A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Niki,
ez tényleg vicces :lol: :shock: esetleg a gimiből? én az Árpádba jártam. máshova meg nemigen. ha a 30 a korodat jelöli, akkor alattam járhattál esetleg eggyel. mikor költöztél Pestre?
Vendég

Sziasztok lányok, jó reggelt!

Azt szeretném kérdezni, hogy fog valaki közületek vagy már iszik esetleg a 34 héttől málnalevél teát?

Üdv.:

Elizabeth

Kép
elizabeth25

Eliza

Én majd a 36.héttől fogom kezdeni, és ugyanakkor hagyom abba magne-B6 ot is. Elötte feleslegesnek tartom...

Kép
horpika

[quote="elizabeth25"]S írta:elizabeth25ziasztok lányok, jó reggelt!

Azt szeretném kérdezni, hogy fog valaki közületek vagy már iszik esetleg a 34 héttől málnalevél teát?

Üdv.:

Elizabeth

És még valami:) Kérdezd meg a babásokat, hogy mikor kezdték használni...Mert én ugyan el tudom mondani, én hogy teszek, de nekik velem ellentétben tapasztalataik is vannak:):)

Kép
horpika

Melinda, a málnalevél teát a 36 héttől ajánlják, nehogy idő előtt táguljon az ember. Szóval annál előbb nem érdemes elkezdeni.
Én egyébként már megvettem, majd fogom inni, ha eljön az idő:)

Doo, nem az Árpádból ismerlek, én nem oda jártam.
Szerintem csak úgy egyszerűen látásból. Vagy várjál csak... :roll: Nem voltál a Krisztián barátnője? Most hirtelen nem jut eszembe a vezetékneve. Aztán lehet, hogy nem.

Kép
niki30

Sziasztok,

Huu tenyleg meg malnalevel teat is kene vennem!!! :shock: Mennyi minden kell!!! :)

Az ejszakam valamivel jobb volt, mint tegnap....1-ig vergdotem, aztan gargarizaltam es megparancsoltam magamnak, hogy na marmost minimum 4 orat fogok aludni egy huzamban!!! Orankent felbredtem raneztem az orara...de vissza aludtam. Felalomban tenyleg mintha valami kikepzo tiszt mondta volna, hogy megfordulni, aludni, nem erdekel a torokfajas, nem nyelunk, nem iszunk,alszunk!! :D Erdekes miket muvel a tudatalatti! :) :)
Most elvagyok..teazgatok (bar a hulye harsfateatol is eg a gyomrom), viszont tegnap deltol mar csak haztartasi kekszet majszolgattam, igy vizsizntesben tudtam aludni! A merleg szerint 2 kilot fogytam az utobbi napokban!!!!! :shock: Nah ja mire jo egy kis gyomoreges!! De Ricsike novoget, mert a hasam viszont gombolyu! "Mert ez igy gombolyu!" :D

Mindjart jon csalad, hurkat sutok nekik.

Nem tudtok valamit Bringababarol? Mar regen votl itt..vagy elutazott, csak en maradtam le? Remelem jol van!!

Mindenkinek szep napot, nagyon jo ido van.

Lorci

Kép

Kép
lorcika

Málnalevél tea: most küldte át a cikket a szülésznőm, bemásolom nektek ide:
http://www.mamanet.hu//modules.php?name ... cle&sid=80

(Én amúgy a 34 héttől tudom meg a szüléses topicban is ezt mondták!)

Kép
elizabeth25

[quote="elizabeth25"]M írta:elizabeth25álnalevél tea: most küldte át a cikket a szülésznőm, bemásolom nektek ide:
http://www.mamanet.hu//modules.php?name ... cle&sid=80

(Én amúgy a 34 héttől tudom meg a szüléses topicban is ezt mondták!)

Nos, ez megint olyan, kinek hogy vált be. Én a 36.hetet több helyről hallottam(dokim, védőnőm, és a védőnőbarátnőm egymástól függetlenül ezt javasolták). Viszont van, ahol a 34,35.héttől írják. Szerintem nem ártasz, ha korábban iszod, csak nekem ezzel az az elgondolásom(és ne sértődj meg, ez csupán amit én látok, meg kicsit aggódom miattad).
Tehát, 2 héttel előrébb hozták így is a szülésed. Tehát amikor szülsz, eleve nem a 40.hétben leszel "hivatalosan", hanem a 38.ban. Ha viszont eszerint nézed azt, hogy málnalevál tea, akkor te a teát nem a 34., hanem a 32.héttől kezded inni.
Tudom mi a véleményed erről, én csak azért mondom ezeket, hogy nehogy baj, vagy bármi egyéb legyen.
Csak hozzáteszem, amit az én kis paraszti eszembe jutott:). Az, hogy nagy a baba, nem jelenti azt, hogy fejlett is. Tehát ha mégis abban az időben fog megszületni, ami az első számolás szerint volt írva, vagyis júni elej, ne légy elkeseredve, vagy inkább ne légy ijedt! Ha meg akkor jön, ahogy most várod, akkor meg csak örülhetsz:) Néha én is úgy szeretném már kézbevenni...
Mindenesetre szerintem nem lesz gond, nagyon várod már, és ha kicsit izgatottabb vagy emiatt, az teljesen érthető. Mondom, nekem is a türelem a legnehezebb most. Csak azt kívánom neked is, mint mindannyiunknak, élvezzük ki amennyire lehet ezt az uccsó 2 hónapot:):)

És pussz!

Márti

Kép
horpika

Horpi, most konzultáltam a szülésznőmmel....most irogatunk az iwiw-en ezügyben! A dokinál pénteken jó sok minden történt, úgyhogy lesznek még meglepetések az elkövetkező egy hónapban szerintem! :)

Vigyázzatok magatokra!

Kép
elizabeth25

Amúgy doki azt modnta, hogy szerinte tuti, hogy két héttel előbb fogant a baba....és nekem val.szinű még megjött a mensim....pont anyummal beszéltem erről, és mesélte, hogy neki is ez volt annó, sőt a nagyimnak is :), úgyhogy lehet, hogy ez nálunk családi hagyomány! :) Mindegy, igazából nekem az a lényeg, hogy babó jól fejlett doki szerint, kb. egy-két hét kell meg a tüdejének, hogy befejeződjön az érése.....onnantól már nem kell izgulni! A vődnő meg azt mondta, hogy a mensi utolsó megjövetele azért lett "kitalálva" úgymond, mert valamihez viszonyítani kell a dokiknak a számolás szerint, de a fogamzás időpontját soha nem lehet tudni 100%-ra, hacsak valaki nem 10000%ig biztos benne, hogy ő tudja, hogy neki mikor fogant a babája! Mindegy, nem akarok ezekbe méllyen belemerülni, mert semmi értelme nincs, a lényeg az, hogy mindenki jól van és egészséges babája legyen itt és a többi topicban is mindenkinek! :))

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Megjottunk korutunkrol, mely sikeres volt, ugyanis megvettuk a szonyeget a babaszobaba, jovo hetvegen megyunk erte. Kek lesz, ha le lesz rakva majd ugyis teszek fel kepet, bar meg nem tudom az mikor lesz.

Malnalevel tea? En errol nem is hallottam, a vedonomtol kellett volna?
Meg nem emlitette... :shock:

Hadd buszkelkedjek, remelem nem veszitek rosszneven...szoval MA VAN A SZULINAPOM!!! :D Szuper jot ebedeltunk, es lehet hogy elmegyunk fagyizni is. Az ido is szep! I'M HAPPY!!!!!!!!!!!!!
Ma meg visszaterek, szep napot Mindenkinek!

KépKép
horilda

Sziasztok!

Nálunk a 35 héttől isszák a málnalevélteát én is fogom inni. Én is úgy hallottam hogy könnyebben tágultak akik itták. Ártani nem árt.

Kép
rena10

Sziasztok!

Háisten málnalevélteából kimaradok, így véleményt sem formázok róla. Ugyanis allergiás vagyoka málnára :D Így nálam ez a módszer szóba sem jöhet! :)

Ezekre a szülésre rákészülő módszerekkel gyakran az a baj, hoyg sokan azzal a tudattal alkalmazzák, hogy mi előbb megszülessen már a baba... és mint tudjuk a tudat sokat számít. Nem vagyok híve egyiknek sem, mármint nekem is tanácsolták annak idején, hogy lépcsőzzek meg szexeljek, meg melegvízben fürödjek, meg mitoménmit... Hát a szex mondjuk volt, de azért mert jól esett nem azért mert gyereket akartuk kiterelni! :) De a lépcsőn az elsőre is alig bírtam felhúzni a belemet, nemhogymég hobbiból lépcsőzgessek :D

Amiben én hiszek az a szülés alatt alkalmazható dolgok (homeopatia, gyógynövényes olajok, melegvíz, ilyen olyen tágulást könnyítő pózok felvétele). De ugye ezek is csak akkor amikor már baba jelzett, hogy ki akar jönni. Nem szeretem őket siettetni, annak sosincs jó vége. Az már nem természetes, és ami nem természetes az rengeteg koplikációs lehetőséget rejt magában. Szerintem! :)

Bár Levibaba irányt tévesztett éppen felül akar kijönni! :) Hol a jobb hol a bal bordáim között akarja magát átpréselni! :) Olyan mint egy kis pók, legalább nyolc lába van és minddel rúg és kalimpál... nah és plusszban van a két keze is! :)

KépKépKép
bogyra

Horilda, isten éltessen!

Én is úgy tudom, hogy a 36. héttől szabad elkezdeni a málnalevél teát. Persze, mindenki úgy csinálja, ahogy jó neki.
Viszont lányok, tényleg ne göröcsöljetek (elnézést) azon, hogy ki mikorra van kiírva és mennyivel jön előbb. Egyszerűen szerintem az a baj, hogy túl sok információt kapunk és sokan ezen agyalnak, ahelyett, hogy élveznék a terhesség utolsó időszakát. (na persze tudom, hogy ilyenkor már az embernek sok nyűgje, baja van). De szerintem tudják ők, mikor akarnak kijönni és tényleg nem kell siettetni. Csak élvezzétek, mert aztán hamar vége lesz és visszasírjuk a pocakunkat. Én legalábbis.
Szóval lehet hogy én is ebben a boldog tudatlanság (valaki már írta ezt) állapotában leledzem, de nekem utoljára a dokim a 28. héten csinált uh-ot és legközelebb csak a 36. héten fog. Most csak megnézte a méhszájamat, megvizsgált. Nem aggódom, nem agyalok, hogy vajon a magzatvíz, méhlepény, így úgy amúgy. Egyszerűen tudom, hogy jól van Emma és ha gond lenne, a doki úgyis mondta volna.
Szóval szerintem csak ártunk azzal, ha sokat problémázunk, agyalunk.
Remélem nem sértettem meg senkit.
Természetesen mindenki úgy éli meg az utolsó heteket, ahogy ő szeretné.
Én a nyugira szavazok és a pozitív gondolkodásra!

Niki

Kép
niki30

Jah, képzeljétek, ma milyen túrát tettünk.
Kaptunk ugye babaágyat/pelenkázót, de a csavarokat nem találták meg hozzá. Azt hittem tök egyszerű lesz hozzá beszerezni a csavarokat, de tévedtem. Ma egész Budapestet bejártuk és sehol nem kaptunk....:(
Jövő héten kisebb üzletekben és bútorlap szabászatokban még megnézzük.

Kép
niki30

sziasztok

ma tök jól vagyok,semmim sem fáj,kicsit csurgok ugyan,de nem vészes.tetszik ez a szép idő.
anyutól kaptunk csomagot,merthogy ő new yorkban él,tele bébiholmival.mind gyönyörű,csak annyira sok van már,hogy tuti,nem fogom tudni mindet ráadni.

jók legyetek,köszi a szurkolást,tök jó érzés,és nagyon sokat jelent.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Niki teljesen egyetértek veled jobb a nyugi. Úgysem változtat semmin ha ideges az ember. Én 32 hetesen megyek uh-ra, kenetvételre és ellenanyagszűrésre, és még 36 vagy 38 hetes uh is lesz. Gabi örülök hogy jobban vagy csak így tovább.

Kép
rena10

Niki, teljesen igazad van, a babaink tudjak, hogy nekik mi a jo! :)

Gabi, nagyon jo, hogy jobban vagy, hala Istennek! :) Meglatod, marad meg az a babo odabent jo par hetet! Pocid neked nem fajogat? Nekem hetfo ota sokat!

Sex> Mi mar a parommal nem hiszem, hogy egyutt leszunk szules elott, a pocifajas miatt, nem is nagyon mernek.....nem baj...majd mire ujra lehet, jo kiehezik az ember! :oops:

Malnalevel tea> Nekem sok ismerosom itta, es jok a tapasztalataik, de pl. a szulesznom most azt irta, hogy mivel sokan szulnek EDA/val ami alapjaban veve ellazitja az izmokat, igy nem tud beszamolni az o altala tapasztalt hatasokrol!

Horilda. Nagyon boldog/boldog szuletesnapot!!!!! :P

Bogyra, pok erzes :) ismeros, bar nekem hetfo ota sokkal kevesebbet mocorog mar...rugdos stb...inkabb ilyen kis helyezkedo mozgasokat vegez neha! Szerintem most mar tobbet aludhat Domcsi!

Kép
elizabeth25

Gabi baba, milyen ruhákat kaptál kinntről?
Biztos nagyon szépek lehetnek.
Azt írod, biztos nem is fogod tudni mindet ráadni. Azt szokták mondani, hogy ne sajnáld ráadni a leggyönyörűbbet se otthonra, mert tényleg olyan hamar kinövik. Add rá őket, ahányszor csak tudod.
Én úgy imádom a kis babaruhácskákat pakolászni, nézegetni, már alig várom, hogy moshassam, vasalhassam őket. De amíg nincs szekrény, addig felesleges:(

Kép
niki30

Nem lehet, hogy azért kevesebb az erőteljesebb mozgás, mert egyre kevesebb a helyük?

Kép
niki30

Niki, de igen, doki is ezt mondta! :)

Kép
elizabeth25

U Lanyok!
Majdnem sikerult elrontania ezt a szep napot egy ismerosomnek.
Az iment szabadultam el a vele valo beszelgetesbol.

Elso mondata, hu jol meghiztal, az arcodon latszik. Hatasszunet, mert hogy erre en mit mondjak, aztan temavaltas.
Ez a csaj soha nem volt baratnom vagy ilyesmi, meg altalanosbol emlekszunk egymasra, ennyi, o az a fajta, aki aztan mindent tud, kozben meg hat nem okos, hogy ugy mondjam, es azt nem csak a beszolasa miatt mondom.
Ket gyereke van, es ettol igen magabiztos lett, es ezt ilyenek elott mint en, akik elso gyermekuket varjak, ki is hasznalja.

A lenyeg, hogy engem a sajat onbecsulesem soha nem hagy el.

Az a szerencsem, hogy tudom mi az igazsag, persz hizunk, de azert 11kg-tol a 32. heten nem fogok ketsegbeesni, mag aztan latom magam a tukorben, es igenis tetszik amit latok.

Vaaaa, azert felhuzott!!! :evil:

KépKép
horilda

Lanyok ti amugy hogy alltok a korhazi cuccmucc osszecsomizasaval?

Kép
elizabeth25

Hello!

Niki,
nem voltam senki másnak a barátnője, csak a férjemnek, ő meg Gábor ;)

Melinda,
én olvastam olyat h a 34-36. héttől ajánlatos inni. én kb 35-36. héten kezdtem a málnalevél teát. tényleg, fel is kéne tennem egyet, mert ma még csak egy csészével ittam :roll:

bogyra,
én biztos h nem azzal a célla iszoml h előbb jöjjön ki a baba, hanem h majd idejében könnyítse a tágulást, a homeopátiás bogyókat is előbb érdemes kezdeni, azt is szedem már pár hete. aztán meglátjuk, ,milyen eredménnyel :)

Horilda,
Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig!!
imádnivalóak az ilyen ismerősök! :evil: elég vicces volt, amikor egy barátnőm kórházban meglátogatta egy ismerősét, aki képes volt azzal fogadni h "Te hogy megöregedtél!" erre a barátnőm csak annyit mondott a kórházban fekvő, nyilván nem ereje teljében lévő fickónak h "kösz, te is jól nézel ki" sztem a helyzet abszurditását csak egy ilyen szellemes válasz tudta még jobban kihangsúlyozni. szal ez jutott eszembe erről a történetről - nyilván szarul érzi magát a csaj a bőrében és örül, ha vmit szóvá tehet, amivel megcsípkedhet másokat. ez legyen az ő baja!

sztetek a kórházi csomit hogy érdemesebb összepakolni - több kisebbet vinni (jó, ebből az én holmim eleve egy kézi poggyásznyi, szal nem olyan kicsi :roll: ) v egy nagy bőröndbe rakodjak össze? de az meg olyan hülyén néz ki, ha az ember óriásbőrönddel vonul szülni, nem?
Vendég

Sziasztok,

Na ez a nap is lemegy lassan...aztan indulhat a buli!! 9-kor nyit a disco!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Itt voltak anyosomek, es anyumek..jajj ennyi csalad nekem mindig sok egyszerre. Anyukam mindenre legyint, nem kell ez az..minek ennyi babaruha stb. Anyosom meg mindenen aggodik, jaajj ne emeld ezt, ne allj fol, majd a Karesz....szoval mar kesz voltam toluk!!!!!!! Csak a csaladdal ne kezdjen az ember...persze tisztelet a kivetelnek! :D

Horilda boldog szuletesnapot!

En is ugy vagyok, ahogy Niki. A dokim megnez, elmondja ha van valmai...amugy en nem is kerdezek, azert annyira jo orvosnak tartom (meg ha nem is csipem, tulzottam), hogy szolna ha gond lenne!!! En jovo heten megye uh-ra, utana mar csak biztos a vegen lesz egy. Amig nincs bajom, nem torodom dolgokkal..ti panikoltattok engem neha, mert sokatok mennyi vizsgalatra jar!!!!! :shock: :shock: :D De mondjuk en csak orulok, ha nincs semmi bajom.
Szerintem nalunk Ricsike max. 1-2 hettel johet elobb...vagy nagy baba lesz es kivarja a kiirt datumot. En eddig "Nagy konyv" vagyok. Ugy ertem mi homerozessel estunk teherbe es az ovulalasom olyan, volt, ahogy az meg van irva a nagy konyvebn. Akkor esett le es emelkedett a homersekletem, amikor kellett. A terhesseg elejen nem hanytam, oke faradt votlam, meg emelyegtem, de semmi mas. Most vegulis egyetlen nyugom, hogy mar a derekam a jobb oldalon es a labam kezd szepen lassan leszakadni es hat a gyomoreges az ott van rendesen!!!!! De amugy minden oke. Lehet Riciske pont aznap jon ki, amikor ki vagyok irva...en amugy elegge ilyen vagyok, hogy szepen rendszerben minden...szoval lehet tartom magam a hataridohoz!!! :)

A korhazi csomagot lehet hjogy a heten osszrakom..mar meg van vegulis szinte minden. En egy nagy sporttaskat gondoltam..nem tudom beleferek-e...hat gondolom igen. Majd legfeljebb apu hozza meg amit kell!!

Doo elkepzeltem, ahogy gurulos nagyboronddel elinduszl szulni!! Vicces lehet!! :) "Elnezest hova tehetem le a borondom, amig vajudok?" :D :D De tenyleg a franc se tudja, hogy beferunk-e egy taskaba!!!! :shock:

Kép

Kép
lorcika

Kaptam jegkremtortat - mert hogy en a hagyomanyos tortakat nem szeretem - 24-es gyertyaval, ettem is egy kicsit belole.Nyamm-nyamm :D
Egy szep sallal is meglepett az en parom, feher szinu, tavaszra valo, vekonyabb anyagu, meg nem volt ilyenem, tetszik nagyon.

Az emlitett ismerost meg kozosen leszoltuk itthon, szoval mar nem erdekel.

Ime egy ujabb pocakkep, az iment keszult: Kép

KépKép
horilda

Lanyok nyugodtan nevessetek ki, nekem egy gurulos borondbe van bepakolva minden.., mert en abba fertem be jol. Egy kulon babakocsis taskaba van Domcsi cucca berakva, egy hete raktam ossze, mar csak egy/ket dolog hianyzik!

Doo, akkor jovo heten en is elkezdem inni! Te mennyit iszol belolle naponta?

Kép
elizabeth25

Horilda: Tok jo a felsod! Csini vagy! :)

Kép

Kép
lorcika

milyen rucikat kaptunk?előbb nézzetek meg engem,aztán nyomaton a képeket azokról is.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1175360640.99.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Horlida!

Boldogságos születésnapot! De mintha meghíztál volna??? Az arcodonis látszik! :wink: :lol: A hülyéje... Nem csoda hogy ebben a stádiumban már mindenki egy kicsit püffed itt ott. Amúgy az arcon is teljesen természetes, hogy látszik a terhesség. Azért olyan szépek a kismamik, mert csofadt arcúak is kikerekednek egy kicsit! :)

Doo!

Én magam úgy pakolgattam össze, hogy egy kisebb táskába a szülőszobán használatos dolgokat tettem, apa papucsát, törcsit apának is nekem is (hátha arcot akar mosni ő is), szölőcukrot, ásványvizet, ücsit apunak, ilyesmi, tisztálkodó szerek. Ebbe raktam a köntöst is! Köntös meg papucsok kivételével ezt a csomit haza is hozza szülés után.

Utána van egy nagyobb batyu, benne minden földi jóval ami a kórházban kellhet.... 4 napra. Kivéve törcsik mert azt apa hozza naponta a tisztákat, tehát abból csak egy váltás van.

Nah aztán egy még kisebb pakk, konkrétan egy pelenkázó táska... amiben a babakütyük vannak, 10 pelenka, popsitörlő, kedvenc popsokrémem, mellfejő, szopis tea, melltartó betét, bimbó izébizé, ilyenek...

És itthon (ami még nincs összepakolva) két szatyiban lesznek a babát hazahozós cuccok. Egy hidegebb időre össze pakolva egy melgebbre. Mert manapság ki tudja... Lehet hetven fok lesz, lehet 10 szóval...nem merem apára bízni! :)

JAh ás jégkrém tortáról jut eszembe, most termeltünk be ketten egy nagy doboz feketeerdő carte dort. Ketten a párommal , nem Levivel! :D Pedig belénk fért volna :)

KépKépKép
bogyra

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1175361858.5.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabibaba: Nike boy? ;) :)

Kép

Kép
lorcika

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1175362202.67.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1175362230.34.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1175362273.82.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

igen.vagány,nem?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi baba, először is, marha jól nézel ki. Teljesen rendben vagy! :D
Egy formás kismami, hihi:)

A ruhák meg hihetetlen édesek, ez a nike szerelés csúcs. :lol: Nagyon vagesz. Ezt gondolom szeretni fogjátok.

Doo, bocs, akkor tévedtem. :oops:

Bogyra, ugyanolyan jégkrémet zabbantok már 3 napja:) Marha finom.

Kép
niki30

Naggyooon naggyooon jok!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok,

Egy ideje már olvaslak benneteket, ha nem tartjátok betolakodásnak én is csatlakoznék hozzátok, így viszonylag elég későn....

A hőmérős topic-ba irogattam eddig, mindkettőbe (az egyikben csak chat-elünk, a másikban vannak a hasznos hőmérős infok - ide szoktam fordítani a többieknek mindenféle cikkeket/leckéket ahogy időm engedi).
A régi topic-tól nem tudnék elszakadni, de most úgy érzem már jó lenne egy kicsit "sorstársakkal" :D is beszélgetni mert nagyon érdekes témákat feszegettek :D .

Néhány szó magamról, 30 éves vagyok, május 23-ra várom a babánkant. Nagyon nyugodt és jó terhességem volt eddig, hőmérőzéssel jött össze a babó 4 hónap után, így pontosan tisztában voltam mikor jött össze. Nem voltak rosszulléteim, szerencsésnek mondhatom magam.

A munkát most fejeztem be, eddig szuper jó volt, hogy dolgoztam, mert szinte csak esténként "nehezedett" rám a felelősség, hogy terhes vagyok, de most nagyon élvezem a picimat és azt, hogy itthon lehetek és olvasgathatok (többnyire szüléssel, terhességgel kapcsolatos dolgokat) :D .

Hát "röviden" ennyi, ha nem gond, én is csatlakoznék hozzátok :wink: .

Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi, örülünk, hogy csatlakoztál és gratulálunk a babádhoz!
Hol fogsz szülni? Hova valósi vagy?

Kép
niki30

Udv kozottunk Melcsi! :)

Kép

Kép
lorcika

Szia Melcsi! :)) Te is itt? :))

Kép
elizabeth25

sziasztok

üdv.Melcsi

igen,igen,a nike szerkót már most imádom...a többi is tetszik.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Köszi Lányok :wink:

Bábolnán lakom, ami Kom-Eszt megye, de kórházügyileg Győr vonzáskörzetébe tartozunk, így ott fogok szülni. Az orvosom is ott praktizál, így nekem ez pont szerencsés :).

A csomagról én is akartam írni, én holnap fogom összepakolni, valószínűleg nekem is három lesz, egy ami ott marad velem, egy a babóé, egy pedig amit szülés után hazaküldök apával.

A málnalevél teáról és homeopátiás bogyókról írtam Lizának a hőmérősbe is, hogy a dokik általában nincsenek oda értük (persze attól függően, hogy melyik foglalkozik homeos dolgokkal is), de a szülésznők viszont ajánlják, mert jó tapasztalataik vannak ezzel kapcsolatban.
A barátnőm 38 hetesen kezdte el inni, én a 36.héttől tervezem, mert akkor már bármikor jöhet a babó, bár előre nem hozza a szülést de azért biztos ami biztos :wink:
Egyébként én azt hallottam a barátnőm szülésznőjétől, hogy aki eddig nála szedte a bogyókat és itta a teát senki nem hordta túl a babáját. :wink:

Melcsi

Kép
melcsi6

szia Eliza, igen :wink:

Gabi, köszi, irtó aranyosak a ruhácskák, a nike ruci nálam is nyerő, még nem is láttam ilyet :shock: :D , nagyon vagány :D

Kép
melcsi6

Sziasztok,

Azt hiszem en elmentettem ezeket a homepopatias cuccokat, de minjart megkeresem. Ezeket tenyleg ott vajudas kozben jo szedni? Mar ha van az embernek ideje. Kollegam feleseg ugyanugy az Istvanban szult es ugye mondtak elotte, hogy az alternativ vajudoszobaban lehet a kadban ulni, meg labdan vajudni stb. Erre Moni 3 ora alatt megszult!!!!! Elso gyerek!! Gondolhatjatok ott nem votl ido kadazni, labdazni..beertek es hipp-hopp mindjart kint is volt a baba!!!! :D :D En ezt birnam..marmintha nem kene tobb tobb oran at vajudni. Bar Moni azt mondta, hogy ez oke volt, de o azt hitte belehal, annyira eroesek volt a fajasok egybol!!!!! Kollegam igy hivott fol,hogy Moni megszult, megvan a baba, de valoszinuleg meg egy nem lesz!!!!!! :lol: :lol: :lol: Ahogy hallom ez a kijelentes gyakori az elso szules utan!!! :)
A lenyeg, hogy ha ezek a bogyok segitenek es van idonk, eronk szedni, akkor beszerzem en is!

Kép

Kép
lorcika

Lorcika, amit nekem ajánlottak, az csak a málnalevél tea és egyfajta bogyó, mindjárt kikeresem a papírt a táskámból amire felírtam, azt kell nyelv alá téve bevenni és a vajúdás alatt állítólag ua. csak többet.

Megkeresem és írom.

Nekem ez a linkem van, de ezen annyi féle cucc van, hogy azt már lehet, hogy túlzás lenne beszerezni :D :

http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp ... ew/&pid=18

Kép
melcsi6

Koszi Melcsi a linket, elmentettem ezt is es atbogaraszom!

Kép

Kép
lorcika

Na, a szülinaposnak boldog szülinapot:)

Eliza

Semmi baj, remélem, tényleg nem haragudtál meg, abszolut igyekeztem még kötözködésnek látszatát is kerülni, volt elég részed belőle :( Egyébként tényleg igaz, hogy a mensi nem jelent sokat, hisz van olyan, aki pont alatta volt együtt a barátjával, mégis baba lett belőle. Szóval tényleg nem azért írtam, hogy megbántsalak. Biztos rám is hatottak ezek a viták amik voltak, de belőlem ez kis aggódást váltott ki, nem pedig azt, amiket a fejedhez vagdostak...Tényleg az a lényeg, hogy jól vagy, minden kész, és várod a picurit :)

Niki

Én is a 36.héten megyek az utolsó UH-ra, igazság szerint mivel a párom ismeri a dokim, páromnak meg a nőgyógyászat műtősfiúja javasolta, aki vagy 8 éve ott dolgozik, és ismeri az összes dokit, tehát maximálisan megbízom benne. Ha azt mondja, jók az eredményeim, akkor el is hiszem neki...Elizának is azért mondtam, mert azt éreztem kicsit, hogy nagyon rajta van, hogy ekkor jön, meg akkor jön, és talán feleslegesen stresszeli magát...De hát kicsit mindenki másképp viseli. És tényleg, a baba úgyis tudja, mikor kell jönnie, és olyan helyre jön, ahol nagyon várják :):) (nem vagyok mindig kotnyeles, most is napokig rágódtam, be írhatom-e, és a vita alatt nem akartam, volt Elizának elég baja akkor...

Eliza kérdésére még válasz:

A babuci cuccai szinte minden megvan, autóbavaló hordozó kell, mert apámmal sokat fogunk mászkálni, és neki kocsija van. Nekem viszont még szinte mindent venni kell, hálóing, köntös, fürdőpapucs...és sorolhatnám. A jövőhónapban ezek mind meg lesznek véve, úgy szeretném, ha Májust úgy kezdeném, hogy minden megvan, max egy-két dolgot kelljen megvenni..

Gabi baba

Nagyon remek, hogy jobban vagy, szorítok neked, hogy a pinduri minnél tovább kibírja bent!!!

Na jóéjt mindenkinek!

Márti

Kép
horpika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: