Sziasztok!
Nekem elég változatosak mostanában az éjszakáim, viszonylag korán elalszom úgy 9-körül, aztán 3-kor felkelek, mert fáj a derekam és sehogy sem jó feküdni, nah akkor járkálok egy kicsit, ücsörgök, majd alszom reggelig. Reggel felkelek a kis családom összekészíteni, de sajnos nem tudok visszaaludni.
Most megyek pakolászni a konyhába... holnap anyósvizit!

Hozza az öltönyt!
Mostanában minidg szalad a lakás egy kicsit, nem tudom végig takarítani. Így mindig marad olyan pontja, ahol rumli van.
A mai programon (a teljes körű takarítás után.)
- Virágos, csokrok, kitűzők, szülőköszöntők egyeztetése. A faszi nagyon rendes volt, mármint az üzlet tulajdonso, felhívott időontot egyeztetni meg minden, pedig rajtam nem fog meggazdagodni.

Csak 5 szál rózsa meg némi frézia lesz a csokorban...

A szülőköszöntőnek is csak valami tavaszit gondoltam. Tulipán, margaréta, frézia, ilyesmi...
- Egyre be kell érjek a suliba, hogy végképp elintézzem a kórtan kamuvizsgát!

Beírja a tanár a már jól megszerztett jegyemet!

Aranyos tőle.
- A 90 E-F kosaras melltartó felkutatása. Aszem ez lesz a legnehezebb, ráadásul rohadt drágák, de nem tudok mit tenni, mégsem mehetek szopis melltartóban esküdni...

Mondjuk 5000 körül már láttam, de én már nem bízom el magam, hogy találok a méretemben, a következő fajta ami egyaltalán létezik ebben a méretben az 8000. Jesszus sosem adtam még ennyit melltartóért.
A ruha kevesebbe fog végül kerülni majd 7000 forinttal, így legalább marad keret drága bögyfékre!

Apró örömök az életben. Ez az esküvösdi sajnos nem így volt beszámítva a költségvetésbe. Mondjuk a szüleink kifizetik valszeg nagyrészét... De hát ugye nekünk meg kell finanszírozni akkor is előre. Lassan kong a számlánk, még jó hogy jövőhét már április.
Lorci! (hogy ne csak magammal foglalkozzak)
A rennie szerintem is szar.... Nekem sem segít. Visszatértem a bio tejre, mármint amiben semmi tartósítószer nincs és a tehénből jön ki. Apu hordja nekem piacról. Ezzel viszonylag jól tudom kontrollálni a dolgokat. És figyelj oda a tartósítószeres dolgokra (vanilin karika), mert azok nem túl jók. Próbáld kerülni. Én amióta csak bio zöldséget eszem, meg bio gyümölcsöt, meg bio tejtermékeket (vaj,tej,joghurt,kefir,tejföl) azóta egyaltalán nem ég a gyomrom.
Apu hozott valami löttyöt is Maalox a neve aszem, de még nem kellett belőle igyak, ő állítja ezerszer jobb a renninél, és lehet kismamiknak is szedni.
Szép napot, kevés gyomorégéssel, és egyéb fájdalmakkal!