A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!

Azta!! Milyen gyönyörű pillangó! Boni! az én srácaimból mit kreálsz majd???????

Csajok és Katica végre ma elérkezett a várva várt nap, ismét megyek állásinterjúra ugyanoda mint a múltkor, most néz meg a nagyfőnök és választja ki a nyerőt. 3-an jelentkeztünk ebből kettőnek van hozzá végzettsége, nekem nincs. De bízok a kedvességemben, rátermettségemben és a mosolyomban :lol: :wink:
Azért rámfér ám egy kis drukk!!!!!!!

Baba remélem ebből most már lesz valami!!!!!44

Kata! szép asszony, jó asszony ladi ladikom................. :lol:

Coca akkor most már kérem én is a listát!

Csajok mikor láthatom már a képeket???????

Kép
klarissza32

Halihó!

Én is megérkeztem. Nem tudok visszaolvasni, csütörtök óta nem voltam gép előtt, de majd próbálkozom, nem megy a program, amivel dolgoznom, kéne, úgyhogy láblógatás van. :D

A tali szerintem is nagyon jó volt, én tuti jól éreztem magam, és a csajok is nagyon kedvesek-aranyosak, akikkel megismerkedtem. :D
Lehetne sűrűbben is!!! :wink:
Kicsit zűrös volt a tegnap esténk, párom berágott, hogy későn értem haza, és kitalált valami programot, de nem tudtuk megcsinálni, úgyhogy mérgében elment dolgozni, mire hazaértem, pont elkerültük egymást. Ez nem esett annyira jól, de majd megbékél.

Kép
szilcsi

áfi: én vittem a sajtos sütit. örülök, hogy ízlett :D írtam privit.

klarissza: drukk mára+++

katica
katica30

Mfpan!!!!!!!!!!! Március 13.-a óta nem járt nálunk. Hol vagy???????????

Kép
klarissza32

Köszi lányok a dicséretet!!!

Coca, küldtem privit!

Athiz, mikor mehetek a tesztekért???

Klarissza egy nagy szekérnyit kívánok!!!

Vki megnyerte az 5-ös lottót, és én még meg sem néztem a szelvényünket! :lol: :lol:

Sztem Vhencsit kivehetjük a táblázat elejéről és tegyük le legalulra ? -lel?! Vélemény?

Kép
kata05

Most látom, hogy én meg már a 12. cn-en vagyok! :shock:

Kép
kata05

Kata, sok boldogságot nektek!!! :D :D :D Arra gondoltam, hogy ha kész lesz az albumunk, amit Katica csinál, Kata te is tehetnél fel oda pár képet az esküvőről meg a lagziról. Hm?

Katica, jó ötlet, amit írtál priviben a fotóalbumról!

Coca, milyen tábla és hogy kell bekerülni???? Én is akarok!!! :wink:

Snufi, milyen volt a vacsi? :wink: Remélem, ízlett a cucc!

Kép
szilcsi

Szilcsi, sajnálom. :(

Vhencsit szerintem is kivehetnénk,... :roll:

Bettike, privit megkaptad?

Klarisssza, megy a drukk, utána egyből jelentkezz, ok???

Ki tesztel mostanában? Bettike tennél új táblát a frissitések után??? Köszi.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Bettike!

2.cn

Kép
klarissza32

Csajok kerestem Vhencsit, de visszamenőleg az 583. oldalig nem találtam, most már elfáradt a szemem.

Viszont Mfpan (Panni) nem csak nekünk nem Ír, egy fórumba sincs benne, miért?

Kép
klarissza32

Jajj Szilcsi, ne haragudj, hogy elfelejtettem irni, pedig akartam tényleg: Isteni volt!!! (és iszony laktató) Köszünjük szépen még1x. :wink:

snufi

Vhencsit szerintem is ki lehet venni, nagyon rég nem jelentkezett már. :shock:
Pannival nemtom, mi lehet, remélem, nincs baj feléjük??? :shock:

Kép
szilcsi

Klarissza: :(

snufi

Snuficsalád, egészségetekre! :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi, oké! :lol: Ez jó ötlet!!! Mert sok van csak nem akarom a topicot terhelni! :wink:

Kép
kata05

Csak egy gyors hozzászólásra futja…
Klarissza Mfpan-ról kérdezett…

Panni üzeni, hogy jól van, csak azért nem tudott jelentkezni, mert megszűnt a munkahelye, de talált újat, és egy ideig párhuzamosan kellett csinálnia a kettőt. Szóval nem volt ideje. Bizonytalan, hogy mikor tud legközelebb jelentkezni...
Egyébként most jár ciklus végén, azt mondja beleadtak apait-anyait, úgyhogy reméli sikerült. :-D
A bacijai nem múltak el teljesen, de a doki azt mondta, nyugodtan próbálkozhatnak.

Kata: gyönyörű voltál!

SzezsoKép
KépKép
szezso

kata nemsoká peteérsz, az még pont benne van a mézeshétben :lol:

Még én sem néztem meg a szelvényt.

Klarissza, amit szertnének :lol: köszi a dicséretet :wink:

szilcsi, remélem megbékél a párod.

mikor lesz a következő tali :lol: :lol: :lol: :lol:

Snufi remélem nme esel vissza.
Vendég

kata: ma kész lesz az album, akkor neked is megírom, hogy lehet képet felrakni oda. :D

klarissza: sajnálom :(

szerintem is vegyük ki vhencsit, vagy rakjuk a tábla aljára.
panni nagyon eltűnt, pedig ő mindig sokat írt!

szilcsi: tetszik a kishajód :D

snufi: remélem nem esel vissza a betegségbe! gyógyulást a kislánynak!

katica
katica30

Boni, én is remélem. (most bealudt félig meddig a kiscsaj, nagyon kivan, csak fekszik ,....)

Szezso, kösz az infókat.

Kata, hova is mentek nászutra? :oops:

snufi

Katica, köszünjuk!!!! Te mikor tesztelsz???? :shock:

snufi

snufi: nem tudom. még várok.... (pedig most sok tesztem van otthon.)

katica
katica30

szilcsike mivel kényeztetted snuficsaládot?
Vendég

Boni , privi ment.

Kislány beájult, alszik.

snufi

egyébként a tlihoz hozzátenném, hoyg a férjem is nagyon jól érezte magát, azt mondta, hoyg mindenki nagyon jó fej volt, és persze ahhoz képest, hogy ő vezetett haza, azért a borocskákat is kosolgatta :twisted:
Vendég

Sziasztok Lányok,

hypergyors bekukk, mert most végeztem a vasalással, gyorsan takarítok utána megyek a dokihoz intézem a táppénzem, aztán egy rövid meeting az utódommal, aztán jön a babás barátnőm látogatóba, aztán pakolászok, mert holnap megyünk mini tavaszolni :D :D :D :D

Este mindenképpen jövök :wink: és ígéretemhez híven teszek képeket, csak kár hogy már két héttel ezelőtt ígértem :D

Kata, neked akartam írni, hogy gyönyörű menyaszzony voltál, szép a ruhád a hajad, egyszóval minden :D Sok boldogságot nektek!!!!!!!!! Kispiskóta, nem piskóta a tesókád :wink:

Babaimi, tök mindegy, hogy mikor volt (egy nappal előtte v. utána), elkaptátok az tuti :wink: Drukkolok.

Bonika, Te nagyon ügyi vagy :wink:

Áfi, azért ilyen "alapanyagból" csak szépe lehet készíteni, gyönyörű a kislányod :wink: :D

Snufi, vigyázz vissza ne ess a gyerkőc mellett.

Rohanok, majd jövök még este.

Pusszantás mindenkinek és szép napot is, az idő gyönyörű :D :D

Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi, azért óvatosan pörögj, nem ártana néha pihenni is.
Hova mentek tavaszolni és mennyi időre? :D Jó nektek!

Én most jöttem vissza egy hét szabiról, de ugyanolyan rohanásban telt, mintha dolgoztam volna.
Ja és most közölték, hogy nem kellett volna kivenni most márciusban a tavalyiakat, mert szeptemberig még ki lehet venni. :twisted: Én meg kivettem egy csomót, hogy ne vesszen el. :twisted: Na mindegy, maradt 3 napom, péntekre ki is veszek egyet, hogy tudjak a lapzártával nyugiban foglalkozni.

Boni, vittem töltött gombát, de Snufiék nem szeressék a gombát, ezért nekik csináltam külön tölteléket, azt vitték el vacsira. Viszont a gombát meg a sütit elfelejtettük kirakni, így aki nem maradt ott tegnap ebédre, annak nem jutott, sorry. :oops:

Kép
szilcsi

melcsi jó rohanást :wink:
az biztos hogy az alapfelület az gyönyörű
kár, hogy Miksa nem békélt meg, ő is gyönyörű,

amikor este kinnt ültem a fiúkkal atűznél, mondta Áfi párja, hoyg nézzük a tűzet erre valaki lehet, hogy én párom vagy Snufi párja Snufi mondta, hoyg jöttünk háztűznézőbe. :lol:

Persze apuka egyből kicsit korai lenne nem?

Hát Miksának nem -volt erre a válasz! :lol: :lol:

Szép pár lennének 20 év múlva :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nekem az tetszett, amikor Babaimádó bemutatta a párját, hogy ő Babaimádót imádó. :D

Kép
szilcsi

szilcsi :cry: majd legközelebb nekem dupla adagot pakolsz :lol:

igen az nekem is tetszett :lol: de persze férjeink önállósították magukat, és a kis táblácskát átírták a saját nevükre. :lol:
Vendég

tényleg csajok Bailey's elfogyott :?:
Vendég

Hát naná, csak nem képzeled, hogy majd megelégszenek annyival, hogy xy párja??? :lol:
Hol vannak a többiek??? Mindenki tavaszol? Vagy szünetel? Nekem meg nem megy a munka... :? Nincs kedvem... :roll:

Kép
szilcsi

Bailey's? Én azt hittem, elvitted, vagy nem is maradt... A fenébe, pedig az extra fincsi volt! :wink:

Bettike? Hogy áll a kitüntetésed?

Coca!!! Lécci!!! Milyen tábla és hol???

Kép
szilcsi

szilcsi: dolgozzál, dolgozzál :D :D :D

rólam: épp másolom fel a gépemre a tegnapi képeket. mára én befejeztem a suliban a melót, délután meg nincs órám az egyetemen, mert ott már tavaszi szünet van. így itthon vagyok :D

katica
katica30

szilcsi nem vagyok b...ó! :lol:
Vendég

Sziasztok LÁNYOK!
3 hete nem jártam erre, készültem a ZH-imra.
Vissza olvasva sok minden történt veletek.

Kérdésem? Tudna-e valaki segíteni abban, hogy milyen a petevezetők festése vizsgálat? :?:
surmi
kockasfulunyul

Jelentem a Baileys nem fogyott el, de ezen rövidesen változtatunk :D
És tényleg extra fincsi :wink:
Sziromkának és Bonikának köszönhetjük az ebédünk felét, Bonika fasírtjához kreáltam finom krumplifőzcsit, Szirmi fagyija volt a desszert. :) Megéri házigazdának lenni :D

Szeretném elkérni a Baileys receptjét priviben!!!
Vendég

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉn is kérném a receptet!!!!

snufi

áfi: én meg neked köszönhetem a mai ebédemet :D kitől kaptad tegnap a képeket, babától vagy bonitól? nem emlékszem...

katica
katica30

Katica, én Babimtól. Vannak tüneteid????

Gaby, férjed képeire irtó kiváncsi vok!!!!

snufi

Sziasztok!

Megtennétek,hogy a mellékelt kérdőívet kitöltitek nekem.Ha van rá mód akkor a párotok is töltse ki,(vagy a párotok nevében )az összehasonlítás véget.
Bugyuta kérdések, de kell a dolgozatomba a statisztika miatt :x . Ha van még valami jó ötletetetk szívesen veszem!!
Ha bemásoljátok word-be és becsillagozzátok,vagy aláhúzzátok a válaszokat és visszakülditek nekem emailbe,akkor nagyon megköszönöm!

hollokrisztina@invitel.hu

1175509344.92.doc

málna2162

MÁLNA ! EZ EGY FELMÉRÉSHEZ KELL?

ALÁ KELL ÍRNI VAGY, HOGY IGAZOLOM?
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!!!

Málna: Elküldtem neked, először bemásolva, de úgy lehet nem ment át...aztán csatolt Word állományként :wink:

Csajok örülök, hogy szuper volt a tali! Mikor lesz legközelebb? Ha szülés előtt akkor mi is megyünk :)))))

Kata: csodaszép voltál :wink: :D :D

Pusz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

babaimi, nekem is elküldted?
Vendég

máélna, majd otthonról :lol:
Vendég

baba: ha jól emlékszem, akkor áfinak is te küldted el tegnap a képeket. én elhoztam tőle pen drive-on, és ha nem bánod, akkor a saját képeimmel együtt felrakom arra a honlapra, ahol fogjuk a képeket tárolni. így nem neked kell, jó lesz így?

snufi: nem merek mondani semmit, majd kiderül.

katica
katica30

jó lesz, bár apa a ti tegnapi kéréseteknek engedelmeskedve feltette a keptar.lap.hu-ra, csak még nem volt időm arra, hogy foglalkozzak vele.
De akkor Katica, légszi, ted fel...
Boni! Ancsa!Katica felteszi, így már nem küldözgetem, jó?

Jaaa..és én is süttem sajtost!! A rúd+pogi+perec volt az én művem+üdcsi+palackos+házibo:-) Én kimajadtam a dicsőítésből..brühhaaa :cry: :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Málna, elküldtem emailben.

Katica: jajj de titokzatosnak teccik lenni! :lol: Szoritok naggggggyon!!! :wink:

Boni, ti képeitek jók lettek???

snufi

Ceni,Rita,KÖSZÖNÖM

Surmi

Nem kell aláírni,csak az email címemre visszaküldöd.Kiértékelem(Hű ez kicsit nagyképűen hangzott :lol: ) és utánna megy az iktatóba :wink: Szóval megsemmisítem,nem kerül nyilvános felhasználásra.

málna2162

Snufi

Nem jött semmi :cry:

málna2162

Málna: Snufi = Rita :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: