Nekem eddig C nullat irt a dokim. 2 hete irt C5ot, es most lett ez a szep C7.
Nem annyira bannam,ha beindulna.DE talan este teszunk rola.....;0))
Norka
2003.02.04 21:41
2003.02.04 22:28
Elmondani sajnos nem nagyon tudom, hogy hogy kell odamenni, csak arra emlékszem, hogy nagyon bonyolultnak hangzott, mégis oda lehetett találni
Mintha vmi 2. emeleti nagy elõadó lenne? Megkaptam a képeslapot, köszi!
Ezek szerint jól mûködik a neted otthonról? HUrrá!!! 

2003.02.04 22:34
2003.02.04 23:15
2003.02.05 00:27

2003.02.05 01:14
Én az Nikinél a 16., Mikinél a 13., most pedig a 12. héten éreztem elõszõr. A védõnõ azt mondta, hogy valószínüleg vékony a hasfalam, ezért ilyen korai.
Biztos neked is és ezért nem engeded ki Mikit.
Én is mindig úgy jövök a topicba, hogy azt lesem mi van veletek.
2003.02.05 06:45
Bar vegulis mindegy, fiunak is szeretni fogjuk!
!!!) 2003.02.05 08:22
Pedig reggel olyan magabiztos voltam! 2003.02.05 08:32
2003.02.05 08:34

Majd tartjuk egymásban a lelket, jó?

2003.02.05 08:47

!
. A campona mellé járunk a mûvházba, bár tõlünk eléggé messze van, ez tetszett a legjobban. 
, Danó már felforgatta a szobáját...
2003.02.05 08:55
. Ma már apa biztosan megjavítja.
, és pont ilyenkor szoktak bejönni Murphy törvényei... Elég jól sielek, igaz évente csak egy - két alkalommal egy hétig, de mivel jó a mozgáskultúrám, ezért eddig nem volt gondom. De terhes még sosem voltam.
Lehet, hogy nem mond semmit a név, viszont Magyarországon a néptánc - szakmában igen elismert a csoport. Az idén is részt vettünk a Bp.-i néptáncantológián. Bõvebben olvashatsz rólunk a www.szottes.sk oldalon. Sok képet is találhatsz, ha érdekel. 2003.02.05 09:19
Eddig én is csak úgy láttam, hogy 3 számmal.
2003.02.05 09:27
2003.02.05 09:59
. Az öregem annyira belegázolt a párom lelkébe, hogy többet nem is akar látogatóba menni, és sajna, meg is értem az álláspontját. Ja és még engem is szinte folyamatosan piszkált az apám, tojt rá, hogy lábujjhegyen élek, nehogy korábban megszüljek. Na ennyit a panaszkodásról.
. 2003.02.05 10:10
Mindenre kiváncsiak vagyunk.
2003.02.05 10:12

2003.02.05 10:53
). Voltak kisebb gondok a levelezés beállításával és a hálózattal. De tudok netezni!
Kispapa rájött miért nem akartam abbahagyni a munkát, szerinte ezt hívják net-függõségnek
. A fõnököm egyszerûen nem tud elengedni. Állítólag bejön az utódom, és ezért 3 egymás utáni napon be kell mennem betanítani. Remélem kevesebb is elég lesz. Szeretném heti egy alkalomra redukálni a bemenetelt.
.
Esetleg bevethetnéd a kispapás módszert is a lépcsõzés után. 2003.02.05 10:53
2003.02.05 11:13
Persze lehet még várat magára pár hetet, olyan is van ám! A pici baba is hamar megerõsödik ám kint, na meg könnyebb is megszülni, ne hallgass Zsuzsira!
Tavaly elõtt decemberben voltam 12 hetes kismami a Danival és egy minkahelyi karácsonyi parti után pörögtünk forogtunk kicsit, nagyon izgi volt, persz enem volt rajtunk kívül senki, + a környékben sem álltak autók. Dani biztosan jól elszédült
2003.02.05 11:22
2003.02.05 11:38
Persze reggel ota itt is havazik ezerrel...remelem azert elerunk a Klinikara,ha kell. Amugy reggel meg nagy izgalomban voltam, most pedig teljesen ugy erzem magam, mint barmikor maskor! Majd meglatjuk mi lesz. 2003.02.05 13:16

). Elore szoltam, hogy kerek majd epiduralis erzestelenitest, amit ekkor engedelyezett a dokim. Amikor megkaptam, onnan eszmeletlen jo lett. Megnyugodtam, alig fajt, kozben nyomtak az oxytocin-t is, a CTG szerint mar egybefugo fajasok voltak, de nem ereztem ebbol csak kemenyedeseket, ezert tudtam a legzesre figyelni, szepen elengedtem magam, es jo utemben tagultam + a gyerkoc is a maximalis oxigent kapta. Aztan del utan kicsivel ereztem, hogy nagyon kell kakilni, szoltam a szulesznonek, mondtak, hogy akkor nyomjak. Fel 1-kor kezdtem nyomni, azt mondtak, 3 percen belul kipottyan a gyerkoc, ehelyett kozel fel oraig tartott a kitolas, mert a gyerek nem forditota el a fejet es "fejteto tartasban" jott kifele, es elakadt. A dokim utolag elmondta, hogy komplikaciotol tartott, es ilyenkor mar altalaban csak a vakuum segit, de az epidural miatt nem voltam nagyon faradt, maradt erom es tiszta erobol nyomtam, igy magatol meg tudott szuletni Zsombor 13:00-kor, egy hatalmas bluggy kisereteben. 10/10-es Apgar-t kapott. Ferjem vagta el a koldokzsinort 13:02-kor, addig a ferjem keresere a dokim videozott.
Utana kaptunk Zsolnay keszletben teat es magunkra hagytak minket ket orat. Ezek eletem legboldogabb/legmeghatobb pillanatai. Hihetetlen elmeny. :-))))))))))))))))))))))) Orok halaval tartozom mind a szulesznomnek, mind az orvosomnak, fantasztikus segitseg voltak! 

MAjd leirom a roaming-in-es "elmenyeimet" is, de ha arra a nehany napra gondolok, gombocba ugrik a gyomrom. :-((
Azt mondta, meg egy kis ido, megerosodik a gyerkoc, es aztan probalgathatjuk visszaszoktatni cicire.
Azt mondta, az is neheziti a helyzetet, hogy akorhazban cumisuvegbol megtapszereztek a sulyvesztese miatt, igy a reflex sem alakult ki rendesen.2003.02.05 13:44
2003.02.05 14:33

Már nem emlékszem, ki kérdezte, de a festékeket a Margit körúti HobbyMûvész boltban szoktam venni. Maci 2, ha érdekel, megírom mail-ben, nem akarok teljesen OFF lenni, az a mail-címed él, ami a profilodban van? És még egy utolsó megjegyzés ebben az off-témában: én is ajánlok egy linket: uvegfestes.lap.hu, itt jó sok minden megtalálható ezzel kapcsolatban. 

, csak mielõtt bementem, meg miután kijöttem. De akkor azonnal. Egyébként bocs, hogy hülyeséget kérdezek, de ez mire jó tulajdonképpen? Mit tudnak "mérni" azon, hogy mennyit mocorog a babó? Azt mondta az NST-s dokinõ, hogy bökdössem meg a hasam, hogy mozogjon. Bökdöstem kicsit, de teljesen hatástalan volt persze. Aztán annyira röhögtünk Kispapival, mikor kijöttem, és leültem 5 perce a váróban, akkorát ugrott a kiscsaj, hogy csak na. 2003.02.05 14:45
Szegeny kispapam vitte be a vert a varos tulso felebe, pedig azert ma is volt dugo...
Olyan jo, en most ugy ereztem, hogy nem akar novogetni annyira.
A ho miatt vonattal megyunk, aminek azert orulok. (Szeretek is vonatozni, es uuutalom a jeges utakat.) Meg ki kell herelnem anyosomek macskajat is, mert mar kezd budi lenni.
De mikor nezegethetem mar vegre a babaruhakat???
Mikinek mutass utat egy lampaval, alulrol!

Most olvasom, hogy elment a nyakdugo! DRUKKKKK!
Ez most mar nagyon izgi!!!
Ha valaki ki tudja gyujteni, akkor szivesen segitek az adatok rendezgeteseben, bar tudom, hogy az a kisebb melo mar...
Az nem megoldas, hogy megmondjatok, hogy IGY inkabb nem mentek hozzajuk?
Amugy nekem is kb. ennyi idosen kezdodtek ujra a pisitura mentes ejszakak.
Meg egyszer gratula!
2003.02.05 15:03
2003.02.05 15:08
De tenyleg. Szoval semmi rasegites nem volt. De nem hinnem,hogy ma szulunk, olyan nyugi van a pocimban,hogy el sem hiszem!
2003.02.05 15:19
És a neten biztos találsz Neked tetszõ képet, gifet! Pár cím:
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint