Köszi Lányok, hogy így olvasatlanul is megbíztok a véleményemben. Miért is??????
És köszönjük a köszöntéseket is! Még ma buliznak az oviban, aztán a héten jönnek az exsógornőmék is felköszönteni és vége. Azt hiszem ilyen hosszú szülinap már rég volt. Mondanom sem kell, hogy nagyon élvezi......
Eni: Benedekednek nagyon boldog hófordulót! és látod, milyen rendes fiacskád van!!!!
Az éjjelem nem volt valami fényes. Benus ugye nagyon jó alvó ( kopp-kopp) , mi meg mostanában iszonyú későn fekszünk le a férjemmel. ( éjfél-1 körül) Olyan jó este az a nyugi, pihi , amikor a gyerkőcök már alszanak és ropog a tűz a kandallóban. Tegnap teleettem magam, s- szerintem ez is lehetett a ludas, meg mielőtt lefeküdtem olyan rossz érzésem volt. Nem tudom miért, de rossz. És ilyenkor általában mindig megérzem, hogy valami lesz. Szandi ilyenkor általában lebetegedett. Most szerencsére ennyire nem jött be a megérzésem, de Beni 4 körül nagyon nyugtalan volt, morgott, forgolódott , ráadásul mintha melegnek is éreztem volna..... Felvettem, mert azt hittem büfiznije kell, de nem. Nem sírt, nézelődött. Csináltam neki kaját, de csak csócsálta nem evett belőle. Behergeltem magam, hogy biztos beteg lesz. Majd kb. 10 perc múlva nyomkodtam a cumit, szegénynek nem jött belőle semmi. (újfajta tápszer és a kislyukú cumi nem engedi át ) Plusszban most így reggel már rájöttem, hogy meleg volt a lakásban, mert férjem is szarul aludt.
Azért köhög kicsit - de ezt már 1 hónapja, néha melegebbenk érzem, de 36,5-nél nem megy feljebb. Tiszta hülye vagyok..... enni mondjuk Ő is nagyonkeveset evett reggel. 4 kor megevett 120-at ( direkt nem adtam neki többet ) és fél9 körül 60-70et. ennyi.
Barbi! elhiszem, hogy csupa víz voltál.

Nálunk is ugyanez van. Beni már 3 hónapos kora óta a nagykádban fürdik, részben ezért, részben mert annyira ugrált és mindig beverte a fejét, pedig a legnagyobb kiskádunk van.
Ja, képzeljétek - anyóssal teljesen normalizálódott a viszonyom. Majdhogynem olyan , mint régen. Ugyan azóta egy szó sem esett a történtekről, én egy kicsit óvatos vagyok vele. De kedvesen beszél hozzám, meg úgy viselkedik, mint régen. Néha átfut az agyamon, hogy bocsánatot kérek tőle a stílusomért, de aztán bevillan, hogy talán jobb nem bolygatni a múltat, mert ki tudja mit váltok ki vele......
megyek teregetni, meg főzni, aztán oviba, délután kori, úgyhogy nem nagyon leszek.