Sziasztok!
Atyaég, mennyit tudtok írni!
Csak gyorsan tudok pár sort írni, bocseszka!
Snufi, nagyon szimpi kis hely ez az iciri piciri játszóház! Remélem, hogy nagy érdeklődés marad továbbra is!
Veramami, nagyon tuti kis görbusz, remélem, hogy holnapra visszaugrik!
Gaby, sajnálom, hogy nem ugrott vissza mára a hőd, és amint látom, rózsaszínezel is. Azért még drukkolok, hátha mégis babát jelez ez a dolog, és holnapra szépen elkezd felfelé mászni a hőd!
Csikken, nagyon örülök nektek, és hogy úgy néz ki, hogy minden okés! Ari a tickered!
Bettike, hihetetlen, mit művelnek ezekkel a leletekkel! De remélem, sikerül lezsíroznod a dolgot, és hamarabb meglesz az eredmény! És köszönöm, hogy visszavártál ma!
Köszönöm szépen mindenkinek, aki kedves szavakkal drukkolt, ölelt, vagy hasonló! Nagyon édik vagytok, mind, egytől egyig!
Megvolt a dokivizit, megvizslantott, és UH-gal is ránézett a babucinkra. Én nem láttam annyira jól, de a párocskám látta az orrocskáját, a száját, meg mindent, amit kell. A méhlepény állítólag nagyon szép, a magzatvíz picit sok, de azt mondta, ez nem jelent semmit. És megfordult a babucika, most már lent van a fejecskéje, tehát medencevégű. Azért remélem, hogy még nem akar kibújni!
Tehát a görcsölés valószínűleg tényleg vesegörcs lehetett, mert baba és méh ügyileg minden rendben.
A kórházas dologra meg azt mondta, hogy a Szt. Imrében szülhetek, meg megmondta, miután kérdeztem, hogy mennyiért vállalja a szülés levezetését, ha mindennel meg vagyunk elégedve.
Bettike, legközelebb a nődokihoz ápr. 23-án megyek, és 4D UH-ra pedig ápr. 10-ére jelentkeztem be. Ha netán olvasod, és van kedved+időd, írj be a tábládba!
Mindenkinek óriási ölelést, babásoknak pocisimikét, és drukkokat küldök mindenkinek ahhoz, amihez szüksége van!
Puszpusz