Tontica!
Gyomorégés - Nekem mostanában kezdett el, eddig biztos nem voltak olyan magasan. Bár nekem elég vicces, előre nyúló hasam van. Ja és csak fekvésnél jön elő, de volt már olyan, hogy hajnali négykor felkeltem, és a számgép elé ültem, mert olyan kellemetlen volt, de azért még nem vészes. Tapaszatalat szerint kefír vagy tej jót tesz ellene.
A szex. Hát hiányzik. Ma este is a férjemmel álmodtam....
Szerintem olyan 17-18 hetesen dugtunk utoljára, de nem volt extra tényleg. Én is folyamatosan féltem, meg valahogy nem is csúszott a dolog annyira, ezért kicsit fájt, akkor meg azért paráztam, nehogy megpattanjon egy ér, mert ilyenkor lehet, mert jó vérbő a hüvely nyálkahártyája, közben meg ugye minden könyv arról ír, hogy a mellbimbó ingerlése méhösszehúzódást okozhat, szóval így nincs értelme alapon most nem csináljuk. Papa szerencsére jól bírja.
Én rosszabbul. Viszont sokkal többet ölelget mint régen, és ez jó.
Na, jól kitálaltam.
A repüléstől - ha a doki engedi - nem kell parázni. Én 23 hetesen voltam Jerezben, semmi gond nem volt. Amíg lehet, mindenki jól teszi, ha kicsit kirándul a lehetőségeihez mérten. Utána asszem ülhetünk otthon eleget.
Legfrissebb hasas képem itten, egy hete szombaton készül Nagybörzsönyben: