A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Csajok! Nem lenne célszerűbb, ha akkor küldeném, amikor már mindenki benne van, aki akar?

Kép
zölddisznó

Melcsi, 7,8 volt nekem egy hete, annyi van a 4D/s papiron, tegnap a doki pedgi 8,8at mert BPD/re...nekem is eddig harom hetente kellett menne, most is harom het mulva kell mennem, apr. 19 en :), aztan elso NST, es utana hetente egyszer, ha csak nem szuletik meg Domcsi elobb, mint 40 het, bar doki szerint megfog, mert a mehszaj mar megvan rovidulve, mar harom hete is ezt mondta, azota meg meg csokkent az arany, ugyhogy pihire es Magne B6/ra vagyok itelve....azert nem szeretnem, ha a 37 het elott megszuletne :(

Kép
elizabeth25

zöldi, de, csak aholnap miatt jó lett volna :lol: önző dögök vagyunk :oops:
Vendég

tényleg kár, hogy nem tudmindenki jönni. :cry:
Vendég

Talis Lányok!
Érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat!
Várjuk majd a képeket meg a beszámolót! :wink:

Többieknek is jó hétvégét!

Puszi!Szép álmokat mindenkinek!!!

Kép
Kép
ancsa81

Coca,
hogy is szoktad?
NEEM VÁRÓÓÓÓK!!!
Vendég

Ancsa Neked is jó hétvégét, szép álmokat!
Vendég

E-mail ment idegbeteg kismalacoknak! :wink: :lol:

Kép
zölddisznó

coca: köszi :D majd ha kiegészíted, azt is szeretném megkapni :D

jó éjt!

katica
katica30

Szivi!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt! Én lenni első korán kelő! 1 órája mértem, azóta mosogatom a tegnapi konyházás romjait, kávét főztem, teát..lassan megyek hajat mosni a szomszédok örömére (nagy teljesítm.hajszárító), aztán készülődés, 1/4 8-kor indulás!!!!!!!!!!!!!!!!!Mindenkit puszilok! katának nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok!

Jaaa..és a csodagörbém:

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

álmos vok. :(

tali, tali, tali :D :D :D :D

katica
katica30

na rakok én is görbét.

baba: érdekes a görbéd. csak nem most van a pé?

katica
Kép
katica30

katica, ugye vettél Unicumot?
Vendég

na, én is dobok egy görbét, a találkozó tiszteletéreKép :wink:
Vendég

hááátt..úgy tűnik, rá kéne gyúrni ma, de hol és mikor????????????

babaimádó
Kép
babaimado

boni: persze :D 1l.
na kész vannak a reggeli szendvicsek. mit fogok itthon felejteni? :roll:

katica
katica30

katica szép a hőd :wink: ++++++++++++++++++++++
babaimi lehet hogy tényleg peteérés?

:wink:
Vendég

magadat semmiképpen senem :wink:
Vendég

zöldi hálám öröké üldözni fog :lol:
Vendég

na én lépek, csomagolás mindjárt kész, aztán indulás szilcsiért.

katica
katica30

MIndenkinekaki nem tud eljönni ma SZÉP NAPOT!

Purc Én szívesen kimegyek hozzád, ha meghivol :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt,

most indulunk, .... nemsokára találkozunk: juhéjjj!

Kata, sok boldogságot!

Szép napot az itthon matradóknak!

Pusssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Babaimi
gyors hancúr, mielőtt elindultok? :P :oops: szerintem kéne :wink:

Katica
szépen melegszel :)

Tali, hurrá Kép Kép

Kép
gaby25

Babaimi,
nálunk bármelyik ajtót magatokra csukhatjátok! :D :wink:
Kata,
sok sok boldogságot, képeket kérünk! Koccintunk rátok!
Gép előtt ülő talis lányok,
INDULÁÁÁÁS!!! :P
Vendég

Csajok, érezzétek jól Magatokat!!!!

Én is csinálok Katáról képet, ti is a taliról!!! :wink:

kispiskóta

Szép jó reggelt!

kispiskóta: igen, ez így korrekt :wink: :lol: :lol: :lol: Katának add át üdvözletünket és újbóli gratulációnkat! Köcci!

A talisoknak is nagyon jó szórakozást kívánok, érezzétek jól magatokat és igyatok a mi egészségünkre is! :wink:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok talis és nem talis lányok :)

Érezzétek nagyon jól magatokat és igyatok helyettem is :) Én balga nem mertem ma megcsinálni a tesztet, ma este vendégek jönnek, viszont inni sem merek a hőmet nézve. Na de ez legyen a legnagyobb bajom.
Gyönyörű az időőőőő, megyünk kirándulni Apával, úgy elterveztem, hogy majd az erdő közepén a fülébe súgom, de egy gyáva kukac vagyok :twisted:

Görbém:

Kép

Veramama
veramami4

Sziasztok lányok, jó reggelt!

Azt szeretném kérdezni, hogy aki babás közületek az fog vagy már iszik esetleg a 34 héttől málnalevél teát? Illetve aki még nem babás, az hallott-e már erről és ha igen, mit?

Üdv.:

Elizabeth

Kép
elizabeth25

Csajok!
Jó bulizást estére!
Kép
Kép
szilbee

Sziasztok!

Talisoknak jó szórakozást, szép időtök lesz érezzétek jól magatokat! Fényképezzetek jó sokat!

Veramami, szerintem, ha holnap is tartod ezt a hőt nyugodtan tesztelj egyet.

Piskóta, neked is jó szórakozást a lagziban!

Kata, újbóli férjhez menésedhez gratula :D Képeket, képeket!

Kép
Kép
robcsi03

liza: Én olvastam már egy-két honlapon a málnalevél teáról, de mivel nincs szükségem még rá, ezért nem is nagyon merültem bele a témába. Annyit jegyeztem meg róla, hogy a kismamák a terhesség utolsó heteiben isszák, hogy lazuljon a méhizomzat, megkönnyíti a szülést. De a google-be ha beírod, nagyon sok elérést behoz. :)

veramami: szerintem is, ha holnap marad a hőd (mondjuk én a hőben sohasem bízom, sok minden befolyásolja) nyomj egy tesztet. Ha jól emlékszem van belőle bőven :wink:

Sokat gondolok a talis lányokra, remélem, hogy náluk is ilyen szép idő van, mint itt.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

[quote]( írta:mondjuk én a hőben sohasem bízom, sok minden befolyásolja)

Akkor mi keresni valóm itt? :oops: :? :roll: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Boni, én mondtam, hogy legyen nálunk a tali :lol:

Kata, sok boldogságot.

Liza, csak szivát tudnám ismételni, de olvastam hasonlót homeós bogyókról is, pro kontra volt. Valakinek bejött valakinek nem. Ha találok itt olyan bogyeszt, én szedni fogom, ártani nem árt :wink:

Jó talizást, aztán beszámolót mindenkitől külön kérek.

Pussz

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, szilva koszonom a tanacsokat! :) Korul fogok akkor nezni a googlebe.

Kép
elizabeth25

coca: Elárulod, hogy mit akar jelenteni a ticker-ed?

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok Lányok,

Látszik, hogy csak egy páran maradtunk itthon, remélem isznak azért a lányok a mi egészségünkre is :D .

Eliza, a dokik többsége azt mondja,hogy nyugodtan iható a málnalevél tea is és a homeopátiás bogyók is, ők nem nagyon hisznek benne.
A szülésznők (legalábbis Győrben) nagyon ajánlják. A barátnőm 38.héten kezdte el inni, de ő homeopátiás bogyót is szed (egyébként én is fogok majd), azt mondják a szülésznők, hogy puhitja a gátat és nem hordják túl a mamák a babót akik ilyet isznak-szednek.
Ha érdekel a homeopátiás bogyó neve elküldöm, patikákban lehet kapni.

Katica, szuper a görbéd!!!

Babaimi, eltanácstalanodtam a pé-det illetően, lehet, hogy ma van, azért ha tudtok keressetek egy elhagyott zugot Áfiéknál vagy az erőműben, Áfi, ugye erre nem volt kitétel a tiltó listában? :lol:

Kata, sok boldogságot, remélem a mai napi esküvő is jól sikerül, bulizzatok jót :wink:

Veramami, holnap ha magas a hő, szerintem is tesztelj nyugodtan, de ahogy Te érzed, nem erőszak ez, de félj. Szeretnél egyébként holnap tesztelni?

Áfi, azért majd erősítsd meg, hogy odaért-e Boni baileys-e :wink:

Jó szórakozást a talizóknak, szép estét az otthon ülőknek.

Rólam: Én ma egyedül leszek, apa megy sörözni a barátokkal, úgyhogy romantikus dvd, net, könyvek, pihi, ezt tervezem ma estére.....Egyébként dög unalom lenne, de így babásan ilyen programokra vágyom :) .

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Jajjj!Én olllllllyan irigy vagyok!!!Remélem hogy nagyon jól érzitek magatokat! :D Még az időjárás is nektek kedvezett!
Aztán nem kibeszélni minket!!!! :wink:
Kiváncsian várom a beszámolókat!

Kata!
Nektek pedig nagyon sok boldogságot kívánok! :D

Többieknek további kellemes időtöltést!
Puszi!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Csak gyors bekukkantás.

Elizabeth!

Nekem van málnalevél-teám..megmaradt (mivel nem jutottam el a 34. hétig :? ), onnantól fogva iható. Felkészíti a méhet a szülésre, felpuhítja a méhszájat. Olyan napi 2*2 dl-t igyál az elején, utána már akár 1 litert naponta. Homeós bogyóm is van..az is megmaradt.

Más: eléggé ki vagyok merülve. Lótottunk-futottunk. Készül a gyerekszoba. Mivel én is ott fogok lakni, vettük nekem oda egy klassz fenyőágyat.
Sikerült ma babakocsit is vennünk. Nagyon szuper, mindent tud.

Ja és megvolt az első érintés a babával.

Néhány fotó:

Kép

Kép

Kép Kéz a kézben

Kép
babancs

Babancs, olyan szépek vagytok kéz a kézben. Jól látom, hogy sokat erősödött a kisfiad?
Nagyon szép babakocsit vettetek neki, meglátod nemsokára már tologathatod is benne :)

Kép
Kép
robcsi03

Babancs annyira aranyosak vagytok a pici fiaddal, es annyira orulok, hogy jol vagytok es minden rendben veletek! :) Nagyon szep a babakocsi is! Ha jol latom Domi mar nincs lelegezteton?

Nem tudom, hogy en merjem e inni a malnalevel teat, mert nekem a doki azt mondta penteken, hogy a mehnyak mar megvan rovidulve, es pihi meg Magne B6/t, mert akar ket/harom het mulva meg is szulhetunk..de en meg azt korainak tartanam. Legalabb a 37. hetig szeretnem kihuzni valahogy...csak alandoan gorcsolget, fajogat a pocim es vannak kemenyedeseim is eleg rendesen :(. Kicsit para vagyok! :cry: Lanyok felek! :cry:

Kép
elizabeth25

Babancs,

írtó édi a kisfiad, nagyon szép az az utolsó kép, olyan szívmelengető.

A babakocsitok is nagyon szuper, nagyon tetszik, mert hasonlít a miénkre :wink: A színekben abszolút, a miénk talán egy picivel nagyobb (ez a csomagtartóba betevésnél gond lesz :? ) és nincs hozzá baby hordzozó, mert azt kaptunk külön ajándékba :D .

Nem semmi energiáid vannak :wink: , jó, hogy ilyen aktív vagy :D .

Én is külön alszom majd a picivel, nekem is külön ágyam van a szobájában :wink: Apa rengeteget dolgozik, fontos, hogy tudjon pihenni.

Milyen homeos bogyeszt kaptál? Szívesen megveszem tőled a teát és ha a bogyó ua mint amit nekem ajánlottak akkor azt is, persze, csak akkor, ha nem szeretnéd eltartalékolni a második babára :wink: .

Eliza :( , jó lenne, ha bent maradna még az a babó...szoritok.

Robcsi, földim, veled minden ok? :wink:

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok,

remélem jól vannak a talisok!

Eliza, én is ittam a teát. 38.héten szültem. De kb már a 31-től nyitva voltam.
Nem tudom megmondani segített e vagy nem, de nem hordtam túl az tuti.

Babancs, annyira édes Domika (kéz a kézben képe) és a babakocsi is szupi.

Többiek hogy vagytok???

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Melcsi!

Persze, szívesen odaadom a teát is, meg a homeós bogyót is. Majd megírom priviben a homeobogyót pontosan. Asszem Caulofyllum vagy valami hasonló. Ma már fáradt vagyok megnézni. (én úgy vettem valakitől akinek megmaradt, így pár szem hiányzik belőle).

Jó éjt!

Kép
babancs

Sziasztok,

Babancs, de szépek vagytok kéz a kézben, nagyon tetszett. Nagyon jó a babakocsi, igazán tetszik. Mi is ma vettük meg. Bár apa, közölte, hogy korainak találja, csak beporosodik, mondtam neki, ha sokat gyakorolja rajta a tologatást, akkor nem fog :lol: Majd teszek én is képeket. Most még romokban van minden úgy kellett teljesen összerakni.

melcsi, babancs megírnátok nekem is a homeos bogyók pontos nevét, azt utána keresek itt lehet-e kapni, meg megkérdem a dokinénit mit szól hozzá.

Liza, akkor pihenj, hogy tényleg bent maradjon a babó, még jópár hétig.

Pussz.

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok itthonmaradtak!
:cry: mi tegnap hazajöttünk babaimijékkel, a többiek ottan maradoltak még.

mi nagyon nagyon jól éreztük magunkat Külön köszönet mégegyszer Áfi párjának :wink: az Atomerőműben tett láogatásáért, illetve munkatársának, mert munka helyett minket boldogított :lol:

Enikő és Miksa annyira drágák és tüneményesek voltak.

Szegény Áfi nagyon fáradt volt , de kitartott.
kszönjük Szirom párjának a finom pörit.nyami nyami.

Melcssi BAiley's odaért :wink: sőt annyi finomság volt.

Snufik bora, babaimijék bora nagyon fincsi volt, szezsoka csokiskekszecskéje hmmm. a többiről ne is beszljünk

Szilcsi szezso remélem jól alszanak párjuk nélkül !

Szóval tényleg nagyon nagyon jó voltannak ellenére ,hogy estére a macskaallergiám miatt már teljesen eltorzult az arcom(Snufi Snufija szerint még a hajlkéktalanok is jobban néztek ki nálam

:lol: )

JA és ettike és zöldi is ott volt velünk az internetnek köszönhetően :lol:
Vendég

a többiről ne is beszéjünk = a többiről nem is beszélve :oops: azok is finomak voltak,csak hosszú a felsorolás
Vendég

KAta ismét gatula képet kérünk :lol:
kispiskóta bizti jól érezted magad :lol:

veramami drukk, reggel egy teszt :wink:

babbancs gyönyörű pici domi :lol: örülök hogy jól vagytok.nagyon jó a babakocsi :lol:

szilbee, szilvaquenn, robcsi, purc ittunk midenki egészségére :lol:

eliza pihenj sokat! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

A tali tényleg szupi volt.

MINDENKIT MEGKÉRNÉK ARRA, HOGY A KÉPEKET CSAK PRIVIBEN ÉS E-MAILBEN KÜLDJE ANNAK, AKI KÉRI ÉS NE TEGYÉTEK FEL IDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babancs! A babádtól elolvadok!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Én is csak ismételgetni tudnám, amiket Boni írt!Én is mégegyszer köszönöm Áfinak és Zolinak, hogy tegnap ott lehettünk és a Mérnök Úr annyira felkészülten tájékoztatott minket, hogy olyan volt, mintha a legjobb idegenvezető és egy mindenttudó professzor ötvöződött volna benne, otthon pedig a legkedvesebb és legfigyelmesebb házigazda szerepében láthattuk! Szegény Áfi meg anynira fáradt volt, hogy azt vártam, mikor alszik el beszélgetés közben. Remélem, tudott pihenni éjszaka...

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: