A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Brigi: Én egy nagyon rövidkét válaszoltam :oops: , ugyanis megyünk mamáékhoz a 7végére, holnap estefele jövök és írok hossssssszút. :wink: De addig is soooookat gondolgondolunk Rátok+++++++++++++++

Mindenkinek szép hétvégét!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Segítsetek!

Kijött az aranyerem. Illetve ez nem igaz, mert sajnos állandóan kint van, de nem szokott fájdalmat okozni és nem szokott vérezni. Csak ott van. És most elég nagyon ott van :cry: Bocs, h ezt a témát írom, de kiváncsi vok, ti hogy kezelitek ezt. Én igazából abban szoktam bízni, h visszahúzodik.

Ági :D
Sajnos ez nagyon sok kismaminak okoz gondot. Nekem eddig sosem volt, de mikor 2 hete napokig írdatlan szorulásom volt, zuhanyzás közben fura dolgot éreztem... szóval rájöttem, ez az. Aloés krémmel kentem, visszahúzódott, de gondolom, még lesz hozzá "szerencsém". Mindenképpen menj be a patikába, kérdezd meg mit ajánlanak, és kenegesd. Csodákra képesek ezek a krémek!

Brigi
Tegnap óta egyfolytában rátok gondolok. Olyan képtelenség, hogy ilyen megtörténhet! Olyan szomorú, hogy ilyeneket hoz az élet. Itt a hétvége, és remélem sikerül előrelépnetek.

Kép
Kép
emma1976

Aranyérre: Sperti Preparation H
Nekem már az elején kijött, bementem a patikába, és kértem kismaminak való krémet (még nem is látszott, vicces volt, de a gyógyszerésznek arcizma sem rándult :) ). A papírjára is direkt rá van írva, hogy terhesek és szoptatósok is használhatják. Az egyik hatóanyaga pedig cápamáj-olaj, ami szerintem nagyon viccesen hangzik.
Dottorénak anno mutattam, aszonta, ha bele van írva, hogy lehet, akkor nyugodtan, mert azt a jogot csakúgy nem szokás megkapni.
És tényleg oda kell figyelni a rostokra! Teljes örlésű liszt (legalább a harmada legyen a tészta liszt igényének!!!!), zöldségek. Látványosan használ!

Tökfej sapi: még nem csináltam meg, csak a netről töltöttem le a képét. Nézegettem, milyen bébi holmikat fogok tudni házilag elkészíteni, és úgy akadtam rá erre. Hangosan röhögtem, Páromnak is nagyon tetszett. Már azon gondolkozunk, hogy rögtön az első sapinak ilyesmit kellene varrni, csak pamutból. Mert ez a horgolt fajta majd csak ősszel lesz jó.
Rákattantam a témára...
Vendég

Uxi, Jovika! Megvagytok? Életjelet kérünk!
Vendég

Csajok! Kialudtam magam. Hurrá. Igaz több részletben, de 11 óráig hunytam. Most ment a váltás, apa folytatja. Álomkór van a levegőben. Adria hisztis, nem akar aludni, pedig kilátásba helyeztetett, hogy nem visszük szülinapi bulira hisztérikát. Edina is megjárta az egyik sarkot, apája büntette meg, már kismilliószor háború volt a locsotolás miatt, ma meg szappanos vízzel locsolta meg a virágokat, s közben úszott a gatyája. S ugyi még nincs nyár, ergó jókora náthát is gyűjthet így.

Brigi! Remélem pároddal pozitív kisugárzásban részesültök mindketten, itt a 7vége, nem tom nálatokfele a fővárosban süt-e a nap, de bízom benne, hogy ha időjárásilag nem is, azért az új lakásotokban kezd sütni a napocska. :roll:

Bori - sapi jó, bár első pocóságom alatt én is úgy teveztem mindvégig, hogy mivel kötni imádtam (horgolni nem nagyon tudok), majd micsa gyönyörűségeket fogok alkotni az én csemetémnek. Csakhogy szülés után derült ki, kötőtűt nem igazán tudtam utána fogni a kezembe, annyira zsibbadtak az ujjaim. S ez sajna megmaradt több mint 6 évvel a szülés után is. Ráadásul nem csak kötni nem tok, hanem pl. esőernyőt sem bírok zsibbadás nélkül a kezemben tartani több mint 3 percig. Ezért is gondoltam, ha már Krisztinél nem volt szerencsém, de a Kismama folyóiratot megvettem, akkor majd varrok itthon magamnak blúzot. Mert főleg erre fájt a fogam. De tegnapelőtt Székelyudvarhelyen ráakadtam egy kismamis üzletre, s asszem ha anyagszükségletet meg munkadíjat felszámolnék mellé, akkor alig került többe az amit ott vettem. S ráadásul azt azonnal használhatom. :lol: .

Aranyér: nekem első szülés alkalmával volt szerencsém megismerni az ilyet. A nyomás/erőlködés hozta felszínre. Addig csak rokon nőszemélyektől hallottam erről a kellemetlenségről. Na, akkor valami propoliszos kencét, kúpot bigyókat ajánlottak rá, ami csodákat művelt. Sajna elfelejtettem a nevét. Igaz, második szülésem alkalmával (pedig az sokkal intenzívebb volt szerintem) ilyen nem ért utol (szal relatív a könnyű szülés meg az utózöngék kapcsolata), de azért most, hogy téma előkerült ismételten félek, nehogy az ilyen kincs (arany formátumú) birtokába jussak, s ismét ott legyek ahol voltam anna, hogy semmi kencét nem tok rá.

Bori - ez a kence amit írtál ez késztermék, avagy ott kutyulják a patikában? Ja, s mennyiért vesztegették, ha nem titok? Mett infógyűjteményemben jól szolgálna hiányzó adatok közé.

Nem tom ki írta, hogy patikában kapott homeopátiás kiskönyvet. Jelentem Vörösvári úton én is vettem, s télleg jó. Főleg mett van egy rakat infó pocakosok számára. Bár amit csodálok, hogy köhögésre ismételten csak a Stodal kanalas változata van benne. Kiakadok, hisz a bigyók nem "romlanak" el felbontás után egy hónappal, mint a lötty társuk. S azt a löttyös üveget szerintem csak akkor lehet elhasználni 1 hónap alatt, ha egy egész család beáll házörzőnek s ilyennemű itókára kényszerül.

Kép
kissmanó

A Sperti Peraparation H kész termék, de sajnos nem emlékszem az árára, mert már régen vettem. Nem a százforintos kategóriába tartozik, de sztem nem volt ezer fölött. Sajna egyáltalán nem emlékszem (ami azt is jelentheti, hogy a középkategóriás 600Ft-ba kerülhetett).
25g, kb 2 hétig kenegettem magam, és nem igazán látszik, hogy fogyott belőle.
Vendég

Sziasztok Csajok! Nagyon gyors leszek, mert most veszprémből írok és itt nincs netem. Most egy netes cukiból írok nektek. Nincs időm visszaolvasni :-(

Itt kell maradnom, mert az uh szerint Picurka 4-5 nappal kiseb, mint kellene lennie. Először megíjedtem, de azóta kicsit megnyugodtam. Vissza kell még menjek kontrollra.
A cukor eredményem is magas lett, emiatt is maradnom kell. Most magamnak is mérem minden nap. Vettem egy ilyen cukormérő készüléket. És persze, diétázom...
A veséimmel is gond van.... Szal, összejöttek a dolgok.

Viszont, Picurka sokat-sokat mocorog és ez megnyugtat. Most is rúgkapál, már unja a netet :-)

Puszilok mindenkit és szép hétvégét nektek!!!!
molkata

Kata! Ez a picur már nem akar utazgatni.... :D
Vigyázz magadra! Ha édesség igényed van: gyümölcs (pl fagyasztott málna, hogy különleges legyen :), túró, joghurt, műcukor. Egészen olyan, mintha édességet ennél, pedig tk. fehérje.
Boltban: túróvarázs nevű édesség a joghurt pultról.
Vendég

sziasztok!

Jo hosszu ido utan csak egy par sorra bejelentkezem.
Sajnos nem tudtam visszaolvasni a tobb mint egy heti lemaradasom :(

Brigi! Nagyon sajnalom ami tortent! En is nagyon drukkolok Nektek, hogy minel hamarabb befejezett legyen a dolog, mert a bizonytalansag a legrosszabb! Kitartast!!!

Mi megvagyunk, Kisbaba egyre tobbet mozog, vegre szuleim is erezhettek :) Mindenki szerint pici a pocim, node az a lenyeg, hogy baba jol legyen. Jovo heten kell mennem orvoshoz, remelem minden rendben van.

Puszillak Titeket, s Mindenkinek tovabbra is a legjobbakat!
Vendég

Aranyérre varázsdió kenőcs azt hiszem homeeopátiás,legalábbis bioboltban vettem.

Nekem is magasabb lett a cukrom valószinüleg diétáznom kell bár eddig is odafigyeltem.

Nektek ha sokáig ültök nem fáj a gyomrotok?
pillangó7

Sziasztok!

Ági! Nekem már régóta aranyerem van, és az aloe verás krém nekem bejött, de hallottam erről a varázsdió krémről is amit Pillangó írt állítólag az is hatásos.

Lynia! Nekem is szokott úgy fájni, mintha megütöttem volna, bal oldalt a bordáim alatt, ez teljesen normális, babóca rendezkedik, bővíti a "lakását".

Brigi! Drukkolok neked!++++++++++++++++++

További szép hétvégét mindenkinek! Olyan szép idő van :lol:

Emi

Kép Kép
emi_25

Sziasztok!

Egész héten suliban ültem. Megpróbálok visszaolvasni...

KépKépKépKépKép
uxi

Brigi, nagyon sajnálom, ami veletek történik! Remélem, még rendbe jöhet a dolog, bár nagyon nehéz lesz mindenkinek!
Ha tudunk valamiben segíteni, szólj!

KépKépKépKépKép
uxi

Bori, mi az a műcukor?

Kata, most nézni fogják sűrűbben a babát uh-val?

4-5 nap az még nem olyan nagy probléma, vagy már gond?

Nekünk 19. héten volt uh, akkor 3 nappal látták kisebbnek, de összenéztem Emi adataival, mindene ugyanakkora, csak a combja volt kisebb 3mm-rel.

Vannak esetleg adataid? Ha jól emlékszem, 27+6-nál voltunk 4D uh-n, ha érdekel, ideírom, mekkora volt Emi.

KépKépKépKépKép
uxi

Aranyérre jó még a büdösbogár póz is, főleg wc-zés után hasznos pár percet úgy lenni.

KépKépKépKépKép
uxi

Részlet a Bori szótárból:
műcukor = canderell
:)
Vendég

Sziasztok!

Én még új vagyok az oldalon, még csak ismerkedem az oldallal, de nagyon tetszik!

Milyen sokan vagytok akik lúliusban fogtok szülni, így most én is gyarapítom a táborotok!
Vendég

Uxi, milyen a büdösbogár póz? :roll:

Nekem nincs aranyerem, de van hüvelyi viszerem :? . Ismerős valakinek?

Brigi, gyakran eszembe juttok.Nagyon drukk!!!

Times, a kajálással én is úgy vagyok, hogy korrog a gyomrom az éhségtől, próbálok kis mennyiségeket enni, utána meg rosszul vagyok,pl. légzészavar.De persze nem tudok még ennél is kevesebbet enni,mert ha egyszer éhes vagyok, hogy álljak le az evés közepén??Aztán utána szenvedek...

Kata, szerintem ne izgulj a pár nap lemaradásért, nekem a dokim azt mondta, hogy ezek sima statisztikai értékek, pici eltérés nem gond.

Akik uh.ra készülnek: a has bekrémezése csökkenti a láthatóságot, jó előtte legalább 2 nappal nem bekenni semmiféle krémmel, olajjal-legalábbis engem a dokim erre kért.
Vendég

Üdv itt Hencsi! Mi pont egyidősek vagyunk és még vannak ketten rajtunk kívül :).

Mesélj magadról!
Vendég

Szia Csajok!

Hencsi, üdv a team-ben de mi júliusban szülünk :lol: :lol: :lol:

Kata
Akkor befellegzett a rote gürc-nek?? Sokkal magasabb mint kéne?
Remélem minden rendben lesz veletek!

Szia Mary!!
Jó családozást!!

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Szia Zsanett!

Röviden, 30 éves vok, ez lesz az első babócánk, 8 hónap próbálkozás után jött össze, akkor mikor abszolút de nem is számítottunk rá, pedig nagyon vártuk, csak már kezdtünk belefáradni a negatív tesztekbe, de a lényeg hogy tudta ő, mikor akar jönni...
Az terhességem eleje elég nehéz volt, sokat voltam rosszul, aztán 11hetesen bevéreztem picit, akkor egy hétig kórházban voltam megtartáson, de azóta szerencsére semmi komoly baj nem volt...
Hétfőn voltam UH-n, ahol a doktorbácsi azt mondta hogy nagy a valószinűsége hogy kislányunk lesz, aminek nagyon örültünk a párommal, mert a szivünk mélyén mindketten kislányt szerettünk volna, meg a megérzésünk is az volt, hogy kislány lesz.
Hát majd kiderül...

Tök jó, hogy egyidősek vagyunk, bár én ma elvileg 25hetes és 6 napos vagyok, mindíg a hét elején töltöm a hetet az UH szerint eddig még...

Nyugodtan kérdezz ha kiváncsi vagy még valamire!
Ti tudjátok már, hogy kisfiú vagy kislány lesz a babótok?
Mesélj Te is milyen a terhességed, jól viseled?

Szia Szivvi!

Én is júliusban fogok szülni, bocsika csak elgépeltem picit... :oops:
Vendég

Szia Henchy! nézz meg minket a www.babdorka.fw.hu címen. Ott látod a férfiúi túlsúlyt! :D
Vendég

Hencsi
Vicc volt!! :lol: Jó, hogy jöttél erősíteni a lányos tábort!

KépKép

KépKép
szivvi

Szia Szarvasbori!

Megnéztem, ez igen!
De nem baj, én gyarapítom a kislányok táborát ha minden igaz!!! :lol:
Bár azt mondta az orvos, hogy ez nem tuti, csak az ha már megszületett, de eddig még úgy néz ki!
Vendég

[quote="szivvi"]H írta:szivviencsi
Vicc volt!! :lol: Jó, hogy jöttél erősíteni a lányos tábort!

Akkor jól van, de egyébként meg tényleg elírtam, és utólag már nem lehet módosítani, de sebaj, tudjátok Ti mit akartam írni... :lol:

Neked is kislányod lesz?
Vendég

[quote="szarvasbori"]S írta:szarvasborizia Henchy! nézz meg minket a www.babdorka.fw.hu címen. Ott látod a férfiúi túlsúlyt! :D

Én ide hogyan tudnék bekerülni? :oops:
Vendég

Ne pironkodj! :D Írd meg a rád vonatkozó adatokat, és amikor Babdorkának lesz ideje, berak Téged is a táblázatba. Színezett csíkot csak külön utasításra fest, nehogy valamelyik Baba megsértődjön! Így ha rózsaszín szeretnél lenni a táblázatban, jelezd!
Vendég

Hencsi

Igen, nekünk is úgy látszik, hogy nem látszik semmi :lol: :lol:
Én is kislányt szeretnék, remélem teljesül tényleg a vágyam!

KépKép

KépKép
szivvi

[quote="szarvasbori"]N írta:szarvasborie pironkodj! :D Írd meg a rád vonatkozó adatokat, és amikor Babdorkának lesz ideje, berak Téged is a táblázatba. Színezett csíkot csak külön utasításra fest, nehogy valamelyik Baba megsértődjön! Így ha rózsaszín szeretnél lenni a táblázatban, jelezd!

És Neki hová írjak?
Bocsika, de még tényleg nagyon új vagyok itt, bár próbálom magam felfedezni, de olyan sokminden van itt, hogy csak na...
De persze ez nagyon szupi, ezért is regeltem rögtön mikor idejöttem, itt van élet hétvégén is!
Vendég

[quote="szivvi"]H írta:szivviencsi

Igen, nekünk is úgy látszik, hogy nem látszik semmi :lol: :lol:
Én is kislányt szeretnék, remélem teljesül tényleg a vágyam!

Hát akkor bizzunk benne hogy az is lesz!
Nevet választottatok már?
Mi a Boglárkát választottuk már régen, még akkor tervben sem volt a babóca... :lol:
Ha netán mégis kisfiú lenne a lelkem, akkor meg Dorián lesz.
Vendég

Mi is évek óta tudjuk, hogy Lili lesz! Sajna fiú nevünk nincs is... :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

[quote="szivvi"]M írta:szivvii is évek óta tudjuk, hogy Lili lesz! Sajna fiú nevünk nincs is... :oops:

A Lili az nagyon aranyos név!
Hát mi azért választottunk fiú nevet is, mert volt aki azt mondta hogy fiam lesz...
Van egy idős dokibácsi ismerősöm, ő mondta, hogy egy szép kisfiam lesz...
Mondtam neki, hogy azt ő honnét gondolja?
Erre ő, hogy ha a kismama pattanásos a terhessége alatt, akkor fia lesz, ha pedig tiszta marad az arca akkor kislánya...
Hát én mondtam neki, hogy majd én megcáfolom a teóriáját, de úgy néz ki, hogy tényleg... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hencsi üdv köztünk!
cáfolok dokibácsidra nem vagyok pattanásos és ugy néz ki fiúnk lesz.

ma tudtam meg hogy Anyu barátnőjének a lánya ikreket vár egypetéjüek és spontán jöttek.(már túlvannak a kritikus időn amíg az egyik felszívodhat)

Szivvi védőnőd nem mondott semmit a felkészítőről?

megyek készülödni tegnapi Neo után ma megnézzük Ricsi buliját egy kicsi

Bridzsi

Kép
esztora

Henchy! Olvasgass vissza, akkor jobban megismersz minket. Dorka egy itt fórumozó lány/asszony, csak ma nem jött. Ő készítette a táblázatot, és folyamatosan frissíti. Ide a fórumra írd meg az adatokat, Dorkának címezve, és amikor D visszaolvas, akkor frissíti a táblázatot.
((Bocs Dorka, hogy a nevedben ígérgetek.... Túl jó munkaerő vagy, már természetesnek veszem, hogy megcsinálod... :oops: ))
Vendég

Esztora
Nem voltam, jöv héten megyek hozzá!! Remélem megtudok valamit! Jelzek majd ok?

KépKép

KépKép
szivvi

Én is megcáfolom a dokit,nekem sincs pattanásom és fiam lesz, az egyik ismerősömnek tiszta ragya az arca és lánya lesz.
pillangó7

[quote="pillangó7"] írta:pillangó7n is megcáfolom a dokit,nekem sincs pattanásom és fiam lesz, az egyik ismerősömnek tiszta ragya az arca és lánya lesz.

Én is cáfolom! :lol:
Bár nekem a terhességem előtt nem volt szinte semmi patim, de mikor terhes lettem az államon annyi jött, hogy tiszta depis voltam tőle, de most úgy néz ki, hogy kitisztult az arcom, most nincs egy sem.
Szal én is mondtam a dokinak, hogy szerintem ez nem mérvadó...
Vendég

[quote="szarvasbori"][ írta:szarvasborisize=75]Henchy! Olvasgass vissza, akkor jobban megismersz minket. Dorka egy itt fórumozó lány/asszony, csak ma nem jött. Ő készítette a táblázatot, és folyamatosan frissíti. Ide a fórumra írd meg az adatokat, Dorkának címezve, és amikor D visszaolvas, akkor frissíti a táblázatot.
((Bocs Dorka, hogy a nevedben ígérgetek.... Túl jó munkaerő vagy, már természetesnek veszem, hogy megcsinálod... :oops: ))[/size]

Visszaolvastam picit!
De még sokat kell visszaolvasnom, mert nagyon sokat írtok, meg sokan vagytok itt! :oops: De előbb utóbb megtanulom ám a neveket is!
Hát bizony nekem is van aranyerem sajna, de én nem igazán foglalkozom vele, mert nem fáj, csak ott van... Meg nekem előtte is volt sajna, bár csak ritkán jött ki.
Ha vaalkinek a varrással valami kérdése van, szivesen segítek, mert a szakmám, szal szivesen adok tanácsot segítséget!
Én a babómnak saját magam akarom megvarrni a paplanját meg a párnáját, meg a huzatot is rá.
Sokkal olcsobban ki fogom rudni hozni, meg így legalább akkora lesz amekkorát én szeretnék.
Nagy tudományt nem igényel, Ti is megcsinálhatjátok, és a huzatnak meg lehet olyan édi anyagokat kapni, komolyan majd elcsöpögtem a méterárú boltban... :lol:
Vendég

Kedves Dorka!

Én szeretnék bekerülni a táblázatodba, ha nem okozok nagy gondot Neked vele!
Az adataim:
Henchy
a szülés várh. időp. 2007.július 09
30 éves vagyok
a pocaklakó Boglárka (Dorián)ha mégis kisfiú...
első baba
lakhely Kiskunhalasi.

Gondolom ennyi kell, a vonalzómat azt nem tudom hogyan írjam le, de majd jelzel!
Előre is köszönöm!!!
Vendég

Szivvi hozzám holnap jön majd én is megkérdezem ha nem felejtem el.

a másik topicban feltették nekem hogy lehet dvd-ről fotókat kiszedni ime:
Ne haragudj, nagyon röstellem, de múltkor teljesen kiment a fejemből ez a DVD-ről kifényképezés...szóval mi úgy tudjuk, hogy van egy PowerDVD-nevű program, ha abban jétszod le a lemezt, akkor a menüsorban van egy kis kamera, arra kattintva tudsz fényképezni.

már másnak is sikerült mi még nem probáltuk ki majd du.

Bridzsi

Kép
esztora

Ja, édesítőszer... azt hittem, valami önmagában is ehető dolog... :oops:

Büdösbogárpóz: letérdelünk, és előretámaszkodunk a könyökünkön/alkaron, így a fenekünk feljebb kerül, mint a fejünk.

KépKépKépKépKép
uxi

Nenoke, úgy néz ki, ma sikerült megfelelő méretű fehér ruhát találni, így nem kell kölcsönkérnem tőled, nem megyek érte. Azért köszi még egyszer!

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Itt vagyok, nem tűntem el. Otthonról nem tudok már netezni egy darabig, most az irodából írok.
Jól vagyunk, minden oké, Samu rugdos rendesen..szombat óta megint lent rúg, húgyhólyag és tsai..néha elég kellemetlen tud lenni.

Brigi!!!!!!!
Nagyon-nagyon sajnálom ami történt, történik. Nem is tudok mit mondani, csak annyit, hogy sok erőt és még tarts ki, meg fogja gondolni magát, szerintem ez csak egy múló állapot, flört, stb..semmi több!
Veled vagyunk! és ha kell bármi segítség csak szólj bátran, de tényleg!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szeretünk

Hencsi!
Üdv közöttünk! :lol:

Most rohanok, moziba megyünk, egy brutál filmet nézünk..Szász János: Ópium..őrültek házában játszódik, kemény lesz..

Puszilok mindenkit!
Gurgirita
torolve_20131003125716

Üdv henchy! Már be is raktalak a táblázatunkba, Isten hozott köztünk! Szólj, ha valamit rosszul írtam! Szülni is Kiskunhalason fogsz?

Dehogy, Bori, sőt, köszönöm, hogy amíg nem volt időm gépezni, helyettesítettél. Kép

Brigi, írj, mert nagyon drukkolunk, és aggódunk érted! Sikerült beszélgetni hosszasabban a hétvégén?

kétfiús anyuka
babdorka

Hajrá Brigi!!!!!!!!
ckat

Sziasztok! :)

Szia Henchy! Üdv közöttünk! :)

Ma hozzák haza a babakocsit amit kapunk. Már nagyon várom. Jövőhéten jön az utazóágy is. Én most csak azt veszek, merev kiságyra nem költök.

Emi, Henchy, Zsanett, Babdorka és Esztora: Gratulálok, már csak 100 nap. :D
Vendég

Ime:

Kép
Vendég

[quote="babdorka"] írta:babdorkadv henchy! Már be is raktalak a táblázatunkba, Isten hozott köztünk! Szólj, ha valamit rosszul írtam! Szülni is Kiskunhalason fogsz?

Dehogy, Bori, sőt, köszönöm, hogy amíg nem volt időm gépezni, helyettesítettél. Kép

Brigi, írj, mert nagyon drukkolunk, és aggódunk érted! Sikerült beszélgetni hosszasabban a hétvégén?

Szia Dorka!

Köszönöm szépen, tökéletes amit beírtál a táblázatba, igen a az itteni kórházban fogok szülni, konkrétan a a kórház neve Semmelweis kórház Kiskunhalas.

Egyébként pont egyidős kismamik vagyunk!
Vendég

[quote="annee"]S írta:anneeziasztok! :)

Szia Henchy! Üdv közöttünk! :)

Ma hozzák haza a babakocsit amit kapunk. Már nagyon várom. Jövőhéten jön az utazóágy is. Én most csak azt veszek, merev kiságyra nem költök.

Emi, Henchy, Zsanett, Babdorka és Esztora: Gratulálok, már csak 100 nap. :D

Szia!

Köszike a fogadást, és a gratulát!
Majd tegyél ám fel képet a babkocsiról!
Majd én is megpróbálkozom a lehetettlennel, megpróbálok tenni fel képet, már nekünk is megvan a babakocsink!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: