Na, a szülinaposnak boldog szülinapot:)
Eliza
Semmi baj, remélem, tényleg nem haragudtál meg, abszolut igyekeztem még kötözködésnek látszatát is kerülni, volt elég részed belőle

Egyébként tényleg igaz, hogy a mensi nem jelent sokat, hisz van olyan, aki pont alatta volt együtt a barátjával, mégis baba lett belőle. Szóval tényleg nem azért írtam, hogy megbántsalak. Biztos rám is hatottak ezek a viták amik voltak, de belőlem ez kis aggódást váltott ki, nem pedig azt, amiket a fejedhez vagdostak...Tényleg az a lényeg, hogy jól vagy, minden kész, és várod a picurit
Niki
Én is a 36.héten megyek az utolsó UH-ra, igazság szerint mivel a párom ismeri a dokim, páromnak meg a nőgyógyászat műtősfiúja javasolta, aki vagy 8 éve ott dolgozik, és ismeri az összes dokit, tehát maximálisan megbízom benne. Ha azt mondja, jók az eredményeim, akkor el is hiszem neki...Elizának is azért mondtam, mert azt éreztem kicsit, hogy nagyon rajta van, hogy ekkor jön, meg akkor jön, és talán feleslegesen stresszeli magát...De hát kicsit mindenki másképp viseli. És tényleg, a baba úgyis tudja, mikor kell jönnie, és olyan helyre jön, ahol nagyon várják

:) (nem vagyok mindig kotnyeles, most is napokig rágódtam, be írhatom-e, és a vita alatt nem akartam, volt Elizának elég baja akkor...
Eliza kérdésére még válasz:
A babuci cuccai szinte minden megvan, autóbavaló hordozó kell, mert apámmal sokat fogunk mászkálni, és neki kocsija van. Nekem viszont még szinte mindent venni kell, hálóing, köntös, fürdőpapucs...és sorolhatnám. A jövőhónapban ezek mind meg lesznek véve, úgy szeretném, ha Májust úgy kezdeném, hogy minden megvan, max egy-két dolgot kelljen megvenni..
Gabi baba
Nagyon remek, hogy jobban vagy, szorítok neked, hogy a pinduri minnél tovább kibírja bent!!!
Na jóéjt mindenkinek!
Márti