A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

A bogyó neve amit ajánlottak: Caulophyllum Thalictroides 5ch - 2x5 szem, nyelv ala, kézzel nem szabad megfogni a gyogyit.

Ezt találtam róla a neten:

"Az asszonygyökér (Caulophyllum thalictroides), amint már a neve is utal rá, az indián asszonyok fontos gyógynövénye volt. Gyökerének forrázatát több törzsben is használták túlzott menstruáció, fájdalmas havivérzés és méhgyulladások kezelésére. Kezdetben oxitocinszerû hatását írták le, a késõbbiekben különféle méhpanaszokra, a medence telítettsége, a lábakba sugárzó fájdalmak, irritáció okozta krónikus méhproblémák, fehérfolyás, méhsüllyedés, méhelõreesés vagy -hátrahajlás, valamint akut és krónikus petefészek-rendellenességek enyhítésére is használták."

"Javasolt: szülésre felkészítéskor, 3 héttel előbb elkezdhető szedése, mint a várt szülési terminus. Elősegítheti a méhnyak „megérését”, azaz felpuhulását, a fájások rendszereződését, hatásosságát."

"Amikor nagyon erős, de szabálytalan és nem hatékony szülési fájdalmak kínozzák a kismamát, akkor a Caulophyllum nagyon hatásos szer. Ez a gyógyszer ajánlott, ha a méhnyak merevsége akadályozza a szülés menetét."

Jövő héten beszélek az orvosom által javasolt szülésznővel, tőle is megkérdezem majd. :wink:

Jó éjszakát mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Horpika, dehogy haragudtam meg! Egyaltalan nem volt banto es kotozkodo amit irtal! :) Koszi, hogy leirtad a velemenyedet oszinten! :)

Kép
elizabeth25

[quote="elizabeth25"]H írta:elizabeth25orpika, dehogy haragudtam meg! Egyaltalan nem volt banto es kotozkodo amit irtal! :) Koszi, hogy leirtad a velemenyedet oszinten! :)

Ok:)

Kép
horpika

halló,

már nem tudom ki kérdezte a baba-méreteket, itt van 1 összefoglaló róla: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8
vagy itt van egy kiszámoló az uh-n mért adatok alapján: http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm

persze a 2 táblázat nem azonos adatokkal dolgozik, szóval messze nem szentírás a dolog... :)

lányok, nekem estére a bordáim eszméletlenül fájnak már! És még az egész 8. hónap előttem van... ajjajaj, mi lesz itt még?!

a mi táblázatunkat remélem még ma fogom tudni frissíteni.

Legi

Kép
leglesscat

Legi

Nekem akkor szerencsém van. Sem fájdalom, sem sav, sem semmi ilyesmi még nem jelentkezett. Nem is hiányzik mondjuk... Csak a rugdosások vannak, de azok legyenek is csak!
Jobbulást, és kitartást mindenkinak az uccsó 2 hónapocskára. A nagyja letudva, de persze a neheze lehet még elöttünk :lol: :lol:

Kellemes vasárnapot mindenkinek!!!

Márti

Kép
horpika

sziasztok!

én caulophyllumon kívül még a cimicifugat szedem homi bogyiként és van egy szülőszobás szatyorban is belőlük.

Elizabeth,
én egy csészével kezdtem és kb 4-5 naponta, hetente emeltem az adagot, most napi 3-4 csészével iszom a málnalevél teát. sztem nincs rossz íze.

erről jut eszembe, Dori hova tűnt? és Bringababa?

bogyra,
én is vhogy így csináltam a szatyikat, plusz nekem még a kozmetikai cuccok is egy külön kis táskában vannak :roll:

Gabibaba,
jól nézel ki! a ruhák meseszépek! remélem, kezdenek távolodni a veszély-felhők fölületek.
Vendég

Sziasztok!

Doo! Nekem is a nagy szatyiban van két kis szatyi (neszeszar vagy mi) az egyikben azok vannak amivel majd a zuhanyzót kell látogatnom, a másikban azok amivel a trüköt látogatom majd (kozmetikumok). Nah még erre kiváncsi leszek, mert amióta itthon vagyok úgy eltunyultam, hogy jóformán alkalmakra sem sminkelem magam, majd pont a korházban fogok porcelán babát csinálni magamból... de a lehetőséget meghagyom. Ez isérdekes régen minidg kihúztam a szemem, egy kis spirál, szájfény ennyi tuti hogy volt. Munkába is iskolába is. Alkalmakra mindig szépen kisminkeltem magam úgy ahogy a nagykönyvben meg van írva.

Most meg valahogy akárhova megyünk, minidg olyan későn kezdek el készülni (pedig ez sosem volt rám jellemző),hogy egyszerűen a sminkelésre már nem jut idő, mert akkor tuti elkésnék mindenhonnan.
Illetve most hogy végig gondoltam, lehet ugyanakkor kezdek el készülődni, csak már lassabban megy minden. :) Főleg mire kidaruznak a kádból :)

Mostan elmegyünk cipőt nézni.... több sebből is vérzik a dolog dehát ez van, keddre a varrónőnél már viritanom kell az esküvői cipőmet.
Problémák:
- A párom és köztem alig 1-2-3 centi magasság különbség van, így nagyon magassarkú cipőt nem tudok venni.
- Az egyik lábamon egy bazi nagy kötés figyel a másikban viszont a talpamban az ér van ujjnyi vastag kemény kis hernyóvá válva. Így elég nehézkes cipőt próbálni :)
- Kinéztem két cipőt már tegnap DE! A 38-as szorít a 39-es leesik a lábamról pedig zokniban próbáltam direkt, hogy ha még be is dagad akkor is jó legyen.

Nah de most visszamegyek harisnyában és belepajszerolom mindkét lábam a 38-asba és meglátjuk mi lesz. Az nyugtat, hogy a 38-as szülés után tuti jó lesz.

Tegnap vettem csipkés térdfixet a ruha alá, már combfixre nemmertem benevezni :D Leáll a keringés az alsóvégtagomban.

A melltartó is meg van. Vettem szatén szalagot a hajamba és a csuklómra is.

Ma vasalok egy olyan 6 mosásnyi cuccot... :( :(

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Már párszor olvasgattalak titeket, nagyon jó kis fórumotok van, jók a témák. Én elvileg május 30-án szülök, a mensi szerint 23-án szültem volna, de a dokim szerint 1 héttel kisebb a baba. (korai UH mérés szerint, egyébként a mai UH szerint már 23-án jöhet.....szóval ennyit ezekről az időpontokról...)
Már van egy kisfiam, ő 16 hónapos, szóval egészen friss élményeim vannak a szülésről. Nekem hál istennek nagyon könnyű és problémamentes volt,pedig egy lusta dög vagyok, se előkészítő, se tea, se bogyó, csak mérhetetlen optimizmus, hogy minden rendben lesz, és úgy lett. A kórházba érkezésem után 3 órával már a karomban tartottam Bencét.(a 39. héten született, a kiírt időpont előtt 10 nappal)
Igazándiból pont a kórházi cuccon gondolkodom én is, hogy össze kéne rakni lassan.
Ami nekem nagyon bevált, és merem ajánlani nektek is, hogy vigyetek kispárnát, vagy akár nagyot is.
Az elsőt a Schöpfiben szültem, és komolyan mondom párna nélkül meghaltam volna,olyan kényelmetlen volt a kórházi. Persze ezt majd apa is beviheti mindenkinek, később is, ha valóban kényelmetlen.
Amit nem vittem, de nagyon jó lett volna: WC-re olyan papír, vagy mifene. Az összes WC papírom arra ment el, hogy állandóan körbe kellett raknom a deszkát.
Ha nektek nem gond, még irogatnék, mert mint már írtam is, jó kis társaságotok van.
Sziasztok: Móni
famo

Üdv Famo és Melcsi!

Famo én a körbepapírozás helyett domestos törlőkendőt viszek, szerintem egyszerűbb, mint egyensúlyozni a papíron! :)

KépKépKép
bogyra

Jó reggelt, vagy napot :D mindenkinek,

Lányok nekem is mondták a domestos-os törlő kendőt. Amit még nagyon javasoltak és nem nagyon szokták a listákba beírni az az óriás méretű Tena Lady, mert állítólag a nagyméretű tisztasági betétek kicsik(kevesek) lesznek és a Tena Lady-ben biztonságban érezhetjük magunkat. Kibontottam egyet, hát nem valami szexi látvány, de ha azon múlik, hogy mindent felfogjon én tuti használni fogom. Azért írtam hátha nektek is hasznos lehet.

Famo, én akit ismerek és ott szült, mindenkitől jót hallottam. Gondolom, ha ilyen hamar megszültél nem is kértél fájdalom csillapítót? Vagy ott mi a gyakorlat? Én Győrben szülök, ott kizárt az epidurális állítólag, mondjuk nem is szeretnék, csak hát ki tudja mi jön közbe, nem gyártok álmokat :wink:

Bogyra, szerencsés cipő vásárlást :wink: Én cipőt venni utálok a legjobban. 41-es lábam van, így aztán kiváltképp nehéz, de mióta van Deichmann és Humanic azóta semmi gondom, ott mindig találok jókat. És tök jó a fehér cipő kinálatuk is, legalábbis nekem a tavalyi esküvőnkön secc perca alatt megvolt ott a cipő.

Doo, Te hány hetes terhes vagy?

Legi, köszi a linkeket, az egyik szerint pont rendben vagyok a másik szerint két héttel előrébb :D akkor ebben is megoszlanak a vélemények.

Nálunk ma sonka fesztivál van, lehet, hogy kimegyek az anyukámmal, mert a férjem dolgozik délután :( . Úgy tűnik szép időnk lesz :D , mindenkinek szép napot :wink:
Egyenlőre megyek mosni, most jön a harmadik adag, aztán teregetek és este vasalás. Miért mindig vasárnapra jut a vasalás? Nem értem.....Ezért nem szeretem a vasárnap estéket..... :roll:

Jó vasárnapot :wink: .

Melcsi

Kép
melcsi6

Na csajok, most feladták nekem a leckét!

A BM kórház éjféltől nem vehet fel új beteget, csak belgyógyászatit! Ez azt jelenti, hogy elméletileg én nem mehetek már oda szülni májusban...Úgyhogy jelenleg nem tudom, hol szülök :( Kedden megyek be terhesgondozásra a dokimhoz, remélem, tud valamivel bíztatni...

Márti

Kép
horpika

Famó üdv köztünk!
Te most jócskán benne vagy a babázásban. Ilyen hamar jött a következő?
Kisfiad lesz vagy kislányod?
Hol fogsz most szülni?

Ma apa felvetette, nézzünk ki az ikeába és vegyük meg még a babaszobába a hiányzó dolgokat.
Szeretnék valami kis helyes, kislányos lámpabúrát, képkereteket, most láttam 1890-ért 3 darabos lepedőcsomagot és ezt is, nézzétek!

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=22&productId=79523&langId=-30&categoryId=17109&chosenPartNumber=30107797

Nah, ebbe beleszerettem, ez kell!

Így akkor benézünk a kikába is, hátha van valami jó kis akció!

Na sziasztok, további szép napot!
Niki

Kép
niki30

Horpika!

Hát nem irigyellek, mert mostanában semmi kedvezőben nem lehet bízni.
Amit ezek a mocskok elhatároznak, azt véghez is viszik, most épp leamortizálják a magyar egészségügyet... de se baj, majd megyünk a szántóföldre elleni!!!!

Nehari a kiborulásért, de mint egészségügyies nagyon magaménak érzem a gondot. Főleg hogy még arról is szó volt annak idején hogy a János és a Szent Imre si megszűnik... Így én is agyaltam ezen, de nekem egyenlőre úgy tűnik szerencsém van.

Horpika ti hol laktok?

KépKépKép
bogyra

Bogyra

Nem haragszom én, csak azokra, akik így elintéztek jópár egészségügyis intézményt. Párom talált melót, de mi lesz azzal a rengeteg többi dolgozóval? (én is átérzem:Párom műtős, anyós, anyám nővér volt, nagynéném röntgenes, sógornőm szintén)

Amúgy az Astoriánál lakom...

Hát nem is tudom, hogy lesz, mert a dokim biztos vállalna, de ha nem fogadhatnak...Most kezdtem a nyolcadik hónapot, nagyon szar lenne most váltani. Megüt a guta mindenesetre. Persze nem marad bent, tudom én, de hát mégis...Mind1, kedden okosabb leszek valamivel..

Pussz!

Márti

Kép
horpika

Horpika!

Reméljük ez a kijelentés csak az akut esetekre vonatkozik, és a folyamatban lévőkre már nem...

Astoria.... Akkor mehetsz a klinikákra szerintem, mert ugye Rókus bezár, söfi bezár, nah vagy a péterfy annak még nem hallottam a szülészetéről, hogy mi lesz.

Ha esetzleg úgy adódik, akkor a klinikán tudok ajánlani orvost is szülésznőt is, akár együtt is odamehetünk, hogy bemutassalak! :) Ott dolgoztam egy pár évet! :)

Fel a fejjel... télleg bárhol kijön a kisbaba, és igazából egyik sem sokkal rosszabb sem jobb mint a másik.

KépKépKép
bogyra

Hello Csajok, egy napot nem jövök és győzzek olvasni :D
először is üdv az újaknak, Melcsi és Famo :)

Horilda úgy tudom 8 napig érvényes a jökívánság, úgyhogy egy kicsit megkésve, de nagyon boldog szülinapot kívánok!!! Remélem úgy alakult az egész napod ahogy tervezted :)

Gabi, örülök hogy jobban vagy, na nem is csoda elnézve azokat a cuki kis ruckókat :)

Niki, nagyon jópofa a strucc, nem csodálom hogy beleszerettél :) én olyan nagyon macis párti vagyok, náha azon gondolkodom le kéne szakadni már a maciról, annyi más édi állat van :wink:

én is úgy terveztem hogy a 36. héttől iszom majd a málnalevél teát, de úgy tudom, hogy tényleg nem hozza előrébb a szülést, csak ha megindul segít a tágulásban.

a szüléselőkészítőn elég konkrétan elmondták miket kell vinnünk, a babának pl csak popsitörlőt meg egy kis sapkát, azt mondták minden mást kap a gyerek a kórházban ( a popsi törlőt is csak azért mondták, mert az néha kifogy a tapasztalat szerint és a beszállító megbízhatalan..

azt is mondták, hogy a szekrény kicsi, (és valóban az is :( ) és semmi nem lehet a földön mert naponta 2x felmosnak, úgyhogy azt mondták jól gondoljuk meg mit pakolunk be, és csak a tényleg fontos akat vigyük, ha meg valami mégis kell majd apuka behozza,
úgyhogy én majd óvatosan igyekszem pakolni, és inkább itthon szem előtt hagyni a dolgokat, hogy apuka majd megtalálja ha kell :)

képzeljétek csajok pénteken volt a búcsúvacsim a munkahelyemen, (bár még párszor majd be kell ugranom 1-2 órára) de hivatalosan holnaptól táppénzen vagyok :) olyan édi volt mindenki, a holland főnökeim is felhívtak, hogy hogy fognak hiányolni, meg jöjjek minél hamarabb vissza, az itteni kollégáimtól meg kaptam egy bébialbumot, meg egy sterilizáló kütyüs gépet (amit nem tom fogok -e túl sokat használni :shock: ) de legjobban a bébiőrnek örültem, azt mindenképp akartam venni. Ki is próbáltuk, a legérzékenyebbre állítva még a szuszogásra is bekapcsol, de nem szirénázik vagy ilyenek, csk lehet hallani a szuszogást :D nagyon muris :D

na ezerrel süt a nap 8) és apuka meg bőszen szedi a padlót felé a gyerekszobába, én meg asszem kiülök napozni egy kicsit a teraszra 8)
Hawaii, DJ napszemüveg 8)
pici76

sziasztok

üdv az újaknak, ha nem bánjátok, beleraktalak titeket is a táblázatunkba, ha gondoljátok, akkor a hiányzó adatokat még kiegészíthetitek.

Kép

Legi

Kép
leglesscat

Sziasztok,

Niki, tényleg aranyos ez a strucc :wink: , nálunk tombol a micimackó láz, minden micimackós, függöny, bordür, kép, plüss állatok (micimackó, malacka, tigris, füles a jelenlegi állomány) és a ruhákban is van egy pár disney-s cucc :wink:
Megnéztem az egész Barnslig sorozatot a linken amit küldtél, mindegyik nagyon ari :D
Mit vásároltatok végül?

Pici, én is holnaptól vagyok nem dolgozó :D (táppénzpapír szerint április 9-től), de már jövő héten nem kell dolgoznom nekem sem, csak az utódom hívhat még problémás kérdésekben. Igaz márciusban is itthonról dolgoztam még napi 4-5 órát, az is már nagyon tuti volt, nem is tudom mi lesz, ha még ez sem lesz :wink: .
Jó koncentrálást a picire és jó rákészülést lelkileg, testileg :D

Legi, aranyos vagy, köszönöm, hogy beletettél a táblába, a hiányzó adataim:
Kisfiú lesz, jelenleg futó nevek: Áron vagy Márk
8.6 BDP (32+1), becsült súly 2000g
tesók nincsenek
kórház:Petz Aladár, Győr

További szép estét mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

KépSziasztok!

Legi én is leírom a hiányzó adatokat. Tesó nincs, a neve Balázs Bálint, én 25 vagyok, szülés időpontja junius 4, Városi Kórház.

Teszek fel friss pocis képet. Kép Kép
rena10

Sziasztok!

Legi, aranyos vagy, hogy ismét frissítettél, köszönjük:)
Nah, tök jó, hogy Melcsi is és Pici is táppénzen vannak. Hát lányok azt hiszem, ezt lehet élvezni. Bár először nagyon furcsa volt, hogy nincs dolgom, de ez csak átmeneti volt, simán lefoglalom magam. Ha mást nem olvasok és pihenek.

Megjöttünk a Kika/Ikea túrából. A kikában nem vettünk semmit, még így is elég drága.
Az Ikeába pedig megvettük ezt az istenkirály struccot, meg vettünk még egy csörgő szőrmókót, plédet, műanyag kis tárolódobozt, lámpabúrát, növényt. Amit elfelejtettem, az a pelenkázószivacs, pedig még néztük is, hogy tök jó, sima, egyszerű, fehér, csak éppen elfelejtettük betenni a szatyorba. :(
El is fáradtam, tök fájnak a talpaim. De apa megmaszírozza.
Nektek milyen napotok volt?
Gondolom mindenki kimonzdult egy kicsit a friss levegőre ebben a szép időben!

Niki

Kép
niki30

Rena, most nézem a fotódat, nagyon helyes vagy. Látom már nagyon be van rendezve Balázs szobácskája. :)

Kép
niki30

Sziasztok!

Rengeteget irtatok, ilyenkor mindig banom, hogy nem kapcsolodtam be elobb, no de most itt vagyok. :D

Melcsi, Famo udv a csapatban!!! :D

Legi, szeretnelek megkerni, hogy ird be a tablaba a nevet a babocanknak, mert ugy nez ki mar nem valtoztatunk, Elina lesz, kisteso nincs.
Koszonom elore is!

Pici, nagyon rendesek a munkatarsaid, szerencses vagy.

Koszonom a szulinapi jokivansagokat!

Rena Te is csini vagy, es csak a pocid van.
Csak nekem nott meg igy a fejem???????????? :(

KépKép
horilda

sziasztok!

üdv az újaknak! :)

nekem ma egy kicsit szúrogat a petefészkem tájékán, de már két napja is volt ilyen és nem hinném h ennek bmi köze van a szüléshez. csak nem tudom h mihez van :shock:

ma különben megint körbesétáltam a tatai kisebbik tavat (2-2.5km tudtommal) - de már kétszer le kellett csücsülnöm. bár a férjem megjegyezte h nem szeretne minden dombocskánál leülni :? azért akkor is jól esett :)

Melcsi, én a 39. hetet taposom, ahogy a táblázatban is láthattad. közeledik a terminus. dokim 4-ére írt ki (nemtom, miért, mert a mensi alapján 5-e lenne valójában), de 6-a volt a 18. heti UH-n, csüt. meg aszondta az UH-s orvos h még csak II. fokban érett a lepény, úgyh a gép későbbi szülést kalkulált (15-ét). abban kiegyeznék, ha a nyuszi hozná a babót ;)

Bogyra, nekem nem a nagy szatyiban van a kozmetikai táska, hanem tényleg egy külön kis füles tatyóban :roll:
én mindenhonnan elkések :oops: de azért kifestem magam 8) különben mindenki rémüldözik h milyen sápadt vagyok :?

hát én is raktam el Tena betétet is, meg Domestos törlőkendőt is, ezért van annyira tele a kézipogyi :roll:

az egészségügy szétzúzása egy bűncselekmény és nem csak miattunk kismamák miatt, nem csak az eügyi dolgozók miatt, hanem úgy egyáltalán borzalmas belegondolni h mennyi pénzünkbe és mennyi ember életébe fog ez kerülni!!! :evil: :evil: :cry: :cry: :shock: :shock:
Vendég

Doo, mivel nincs vonalzód, nem is igazán tudom, hogy hol tartassz.
De most olvasom, hogy mára 39. hétben vagytok.
Nagyon szurkolok nektek jövő héten.
Hallod, nagyon jól bírod, hogy ilyenkor még ekkora sétákat bírsz tenni! Ez igen! :)

Kép
niki30

doo

Hát azt olvastam, 1500 doki, és kb 6000 egészségügyi dolgozó kerül utcára. És pl a BM kórház is csak most tudhatta meg, hogy nem fogadhat beteget. Eddig úgy volt, mehetek oda szülni...Persze majd kedden mond valamit a dokim, ha tud szegény. Páromnak meg még akadt melóhely, bár a fiumei úti trauma nem leányálom. Viszont ő szereti a munkáját, tehát megy oda. De mi lesz azzal a sok másikkal, akinek nem lesz? Én nem hiszem, hogy ennyi embernek pikk-pakk akad helye... Ez az egész úgy el van tolva, ahogy kell. Nem gondolom, hogy minden tökéletes volt, de ezt a reformot átgondoltabban, több lépésben is meg lehetett volna valósítani szerintem.

A másik...

Nagyon szorítok neked, és remélem, minden úgy megy majd, ahogy várod és szeretnéd:):):) Kicsit irigyellek is, hogy mingyá babázhatsz...Bár nekem is eltelik ez a 2 hónap, most valahogy kicsit keresztbelett téve nekem :( De hát bent nem marsad, úgyhogy majd várjuk a híreket, meg a képeket és legfőkébb a tapasztalatokat:):)

Pussz!

Márti

Kép
horpika

Bogyra, köszönöm az ajánlatod, amennyiben a dokim nem tud mit ajánlani vagy kit, (mert ha nem fogadhatnak, akkor ő sem sokat tehet), akkor szólok neked:):) Bent úgysem marad, csak hát amikor az ember már lassan finisben van, elég szar érzés hogy váltani kell. Bár még mindig jobb, hogy most derül ki, mint ha mondjuk egy hónap mulva jön elő ugyanez a gond...

Pussz!

Márti

Kép
horpika

Én tiszta hülye vagyok, itt ökörködök ezzel a struccal meg a bocival...
Már van egy pár hálótársunk így is, most bővült a csapat...:)
Van a kacsa, a maci, egy zokniki nevezetű zokniból készült fej, aztán van a teknős és most jött a struc és a boci:)
Mi sokat bohóckodunk így párommal, na de majd Emmának is bemutatkozunk, hihi:)

Kép
niki30

Nah, ti feszegetitek a komoly témát én meg jövök itt a hülye struccommal.... :oops: :roll:

Kép
niki30

Horpika!

Nem irigylema párod! A fiumei úti trauma nagyon durva lesz a BM után. Főleg hogy csomó mást is meg kell tanulni, mint amit eddig csinált! Fektetési módok, új kütyük. És rahedli más szar is a műtősfiúkra van ott nyomatva....

KépKépKép
bogyra

Bogyra

Volt ő traumán még a csepeliben, majdnem három évig. Úgyhogy bár nem ilyen nagyban, de csinálta. Ezért is merte vállalni. Nem féltem, de azért biztos szokni kell majd, legalábbis visszaszokni ehez...

Niki, semmi baj, legalább jó dolgokat is olvasunk:):) Szerintem a struccod meg nem hülye:):) Megnéztem a képet, szerintem haláli darab:):)

Na, jó éjt mára mindenkinek!!

Márti

Kép
horpika

sziasztok!

üdv.az újaknak.

tök jó idő volt ma is.10kor keltem,elmondtam apának,hogy álmodtam meg,mit kéne átrendezni a lakásban.szegény most fejezte be,segiteni nem nagyon tudtam,dehát ő egy angyal és megtette nekem.na,ilyen pasast mindenkinek!!!!!!!!

ja,az enyémet nem adom!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

sziasztok,

Niki, pont jó hogy a sok kaka hír között (disco nyitás, meg kórházbezárás stb) van vicces mondanivalónk is, úgyhogy várjuk a híreket az újabb állatokról :)
egyébként hogy sikerült a rakott palacsintád? ahogy mondtad én is nagyon megkívántam és ma meg is csináltam, dióval meg lekvárral, nagy sikere volt, nyami nyami :D

Rena, én is ilyen állapotban lévő szobát akarok már :) tök jó hogy minden készen van nálatok... drága párom ma felszedte a padlót a gyerkszobában, és lehordta a fadarabokat vagy 20 körben a pincébe az emeletről, igazi hős, nagyon sokat dolgozott szegény...én meg holnap takarítoma a szobát, és a héten apránként lerakjuk az új laminált padlót, aztán jöhetnek a bútorok végre...

sajnos segíteni már csak ebben -abban tudok, mert lehajolni egyáltalán nem tudok már, csak ülve és gugolva megy a munka, tokától bokáig egy nagy egybe-has vagyok :roll: főleg most hogy kétszer vacsiztam :oops:

nyugodalmas jó éjszakát és alvást kívánok mindnekinek
pici76

Sziasztok!

Milyen jo, hogy virrasztok, igy behozom a lemaradast!!! Rengeteget irtatok! :)

Udv az ujaknak! :)

A disco nem is votl olyan vesz...legalabbis en aludtam...bar hallottam a tucc tucct,de birtam szunyalni. Meglatjuk hogyan lesz ez tovabb!
Aztan kint volt tegnap baratnom. Beszelgettunk rengeteget, meg ucsorogtunk a napon, nagyon jo volt. Aztan este ramjott valami depi....sirtam, hogy mi lesz ha ferjemet elveszitem, es nem elem tul. Nem vagyok normalis most megint tole fuggok....es mittomen ilyeneken aggodok, hogy mi lesz ha tortenik vele valami!!! Csak tudom hogy nem szabad, mert akkro meg bevonzom a bajt...de hat tisztara be tudom paraztatni magam ezen!! Holnap (ma ) ugyanis mennek Szegedre dolgozni es elvileg jon is haza este...de hat en most ilyeneken aggodok!! Szerintetek normalis vagyok???? Azt hiszem egy pszihologus disszertaciot irhatna belolem!!! :( :( Na remeljeuk csak tul aggodok mindent....es csak errol van szo.
Es akkro meg csak most jon Ricsike.....
Nektek van ilyen...vagy csak en vagyok komplett idiota??? :( :( :(

Azt hiszem akkor beszerzem en is a malnalevel teat, meg a homeos bogyokat. Jo, hogy irtok a korhazi csomirol, hogy igy szetszedve jobb....mert igy tenyleg tippeket adtok hogyan kell csinalni!

Ja amugy a megfazasom mar egesz jo. Meg a torkom fajogat, de mar alszom.......illetve most epp nem alszom!! haha :D :D De ez csak standard ebrenlet.

Niki mi is orokke hulyeskedunk a parommal a pluss allatainkkal. MInidg azon nevetunk, hogy mjad Ricsi nagyobb lesz es jon be a szobaba, mi meg ott babozunk...o meg kesz lesz tolunk, hogy "na a szulok mar megint baboznak a pluss figuraikkal!!!" :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Na jo probalok visszaaludni.

Kép

Kép
lorcika

Jó reggelt!

Lorci
, látom nem aludtál valami jól. Ilyenkor így le tudsz ülni a gép elé?
Másik szobában van a sz.gép?
Nálunk egy helyen van az ágy és a gép.:( Volt már, hogy nekem is eszembe jutott, h. gép elé ülök éjszaka, de akkor apa felébredne és azt nem akarom.
Jól van, akkor nem csak mi leszünk ilyen lökött :D szülők:)

Próbálj meg nem arra gondolni, hogy baj történik. Persze tudom milyen érzés, mert előfordult már nálam is, hogy ilyen jutott eszembe, mi van, ha Ferivel történik valami. Szerintem mindannyiunkban felmerülnek ilyen aggodalmak. Normális azt gondolom.
A párod biztos nagyon vigyáz magára, főleg így, hogy jön a trónörökös:)

Pici, tényleg megcsináltad Te is a palacsintát? Dióval? Fúú, az is fini lehet. Elhiszem, hogy nagy sikere volt. Én lekvárt, mákot, kakaót, fahéjat, túrót, pudingot tettem bele és akkor még a tetejét bekentem pudinggal.
Új laminált padló lesz a babaszobában? Ezt is apa csinálja? Ilyen zseni?

Kép
niki30

Jo reggelt!

Niki: laptopom van es ilyenkor ha mar tul sokaig vergodok az agyban, inkabb folkelek egy kicsit. Kijovok a nappaliba es akkor gepezek. Amugy is gepfuggo vagyok! :)
Ja nyugtatom magam...ramjon ilyen..akkor eleg rossz..de aztan elmulik. :( Csak amikor rajtam van ez a felsz, hat akkor az nagyon nagyon rossz!

Olyan almos vagyok, de nem tudok visszaaludni. Kicsit rendet rakok..attol lefaradok es akkro lehet hogy megy meg egy pici szunya! :)

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!
Szép napot Mindenkinek! 8)

Huh,hol is kezdjem?! :roll:

1ször is köszönöm az aggódást és a hiányolást mindenkinek,Lorcika én is szeretlek! :oops: :lol:
Doo!Bíztam benne,hogy megvársz az eseménnyel,még akkor is ha direkt erőlteted ezt a tavi sétát! :lol: de most már vagyok,úgyhogy nem fogok lemaradni a nagy eseményről!El sem hiszed mennyit gondoltam Rád/tok! :wink:

2szor:üdv az újaknak!(Nektek most ez biztos hülyén hangzik,hiszen én tűnhetek annak :wink: :lol: )

3dszor pedig,nem foglak untatni Titeket az elmúlt hét eseményeivel,lényeg hogy hiányoztatok és most már vagyok,és nagyon fáj a hátam,és be van dugulva az orrom és az én fejem igenis megnőtt és alig tudtalak Titeket visszaolvasni és,és,és....,

4szer:dicsekedni fogok:mi már csak Lilire várunk,tényleg totál kést vagyunk mindennel! :lol: (csak az apasági hiányzik,meg a kórházi motyók táskába pakolása)

Lorcika!Remélem ma már jobban érzad magad!?!

Ja és ne haragudjatok,de nem lehetetlenség egy hét témájára reagálni,de mindent elolvasatm,láttamoztam,volt aminek nagyon örültem(anidó),volt amitől állam leesett(vita abcdf),volt akiért aggódtam(gabibaba),volt akivel mosolyogtam(niki és a plüssök),...,100szónak is 1 a vége vagyok újra,sziasztok! :lol: 8) :lol:

Kép
bringababa

Bringababa: Na vegre eletjelet acc!!!!!!!! En mar aggodtam.......bar mikor nem aggodom?????? :shock: :shock:
orulok, hogy jol vagy es kesz a babaszoba is! Ugyesek vagytok! :)

En eldontottem berendezem az egyik szobat gumiszobanak, szoval ha ramjon a para es idegbajt kapok mar MAGAMTOL akkro oda bevonulok lenyugodni!!!!! :shock: :shock: :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

próbálok képet feltölteni,de mindig azt írja ki,hogy hiba történt. :cry:
Help!Valaki!lécccccciléccccccci!

Kép
bringababa

Lorci!
2személyesre csináld,néha beugranék én is! :roll:

Kép
bringababa

Bringa: Jo a meret?? 600x600-as? nekem akkor is ki hibat ha nagyobb keppel probalkozom!!! Ha mas nem, rakjal fol az iwiwre es ott megnezunk! ;)

Kép

Kép
lorcika

Az a baj,hogy oda sem fér fel,mert nagy a mérete annak a kettőnek,ami fent van! :twisted:
És mivel béna vagyok,nem tudom lekicsinyíteni,hiába írta már 1szer meg Legi hogyan is kéne..........
Béna,béna,béna :evil: :evil: :evil:

Kép
bringababa

Sziasztok!

Üdv az újaknak!
Horpika: nem egy leányálom a kórház és orvosváltás. Én kb. három hete estem túl rajta. Sok álmatlan éjszakámba került. Bár mostmár nincs választott orvosom, mert úgy gondolom, hogy a hátralévő kis időben már nem tud kialakulni egy jó kapcsolat. Drukkolok, hogy te szerencsésebb legyél!
Szia Bringa újra itt!
Délre mennem kell tanácsadásra, utána még jövök.

Kép
anido

Kép

na vajon sikerült-e?????????????

Ha igen,akkor Ő az én nagylányom,Alexa,meg az ő 14.szülinapja és az mellette a mama,nem 1 bálna! :wink: :lol: :wink:

Kép
bringababa

Nagyon belejöttem,keresek méééééééééééég! :lol:

Szia Anidó! :wink:

Kép
bringababa

Jajj maradj mar Bringa!!! Nem vagy balna egyaltalan!!!!!!!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Hát szerintem sem vagy bálnal! Trendi kismama:)

Kép
niki30

Most nézem az rtl-en a Csisztut. Tudjátok ő is terhes.
Ő egy kicsikét elhízott szerintem :roll:

Kép
niki30

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Bringa újra üdv. közöttünk, mi is már csak pocakra várunk :), kész van minden, a kórházi csomi is összerakva már egy hete....tegnap rendeltem szopi párnát is a neten este apával :), ma még szeretnék egy-két dolgot megvenni, (pl. szopimelltartó, textilpelenka, papucs stb.) már nem hiányzik sok dolog, csak nagyon nehéz már lemenni ilyenkor, főleg, hogy egy hete folyton alszom egyfolytában, és a doki is pihenésre és nem mászkára intett! :roll:

Reméltem ti jól vagytok!

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Niki: en is nezem Csisztut..tenyleg szep termetes, bar mellben sosem votl kicsi!!!!!! Na de most??????? :shock: :shock: :shock: O is majusra van kiirva, nem?
Erdesekes en sem vagyok tul lapos, de nekem egyenlore nem nott sokat a mellem!!!! :shock:

Kép

Kép
lorcika

Köszi lányok,igazán :oops: :oops: :oops:

Nekem az elején nőtt egy picit a cicim,akkor jó kemény és feszes volt,de most olyan,mint előtte....,ezt meg nem részletezném! :roll: :wink: :roll:

Majd mikor szoptatunk,az dögös lesz!Vagyis akkor!
Hogy utána meg milyen??????Hááááááááááááát,végül is jó kis dokik vannak a plasztik szakmában......... :lol: :lol: :lol:

Kép
bringababa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: