Jó reggelt mindenkinek!!
Először is
Steffi jól vagytok??
MAsni
Annyira szépséges fiad van!!
Barbi
Én is túléltem a vendégeskedést, bár könnyű dolgom ovlt, mert Apukám főzött halászlevet bográcsban. Hmmm... Babauszi: Azt hiszem már írtam neked, hogy én miért nem viszem Jázmint. Azért amiért te is félsz tőle. Volt a baráti társaságban egy baba aki mindig beteg volt, míg rá nem jöttek, hogy miért. Már azt hitték teljesen meggyógyult, aztán vitték usziba, egy hét múlva megint beteg lett. És ez így ment hónapokig. Pára van, hűvös van, meg minden. De majd holnap meg is akarom kérdezni a dokimat. MÁSODIK OLTÁS!!!! Holnap megyünk.

Ugye jól emlékszem, hogy ti jól viseltétek a másodikat?
A szopira rátérve remélem már nem tart sokáig. De nem tudom miben reménykedem. Reggel a legrosszabb, mert akkor nagyon éber is, üres a gyomra és két perc után annira sír. Aztán abbahagyja, mintha átesne a holtponton, és szopik tovább. Na mindegy. Örülök, hogy nektek már jobb.
Veronikusz
Nagyon jók a képek én sem bánnám, ha Jázminnak ilyen szép göndör fürtjei lennének.
Mira, BOgár
Én is szurkolok nektek, de nem parázni!!! Nem lesz semmi gáz.
Zsófi
Jobbulást nektek és szerintem most sokáig ne vidd babauszira, hogy teljesen meggyógyuljon, azt hallottam, hogy ott mindig visszafáznak egy kicsit és nehezen lábalnak ki belőle. SZóval mindig mindig betegek lehetnek. SZegényke. SZívjatok szorgalmasan. JAj ez félreérthető lett, de nehogy félreértsd
Memme
Szerencséd van az ismerőseidnek, mi Barbival megkaptuk ezt, illetve szegény babák. A védőnőm egyébként azt mondja, ez gyakori. Ja, igen megpróbálom úgy szoptatni, hogy amikor már kb. tudom hogy ébred, akkor kiveszem és cicre teszem. Így nyugisan eszik, aztán szépen felébred. Este fordítva, azon alszik el. Na és persze én is észrevettem egy hét után, hogy már nem úgy alszik el egyedül ahogy kéne... Megszokta, hogy cicn elalvás. Úgyhogy most "kegyetlen" vagyok és szopi után büfiztetem rendesen este és egy kicsit felébred, így rakom az ágyba. Később ne legyen probléma, tudjon egyedül aludni.