A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Cseka, már sokat hallottam arról, hogy bizonyos dolgokban segíteni tud a kineziológus, már én is gondolkodtam rajta, hogy el kellene mennem...
Kellemes hétvégét!
Pusza,
Kata

kata790313

Na hát senki nem jár erre?Remélem holnap nagyobb lesz a pörgés, kell majd a támogatás, hosszú idő óta előszőr megyek dolgozni! :-(
Ági28

Jó reggelt mindenkinek!
Ági, nagyon sokat gondolok Rád!Remélem, már jobban vagy, mind testileg, mind pedig lelkileg..
A munka valószínűleg egy kicsit eltereli a figyelmed, és mi is itt leszünk/vagyunk ám!!

kata790313

Sziasztok!

Hát nem sok mindent kellett visszaolvasnom :( :(

Ági!

Hogy vagy?? Nem mondtak semmit mitől lehetett???

Üdv: az újaknak!

Cseka!

Az jó ha jobban vagy így biztos sikerül a kövi!

Én már nagyon várom, hogy megjöjjön már a 33. napon vagyok. A doki szerint 6 hét is lehet mire az EÜ kaparás után megjön. És mégha meg is jön még egyet ki kell várni akkor kezdődik a második.

Szpandi!

Kár, hogy most nem együtt csinljuk végig.
gizmixxx

Gizmixx te meddíg vérezgettél a műtét után?

Köszike már kicsit jobban vagyok, ma reggel mondjuk eléggé fáj a hasam. De még kibírható azért.
Sajnos nem mondtak semmit, majd lehet, hogy a szövettan megmond valamit.
Köszike lányok, hogy velem vagytok.
Ági28

Sziasztok!
Ági, nagyon sajnálom, ami veled történt. Vígasztaljon az a tudat, hogy nem a megtapadás a gond. S igazad van, jobb ez így, mintha később lenne beteg.

Kispinty, nagyon szurkolok neked, meg persze a többieknek is.

Már nem tudom, ki kérdezte, hogy mi van velünk. Köszönjük, jól vagyunk, már túl a félidőn, s az első mozgásokon. Úgy tűnik, három lányunk lesz, s múlt szerda óta szigorú fekvésre vagyok ítélve, mert elkezdett kinyílni a méhszájam. Dévai szerint túl gyors ütemben nőnek a babák, s nem bírom a terhelést. Apánkhoz két hetente járok.
roxal

Sziasztok!

Roxal ! de jó hallani rólatok! Akkor tessék ám vigyázni magatokra!

Gizmixx, én is nagyon sajnálom, de még akármi is lehet...majd akkor hiszem el, hogy megvan a lombik, ha már megvolt a beülti...addig még annyi minden lehet, mindíg a legközelebbi célt nézem csak. Holnap megyek teljes vérkép, vizelet, és az a fránya HSG...és holnapra várom a kenet eredményt is...remélem nem lesz semmi akadály...vagy legalábbis semmi lekűzdhetetlen.

Ági, szóval újra a gályán...kitartááááááááááás...!!!

Kata, tuti benéztek valamit...azért szorítok, hogy minden rendben legyen...!!!
szpandi

andi köszike. Kitartok ezerrel, de otthon jobb volt ám! :-)
Ági28

Sziasztok!
Ági, hogy vagy? Jól értem, hogy még mindig vérzel? Nem mondták, hogy meddig normális? (Esetleg nem kéne visszamenni a dokihoz?)

Noczi, igen, én is pl. röhögni járok ide, mellékesen kiváló tanácsokat is kapok, meg lelki támogatást, de azért a humorotok nagyokat lendít rajtam. Időnként, amikor nem túl kellemes helyzetekben találom magam a lombik kapcsán, eszembe jut, amiket írtatok, és mindjárt jobb.

Ja, igen, Reginana, még ezt is akartam írni neked, hogy Dévai nagyszerűen tudja oldani a feszültséget. Elég fárasztó humora van. Pl. a beültetés alatt, ami, nem győzöm hangsúlyozni, a többségnek teljesen fájdalommentes, nekem viszont eléggé kellemetlen volt, szóval feküdtem, csillagokat láttam, és közben nagyokat röhögtem.

Kata, szerintem is korai volt még a végrendelet :)

Roxal, jó hallani rólad, asszem, mi még nem „találkoztunk”, de olvastam rólatok. Hát akkor szigorúan feküdjél! (3 lány, nem semmi!)

Szpandi, sok sikert holnapra, és könnyű, gyors HSG-t!

f.
február

Februárt, azt mondta a doki, hogy vérezgetés, görcsölgetés, az normális, csak érdekelne, hogy meddíg tart.
De ne gondolj komoly vérzésre. Ez csak olyan csöpizés. Ja és jövő héten megyek vissza.

És te hogy vagy egyébként?
Ági28

Sziasztok!

Ági
Látom, Te aztán toppon vagy! Így is kell, nem ám elhanyagolni a többieket egy kis munka miatt! :wink:

Roxa
Gratula! Három lányzó! :lol: :lol: :lol:
Pihizz sokat, szükséged lesz az erődre miután kibújtak a bébik! Milyen érzés amikor három csöppség mocorog? Mind egyszerre és másfele? Miután otthon lesztek lesz segítséged? Kértek szociális munkást, vagy marad a család?

Kata
Mikor lesznek meg a Te leleteid? Bizti minden rendben lesz, de jobb kézben fogni azt a fránya papírt!

Pusza

Kép
übi

Szia Übi! :-)
Hát igen, valamivel fel kell dobnom magam.
Ági28

Ja, tényleg, írtad, hogy mégy kontrollra. Kis csöpögés biztos belefér, nem tudom.

Én jól vagyok, köszönöm, a hasam fáj egy kicsit, néha, az ijesztő, aztán elmúlik, és akkor meg azon idegeskedem, hogy nem érzek semmit. Sok baj van velem… A hétvégén néha hányingerem volt, de az inkább az idegeskedéstől, rossz híreket kaptunk, de nem akarok beszélni róla, mindenesetre eléggé kiakadtam. Ja, és eléggé nagy a hasam, vagyis átrendeződött a háj, mert minden rám jön, csak valahogy a formája más. Dióhéjban ennyi.
február

Jajj de hülye vagyok!!!! TSH, nem HSG, nemtom miért írtam, pdig kűzdök evvel egy ideje... :evil:
Még jó hogy nem URH-t írtam, teljesen belezavarodok ebbe a sok rövidítésbe...
Azért köszi Február! így igazán könnyű lesz, hogy nem is lesz...de ciki :?
No Ági remélem feldobott a hülyeségem :oops:
szpandi

Február!

ha van sapka - nincs sapka effektus nálam is játszott...ilyenkor aztán igazán lököttnek éreztem magam...
újra üzenem a kicsinek: kapaszkodj!!!! (mondanám ...vazze, de ugye nem beszélünk így a gyerek előtt)
szpandi

:lol: Szpandi, kicsit furcsálltam, hogy minek neked HSG, de gondoltam, nem árulom el, hogy ennyire elvesztettem fonalat... :oops: Azért jó lenne, ha minden kívánságom így teljesülne! Ennél gyorsabb és könnyebb már nem is lehetne! :)
A biztatást továbbítottam az illetékesnek, remélem, hallgat rá!
február

Február pedíg most nem szabad idegeskedned. Ejnye bejnye, és a rossz hír hozónak is!

adi tényleg gyagya vagy! :-)
Ági28

Na mi az mindenki eltűnt?? :-)
Ági28

Sziasztok Lányok!

Új vagyok itt, most először írok, de lassan 2-3 hete olvaslak titeket, mikor is elhatároztam, hogy elmegyek egy meddőségibe, és a Kaáli és a Dévai között vaciláltam. Végül is a Dévaiban kötöttem ki, és múlt hét kedden voltam az első konzultáción! Megkaptam a számotokra is oly jól ismert beutaló csomagot.
A kérdésem az lenne - talán tudtok segíteni -, hogy a Mária utcában a Bőrklinikán mikor lehet menni a Hiv és Hepatitis vizsgálatokra. ( egyszerűen nem veszi senki fel a telefont )
SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!! :)
finch

Szia! A szűrésre minden nap reggel tudsz menni, azt hiszem 8-11-ig. Ha bemész a klinikára, menj egyenesen az autómata fotocellás ajtán be egyenesen, majdnem egy szobornak mész, ott balra fordulsz, ott egy boltív, az alatt átmész, szemben van egy fehér ajtó, azon bemész,és ott már eligazitanak! :-)
Ági28

Szia, Finch! Üdv itt közöttünk! :)
február

Sziasztok Ági28, február!

Köszönöm a gyors válaszokat. Eredményre mennyit kell várni? Fizetéső ez a vizsgálat?
finch

mármint fizetős? :oops: bocsi
finch

Azt hiszem két hét mire megvan az eredmény, és ha van beutalód, csak az egyikért kell fizetni 1500 FT.
Ági28

Ágica! tudtam, hogy rád számíthatok :roll:

Finch! szia és hajrá...!!! A legjobb kezekben vagy Dévisznél! Mikor tudtok indulni?
szpandi

Andi szólj nyugodtan, ha támogatásra lenne szükséged! :-)
Ági28

Szia szpandi!
Aranyosak vagytok, hogy már így azonnal a tenyeretekre vesztek. Az az igazság, hogy én 2,5 év próbálkozás után jutottam el arra az elhatározásra, hogy itt talán segítségre lesz szükség.
Még teljesen nyitott a dolog, hogy mi van, nem mondott semmit a Doki. Azt mondta, hogy a vizsgálati eredményektől függnek a továbbiak.
Még semmilyen vizsgálaton nem voltunk eddig sem a párom, sem én. Április 25-én kell újra mennem a Dévaiba, remélem addigra meg lesz minden vizsgálati eredmény. Tudjátok, ezek a kezdeti kivizsgálások. EKG, vér, vizelet, tüdőszűrő, páromnak andrológia, stb..... de hát Ti ezt már mind tudjátok. :idea:
finch

Igen, a hepatitisért kellett fizetni. Ráadásul a gazd. hiv. fent van a nemtomhanyadik emeleten. A nő adott egy cetlit, amivel felballagtam fizetni, addig levette a vért a zuramtól, aztán visszamentem a rendelőbe a számlával, és tőlem is levette. Én már nem emlékeztem, mikor lehetett menni a leletért, de tényleg 2 hét. A nő többször is elmondta, hogy CSAK 14h és 14.30 között lehet menni érte, de pont azon a napon borzasztó nagy szél volt, nem volt kedvünk elindulni (amúgy is nehéz lett volna megszervezni a munkahelyen...), másnap meg csak délig voltak, ezért felhívtuk őket, hogy nem lehetne-e inkább reggel, azt mondták, de...
február

Finch tuti megleszenek addígra a leletek. Elvileg egy hónap alatt mindent be lehet szerezni, ha gyorsan nekiláttok.
Ági28

A hormonvizsgálat is megvan 2 hét alatt?
finch

Csajok! hogy lehet itt frissíteni? :oops:
finch

Hát szrintem megvan.

Én úgy szoktam frissíteni, hogy fenn a frissítés ikonra nyomok rá egyet. Piros X melleti ikonra! :oops:
Ági28

Vagy pedíg rányomok a szülésztek korházak sorra, és akkor kivág az elejére, és így.
Ági28

Finch

A hepán és az HIV-en kívül minden kevesebb mint 2 hét.

Az andragógia meg függ attól hova mentek és mikorra kaptok időpontot.
szpandi

mármint andrológia?
finch

andi az andragógia is jól hangzik! Biztos valami szép tudományág! :lol:
Ági28

hihi
ha andrológia, akkor azt a Dévaiban csinálják

köszi csajok a gyors válaszokat :!:
:D
finch

Szívesen, legalább kicsit felpörgetjük a fórumunkat! :-)
Ági28

Igen, felnőttképzést jelent és már megint ez a fogalomdiszlexia.
2 félévig tanultam a főiskolán, mármint andragógiát, férjemmel pedig azt elmúlt évben 5-ször voltam andrológusnál. De már nem is szabadkozom. úgy érzem magam mint aki napszúrást kapott, aszondják az okosok, hogy a melegfront miatt. de remélem titeket jól elszórakoztatlak a gyagyaságommal. :oops: :D
szpandi

Sziasztok!

Andi, engem nagyon:-)))

Finch! Üdv köztünk:-)

Ági, hát mgjöttem UHról. ...el se hiszem az eredményt.:-)))) Van 5 nagy meg vagy 4 kisebb...és szerdán lesz a leszívás...
Szóval nagyon úgy néz ki, hogy vasárnap mehetünk színházba:-)))) - gyerekestül:-)))

Tényleg, csajok, akinek volt már ilyen tapasztalata, légyszi segítsen...szóval bültets másnapján lehet már autót vezetni? Mert a családban csak nekem van egyenlőre jogsim, és el kéne vinni a tütűt papucsot cserélni...mármint szandálra...és szombatra van időpontom...
hát igen...mindent erre a 7végére időzítettem....kicsit elszámoltam magam.....
modrooka

Ági!

Én nem nagyon véreztem a beavatkozás után. De már nagyon várom, hogy megjöjjön.

Szpandi!

Minek csinálnak neked megint HSG-t??????
Én azt mégegyszer nem szeretném az tuti.

Modorka!

Gratula!

Ha engem kérdezel, én bizti nem ülnék még kocsiba másnap.

Finch!

Üdv a fedélzeten :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Hahó!
Ma voltam a kórházban, belgyógyászaton, és a dokinak bediktálta a labor a leleteimet.
Minden rendben, hála istennek!!!!!!!!!!!

kata790313

Hát nem nagyon pörög a topik. Már megint sehol senki!

Kata!

Örülök, hogy jók az eredmények.
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
gizmixxx

Szpandi!

Most már visszaolvastam így tudom, hogy csak képzavar volt nálad :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Kata!

De jó!:-)))

Gizmixxx,
köszönöm!:-)
modrooka

Sziasztok!

Kata, örülök, hogy minden rendben van!:)

Ági, puszillak sokszor!

Grillázs, Cyprus,mi van Veletek? Remélem, minden oké...vagy Cyprus már elutazott???

Kép
cseka

sziasztok!

Február!
Köszi az infót, de ismerem a Dévait, nála szültem az elsőt, úgyhogy már több mint 5 éve járok hozzá. Nagyon szeretem, mert alapos és lelkiismeretes doki. Nekünk az első (és eddig egyetlen) gyerkőc természetesen fogant, épp pár nappal a petevezeték átjárhatóság vizsgálat előtt. Jól megijesztett a doki, hogy nem lesz kellemes, úgyhogy inkább terhes lettem.

Van köztetek olyan, aki hasonlóan "csak" a 2. baba jön össze nehezen?

Az 1 órás előadásra, ami a lombik programról szól, be kell jelentkezni? Mikor szokott lenni?

szia Finch!
mi is megyünk a Mária utcába a héten. nekem azt mondták, hogy mindennap 8-12-ig vannak és 2 hét az eredmény
nekem is elég nehezen sikerült beszélnem velük

Übin kívül van még valakinek tapasztalata az ébren történő leszívásról?

Ági28, jobbulást kívánok!
reginana

Andi igen jól elszórakoztattál! Nem is gondoltam volna, hogy van ilyen fogalom! :-)

Gizmixx de jó neked, én már nagyon unom a vérezgetést. De a doki felkészített, hogy vérezgetés, görcsölgetés lesz.

kata ez nagyon jó hír! :-)

Modrooka hát én úgy tudom nem nagyon ajánlják, az utazgatást egy pár napig.
Ági28

Csajszik, én is nagyon örültem! :D (pedig már lélekben elköszöntem e földi léttől, hehe)
Reginana, nálunk is a 2. baba nem jön össze(illetve össze jött, csak méhen kívül)
Ebben a ciklusban kezdjük a programot, amitől előre parázok a sok húsevés miatt(mivel majdnem vegetáriánus életmódot folytatok, csak a szalámikat nem vetem meg)
Ági baba, hogy vagy???
Mi hír februárról és grillázsról?
Übi, hogy van a csodaszép kicsid?
Cseka, Gizmixx mi újsi Veletek?
Tessék mindenkinek írnia magáról, jó?Légyszike....
És FELVETNÉM A TALÁLKOZÓ lehetőségét!
Olyan jó lenne mindenkivel személyesen is talizni...Mit szóltok, hm?? :roll:

kata790313

Kata köszike kétt napja nem bőgtam, úgyhogy alakulok rendesen! :-)
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: