Lorcika téged kinevezlek a topik a törpaggódójának!
Amúgy én is folyton aggódom, csak nekem ilyen szokott inkább lenni, hogy a szüleim nélkül mit csinálok majd. Az elmúlt időben hárman is meghaltak a környezetünkben, akik vagy annyi idősek vagy fiatalabbak a szüleimnél. És ilyenkor mindig rájövök, hogy milyen kevés időt tudunkegyütt tölteni a földön nem csak a szüleinkkel, de a gyerekünkkel is. Ez a másik aggódásom, hogy velem történik valami és nem látom felnőni a gyerekeimet... nah ezektől tök kikészülök.... Arra ugye nem is merek gondolni,hogy a gyerekekkel történik bármi, mert az annyira elszomorít és kétségbe ejt, hogy mégmielőtt ez megtörténne elhesegetem a gondolatot magamtól....
De hogy vicces is legyek én már akkor is aggódoma páromért, amikor hamburgerért megy a Móricz Zsigmondra...
De mondjuk az én aggódásom jogos, ugyanis nyíregyen tanult vezetni, és ott nincsenek jobb kezes utcák, így azokkal nem tud mit kezdeni, eddig próbáltam tanítgatni, hogy melyik jobb kezes melyik nem, honnan is meri meg meg ilyesmi, de már nem merem. Úgyhogy szigorúan nálam a volán, vagy végig sikítom az utat!
Mondjuk a stop táblát sem ismeri fel...... pedig nem friss jogsis.
Persze polgármester - orvos szülőkkel egy olyan kis városban kimerte volna elhúzni a jógsivizsgán!
Bringa! Te meg jóleltűntél, már úgy hiányzottál!
Pici!
Ez se hajolás se ülés se semmi nekem is ismerős. A múlthéten virágot földeltem gugolva, olyan izomlázam lett...
Gergővel kukacvirág magot vetettünk cserépbe, most várjuk hogy lesz virág abból a kis porból.
Jah tegnap hazaértünk aputól, jól bezabáltunk, gombalevest, nyulat sütött, sütit is adott, elmentünk a cukiba megrendelni az eskire a tortát, ott azért fagyiztam egyet a biztonság kedvéért. Benyitunk a lpcsőházba és NINCS LIFT!!!! (6. lakunk ) Huhh először is elöntött a guta, hogy mi a francnak fizetek 10 ezret közösköltségre, aztán elgondolkoztam, hgy húzom fel a belem a hatodikra.... De jányok büszkék lehettek rám, csak egy emelettel maradtam el a többiektől, akik, fiúk, ifjoncok és nem terhesek!!!!! Jah és átleg súllyal rendelkeznek!
Utána kivasaltam 6 mosásnyi vasalni valót, aminek fel a párom ingje volt!!!! pfujj de útálok inget vasalni!
Majd szobanövényeztünk, már épp kláttam a munka végét, mikor megcsörrent a telefonom, hogy jön a kedves barátném a két gyerekkel meg a férjével.... ÁÁÁÁ!
De nyolckor kidobtam őket, nah jó mentek maguktól is!
Ennyit rólam!
A csisztu télleg elég nagy darab lett és ő is májusra van kiírva.

Agyiko
Fuggony es mozeskosarka
szonyeg;)