A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Képzeljétek, a 19. napon még mindig 36,4 a hõm. Nem mintha panaszkodnék, de kezd sok lenni a házasélet... KépKép
Lehet, hogy buta kérdés, de nekem gõzöm nincs róla: a pé pont a ciklus közepén van, és akkor ma mondjuk holnap lesz pé, akkor 40. napra jön meg, vagy a pé után 14 napra kellene megjönnie, és akkor 34. napra jön meg?

Tinka
tinka

Gitta Kép
köszönöm a tippet, de csak abban az egy sorban gépeltem el, a többi elméletileg jó. A feltöltéssel lehet valami gond... inkább akkor a napok és a hõk:
5 36,50 meg voltam fázva
6 36,55 meg voltam fázva
7 36,30
8 36,35
9 36,30
10 36,20
11 36,35
12 36,35
13 36,25
14 36,20
15 36,20
16 36,10
17 nem aludtam ezen az éjen
18 36,40
19 36,60
20 36,90
21 36,90
22 36,70
23 36,90
24 36,90
25 36,80 ma reggeli hõ

Kérem valaki nézzen rá és mondja meg, hogy ennyi ingadozás belefér-e még Kép

köszi: Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Szerintem ennyi ingadozás belefér a hõdbe. Nagyon alacsony az alaphõd is, de a szép íve megvan. Lehet, hogy jobb lenne higanyossal mérni! Talán Erazmusz többet fog tudni mondani.

TinkaKép
Milyen hosszúak a ciklusaid általában ?

BeaKép
Ne szomorkodj, hamarosan Te is csatlakozol a babásokhoz. A szomorú mamákat nem szeretik a babák.Kép Valaki mintha lett volna HSG-n a kettes klinikán, de nem tudom ki. Hátha jelentkezik. Nálunk helyben megcsinálja a doki a vizsgálatot.
Szerintem sajnos nem mindenkinek sikerült közülük sem, csak már nem tudnak írogatni. Pl.Doris sem. A párod már teljesen helyre jött ?

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Orsi!
Tényleg alacsony az alaphõd, érdekes, valszeg a 16.napon repedt meg és akkor tényleg nem 28 napos lesz a ciklusod. Azért lehetett a múltkor is 36 napos, mert késõbb van az ovulációd, de majd Erazmusz jobban elmondja neked.

Bea, Cat!
Drukk, drukk!!

----------------------------------------------------------
Hallottátok már ezt a viccet? Nagyon jó:
- Fõorvos úr, maga tette fel a feleségemnek a spirált ?
- Igen.
- Akkor kérem, legyen szives levenni rólam !

hihiKépKépKép

Nikie
nikie

Cat Kép
higanyossal mérem. Ugyan nem olyan japánnal amilyet Erazmus szokott javasolni, mert azt nem tudom, hol lehet kapni, hanem normállal.

NikieKép
igen, most is késõbb volt tüszõrepim, így lehet, hogy ez a ciklus is hosszabb lesz. A múltkor nem hõmérõztem, így arról a hónapról nem tudok semmit... de azért remélem, hogy ez nem 36 napos lesz, azt azért kicsit soknak tartom, akkor is, ha szép az íve és magasan is marad.

köszi: Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Nem is tudom hogyan kezdjem.
Tegnap délután életemben elöször a kezemben tarthattam egy zebrás tesztet, de nem mertem elhinni, ezért elrohantunk venni egy másikat is, amit ma hajnal 3-kor megcsináltam. Azon már egyértelmûbb volt a két csík, de még ekkor sem nyugodhattam meg, mert vasárnap este ismét elöjött a barna rém. Párommal gyorsan megbeszéltük, hogy munka helyett irány Tapolca. Doki bácsit egy kicsit megtréfáltuk, mert azt hitte, hogy a 3. napi vérvétel miatt vagyunk ott. Kép Miután meghallotta, hogy mi a helyzet, már nézett is, és rögtön meg is találta, amit látni szerettem volna, egy 4.2 cm-es petezsákot. Kép Persze a trutyi nem sok jót jósol, Kép még nem is mertem beleélni magam, Gitta kérlek ne is jelölj meg! Gratuláció helyett sok-sok drukkot szeretnék kérni a babócánknak.
Most betegállományban vagyok, napi 3x2 Utrogestant kell használnom, és kedden újra UH. Addig pedig próbálok nagyon vigyázni magamra.
És ami a lényeg, másfél év után, természetes úton sikerült!

Bocsi, hogy egy kicsit hosszú voltam.
Ilyen tesztet kivánok mindenkinek, mint amilyen most nekem van, csak rossz hírek nélkül. Kép

Puszi!
Andi
andi28

Andi Kép
gratula nincs, csak rengeteg drukk megy neked és a babónak, hogy jól megkapaszkodjon!!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Andi28!

Gratulálok!
Nagyon-nagyon szorítok! Vigyázz magadra!

Djeszter
djeszter

Sziasztok!

Én is itt kezdtem anno, és már csak 2 ismerõs nevet látok a táblázatotokban, ami azt jelenti, hogy elõbb-utóbb mindenkinek sikerült.

Aki még itt van, annak szorítok, hogy mihamarabb zebrás tesztje legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mondjuk olyan mint a zebrafarm Zebra albumában. Az az én kétcsíkosom volt. Kép
A kislányom azóta már a 9. hónapot tapossa. Szó szerint tapossa, mert már egyedül feláll és lépked is.

Kívánok mégegyszer mindenkinek mihamarabb egy pocakalbérlõt!!!!

Kata és Dórika

KépKép

KépKép
kata007

Jó reggelt Lányok!

Nagyon régen jártam itt egyfelõl azért, mert rengeteget dolgozom, másfelõl meg lassan és eseménytelenül telnek a napok babás szempontból. A 32. napon járok, de megint 40 napos lesz a ciklusom. Ha megjön, a 3. naptól kezdem a serophent, akkor már lehet izgulni.

Andi! Nagyon drukkolok, hogy jól megkapaszkodjon a baba, és minden rendben legyen! Biztos így lesz, mert jó helyre érkezik.

Az én környezetemben is mindenki terhes, babája van. De ez Ilyenkor elkeseredem, de azért próbálom szugerálni magamba a pozitív gondolatokat!

Nelli
nelli2

Andi! Én nagyon drukkolok!! ++++++

Nelli! Én is igy vagyok, mindenkinek körülöttem babája lesz, de megprobálok nem elkeseredni, most már lassan csak nekünk is sikerül!

Karmen
karmen

Andi28Kép

Mégsem síelni voltál ? KépKép Rettenetesen örülök Neki, hogy spontán összejött. Te is a régiek közé tartoztál már, és reményt adsz mindenkinek. Nagyon drukkoltam Neked, mert tudom, hogy megszûnik az állásod, de ez pont jól volt így idõzítve!!!!! Vigyázzatok Magatokra, és pihenj sokat!!!!!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek! Meglátják, hogy itt mindenkinek sikerülni fog, csak kitartás!!!! Azért néha majd jelentkezem.

Andi
Biztosan nem lesz semmi baj! Ismerek sok lányt, akinek volt a barnázása az elején, meg olyat is, akinek a 8. hét környékén és most minden rendben náluk! Biztosan csak egy kis hormoningadozás. Drukkolok nagyon!!!

Hermi
hermi

Andi! Biztatásul mondom, hogy mikor a lányommal voltam terhes, vérezgettem az elején, és nem volt semmi probléma. Vigyázz magatokra, és pihenj sokat!

Nelli
nelli2

Sziasztok Lányok!
ANDI:nagyon-nagyon örülök és ezerrel drukkolok Nektek! Szigorúan feküdj!!!
Hosszú idõ óta csak olvasgatlak Titeket, de megvan rá az okom.Elég hosszú a történet és még nem biztos a végkimenetele.
A 2. inszemináció utáni HCG vérvétel eredménye ismét negatív lett. Nagyon szomorúak voltunk, mert abban a hónapban annyira jól összejött minden!A férjem családja vígaszdíjul meghívott minket egy tenerifei útra, amire persze babásan nem vállalkoztam volna.
Közben hétvége, hétfõn délután még fel kellett hívnom a dokit a sárgatesthormon eredmény miatt. Majdnem ki is ment a fejembõl, pedig kiderült hogy nagyon magas a progiszintem. A doki nagyon örült, azt mondta, ha péntekig nem jön meg, menjek be újabb vérvizsgálatra. Igen ám de pénteken indulás Tenerifére.Az elkövetkezõ 2 napban teszteltem: az elsõn alig látható 2. csík. Következõ nap:erõsebb, de még mindig halvány.Végre csütörtök: UH vizsgálat nem zárja ki a terhességet, de nem is erõsíti meg (lehet sárgatest vagy ciszta is a petefészekben).A vérvizsgálat azonban megerõsítette!
Aki ismeri az elõtörténetem az tudja, hogy nagyon félek az újabb méhenkívülitõl ami viszont csak február 10-i UH-n derül ki, mert a dokim szabin van. Hát ezért nem mertem elkiabálni!
Tisztára betojtam az utazás miatt, de már nem lehetett lemondani. Az utat a babus "túlélte" bár 2-szer nagyon enyhe vérzést tapasztaltam. Ilyenkor persze mindig felmerül, hogy biztos ez sincsen jó helyen, de próbálom nem bepörgetni magam.
Hát itt tartunk most és Huncutka már elmúlt 4 hetes. Huncutka, mert folyton meglepetéseket okoz illetve a frászt hozza ránk.
Kérünk szépen drukkot és hétfõig is könnyebb lesz Veletek!
Virág
Virág

VirágKép
jó volt már így egyben hallani a történetet, mert eddig csak a kósza hírek voltak. Megy a drukk nagyon nagyon sok!!!
Vigyázz magatokra!!!

Orsi
ps. a hétfõ már nincs is olyan messze... pillanatok alat elszáll az idõ!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

AndiKép,VirágKép
Óriási gratula és sok-sok-sok drukk Nektek.Vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra.
Lujza
lujza

Andi Kép, Virág Kép
Rohamosan nõ a babások száma. Nagyon drukkolok nektek!

Tinka
tinka

Virág! Vigyázz magatokra! Akkor neked is spontán sikerült? Vagy ez volt a 3. inszem?

Lányok? Valaki tud véleményt irni a Dévai intézetrõl akár mail-ben is jöhet. Barátnömet elküldték a Dévai Istvánhoz.
Azt is gondoljuk hogy ez magánintézmény, lehet hogy itt minden alkalommal kell fizetni?

Valaki sürgös választ tudna irni?

Köszi.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

jaj lányok!
Jó volt újra betérni (persze most is szólni kellett valakinek), de mind a kettõtöknek gratulálok (VirágKép és AndiKép)
AndiKép
Ne izgulj nem lesz semmi baj, már én is hallottam sok olyan esetrõl, hogy vérezgetett egy picit, most pedig van egy szép babája.
Tényleg nagyon örülök nektek. A munkahelyed miatt is, meg fõleg amiatt, hogy spontán sikerültKép

VirágKép
Nektek is gratula újból. Én úgy érzem, hogy nektem nem az inszem miatt jött össze, hanem a spontaneitás miattKép. Ennek pedig külön örülök Kép Ne izgulj, szerintem nagyon jó helyen van Huncutka. A hétfõi uh pedig ezt csak megerõsíteni tudja majd.

Minden jót kettõtöknek és boldog babavártátKép

LujzaKép
Neked mikor kell tesztelned? Nagyon drukkolok. Ritáról tudsz esetleg valamit?

pussza
Bogár
bogár

Orsi, Lujza, Tinka, Karmen, Bogár! Köszönöm szépen a gratulációkat és drukkot - jól jön!
Puszi!
Virág
Virág

Virág! Én is nagyon drukkolok, és szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi baj. Jó helyre jön a baba, és azt Õ is tudja.

Nelli
nelli2

Virág, Hermi, Andi

Nagyon örülök mindenkinekKép, Andi! nem lesz semmi baj, ha visszaolvasol, láthatod mennyien barnáztak közben! Mivel szeded az Utrot, és igen "nagy" dózisban, nem lehet semmi baj.Kép

Cateye

A férjem-hál istennek-lekopogom, teljesen rendben van, szám ok, gyulladás eltûnt. A biztonság kedvéért azért a legközelebbi dokilátogatásunra viszünk mintát, mert ezek a gyulladások a doki szerint elég makacsak, és visszajöhetnek.
Tavaly év elején azt hittem, ha õ rendbejön, gyorsan összejön majd. Erre tessék, semmi. Az a baj, hogy a dokin is látom, nem érti, mi lehet a gond, pedig nagyon jó dokinak tartom (Nikie, Orsi dokija, hozzá járok már én is több, mint egy éve).Olyan görbéket produkálok, mint a tankönyvekben a mintagörbék, ennek ellenére semmi.És ráadásul az elmúlt hónapban is teljesen leszálltam a babatémáról, költözködtünk, munkám is van sok, úgyhogy nem stresszeltem. Csak tegnap jött elõ rajtam kicsit a depi,mert elkezdett fájni a hasam.

Az inszemet nagyon sajnálom, dehát sajnos a tapasztalatok szerint egy-két inszemtõl még nem szabad csodát várni. Minden inszemmel növekszik az esély, úgyhogy kitartás.)

Nikie
Voltál mostanában a dokinknál? Én valszeg jövõ héten megyek, ugye 17 órától rendel? (mindig elfelejtem, amióta megváltoztatta a rendelési idejét.)

Bea
Bea

Sziasztok!

Andi, Virág!
Gratulálok nektek és szorítok!!! Meglátjátok, semmi baj sem lesz!!! Boldog pockosodást kívánok! Kép Pihenjetek sokat, és gömbölyödjetek szépen! Kép

Annyira jó látni, hogy egyre több babásunk van! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Bea!
17-tõl!

Gratula a babásoknakKépKépKép Csak nyugi!

nikie
nikie

Andi, Virag! Kép

En is drukkolok nektek a havas Debrecenbol!

Szamoa
Szamoa

Nelli,Bea,Gitta,Nikie,Szamoa! Nektek is nagyon köszönöm a gratulációkat!
BEA:velem is ez volt, mármint tankönyvi görbék és minden a legnagyobb rendben és semmi de semmi. Szerintem ha még nem volt HSG-d azt feltétlenül csináltasd meg, ha szoktak lenni gyulladásaid adass be Gynevac-ot és hogy növeld a beágyazódás esélyét,szedjél Macá-t.Elõbb utóbb meglesz a várva-várt eredmény!
Mindannyiunknál meglesz és egyszer csak elpirul az egész táblicsku!
Virág
Virág

AndiKép VirágKép

Borzasztó nagy gratula nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szorítok, hogy kapaszkodjon a babuka!!!!!!!!!

Rita, Lujza, mizujs???????

Gitta, drága, léccike vegyél ki a táblából, most nem aktuális a babatéma, különben is alig tudok jönni! Köszi!

Krissi
krissi

Andi és Virág,
nagyon szorítok értetek. Most sikerülni fog, mert odafigyeltek a kezdetektõl.
Hogyan sikerült végül, mitõl sikerült épp most, szerintetek,

Bella
Névtelen

Sziasztok Lányok!
Nem sorolom fel a rengeteg nevet Kép, de mindenkinek nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat és a sok drukkot. Öszintén elárulom, hogy most elöször, de most rendesen, elkezdtek potyogni a könnyeim. Kép Nagyon régen éreztem, hogy ilyen szeretet is van a világon. Kép Babóca is biztosan érzi ezt, s kapaszkodik rendesen. Kép

Virág! Annyira örülök, hogy ilyen gyorsan követett valaki, valaki, aki szintén nagyon régóta küzd a babáért! Kép Jó helyen van Huncutka! Biztosan! És végre egy pozitiv inszemes hír!!!
Cat! Ha én nem is tudtam jó példával elötted járni, azért Virág megtette helyettem. Kép Követtek bennünket Ti is nemsokára Bogárral! Kép Síelni voltunk, potyogtam is néhányat, s párommal meg is beszéltük,hogy ez a babóca biztosan imádni fogja a havat!!! Kép
Bella! Kép Hogy mit csináltam másképpen? Elutaztunk, és sokkal kevesebbet gondoltam a babára. Na, és nem láttam orvost abban a ciklusban.

Lujza! Rita! Rátok nagyon sokat gondolok! Kép Szép kétcsíkos tesztet kivánok!!!
Kármen! Nem elkeseredni! Kép Mindenkinek lesz babája! Kép

Na, befogom a csöröm!
Még egyszer köszönök mindent!

Puszi!
Andi
andi28

A doki megnézte a görbém, és azt mondta, hogy nagyon szép.
Nikie Kép veled mi volt?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

AndiKép ViragKép

Ez FANTASZTIKUSKép Hatalmas gratula NektekKépKép
Vigyazzatok a picurkakra, na meg magatokra is.

GittaKép
Legyszi javits ki, elfelejtettem szolni ( meg jo, is nez ki a sok piros mellettKép) most a "3." ciklus 11. napjan vagyok. Volt is ma "gorcs" szeru erzesem eleg rendesen. Remelem ez jo jelKép

Puszi Mindenkinek es sok-sok drukk
Vica
vica72

ViragKépKép AndiKépKép

Sok-sok boldogsagot es oromet kivanok Nektek az elkovetkezendo 9 honapra, meg aztan isKépKépKépKép
Galuska

KépKép
galuska

Bogár! Rita nem tud irni, otthon van pihen, majd febr.12-én kell tesztelnie.

Karmen
karmen

Sziasztok!
Orsi!
Tegnap én is voltam dokinál. Nekem is azt mondta, hogy jók a hormonjaim, az elsõ kettõ closty-sban nem volt ennyire jó, most már tökéletes, mint Neked! Lehet együtt megyünk szülni?Kép Aztán még mondott egy csomó pozitív dolgot, és válaszolt a kérdéseimre, ennyi. Egyre jobban tetszikKép
Ja, és a férjeddel is találkoztam, rögtön megismertem a profilodban lévõ képrõl..
Nikie
nikie

Nikie Kép
hallottam Kép Bella írta, hogy õ is ott volt, akkor ment el, mikor én érkeztem, akkor elvileg nektek is találkoznotok kellett volna Kép de róla nem láttam képet, így nem ismertem fel Kép tegnap jó kis babanetes rendelése volt a dokinak Kép kis minitali is lehetett volna Kép
Képzeld, dr. Elek azt mondta, hogy a szám már 60 mio/ml (ebben bennevannnak a halottak is), és, hogy lehet, hogy 1 hónap alatt sikerül kikezelni Kép Kép Kép tehát akkor lehet, hogy nem kell májusig várni Kép Kép Kép ezek a mi híreink Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Látod, gyors lesz a javulás, és mindjárt itt az a babuKépKépKép
Bella is ott volt? Akkor biztos láttam, csak nem ismertemKép Velük mi újság? Úgy, úgy lehetett volna egy minitali is, márcsak Beának kellett volna tegnap menni, és akkor teljes isKép
Szerintem a doki mindent pozitívan ad elõKép Nem horgaszt le semmivel, mindennek megtalálja a jó oldalátKép
Nikie
nikie

Nikie

Most nagyon-nagyon szégyellem magam! A telefonom tegnap becsõdölt, valamilyen telefonnyitó kódot kér, és fogalmam sincs az mi a franc lehet. Csörög és én nem tudom felvenni. Így csak tegnap este tudtam meghallgatni az üzeneted. Biztos tiszta hülyének gondoltál, hogy közben meg írok neked a neten.
Sajnos tegnap még nem tudtam menni az Elekhez, mert meg kell várnom, hogy vége legyen a ciklusomnak, ami sajnos a gyógyszereknek köszönhetõen ki fog tolódni. Így szerintem csak jövõ héten megyek hozzá. Te nem jössz?

Bea
Bea

Gitta! Légyszi javits köv. ciklus 1 cn. Mert ugye miért lenne minden normális, legutóbb 42. napra most meg 24-re jött meg. Persze eddig mindig pontos volt, a dokim szerint az endo utáni szurik hatása még. A lényeg, hogy most már megint kérhetek ujabb idöpontot a Kaáliba.

Lányok! A Dévai intézetrõl senki sem tud véleményt?

Karmen
karmen

Bea!
Tényleg Kép tegnap, biztos el vagy foglalva gondoltam, vagy valami hiba van a telcsivel, nem voltam mérges. Jövõ héten csak akkor megyek dokihoz, ha 2 csíkozomKép

Én sem hallottam a Dévai intézetrõl, talán keress rá a neten KarmenKép

Nikie
nikie

Krissi, Bella, Vica, Andi, Galuska:
köszönöm a jókívánságokat!
ORSI:örülök a jó híreknek!
KARMEN:az átlag egész jó!KépLényeg, hogy újra a lovak közé csaphattok! Legyél nagyon-nagyon pozitív és meglátod, sikerülni fog!Kép
BELLA:hogy ez a babus az inszem vagy a megelõzõ estén történt saját akciónk eredménye, azt sosem fogjuk megtudni. Mindenesetre a Closty biztosan segített (5 napig 2X1) és persze a Gynevac (mióta beadattam nem volt gyulladások - köszi nektek Lányok!!!), a Maca és egészségesebben is étkeztem de leginkább a Jóisten odafenn!
NIKIE,VICA és mindenki akinél aktuális:húzzatok beleKép!
Virág
Virág

Hahó lányok,
igen én is voltam tegnap a dokinál és nekem is pozitív dolgokat mondott,
pl. hogy nõgyógyilag makk egészséges vagyok, ám valami virusfertõzésem van a vékonybélben. (Fájt a hasam, azért mentem el). Hát most arra várunk, hogy a férjem végigegye a gyógyszert.
Ja, olyan zöldes nagy pulcsi volt rajtam, és rövid barna hajam van, ilyen csak én voltam (29 évvel).
Akkor látnom kellett a Nikie-t?
Bella
Névtelen

Bella Kép
bizony bizony Kép elvileg kellett volna. Akkor te kerested a nagy kupac alatt a kabátod??? Mert összesen 2 lányra emlékszem, az egyik rövidhajú volt Kép de azért egy képet feltehetnél a profilodba Kép vagy gyere el a következõ talira, akkor megismerhetjük egymást Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi:Igen, én voltam a kabátkeresõ.
OK. Vagy így vagy úgy, de meg fogsz ismerni!!!

Tud valaki valamit a Cinci nevû lányról?
Rendben van a terhessége?

Bella
Névtelen

Bella Kép
akkor tudom ki vagy Kép

Orsi
ps. legközelebb már beszélhetünk isKép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok! Olyan szépet álmodtam ma este. 2 pici baba volt a hasamban, egészségesek voltak, remélem ez most hamarosan igaz is lesz. Hú, annyira jó érzés volt, nagyon szép álom volt. Csak mielött megszülettek volna pont akkor ébredtem fel, igy rejtély hogy fiúk v. lányok.

Ma be is jelentkezek a Kaáliba, majd febr. 20-21 kell mennem. Akkor derül ki hogy kezdik is a stimulálást v. még 1 hónap fogigátló jön.

Zsuzsa! Elolvastam és gratulálok nagyon szép kisbaba. Nekem nagy reményt adtál.

Karmen
karmen

Sziasztok!

Karmen Te is Kaális vagy? Akkor lehet,hogy találkozni fogunk! Te kihez jársz?

Üdv: Nina
Nina

Karmen Kép
akkor ez egy ilyen babás éjszaka volt Kép én azt álmodtam, hogy elfolyt a magzatvíz és megyünk szülni... jó érzés volt Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

LányokKép

Már két forrásból is hallottam azt a hírt, hogy a csapvíz tele van nõi nemi hormonokkal.Kép (Czeizel is nyilatkozta) Sajnos a sok fogamzásgátlót szedõ nõ vizeletébõl a tisztítás nem bontja le a hormonokat, és ez is okozhatja a mostanában gyakori férfi nemzõképesség csökkenést, de a nõi fogamzóképességnek sem tesz jót. Mi már régóta csak ásványvizet iszunk, de fõzésre továbbra is csapvizet használok, és az sem jó. Nem tudom, hogy a kapható víztisztitók bontják-e a hormonokat ? Van errõl infotok ?

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
én nem is hallottam errõl, így sajna infóm sincs, de nagyon meglepett az, amit írsz. Inni mi is csak ásványvizet iszunk évek óta, de a fõzésre én is csapvizet használok. Csak azt nem értem, hogy a vizelet hormonja hogyan kerül a csapvízbe??

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: