A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Gabó!
Láttam a párod a wiwen! És az tény, hogy Zsombi tiszta apaj! Sári meg kiköpött anyja! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Bezárják??? :cry: Akkor én nem szülök többet. :cry:
Gondolom dokink a magánt folytatja majd.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

:(
Kíváncsi leszek a hivatalos verzióra is, nem csak az rtl-ére :(

mtunde

Sziasztok!

Én is láttam a híradót és sajna tényleg azt mondták, hogy bezárják!!! :cry: :cry: :cry: Jó lenne tudni, hogy ki merre megy!!!

Rita,
Mi lesz Veletek???

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Teljesen padlót fogtam amiket írtok...
Megszünik a szülészet?
Mindjárt megnézem a rtl honlapot én is.... :(
DE nagyon remélem,hogy nem igaz! :( :( :(
Vendég

Na ezt szedtem le az RTL oldaláról: :(

Szinte minden kórházban vannak hasonló gondok. Még az elitkórháznak tartott Kútvölgyiben is. Van olyan kismama, aki attól fél, hogy ha ott megszűnik a szülészet, akkor nem lesz hová mennie. És az orvosa is tanácstalan.

„Úgy tudják, megszűnik, őket szélnek eresztik, én mehetek a területi kórházba, de nála nem szülhetek” – mondta Dalmadi Noémi.

A Semmelweis Egyetemen egy új beruházásban több épületet fognak összevonni. Az épület csak 2 év múlva készül el, de osztályokat már most megszüntetnek. Például a Kútvölgyi szülészetét. De a változások részleteiről csak ezután tájékoztatják a betegeket.

„Ami nálunk szűnik meg, ott az egyetem dolgozói tájékoztatják a betegeket” – mondta dr. Stubnya Gusztáv, a SOTE főigazgatója.

A kórházban egyébként úgy számolnak, legkorábban szeptemberre készülnek el az átszervezésekkel.

Az egészségügyi államtitkár szerint a megszűnő osztályokról sem tesznek ki senkit, aki március 31-ig kerül oda.
Vendég

De azért felmegyek a SOTE oldalára is...
Vendég

kórház:
nem lehet hogy eladják privát intézetnek? bár mi nem biztos hogy ki tudnánk fizetni, ha egy OEP-es kórházban is egy szülés 30%-a akár 100 ezer is lehet. :oops:

:twisted: :twisted: :twisted: megüt a guta! :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hát a SOTE oldalán nem találtam semmit...

Nem tudom,azért aki mostanában megy a dokijához kérdezze ki , hogy most mi igaz ebből???? :?: :?:

Rita! Hol vagy? Mondjál nekünk valamit? !
Vendég

Gabriella!
szép lett a vonalzód! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vica! Elfelejtettem az előbb neked válaszolni. Szóval dokiváltással meg akarom várni, hogy mi lesz a Kútvölgyivel, ahogy kinéz most a helyzet, a MÁV-ba megyek át. Ha marad Kútvölgyi, akkor ott keresek másik orvost, valószínűleg a Vidát, vagy a Tóth dokit, ez a rendelésük helyszínétől is függ.

mtunde

Talált valaki máshol is infot ezzel kapcsolatban???

Felmentem az eü.min. honlapjára is, de ott sem találtam semmit ezzel kapcsolatban.

Most akkor mi van? Kitől lehet tutira megkérdezni,hogy mi az igaz??

(ez az óra 2 órával kevesebbet mutat)
Vendég

Veronikusz

Köszi! Csak Enci fényképét vissza kell varázsolnom rá...
Az előző vonalzóval sajna kitöröltem azt is.
Vendég

Sziasztok!!!
most olvasom, hogy bezárják tényleg a szülészetet és csak azok szülhetnek ott, akik márc. 31 ig bekerülnek?????? :x Anyu....Mi lesz velem!!!!?????Már csak 4 hetem van, lenne.............
Na mindegy holnap megyek dokihoz a kórházba majd letámadom, hogy most mi van??????
Kezdek aggódni :shock:

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz

Boldog szülinapot a babucinak! Isten éltesse sokáig boldogságban és jó egészségben!! :D :D :D
Vendég

Gabriella!
de aranyos vagy! köszi. Holnap átadom Szofinak, mert már húzza a lóbőrt. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi,

hát ez érdekes, nekem 2 hónapot mondott. Lehet, hogy a kisebbeknél hamarabb kell ismételni az oltást?

György,
a Ligetben maradtunk, nem? Az Zsófinak is közelebb van! Az ottani parkolóra gondoltam!!! :-)))
Fél 4, szám megy priviben!

Masni
masni

Ja, és persze Györgyi :-))))) béna vagyok este :-))))

Masni
masni

várom én is a híreket a szülészettel kapcsolatban, aki megtud valamit, az szóljon.

addig is egy kis pozitív dolog: ezt 5 perce készítettem Mikoltról. nincs kedvenc alvó póza, hol hason alszik,máskor meg háton, ilyet én még nem láttam. Ricsi csak egyféle képpen tudott jót aludni. másnak is vannak ilyen tapasztalatai?
Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

Jó reggelt mindenkinek!

Séta

Akkor fél 4 Városliget. Melyik parkoló? Van a Felvonulásin is, meg a Pecsáánál is. Zsófi nem jössz??

Manóka

Nagyon édes. Jázmin csak hason hajlandó aludni, azt is úgy, hogy az arcát lefelé fordítja, tehát fejjel lefelé alszik. A sírba visz ezzel. Van is légzésfigyelőnk szerencsére. :roll:

A kórházhoz szavam sincsm illetve van, de azt inkább nem írom le ide. :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
gyorgyi33

Szegény emano!!! Nagyon nem irigyellek!!!
Mit mondott a doki?

mtunde

Sziasztok!

Jönnék én is szívesen sétálni, csak elég taknyos vagyok... Nem féltek tőlem? :? Bár nem hiszem, hogy séta közben fertőznék...
Nekem tényleg közelebb van a Liget, és ha már miattam (is) oda megyünk, akkor legyen inkább az a parkoló, ami a Felvonulási téren van. Ha nem nagy kérés... :lol: Mondjuk megint a Regnum Marianum-nál?
És szóljon, aki szerint inkább ne menjek taknyosan!

Kórház témához inkább én sem szólok, de írjon bárki, aki tud valami biztosabbat! Én nagyon el lennék keseredve, ha.... És mi lesz a dokikkal meg a szülésznőkkel???

Akkor délután!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi

Akkor fél 4 Regnaum Marianum. Ja és majd nem puszilgatunk! :lol: :lol: :lol:

Jó ez mindenkinek? Masni? Steffi? Eni? ÉS még aki jön?

Kép
gyorgyi33

Jó sétát Nektek csajok!

Ha nem kéne vinnem a csajokat ma korizni, akkor sem hiszem, hogy mennénk. Beni nagyon köhög és taknyos is. Most már üvölt az orrszíváskor - eddig tűrte.
És rohan a lakás is.
Az éjszakánk is elég zaklatott volt. Aludt volna szegénykém, csak felébredt ,mert nem kap levegőt. és alig jön neki valami a nózijából. Én ezt nem is értem......
Mindjárt viszem is egy kicsit lámpázni.

Nektek jó sétát, - remélem legközelebb mi is csatlakozhatunk.
Lesznek fotók???????

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni

Viszek fényképezőgépet!

Szegény Beni! Jól szívod? Először Jázminnak sem jött semmi, mert nem dugtam be eléggé. Nem is tudtam hogy kell, bár te biztosan tudod. Ja és olyan is volt, hogy kb. 5 perc után kezdett csak neki lejönni. Szegényke. Annyira átérzem most, borzasztóan szenvedett éjszaka Jázmin is.
:(

Kép
gyorgyi33

Sziasztok,
Visszaolvastam mindent, nagy menet volt...

Én is nagyon várom az infókat a kórházról, mert dokihoz csak hétfőn megyek, de már semmi jóra sem számítok. Olyan nagy a bizonytalanság már mindenhol. Még az új lakásunkról is kiderült, hogy csúszik az átadás, így valószínűleg Tündérünket még nem oda visszük haza, arról nem is beszélve, hogy nem tudjuk belakni, csinosítgatni még pocakosan. Na mindegy, remélem valami jó hír is lesz, mert most eléggé el vagyok kenődve.

Az tartja bennem a lelket, hogy Babóm itt mocorog bennem meg persze az általatok felrakott nagyon szép Babás fotók.

Jövök majd még, csak nem sok mindenhez tudok hozzászólni, inkább tanulgatni a jövőre nézve.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

5 perc?????? Megérem lefogni míg legalább az "eleje" kijön.

Mozgatom neki benne egy picit és akkor úgy néha megindul, de a szörcsögéshez képest minimális és utána sem mindig érzem, hogy tiszta lenne a nózija.

Na, megyek lakást rámolni - kaotikus állapotok vannak.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Pár kép: Kép Megyünk sétálni

Kép Nagyon komolyan napozik :)

Kép Na elég a napból. :)

Kép
gyorgyi33

Hahó lányok,

örömmel jelentem, Steffivel együtt megyünk!
1/2 4, Regnum Marianum
Hogy van az, hogy mindig akkor lóg az eső lába, ha mi sétálni indulunk?!?

Dóri,
már a 25.hétben vagy?! Hogy megy az idő! Hú, irigyellek, olyan jó volt pocakosnak lenni!

Masni
masni

Masni

SZuper!!! A múltkor is tényleg potn ez volt, de aztán nem áztunk el!!! :lol: Remélem most sem fogunk. :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok,
Én egyelőre nem mondok semmit a kórházzal kapcsolatban, de ez így elég elkeserítően hangzik. :cry: :cry: :cry:

Lányok! Legyetek jók és vidámak a sétán, én ma tényleg nem tudok menni, de nagyon igyekszünk a legközelebbi alkalommal csatlakozni. Hasonló a helyzet, mint Heniéknél, a lakást kell egy kicsit összerámolnom, mert hétvégére mást tervezünk. :shock: Beni továbbra is nyugtalan, és szerintem bőven elég lesz nekünk egyszer leküzdeni magunkat a szabad levegőre; posta, gyógyszertár, bolt projekt. Sajnálom. Nagyon. :?

Heni, Benusodnak jobbulást kívánok! Tartsatok ki. Legközelebb próbáljatok meg jönni, és én is... :roll:

Manóka, én Benőm is elképesztő pózokban tud aludni, ő a nyakát tekeri ki, és az álla alá gyűri a cumiját, pl. :shock:

Dóri, Emanó, szóljatok, mi van veletek.

Györgyi, ezek a Jázmin-fotók!!! :lol:
vbea

Sziasztok!

Mindenkinek jó és szép időt a sétához!!! :D :D
Snowwhite! Várjuk az infokat , hogy hétfőn mit tudsz meg a dokidtól?!!!!
Kérlek szépen jelentkezz!!! :D
.......én még reménykedem,hogy marad az osztály! Mivel sehol máshol nem találtam erről közleményt. (csak az rtl oldalán) Bár lehet hogy ez nem jelent semmit.
Arra lennék kiváncsi évente hány szülés volt az osztályon????
Szerintem nem kevés!Nem értem akkor miért szűnne meg? általában azt szüntetik meg, ami nincs kihasználva,nem? :cry:

AZ a baj, hogy minket senki nem kérdez meg!!!!!pedig lenne mit mondani! :D :twisted:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Annyira szépek a Babák!!!

mindenki tegyen fel még sok sok képet!!!

Györgyi,
Aranyos vagy, de most sajnos nem tudunk menni a sétára, majd legközelebb, de jól esik hogy hívtál!

De jó sétát Nektek!
És természetesen várjuk a képeket.

Most sajnos mennem kell, remélem majd tudok jönni valamikor.

Ma kaptuk meg az oltást, és most voltunk Uh-n, is a Kishercegnő nagyon nyügös.

Szép napot!

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Jó sétálást a sétálóknak próbáltam napfényt is intézni, de úgy látom nem jön össze.

Kórházról, ha tudok valamit jelentek, bár gondolom hétfőn még a dokim sem lesz okosabb. Hivatalosan tényleg nem látni még sehol leírva azt, ami a híradóban elhangzott, de én már nem gondolok semmi jóra. Remélem a dokimat majd tudom követni, azaz neki van B terve. Majd jövök hétfőn.

KépKép

KépKép
snowwhite

Ancsa!
Jobbulást Larának! :oops: :cry:

Heni!
Együtt érzek veled! Mielőbbi jobbulást nektek! :oops: :cry:

Györgyi!
nagyon édes Jázmin! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!!!
Most értem haza a kórházból!!!
A doki azt mondta, hogy fenn forgás van még, de reméli hogy itt szülünk!!Úgyhogy nem mondott igazán semmit!!
Viszont holnap rendkívüli értekezlet lesz (fél füllel hallottam :D)
Meg még mást is,de aki kíváncsi rá annak megírom privibe
Amúgy minden oké!!!!Láttam a babanetes karácsonyi tablót :D !Nagyon jó!!
Ezek a babócák annyira édesek

emano/Andi
KépKép
emano

Almavirág

Sajnos nem tudok semmit. Én utoljára úgy tudtam, hogy csak a nőgyógyászat szűnik meg, a szülészet 10 ággyal marad, csak fizetős lesz. :evil: Ezekszerint ez sem lesz?

Eni

:( :cry:

Emano

Én kérek egy privit!!! köszi

Kép
gyorgyi33

Emano: én is kérnék privit, köszönöm!

KépKép

KépKép
snowwhite

Emano! Én is kérek privit!

Györgyi! mi lehet, hogy késni fogunk, de tudom a számodat, mindenképp írok, hogy tényleg késünk-e!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Emano: sokan örülünk, hogy tetszik a tabló!!! :D Kérhetek privit??? Kösziiiiiiiii. :wink:

Itt van Benő tegnap, alvás közben. Alkot, mint mindig. Kép
vbea

Vbea!
ez tök jó. Így nem kell az egész szobát besötétíteni. Kis eszes! :lol: nagyon jóóóó!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szia Emano!

Én is kérek szépen privit :P !Én Vidás vagyok,Neked ki a dokid?

üdv!
A.
almavirág

Sziasztok!
Emano!
Én is kérek privit!!!

Eni!
Nagyon édes!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Honnan van nektek ilyen édes vonalzótok?
Tudnátok segíteni nekem?
Teljesen újonnan érkező vagyok, 7 hetes kis poronttyal a hasamban.
A kútvölgyiben voltam első vizsgálaton a Vida doktornál, mert a sogórnőm is nála szült.
Tudtok valami infót a kórházról?

Üdv. Mindekinek
bogár1

Szia Almavirág!!!
Én a Szabó Tibor doktorhoz járok!
szia

emano/Andi
KépKép
emano

Lányok,
Jó sétálást kívánok Nektek és persze szép időt! Itt nálunk esik már az eső!! :cry: :cry:

Emano,
Én is kérhetnék privit???????
Szorítok, hogy legalább még Te és Showwhite tudjatok ezzel a kitűnő kútvölgyis gárdával szülni!!!

Azért az érdekes lenne, hogyha 10 ágyat hagynának meg és fizetős lenne. Mert szerintem az a 10 olyan mintha nulla lenne. Legalább is amikor én szültem telt ház volt!!!!

Eni,
Nagyon édes Benő!!!

Puszi

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Emano, én is kaphatok privit?
Egyébként alig-alig tudunk valamit, tegnap beszéltem a munkaügyesünkkel, és ő sem tudott semmit. Nekem egyelőre három helyre van beadva az önéletrajzom, holnap még a Jánosba is beadom, aztán majd meglátjuk. Úgy tudom, hogy a Tétényi szülőszobája takarítót keres, lehet, ha nem lesz szülészeti munkám, elmegyek oda takarítani. Inkább oda, mint a tescoba. Az eredeti/másik szakmám tanító, de ott sincs hely, nomeg a szülésznőséget nem szeretném elhagyni, annyira szeretem. Van olyan kolléganő, aki azóta, mióta tudjuk ezeket megzűnős híreket, állandóan sír. senki sem szívesen hagyja ott a szerelme-szakmáját. Hát ez van. nem tudunk mit csinálni. És mindegyikünknek vannak még kismamái, akik velünk akartak vajúdni, szülni, kialakult köztünk a hónapok alatt egy bensőséges kapcsolat, a többedik gyereküket szülik nálunk, stb. és most ők is így járnak.
Bocs a személyes kirohanásért, de szabin vagok második hete, talán ajándék ez, hogy nem kell bent résztvennem a szorongásban, de így viszont az információ jut el később. bár a Rákóczi Ágival napi telefonos kapcsolatban vagyunk. Majd meglátjuk. Szeretettel: Rita
nováky_rita

Sziasztok!

Emano,egy jó barátnőm a Szabó dokihoz jár már vagy 15 éve,most ő sem tudja,mi lesz vele.Magánban folytatja?Neked nem mondott semmit?

Kedves Rita!
A dokik mit terveznek?Ők is beadogatják az önéletrajzukat különböző helyekre?Vagy tényleg marad az osztály 10 ággyal?
Bár akkor is sok lenne a mostani személyzet.

Én csak azt nem értem,hogy hogy lehet szülészeti ágyakat megszüntetni-attól még nem lesz kevesebb szülés!Azt olvastam,hogy a János már most is 120%-on dolgozik.Ráadásul elavultabb,mint sok más kórház.Hogy fogja átvenni a Margitos,Schöpf Méreis stb..anyukákat????
:evil: :evil:
Egynapos szüleszettel??
almavirág

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:49-kor.
Vendég

Sziasztok!!
A doki sem tud semmit,legalábbis ma mikor rákérdeztem annyit mondott hogy fejetlenség van!!!!!
MAgánrendelését nem tudom!!!!!
Szőrnyű ez az egész ami itt folyik!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: