Sziasztok lanyok!
Voltunk tegnap delutan szuleselokesziton, nagyon erdekes volt. Pszichologus tartotta, a tema: elvarasok a szulessel kapcsolatban. Volt egy olyan kerdes, hogy ki hany oras szulesre, vajudasra szamit a maga eseteben. En mondtam a leghosszabbat, 14 orat, a tarsasag (szinten elso babasok) kb. 80%-a 5-6 orat saccolt. Ez nekem eleg fura volt, szerintem az csak ritkan, a szerencseseknek adatik meg.
Utana megnezhettuk a szuloszobat is, ami kellemes meglepetes volt. Attol feltem, hogy nagyon lepattant lesz, de nem az, hanem modern, es a szuleszno, aki korbevitt minket, nagyon kedves volt. Szoval nagyon megnyugtato volt az egesz.
Aztan este rendeltunk pizzat (mar vagy 2 hete annyira kivantam, nem tudom, miert), ami nagyon fincsi volt!

Mondjuk az ejszakarol utana inkabb nem beszelnek (gyomoreges es tarsai

)... De magamnak koszonhettem, kellett nekem annyit enni!

Igy aztan reggel fel 6-tol irogattam a babanaplomat, amit mar egy ideje hanyagoltam.
Csilla1,
Ne depizz, hanem inkabb probalj ujra beszelni a dokiddal a teendokrol!

Van itt a babaneten egy forum (Anyasagrol - Terhesség és cukorbetegség), ahol korabban leirtak a normalis ertekeket, szoval meg tudod nezni, hogy a Tied mennyire veszes. Es persze tudsz kerdezni is a sorstarsaidtol, vagy Csakany dr.-tol.
Judo,
Meg tenger idod van, miert szuletne elobb a babo? Biztos megvarja amig a doktorbacsi hazaer!
Angi,
Ugy latszik, a pisiturakra valo panaszkodas a leghatekonyabb modszer a problema megszuntetesere!
Aranyos vagy, hogy aggodsz ertem!

Minden ok, csak hajnalban felkeltem, aztan persze delelott elaludtam, aztan meg nem gyoztem olvasni a hozzaszolasaitokat!

Holnap delutan utazunk majd.
Beu,
Hmm, meg egy kozos pont, marmint Miskolc.
Szerintem a CTG es az NST ugyanaz. Ha jol tudom, a mehosszehuzodasok es a magzatmozgas magzati szivfrekvenciara gyakorolt hatasat nezi mindketto. Most latom, ezt mar tobben is irtak...
Myssnia,
Nem hinnem, hogy elefant vagy, es egyebkent sem tart mar sokaig.
Drukk, hogy holnap jok legyenek az utak, es hogy addig ne fajjon a derekad!
Es csak az utcan nem volt vilagitas, vagy a hazakban sem?
Szerintem a szuleid biztos megertik, hogy most mar turelmetlen es nyugos vagy.

En csak kb. hetente egyszer megyek a szuleimhez, de minden jo szandekuk ellenere idonkent kiboritanak...
Franyo,
A terheskonyvedben biztos van valami C-betus, vagy helyette szam. Vagy azt az oszlopot kihagyja a dokid? Amikor "nyulkal" is, biztosan beirja, ezt UH-n nem lehet latni, ugy tudom.
Zsuzsi,
Olyan jo lehet mar megagyazni a picikenek, igazad van, foglald el magad ilyenekkel!
Nemtom, mit irjak, szoval csak annyit, hogy DRUKKK!!!

Es szerintem mentek vacsizni holnap, jo szorakozast!
Zsurlo,
Ez eleg rosszul hangzik... Nagyon drukkolok, hogy jojjenek rendbe a dolgok, es jussatok vegre hozza a lakashoz!!! Szomoru, hogy ez nem magatol ertetodo, hogy az ember megkapja azt, amit kifizetett...

Mit mondott az ugyved?
A konyvtarban ilyen kemenyen veszik a logast, hogy egy kismamanak 12 orat kell dolgozni, hogy bepotolja? Nem is gondoltam volna...
Tundimami,
Jo utat, es ha nem is sielsz, en irigyellek a jo levego es a hangulat miatt!
Anyukaddal nem lehet konnyu, kitartas...
Kaska,
Gratula Kazmerhoz!
Mariann,
En nem hinnem, hogy a bortol kemenyedtel, az alkoholnak epp ellentetes hatasa van allitolag!
Nekem azt mondta a doki, hogy tenyesztest nem kell csinalni, ha nincs panaszom, es o rendszeresen (4 hetente) ellenorzi a mehszaj allapotat. Az o velemenye szerint akkor van gaz, ha a nyakcsatorna megnyilik, es a huvelyben esetleg meglevo fertozes raterjed a magzatburokra, es az ettol megreped. Majd szules elott persze mindenkepp kell a tenyesztes, de az meg raer.

Persze gondolom, ahany doki, annyi fele velemeny...
Elkuldened nekem azt a kepet? Mar hallottam rola tobbszor is, de meg sosem lattam, pedig kivancsi vagyok ra. Elore is koszi!

(leszter@adline.hu)
Urszila,
A receptet elmentettem, koszi!
Marti,
Lehet, hogy szegyen, de szeretek macskat herelni, pedig nem vagyok egy allatkinzo tipus...
Maci_2,
Drukk, hogy lemenjen az a franya cukor!
Kangi,
Ugy latszik, a korhazakban meg nem ismerik a faxot...
Sajnalom, hogy megsem a Nagy Fordulast erezted. (Amugy holnap reggel megyunk UH-ra, majd kiderul, hogy nekem mi volt az a bizonyos erzes par hete...) A termeszetgyogyasz nem javasolta a Zsuzsi-fele homegyogyikat? Amugy hogy tortent ez a "leoldas"?
Nem baj, ha nem lesz orias babad, majd kinn megnoveszted!
Aposodnak, kispapadnak jobbulast!
Csucsuka,
Koszi a valaszokat. Eddig meg csak az egyik szulesznot (aki megmutatta a szuloszobat) kerdeztuk meg, hogy szoktak-e ilyen koldokzsinorizet csinalni, es o azt mondta, szoktak. De a dokit is meg fogom interjuvolni, amint kiboki, hogy mennyibe kerul nala a szules.
Manocska,
Ha bosszubol nem akarsz drukkolni, akkor nem is kell!

De tudom, hogy te nem vagy olyan bosszuallo!

Orulok, hogy minden rendben volt, es hogy jobban vagy.
A 3D elott csoki+kola, nekem bejott, mar a varoban elkezdte a babo a virgonckodast!
Ildianyu,
Nagyonnagyon drukkolok, es irj, hogy mi volt!
Miszike,
De jo, egy finises, aki nem depizik!

Csak igy tovabb!
Huhh, ez borzaszto hosszu lett, bocsi. Es a toxoplasmosissal kapcsolatban meg mindjart irok egy hosszabb valaszt...
Ja, es lecci holnap reggel drukkoljatok, megyunk UH-ra, es nagyon remelem, minden rendben lesz.
Puszi:
Leszter
31!