. De irigyellek, hogy mentek nyaralni ! :)

Bogyo
bogyogyorgyi

Jó estét!!

Ma voltunk a 12 hetes UH-n. Minden rendben 63mm a kicsi baba.Megvan keze-lába. :) És fotónk is van, de még nem tudom feltenni, majd megpróbálom. Nyaki redő oké!! NAgyon kedvesek voltak tetszik a kórház. (Istvánban fogok szülni) Van valaki aki itt fog szülni??

Jó éjt!
Vendég

Tegnap vettem egy fürdőruhát végre.

Bementem a Westendbe és az 55. boltban kaptam. Egész egyszerű sima fekete, és egy 10-ből megúsztam.
L méret D kosárral, na szép már most az elején, de ebből legalább nem esik ki a cicim.
Remélem már ettől nem kell nagyobb.
Megnéztem a kismama boltban is, de csak trikó fazonú volt nekik, ahhoz pedig még nincs elég nagy pocim.

Kép
masika

Masika!
Milyen az a trikó fazonú fürdőruha? Mert én is gondolkoztam már rajta, hogy mi lesz nyáron, nekem eleve nagyobb méretű egyrészes (azt hiszem 42-44-es) kell, de még nagyobbat, nagymama-színűt fel nem vennék:)

És még az izgat nagyon, hogy mások hogy viselik a nyári nagy pocakot. Mit lehet tenni, ha 40 fok van, és a halálomon vagyok a melegtől?:)

Üdv mindenkinek!

K.
kucsipritin

Adrenalin, gratulálok a jó eredményhez, és csütörtökön megyek. Telefonon akartam időpontot kérni, erre napra pontosan kiszámolta nekem, mikor kell mennem, és mivel aznap már nem volt időpont, mondta, hogy legkésőbb fél 9-re érjek oda, 9-kor kezdenek, majd sorra kerülök valamikor... :( Mit lehet itt tenni? Semmit...

K.
kucsipritin

Sziasztok Csajok!

Már jó rég nem írtam, de nem nagyon volt időm.
Tegnap voltam uh.-n, és kicsit aggódom...
Nem mondott ugyan semmi rosszat a doki, csak én aggódom.
11 hetes 5 napos volt ugye tegnap, és csak 34mm-es a baba.
Nem túl kicsi szerintetek???
Azt olvastam, hogy ilyenkor már 54mm.-esnek kéne lennie.
Jövőhéten megyek újra, kíváncsi vagyok mennyit nő.
Van valaki, akinek esetleg ennyi idősen ekkorka volt a babája?
Mit gondoltok, van mért aggódnom??
Vendég

Kucsipritin!

Egész jókat láttam, nem nagymamafazonúak egyáltalán. Rendesen vagy bugyi része, a felső része pedig úgy néz ki, mint egy trikó, csak bő a poci részen. Tehát ápol és eltakar. Ez főleg azért jó nyáron, mert nem túl jó ha a hasadon megég a bőr amikor napon vagy.
Egész jó színekben van. Meg tudod nézni a brendon honlapján, ott nagyon jó fotók vannak a fürdőrucikról.

www.brendon.hu

Masi

Kép
masika

Sziasztok!

A fürdőruhán már én is gondolkoztam... Nekem egyik-másik kismama fürdőruha még tetszik is (felül melkosár majd vmi anyag ami Így egyben olyan mint egy bébi-doll felső + vmi bugyi) na de ilyet még csak képen láttam...
Boltban a nagymamis egybedresszel volt szerencsém találkotni, meg egy kétrészessel, ami nem takarta a hasat az alja meg egy jófajta tundrabugyi volt....

Niki, szerintem ne aggódj, főleg ha az orvos nem mondott semmit...
Lehet hogy egyszerűen kisebb (fiatalabb) a baba, az utolsó menzesz első napja csak akkor igaz, ha 28 napos a ciklusod és a közepén van peteérés... tehát csak becslés és akár 1-2 hét is lehet az eltérés (pl. nekem 35 napos a ciklusom és rögtön hozzáadtunk 1 hetet a várható szül. dátumhoz...)

Szép napot!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok

Nem írtatok valami sokat mostanság.íén nagyon beteg vagyok ha valaki tudna valami tanácsot adni,szinte semmi nem megy le a torkomon,mert semmit nem kívánok rosszullét hányinger meg hasonlók.Ja és mellette nátha remélem a picinek nem jut ezekből.Csütörökön megyek újra a hüvelyire már nagyon várom,mert a múltkorinál még nem látszott a baby.

Kép
Kép
eszter26

Cukika:

Az a baj, hogy nekem még nem nézték meg a babát ilyen részletesen...
Nekem csak a CRL van az uh.-n.
Majd kedden vagy inkább szerdán megyek a tarkóredő vizsgálatra, talán akkor majd össze fogom tudni hasonlítani.
De azért köszi szépen aranyos vagy.
Kicsit megnyugodtam, mert beszéltem a védőnővel, és azt mondja, hogy ha valami baj lett volna akkor szóltak volna.
Kép
Vendég

Kucsipr :) a nagy melegben pl majd uszni szeretnek, vagy nyakig ulni vmi hus vizben..
vagy aquanatal ? ismeri vki ? mar kerdeztem, de meg nem jott valasz

Eszter :) nagyon egyutterzek veled, mert en is sokszor rosszul vagyok, nekem a jeges viz lassu kortyolgatasa bejott, meg az pro falatok - keksz majszolasa. Egy ido utan jobban leszel es akkor vitaminozz ( salata, gyum,,stb..)

Niki :) azt hiszem a lanyok mar megnyugtattak, en is azt mondom, hogy ne aggodj. A felnottek sem egyformak, es siman lehet, hogy kesobb fogant a bebi.

Adrina :) gratulalok a vizsg. hoz , en ismajd a heten megyek

Cuki, Agi, Sheepy, Masika :):) nektek is szia :):)

bogyo
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Cukika, remélem jól vagy - nincs barnázás!
2 in 1 üzlet hol van? Megnézném lassan.
Nekem is a 10. héten kezdett el rohamosan nőni a hasam, most meg már (szerintem) óriási. Persze aki még nem tudja a hírt nem kérdez rá, de a barátnők akik tudják (és ezért figyelnek) már látják a változást, nomeg a párom is! Ők ezerrel vigyorognak! :lol:

Eszter, nekem túl sok tapasztalatom a hányással nincs, de ha émelyegtem, akkor erőnek erejével éenyomtam aaz első falatot és az segített.
Azonban lehet, hogy nemsokára lesz tapasztalatom mivel épp most kezdtem el reggelente rosszul lenni, pedig már a 14. hétben vagyok...

Niki, szerintem sincs semmi baj, főleg ha jó ütemben nő a baba, majd ezt figyeld! És kérdezd az orvost, azért van! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: