A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Én is nagyon szerettem volna menni a talira, de kújvája messze lesztek :cry:
Lányok, olyan hülyén érzem magamat. :oops: Az én problémám teljesen eltörpül a tietek mellett. Lehet, hogy én is sokat nyafizok :cry: NYAF-NYAF-NYAF

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilcsi: ok!!!!! :lol: Köszi.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

csajszik, áfival már priviben lebeszéltem, hogy viszek neki picifasírtot, mert nekem úgyis minden héten kell csinálnom, annyira szeretjük :shock:
Vendég

Snufi, túl van tárgyalva! :wink:
Én sztem nem viszek innikét, csak ennikét, ha nem baj. :oops:
És most ráveszem magam és vásárolok egy órácskát apa bankkártyájával, :lol: aztán lecsekkolom Ceni pocakját. :wink:
Szilva, ne keseredj el, senkinek a problémája nem törpe, sztem mindenkié igenis nagy probléma, azért vagyunk itt, hogy ha tudunk, egy szóval, egy virtuális öleléssel segítsük a másikat. Úgyhogy ((((((((((((((((((Szilva)))))))))))))))))))
Jók legyetek!
Pusszantás!

Kép
szilcsi

szilcsi te a talin fogsz tesztelni?

Snufi kislány akire vigyázol hogy van?

Purc :lol:
Vendég

szilva igaza van szilcsinek, mindenkinek a problémája egyformán fontos, úgyhogy nyaf nyaf csapat maradunk :wink:
Vendég

Szirom, tényleg nem így értettem, ahogy nálad lejött!!!!!!! BBBOOOCCSSII!!!!!!!!!!!!!!! És nem rád gondoltam!!
Bár nem fogom kimondani, ill. leírni, így kérek mindenkit ne írjatok egyesével, hogy én voltam????!!!! Kismamák csináljatok önkontrollt és rájön az aki!! Mint Robcsi!
Én a direktbe nyafogást nem bírom! Persze lehet én is ezt fogom majd hajdanán csinálni, persze akkor kérlek titeket állítsatok le!!!!! DE SÜRGŐSEN!!!!
Ma nagyon lelkis napom van talán azért is írtam le! Máskor nem merném! :lol:

Lányok izgultok már a találka miatt?????????????

Kép
kata05

Boniko
akkor nem csinálok fasirtot :P de majd viszek valami finomat, meglepi lesz :wink: még én sem tudom mi :lol:

Kép
gaby25

Gabyka,
hozz valami finim salit! Fasírtosunk már van (ha jól emlékszem Bonika de már keverem Gizikét a gőzekével, ennyi infót személyhez is kötni...)
Kukoricasali, franciasali, krumplisali...
Szilcsi,
Szezso is meg Coca is férfitlanul jön, majd fogjátok egymás kezét :D
Amúgy a hülye fotóst akiről meséltem a parkolóból vitték el a kommandósok. Elő sem lehet venni fényképezőt sajnos :(

Értékeink elzárása is megoldásra került, nem kell senkinek a kocsiban hagyni a fényképezőjét mobiltelefonját aki nem akarja!
Vendég

Annyi mindent írnék, de dolgoznom kell :cry:

Csak egy ötlet Szilcsinek: töltsd paradicsomba a tölteléket Snufiéknak! :wink:

Na, majd otthonról bepótollak Benneteket! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szilcsi, boniko: köszi :oops: Azt hiszem, hogy nekem is lelkizős napom van ma. Ma az is baj volt, hogy ha a kolleganőm nem úgy nézett rám, mint máskor. Nehogy félreértsétek! :oops:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Boni: 8.30-10.30ig aludt, majd sirva kelt. Lázas volt. Adtam neki Nurofent, ami 15 percen belül hatott!!!! Bágyadtan, de játszott, mosolygott,.... Jó étvággyal megette az ebédjét is. Azért drno kijött, megnézte )jól türte!), aztán letettem aludni, 1 órát eldumálgatott fálálomban/ébren, most alszik. Sokkal jobban van, mint reggel.

snufi

Drágáim, a hülye levegő az oka.Ezennel kijelentem, hogy minden egyes fórumozó aki ide valaha beírt, a szívem csücske, nincs kivétel!

lehet babás, vagy leendő babás, akkor is!

Szerintem lassan öszegezzük ki mit tud és visz

íszezso fincsi csokiskekszet (amit remélünk, hogy még nem evett meg)

Snufi sajátkészítésű bort

Szilcsi incsifincsi töltött gombát illetve snufiéknsk dobozbatöltött et

:lol:

Bonika fasírtgombóc, BAiley's

és vaki már gyártja a sajtos ropcsit is

ennyire emlékszem lehet hozzá írni :lol: :lol:
Vendég

Szezso: cuppppp. :wink:

snufi

A mai sztorit el se meséltem. Visszavittem a degukat a barátnőmnek, és beszaladtam a szomszédjához aki kinn volt az udvaron, szintén fiatal nő és ismerem. Beszélgetünk az udvaunkon vagy 5 perce, kilép a férje a házból, meglát, és első mondatként közli: te terhes vagy! :o Mondom ennyire látszik??? Erre a lány: Miért terhes vagy? :D Ő nem vette észre. De a kormány hozzáér a hasamhoz az biztos... (alacsony vagyok, így az ülés is full előre van húzva).
Vendég

Snufi Köszi a részletes beszámolót :lol: örülök, hogy jobban van.
Vendég

áfi ezek aférfiak :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szóval akkor még sem lesz degu nyárson? :lol:

Szilvi

szilvaqueen

hála a égieknek szilva :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek ELŐTERJESZTETTEK Polgármesteri Dicséret kitüntetésre!
Engem, 25 évesen!

Hihetetlen! Mi lesz ha esetleg meg is kapom! :roll:

Kép
bettike
Eger

bettike hipp hipp hurrá hipp hipp hurrá Kép
Vendég

Bettike, nem vagy semmi, hatalmas gratulaaaaaaaaaaaaaa! :lol: Biztos meg is fogod kapni! :)

Kép
elizabeth25

Bettike,
Kép

Apukámtól kaptunk egy egész sonkát húsvétra, így aki a tűznél sütögetni akar nyárson, az ne hozzon, van bőven!!! Igazi falusi sonka, 100% disznóhúsból.
Vendég

Köszi, köszi!
Nagyon jól esik, és hatalmas elismerésnek érzem már a felterjesztést is! Hihetetlen!

Kép

Hiányérzetem van ám táblaügyileg! De majd szól az illetékes! :lol:

Lilaliba! Adatok nélkül nem tudlak betenni egyik táblácskámba se! :roll:

Kép
bettike
Eger

Áfi én bitos sütnék azt is jó kis lilahagymával .... éhes vagyok!!!
Vendég

csajok
annyi kaja lesz, hogy Áfitól mindenki 5 kilóval nehezebben távozik majd Kép

Kép
gaby25

Bettike
Kép én is dícséretben részesítelek :P

Kép
gaby25

Na én ezért nem megyek! :lol: :lol: :lol:

Gaby! Köszi!

Kép
bettike
Eger

Bettike! Gratula!
UI: tábla...

Babancs! Nagyon örülök, hogy hallunk rólatok! Gartulálok a gyönyörű kisbabádhoz és minden jót kívánok nektek!Majd jelentkezz bővebben is, ha tudsz!!

Liza! Remélem, nem lesz semmi gond! Pihenj sokat!!

Bettikének mensi indul..bettikének mensi indul..bettikének mensi indul..++++++++++++++++++++

Szilcsi! Fenyegesd csak mikit! Majd jól beijed és rohan Bettikéhez!!:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike: ez nagyon király! Gratulálok!

Kép

Szilvi

szilvaqueen

Babaimado, Szilva! Köszi!

Babaimado! Arra gondolsz, hogy HSG, meg Closty, meg inszem?
Vagy az eseményes táblába is van valami, amit nem írtam be? :oops:

Kép
bettike
Eger

Mi köszönjük, hogy egy előterjesztett polgármesteri dícséretes szóba áll velünk :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Szilva! Most hogy ezt a szempotot is felvetetted .... :lol:

Kép
bettike
Eger

bettike egyébként miből adódóan? mit tevékenykedtél érte?
Vendég

Szép estét!

szilcsi: szólj rám,hogy ne felejtsem el közös pénteki talinkat. :oops:

purc: mi volt a dokinál? sikerült nadrágot venni?

kata: izgulsz, hogy másodszor is férjhez fogsz menni? :D

áfi: lebuktál a barátnőd előtt! :D nem csodálom, hogy a férje vette hamarabb észre, ők jobban megnézik a hölgyeket. férjem mindig azt mondja, hogy hűséget fogadott nem vakságot!

bettike: gratulálok, büszke vagyok rád!

boni, liza, macspacs, melcsi, szilva: holnapra mennek a drukkok++++

na megyek készítek vacsit.

katica
katica30

ma van az első hófordulóm közöttetek!

katica vacsi után menj pihenni :wink:
Vendég

Mindenkinek Szép Álmokat!
Kép :lol:
Vendég

Hello Csajok!

Ez a babanet, nagyon gáz... :evil:

Szóval iszonyú önző leszek, mert nagyon fáradt vagyok...De azért szeretlek Benneteket! :lol:

Nekem ma megjött...igaz 6 után, úgy ma 0.nap...21 napos ciklus, 10 napos luteális fázis, 2x1 Utrogestan mellett...szóval ez iszonyú gáz...holnap hívom a dokit...

Bettike: légyszi dobj a tábla aljára, holnap lesz 1.cn....Gratulálok az előterjesztéshez!

Puszi, jó éjt, és ne haragudjatok, hogy csak ennyi telt tőlem, de nagyon sok mindent át kell/kellett gondolnom a gyógyszerekkel, dokival meg mindennel kapcsolatban...

Szezso
szezso

szezso ez tényleg gáz. :cry: puszi neked is
Vendég

Szezso! Ez nagyon durva! Pihenj rá egy kicsit! :shock:

Katica! Köszi!

Egyébként kedves oktatásban dolgozók, nálatok is van ilyen dícséretesdi? Vagy ez a mi városunkban van?

ZÖldi??????? Doki????????

Kép
bettike
Eger

Sziasztok Lányok,

már jöttem volna hamarabb is, de már két napja vannak gondjaim a babanet-tel, többször próbáltam belépni, most sikerült, remélem nem száll el amit írok.

Babancs, üdv újra itthon, nagyon szuper, hogy van tejcid, tápláld ezt a szép legénykét, nagyon aranyos. Majd tegyél fel képeket és mesélj. :D Puszi és ölelések nektek!!!!

Kata, szerintem ha nem nevezel néven valakit aki idegesít, vagy problémád van a hozzászólásaival, akkor inkább nem kellene írni a problémáról. Van itt egy pár kismama, tombolnak a hormonok, nagyon nehéz néha megfékezni őket. Szerintem akinek nyafizni van kedve nyafogjon, ha csak nyafogni tud, az sem gond..... Ha az alapján kell eldönteni, hogy kinek szólt a hozzászólásod,hogy önismereti tesztet kell készíteni, akkor én felmentem magam :) , nem vagyok egy nyafogós fajta, de bármikor szívesen vigasztalok bárkit aki nyafog és szerintem ez a topic kicsit ezért is van.
Általában tanácsokért jönnek ide az emberek, mert nem sikerül nekik a babó, nem is igazán hiszem, hogy ezt full happy-n, semmi nyafi nélkül végig lehet csinálni.
Remélem neked nyugalmas és nyafi nélküli terhességed lesz.
:wink:

Bettike, gratulálok :D

Monyó, Ancsa, de jó, hogy jöttetek. Gyertek gyakrabban és irjatok, hogy tudjunk rólatok, ha nincs jó kedvetek akkor is.

Szirom, tényleg ritkán jössz, de megértem, gyerek mellett már nem nagyon van idő :wink: Miksa jól van? Teljesen meggyógyult?

Szezsó :( , majd írj, mire jutottál. Láttam a tévében, hogy felszámolják a Jabil-t Szombathelyen. Ugye Te nem ott dolgozol?

Boni, boldog hófordulót :D :D Nekem a 4. volt a legboldogabb :)

Katica, köszi :wink:

Purc, milyen gatyót szeretnél? Farmer, vagy vászon? Nekem egy terhes gatyóm van, meg több nagyobb nadrág ami rámjön és pamut hasszalaggal hordok. A terhes gatyóm bársony, az a legkényelmesebb, nagyon szeretem. Az a jó gatyó, aminek pamut a pocakrésze, szerintem :wink: . Ha tudsz tegyél képet.

Szilcsi, jó Cenikő látogatást, Enikő, én is a fiús anyukák táborát gazdagítom... :wink:

Boniko, Macspacs, Eliza, Szilva drukk a holnapi dokihoz.

Snufi, gratulálok a nyitáshoz, beindul ez, csak idő kell még elterjed a híre. Jobbulást a kislánynak.

Gaby, drukk apának a cigi projecthez.

Rólam: tegnap volt a hivatalos búcsúztatóm, még a hét végéig olvasgatom a leveleimet, aztán tényleg leteszem a munkát :D . Reggel lefoglaltam a mini nyaralásunkat végül Bükkfürdőre. Kedden indulunk, már nagyon várom :wink: négy nap tömény kényeztetés :wink:

Akinek nem irtam bocsi, majd legközelebb.

Csajok közben a Dr. House-t nézem, annyira szomorú rész, potyognak a könnyeim.....

Jó éjt mindenkinek, még lehet, hogy benézek.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Hülyére tutultam magam a Dr House-on! Pedig már láttam ezt a részt (meg az egész második évadot :) )
És szerelmes vagyok Hugh Laurie-ba (remélem jól írtam a nevét :oops: )
Vendég

Szirom, még azt akartam kérdezni, hogy végül mikor lesz Miksa mütétje? Már lehet, hogy írtad, de nem emlékszem, hogy olvastam volna :oops:

Áfi, Dr. House nagyon tuti, ezt a részt én is végig pityeregtem.

Többiek? Sehol senki?

Kép
melcsi6

Sziasztok,

Kaptam nacit, bár nem volt könnyű :oops:

Dokinál semmi extra nem volt, amit igazából nem bánok. 100/60 a vérnyomásom. Mondtam neki a efszüléses, ekményedéses hasamat, azt mondta az rendben van. Volt szívhang 140-et vert neki, nagyon erős volt, édes arany maszatom. Sportoló lesz nincs mese :lol: Minden eredményem jó, úgyhogy most kicsit megnyugodtam picit. :roll: 4 hét múlva cukorvizsgálat bleeeeeeee :oops:
Bettike légyszi írd be nekem, hogy április 25 doki.

Szezso a fene a mikibe, el kéne már zavarni a francba valahova. Mire jutottál, mármint a gondolkozásban, váltasz dokit?

Robcsi, Zöldi dokinál mivolt?

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Valahogy még ébren vagyok, de mindjárt keltem az uramat (a kanapén elaludt, mire leértem Miksától) és megyünk szunyálni.

Bettike! Gratulálok! :lol:

Tábla: nekem van egy időpontom, de még emésztem, és nem szeretném mindennap magam előtt látni a táblában. Április 24. - ez a korionbiopsziám. A hideg víz ver le, ha rágondolok. Ráadásul Miksának másnap lenne az orrmadulaműtétje, amit most megpróbálunk előrébb hozatni. Ha sikerülne, jó lenne, szeretnék vele bent lenni. Nagyon nagyot csalódna bennem, ha nem lennék ott, és komolyan aggódom emiatt.

Melcsi! Köszi az érdeklődést! Jó pihit nektek a mininyaraláson!

Miksa jól van már, de gyógyszert szed és orrcsöppezzük, hogy teljesen letisztuljon az orrmandulaműtét előtt. És nem járhat oviba (még egy hónap), nehogy benyaljon valamit, mert akkor csúszna a műtét. Ithon van egész nap és eléggé unja a képemet - bár végre ki lehet menni, és így már jobb azért, mint szakadó esőben. De 15 gyereket, két óvónőt és egy dadát nem tudok helyettesíteni, ráadásul most mindennap főznöm kell, mert most nem az oviban eszik, hanem itthon kell elé tenni változatos és egészséges kajákat. Este meg az apja miatt főzök, illetve azért, mert a kölyök nem eszik hideget :wink: :roll: Semmit :roll:

Gabi! Reméljük, hogy az urad tényleg most igazán de bizisten le tudja tenni a cigit! Nem könnyű, az biztos. De kéne.

Monyó, Ancsa! Én már nagyon-nagyon sokat hiányoltalak benneteket, és most is hiányollak! Most már remélem, jöttök legalább egy kicsit!

Monyó! Miért nem írod le, hogy mivel nem értesz egyet?

Ancsa! Szívesen meghallgatlak, akár priviben is, ha tudok segíteni!

Szezso, basszus. Tényleg nem hangzik jól. Pedig én reménykedtem, hogy a Duphaston nálad is bejön :?

Snufi! Szegény kölyök, és ilyenkor se marad vele otthon a mamája? Tudom, hogy egyre gyakorlottabb vagy, de ha kérdésed van betegségügyben, gyógyszerbeadás, kaja, akármilyen trükk ügyében, akkor szívesen segítek, ha tudok ám!

Tudnék még írni, de leragadnak a szemeim, majd holnap! Jó éjt mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Melcsi, Bükkfürdő nagyon jó hely, jó választás. Igazából nem tudtam milyen nacit akarok, csak valami kellett, mert nyomott már mind. Nem kaptam sehol végül nézegettema boltokat, egyszercsak láttam KISMAMA bolt, na kézifék, parkolás, és rohantam be. Nagyon jó dolgok voltak, hát nem olcsóért. De ez van. Amit vettem 1 nadrág 2/3, vagy 3/4-es, ki tudja, szóval nem ér a földig, az egyiknek van szegése a hasnál, oldalzsebes. A másik egy szett végülis felső és nadrág együtt, kicsit csinibb, IGAZI kismama felsővel, cickó alatt kötős, az ilyen nagyon vékony anyagból van.

Ez az oldalzsebes:

Kép

ÉS ilyen a hasamnál, most látom kicsit kacskán állok, na midnegy :lol: :

Kép

A szett sajna mosásban van :cry:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziromka, akkor még lesz egy kemény hónapotok, meg utána egy másfél hét lábadozás, aztán jobb lesz. Amikor kivették a torokmandulámat 14 éves voltam picikkel voltam összetéve a korházban akiknek orrmandula műtétjük volt, hát ők meg sem érezték, nem úgy mint én.......

Purc, nagyon jó a naci!!!!!! Én ilyet nem is láttam nálunk, nagyon vagány. Egy tavaszi-nyárit még én is szeretnék venni, tudván, hogy szülés után sem fognak rámjönni a régi ruháim egy darabig.

Megyek csicsikázni, jó éjt mindenkinek.

Kép
melcsi6

Szirom, drukkok Miksának, és persze neked majd a vizsgálathoz.

Melcsi, köszi. Na igen, erre én is gondoltam, hogy majd szülés utánra is kell naci :?

Pussz

Purc

Kép

Kép
purc

jó reggelt mindenkinek, purcnak jó éjt:o)))

később írok, most megyek a vérvételre.addig termeljetek :lol:

ha! én is imádom DR Houset
Vendég

Jó reggelt!

boni: újabban megelőzöl :wink:

katica
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: