Kriszti: én a Budafitnessbe (Campona) járok kismamatornára, hétfőn és szerdán 17:30-tól van. Nem izzaszt meg, de erre kismamaként talán nincs is szükségünk. De jól átmozgatjuk az izomcsoportokat, majd a végén légzőgyakorlat és gátizomtorna is van. Az árakról itt tudsz tájékozódni: www.budafitness.hu én csak ajánlani tudom.
Móni: én is magánrendelésre járok, és mindig kapok naplószámot. Én nagyjából úgy értelmezem ezt a naplószámosdit, hogy a doki saját naplóban vezeti, hogy mikor-kinek-hová ad beutalót, amit adott időközönként lejelent a TB-nek. Meg a kórház is lejelenti a TB-nek és ezt talán összevezetik. Én valami ilyesmit sejtek..., de hangsúlyozom, hogy mindez feltételezés!!! A lényeg, hogy amikor én a beutalókat kapom, a beutaló megírásával egyidejűleg a doki a saját naplóját is megírja (fél perc alatt). Egyszóval szerintem minden orvos kellene, hogy tudjon naplószámot adni (aki legálisan praktizál).
Tegnap voltunk UH-n, Apa is bejött, most először... A kicsi szívverését gyönyörűen lehetett látni
Szép napot Mindenkinek ebben a gyönyörű napsütésben!
Ági