Sziasztok!
Tegnap egész nap lakásrendezés volt

A Nappali nagyjából kész, csak a könyveket kell visszarakni a polcokra.
A gyerexoba ezzel szemben egy romhalom

Ma jön az ottani rendrakás, de fényképet hiába tennék fel, mert még se komódunk, se kiságyunk. Komódot jövõ héten akarok venni, de a kiságyból még ki kell telepiteni az elõzõ lakót (2 éves), úgyhogy lehet, hogy az elején a kocsiból kivehetõ mózesben fog hálni Julcsikánk

Sebaj, picinek ott is jól ellesz
Franyo
ime az én adataim (számolás szerint 37+0-kor):
BPD 91,6 (35+3-nak felel meg szerintük)
AC 307,2 (34+5)
FL 64,5 (33+2)
Tömegét nem tudta kilantozni a megváltoztatott rendszerböl, de tapi alapján 2,5kg-nak saccolta.
A "megfeleléseket" nem azért irtam be, hogy bárkit megrémisszek! Akivel találkoztam, az tudja, hogy nem vagyok egy óriás, mi több

úgyhogy az én méreteim (na meg a kispapa méretei) alapján teljesen jók a méretek, mivel a statisztikai átlagban a svéd óriások és a pigmeusok is benne vannak (na, ez túlzás, de tényleg elég nagy a szórás).
Leszter
jó cicaherélést!

Sajnos muszáj ... mert amikor büdik, az rémes. Nekem is voltak ilyen "leherézett" cicáim (sziámik, amik még ez után is igen büdit tudtak produkálni).
Márti
végül taxival került be apósom, mert 3/4 óra alatt jutottam el az Egressy úttól a Mexikóiig ...
Tegnap viszont volt egy szép futásom, mert a tüdöszürö leleteit át kellett juttatni a XIII.ker-bõl a Korányiba. Egy normál boritékban elférö leletkupacról van szó, és nem tudta a két intézmény elrendezni egymás közt, ez gyalázat!
Mindegy, amig a fiúk pakoltak, én legalább a kényelmes, fütött autóban fuvaroztam a leleteket.
Norka
úgy látom, tényleg beelözöl

Nagy drukk!!!!!
Zsuzsi
neked is megy a drukk!
Kaska
gratulálunk Kázmérhoz! Szingli, vagy tervezi, hogy családot alapit?
Most bocsi, de el kell menjek NST-re és remélem, lesz UH is (múlt héten elhajtottak, hogy rossz a gép, de azért megvártuk a dokimat, akinek meg érdekes módon megjavult aza fránya masina...). Kispapa nincs jól, pedig vasból van a gyomra, teflonbevonattal, de most mégis émelyeg. Lehet, hogy terhes?!

Na nem élcelödöm, ráadásul szottyadhatok egyedül a kórházban álló délelött
Pussz
Kangi
37+6