A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Szia Masika !

Én még nem találtam senkit a Jánosban, de 5-én megyek utoljára a Margitos dokimhoz úgyhogy lassan ideje keresni valakit.
Nem nagyon tudom mi alapján válasszak , mert egyik orvost sem ismerem - kivéve akivel a születésemkor találkoztam :-)
Ismerős sem nagyon van ,aki ott szült volna :-(
Vizsgához egy nagy kalappal !

Ágica ne csüggedj lassan tényleg itt a tavasz , ha hétköznap nem is , de hétvégén jó nagyokat lehet kirándulgatni és élvezni a friss levegőt
:lol:

Üdv neked is Ebnic :D

Kép
sheepy

Sziasztok!

Bogyó, Ebinc, üdv!

Gabi, nehogy elkenődj ezen !Ha tényleg 44 a CRL az nem olyan sokkal kisebb, sztem a doki csak sietett valahová. EKG-ra mi itt Szegeden csak huszon- valahányadik héten szoktunk menni, leg. eddig így volt.

Cukika, hú, tényleg korai ez a vizesedés. Só fogyasztással hogy állsz?

Amúgy csajok végre átlendültem a kívánós időszakba! Már sokkal kevésbé vagyok érzékeny a szagokra is, bár van néhány dolog, ami még most is zavar.
Én majd csak 3-án megyek a tarkóredőre, kicsit attól félek, akkor meg majd már túl nagynak látják a babát.

Masika, rossz ez a kórház bezárás. :(

Ebinc, ilyen egyoldalú kommunikációt én is folytatok :D

Ágica, mit szólt a főnököd?

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Szia Erika!

Csodálkoztam én is, minek kell 11+6 naposan a 12 hetes tarkóredő+ genetikai UH-ra mennem, de hát ő a doki, gondoltam. Úgy tudom 1-2 nap is millimétereket jelent, lehet, hogy szerencsésebb lett volna ha szerda-csütörtökre hív be. Már lenyugodtam.
3.-án már 13+4 leszel. Nem tudom, nem értek hozzá, de szerintem még nem lesz túl nagy a baba.
Igen, valószínű itt is később vannak ilyen jellegű vizsgálatok, mint az EKG, azért nem küldenek sehová.
Nekem még most is gyakran van hányingerem. Ráadásul úgy meg vagyok fázva, az orrom olyan mintha tampon lenne benne, meg köhögök is, rekedt is vagyok. Utálom, nem tudom hogy lehetne belőle kimászni.
Nem is megyek dolgozni a héten, kiírattam magam.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok!

Csajok ne írjatok ilyen 49-55 kg-okat, mert olyan kövérnek érzem magam....
Most vagyok 66-67 közt és 63 (már ez is iszonyú sok, nálam a 58 lenne az ideális kezdtem)! :oops:
Na jó a hányás, émelygés miatt nem irigyellek Titeket!

Azt hiszem érzem a picit néha, köldöktől jobbra és lentebb van és néha bizsereg, meg mintha mocorogna... :lol:

Adrinalin mi volt az UH-n?

Gabi ne aggódj egy hét eltérés is lehet a számolt és a tényleges teherbeesés között!

Margitosok,
Hát ez nem túl jó hír, ha még nincs új orvosotok, akkor szerintem a jövőbeni kórházatok szerinti fórumon itt a babanetet érdeklődjetek a csajoktól!

Most éppen fájdogál a pocim! :(

Szép estét!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Jutta: Oké megpróbálok nem aggódni, én is ezzel vígasztalom magam. Egyébként te nem is vagy kövér! Mit mondjak én a 77 kilómmal ???? :(
Áron előtt még 64-65 kg voltam, a születése után egyszerűen nem tudtam azt a 10 kilót leadni. Most attól félek, ha erre jön rá 10-15 kg, hogy fogok kinézni, mozogni?
Nekem pénteken fájt rettenetesen a hasam, még az is megfordult a fejemben, hogy be kellene menni a kórházba megkereseni a dokit. Ma éjszaka meg borzalmasat álmodtam a babáról, ezért vagyok kissé feszült.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok !! :) de sokat irtatok :):)

a janosban en Zsolnay Csabarol hallottam, hogy nagyon joo

hogy megnyugtassak mindenkit, nem csak 50 kg alatt vannak itt, en 68 vagyok, bar meg egy dkg nem hiztam, se hasam, se semmi, de gondolom majd az is no ( mondjuk nem vagyok alacsony a 68 kg hoz..- bar szivesebben lennek kevesebb..)

Udv. mindenkinek, + ujaknak is !!

Bogyo
11+ 2
:) hogy teszitek fel ezeket a szep rajzokat a bebi korarol ?? :)
bogyogyorgyi

Szia Bogyo!

Vonalzót a

http://babafalva.hu/portal/modules.php? ... ers&type=v

-en tudsz csinálni. Kiválasztod, beírod az adataidat, aztán a vonalzó létrehozására kell kattintani. Be kell írnod a kód küldéséhez az e-mail címedet, majd s azt az URL-t amit megkapsz, be kell másolnod ide, a babanetes profilodban az aláírásodhoz.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Gabi39 :)
koszi, regisztarltam is, vissza is jott az e-mil a privibe, de most mi a kov. ? JAjjj, bena vagyok !!! :)

Bogyo
bogyogyorgyi

Bogyo, menj fel a segédletekhez, válaszd ki ott a profilt, lépj bele, a vonalzó kódját bemásolod az aláírás részre, majd alul rákattintasz az elküldre, ezután megjelenik, hogy a profil megváltozott és kész. Ezután mindig meglesz a vonalzód.

Gabi, az álom csak feldolgozza, ami a nap folyamán ért téged. Talán csak a hajnali álmoknak van előremutató szerepük, különösebben ne foglalkozz velük. Próbáld magad valami vidám dologgal szándékosan felvidítani légyszi, mert a babád azt szeretné, ha boldog lennél! :)

Erika

gerika

Szép jó reggelt Csajok!!!!

Gerika! Te is szegedi vagy? Ott születtem, és 21 éves koromig ott is éltem. Anyáék még mindig ott vannak! Éljen Szeged!!!

Tegnap délután szóltam a főnökömnek! Nagyon jól fogadta, azt mondta, hogy imádja a gyerekeket, és sajnálja, hogy csak egy kislánya van, és ő is csak 15 éves, úgyhogy sokára lesz unokája. Mondta, hogy be akart vetni néhány idegeskedő tárgyaláson, de ettől eltekinthetünk, a feladatom továbbra is az ami eddig, és az is a saját tempómba. Doksik összeállításával foglalkozom, környezeti tanulmányokat írok, illetve időnként technológiai leírásokat állítok össze, vagy ellenőrzöm. Nem egy idegölő munka, inkább egy picit unalmas, bár az jó, amikor valami nagy anyag készen van, és kiadom a kezem közül. Szóval azt mondta, hogy szépen fejlődjünk a helyünkön, és ha bármi pöci van, csak szóljak! Azt hiszem, ennél jobban nem is állhatott volna hozzá.
Az az igazság, hogy pont az a korosztály a munkatársaim zöme, akik akkor nevelkedtek még, amikor nagyon nagy érték volt egy gyerek (ma is az!), és azért áldozatot kellett hozni, olyat, amit a társadalom elismert. Ma meg az az első kérdés egyes helyeken, hogy akkor ki fogja elvégezni a munkádat, meddig leszel gyeden, stb…

Ágica
Kép
ágica_26

Gabi!
Én 11hetesen, 1 naposan mentem tarkóredőre. 47mm volt a baba. Tényleg ne aggódj, az orvostudomány sem mindenható, 20 éve még a nemét sem tudták megmondani a babának! Ma meg 1,6mm-es tarkóredőket mérnek meg…

A plusz súly ne zavarjon, majd írok pár dolgot, ha érdekel, mit lehet tenni! Én 18 évesen 62 voltam (169cm vagyok), majd egy szerelem levitt 51-re fél év alatt! Olyan vékony voltam, hogy látszottak a koponyavarratok a homlokomon, aztán vérszegény lettem, azóta rendszeresen ellenőrzik a vasszintemet. Aztán visszamentem 3 év alatt 58-ra és ha nem figyeltem 62-re! 5 éve változtattam az életvitelemen, ami 62-ről levitte 57-re a súlyomat. Voltak kisebb nagyobb ingadozások, de sokkal többet eszem, mint régen, mozgok, ami emeli a boldogság-hormon szintet, és jól alszom. És a magas koleszterinem is visszament a mozgástól normál szintre. Persze ezt nem terhesen kell csinálni!
És ami fontos, kibékültem a testemmel, és sokkal szebbnek látom magam, mint 18 évesen! Megbékéltem a pici cicijeimmel, mert az előnyét nézem, azt, hogy kerek, és feszes. Megbékéltem a rövid lábaimmal, mert egy jól megválasztott cipő csodákra képes! Megbékéltem az extra széles vállammal, mert karcsúvá teszi a derekam, és megbékéltem a csontos fel-karommal, mert filigrán külsőt ad. (rettenetesen aránytalan testem van szerintem, de hangsúlyozom az előnyöket) és mindemellett olyan karikás szemeim vannak, hogy mindig betegnek tűnök, pedig csak vékony bőröm van.
Van egy nagyon csinos, kolléganőm, aki 58kg, és 160 cm. Ott gömbölyű, ahol kell! A pasik itt rá vannak kattanva, én meg úgy nézek ki mellette, mint egy piszkafa…úgy irígylem időnként, mert minden ruha mutat rajta. Én meg kosztümben úgy nézek ki, mint egy kisiskolás.

Ágica
Kép
ágica_26

szóval más is álmodik rosszat?
:shock:
sorstársak!
én eleint álmomban mindig véreztem erősen, és nem jutottam haza, nem tudtam szólni a páromnak.
ma éjjel meg egy kisbabának törölgettem az orrát...
egy héttel ezelőtt meg szoptattam...de egyik sem volt frenetikus élmény, mindig volt valami nyomasztó is, nem tudtam, mit kell csinálni...

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Ágica én 170 vagyok és 58 - 63 között ingadoztam eddig, hasonlóan mint Te.

Te híztál már? Mert én már 4 kg-ot, pedig próbálok figyelni, csakhát nem mindig sikerül és már úgy érzem, hogy amióta terhes vagyok azóta attól a kajától is hízok, amire még csak ránéztem... :cry:

Persze a terhességet karácsony és sziveszter után a maximális, tehát 63 kg-os súlyomal kezdtem... :evil:

Ja örülök, hogy nálad is jól fogadták a hírt a munkahelyen. :lol:

Jutta

KépKép
jutta

szia Jutta!

57kg-mal mérlegeltem, amikor megtudtam,hogy terhes vagyok és most szombaton alulról mutatta a mérleg az 55-öt... :?
azóta nem merek ráálni, mert félek, hogy még kevesebb. vasárnap alig ettem, tegnap is ment a hasam...szóval fogyok, de remélem nem sokáig...célnak be van lőve a 67, annál nem szeretnék több lenni. anya 12kg-ot hízott velem, és 11kg ment le róla a szülés alatt. uncsitesóm meg 2kg-ot fogyott a szülés végére a terhességi kezdő súlyához képest

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

A súly miatt kár aggódni:-)

rájöttem , hogy amióta babát várok egyáltalán nem zavar hogy meg fogok hízni, pedig ez az egyik legérzékenyebb pontom!
A hét végén anyóséknál mérlegre álltam és még el is szomorodtam ,hogy az elmúlt 2 hétben 1,5 kg-ot fogytam. ( 3kg+ után vissza a felére :( )

170 cm-hez 59-60 kg vagyok , egész életemben sportoltam ,szegény párom elbújhat mellettem :-)
Korábban utálltam a túl nőcis ruhákat , valahogy szégyenlősen éreztem magam , de most ,hogy egyre csak nő a mellem és a pocak is lassan látható lesz szívesebben veszem fel a szűk ruháimat!
A párom szerint az anyaság amúgy is megszépít úgyhogy fel a fejjel mindenki :-)

Persze lehet,hogy a kívánós időszakban egy kicsit vissza kell majd fogni magam , mert pizza és tésztafüggő vagyok :-)

Bogyo !
Köszi a tippet , le is csekkolom az orvost gyorsan .

Pont most hívott a mostani orvosom asszisztense ,hogy el kell utaznia így már csütörtökön kell hozzá mennem .
Szerettem volna kivárni a 12.hetet az ultrahanggal, mert ez még csak a 11.lesz.....

Kép
sheepy

Hahóóó!

Próbálom a vonalzót!!
Lássuk! :shock:
Vendég

Vendég

Boccccánat,csak próbálkozom... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Adrenalin, szép a vonalzód! :-D

Ágica, akkor te pont jó súlyról kezdted! Én mostantól nagyon figyelek, de nem koplalokra állítom át magam!

Sheepy, igazad van a hízás ellenére szépnek (talán szebbnek mint valaha) érzem magam... :wink:
Na jó a boci térdeimet ki nem állhatom, de ez genetika, mindig ilyen volt. :?

Pusza,

Jutta

KépKép
jutta

Ez érdekes... Úgy tudtam ez már a 12 hét eleje.... De a vonalzó szerint nem. Most akkor mi van??? Khmm!
Mindegy. Tegnap voltam a dokinál.Minden rendben 5cm a bébike. És ahogy piszkálta a doki képzeljétek megsértődött és hátatfordított :lol:
Nem volt odáig az örömtől, hogy nézegetjük... :D
Szóval ez történt tegnap...
És van vonalzóm!!!A csúf igazsággal... :oops:
Vendég

Köszönöm szépen Jutta :lol: Igyekszik az ember...
Vendég

Sziasztok!

Hát igen mi nők mindíg a kilók.Én 175 cm vagyok 59 kg voltam mikor Lilivel terhes lettem,és 93 kg-mal mentem szülni szóval akár csak a vizilovak úgy néztem ki.Na de most 73 vagyok,mert most kezdtem el fogyozni,de már nem lehet,mert újra terhes úgyhogy az is lehet hogy most majd 100 kg-val megyek be szülni,pedig megfogadtam hogy nagyon odafigyelek mit eszek,de meddig bírom.Mikor Lilinél jött a kívános időszak csak a sütiket faltam de annyira kívántam hogy muszáj volt ennem.
Kíváncsi vagyok most mennyi lesz eddig tartom a súlyom,meg néha este tornázgatom.Egyébként az elevittől lehet hízni az tuti de akkor milyen vitamin szedjünk?AMúgy meg tuti alkati kérdés.

Kép
Kép
eszter26

Sziasztok!

Úgy gondoltam először megkérdezem a dokimat, hogy hová is fog menni ha bezár a Margit. HÁtha szerencsém lesz és a Jánosba?! :roll:

Nekem ma egész nap fájdogál a pocim, kezdek már megijedni ettől. Ma jöttem először dolgozni, (két hétig otthon voltam) és szerintem ez a sok ülés nem tesz jót.

Ezenkívül iszonyatos hányingerem van egész nap, de hányni nem tudok csak öklendezem. Érdekes, hogy eddig semmi ilyen tünetem nem volt. Úgy látszik ez nálam most jön elő.

A súlyomat én le sem merem írni, bár mióta először a védőnéni megmért azóta nem híztam. Én is nagyon félek, hogy el fogok hízni, pláne úgy, hogy sem aerobikozni sem edzeni nem lehet. Otthon szoktam néha terhes tornás kazettára tornázni, de az elég gyengus, inkább már a nagyon nagy pocisoknak van kitalálva.

Masi

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Én az elevittől nem híztam, de ez csak rosszullétek miatt lehetett.

Nekem a taktikám a következő: megkívánok egy kis csipszet, és veszek egy kis zacsi burgonyaszirmot. De az olyan rettenetesen rossz, hogy nem tudom megenni, és a csipsztől is elmegy a kedvem. A sütiről így szoktattam le magam, még régen. Ha valamit megkívántam, valami hasonlót vettem, és ha az nem esett jól (általában így volt) akkor nem mentem be semmilyen cukrászdába. Bevált, ma semmit sem akarok enni….(nagy élmény! :/ )

Azért várom, hogy kerekedjek, hogy az arcom ne legyen olyan beesett. És igen, alapvetően a baba a fontos, az lesz, amit ő akar, de meggyőződésem, hogy +15kg-nál többet csak akkor szabad hízni, ha valami baj van. Kötelező fekvés, vagy ilyesmi. A sok súly nem jó se a gyereknek, se a maminak. Mert abból lesznek a fennmaradt kilók, és akkor vizilónak érzi magát az ember, holott az egyik legszebb időszakot éli meg.
Bár lehet, hogy ez csak felfogás kérdése, szerintem a Liptai Klaudia nagyon szép, szexi kismama! És ha egy nő „friss” érzetet kelt, értem ez alatt a szépen ápolt hajat, szép dekoltást, és a mosolyt, akkor lehet bármekkora, a lényeg, hogy boldog, és sugárzik.

Ágica
Kép
ágica_26

Én 58 kg voltam a védőnőnél ami egyenlőre nem elkeserítő, de én már látom a kezdődő úszógumimat. Egyébként 18 éves korom óta odafigyelő típus vagyok, nem vagyok képes koplalni, de rászoktam az egészséges kajákra. Az én gyengéim a túrós dolgok, süti, rudi, túrókrém. Egyébként nem izgatna ennyire a dolog, ha nagyobb mellem lenne, mert én is nagyon csinosnak tartom ha valaki arányosan gömbölyű!
Másik dolog, hogy a gyerekek után én is jobban elfogadtam magam, már nincs megfelelési kényszerem és ez tök jó.
Jó rájönni, hogy másokat is foglalkoztat a testük változása.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Cukika, tényleg nagyot jojozol... Tényleg figyelj, az egészséged miatt (is).

Mindenki a súllyal küzd... Ez már csak ilyen, úgy látszik!

Na én ma már nem eszek (egy szelet teljes kiörlésű kenyeret ettem) és még tornázok egyet.
Holnap kérdezzetek rá, hogy tényleg meg volt -e a torna!!!

Puszi,

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Bíztam benne, hogy hátha reagál rám valaki, de hiába. Na mindegy, így jártam. Nem muszáj írnom, mert nem válaszol rá senki. Majd keresek egy másik topikot.
Vendég

Chrissy :) mit kerdeztel ? lehet, hogy csak nem lattuk...

latom mindenkit beinditott a kilok koruli kerdes, pedig most mar keso fogyozni, majd szules utan.
nekem vki azt mondta, hogy napi min. 45 perc gyaloglas eluzi a plussz kilokat, ezt probalom tenni...talan masnak is bejon...

szep napot mindenkinek !!
:):):)

Bogyo
( antitalentum vagyok, nem tudom a vonalzot feltenni, de itt az allas:
11+3 )
bogyogyorgyi

Helló Cukika!
Jaj nagyon sajnállak a fejfájás miatt, nekem is volt valamelyik nap, de estére, és a gyors lefekvés miatt el is tudtam aludni. Ne izgulj, egy algopirin tényleg nem gáz. Nekem azt mondta a doki, hogy nagyon fontos, hogy a kismama jól érezze magát. Ha nincs jól, azt a baba is megérzi, és azzal többet ártasz.
Szombaton nagyon gondolok Rátok! Csak ügyesen, és vízálló sminked legyen, mert én már most bőgök :wink: , hogy Ti összeházasodtok…hormonok… :D
Ha nem látszik rajtad a súly, ne aggódj, és az étkezésed is tök jó! Mi a párommal tegnap este 9kor egy nagy zacsi csipszet bevágtunk! Ráadásul sajtosat! Be kell vallanom, nagyon jól esett, de tudom, hogy nem szabad ilyet csinálni…

Jutta!
MEGVOLT A TORNA????? Na????
Hát én 3 hete a kisujjamat sem mozdítottam meg…bár szombaton csináltam egy „nagyporszívózást”, 2 órán keresztül. Ilyenkor mindent leporszívózok, mindent elhúzgálok. Legközelebb talán egy hónap múlva kell ilyen, addig elég csak ott, ahol a papok táncolnak… :wink:

Chrissyy!
Jaj ne csináld!!! Visszanéztem a topikot, a 11. oldalon jelezted, hogy itt vagy, és hogy mekkora a baba. Nem kérdeztél…de mindjárt jobban megnézem, hátha tudok válaszolni!!! :D :D
Te súllyal, és kívánóssággal hogy állsz?

Bogyo!
Hol gyalogolsz 45 percet???
:shock:

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!!! :)

Üdv az újaknak!! :)
Örülök, hogy mindneki jól van és szépen telnek-múlnak a hetek. :)

Hétfőn voltam 12. heti UH-n. :)
Minden rendben!! Végigbőgtem az egészet a boldogságtól!!
A baba 46mm B baba 40 mm. :D :D :D :D Na mekkorák vagyunk?? :D :D :D :D Mind a két babának 1-1 mm az NT. Ez jó???
Annyira hatalmas nagy élmény volt integettek Anyának, járt rendesen kezük lábuk kalimpáltak össze-vissza. :D :D :D :D
Szegény Apa sajnos most is dolgozott. :( Nagyon boldog volt, de szomorú is, hogy Ő még nem látta a kicsiket. Na majd jövő hétfőn a genetikán. :) Ugye oda bejöhet Ő is???

pusszi

Kép
Kép
kiscsillag

Mi is Margitosok vagyunk. Fogalmam sincs mi lesz Velünk. :( :cry:

Kép
Kép
kiscsillag

Crissyy!
megnéztem a topikot, de szerintem vagy máshol kérdeztél, vagy amit írtál, máshova szántad!!!
láttam, hogy sok topikba írsz! én csak olvasgatni szoktam a többiek topikját, és csak ide írok. de egyszer az én irományom is elkeveredett...
jóéjt kívántam és elbúcsúztam egy olyan topikban ahova még soha nem írtam...vicces volt :D

Ágica
Kép
ágica_26

Kiscsillag!
szerintem Apa mindenhova bemehet, illetve én mindig viszem magammal. Múltkor meg is jegyezte, hogy a nőgyogyihoz nem jön többet...(biztos fél, hogy egyszer őt is megvizsgálják!)
Valakit zavar, ha "lenti" uh vizsgálaton ott van a párja, de szerintem nem gáz...SŐT! a páromnak azóta szava-járása, hogy megultrahangoz... :D :roll: :D

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Margitosok!

Tegnap beszéltem a dokimmal, nagyon rendes volt. Azt mondta, hogy az ambuláns ellátás megmarad a Margitba, tehát terhesgondozásra, vérvételre és UH-ra is oda kell járni a továbbiakban.

Mindeki a felmondási idejét tölti a kórházban ami fél év, és persze várják a csodát, hogy összeomlik az EÜi rendszer és minden visszaáll a régi kerékvágásba.

Mondtam neki, hogy nem szeretnék másik orvost választani, azt mondta, hogy Ő oda jön ahol szülni fogok. Bár ez nem tudom, hogy működik ilyenkor, hogy ha a doki nem abban a kórházban dolgozik akkor, mennyit kell fizetni vagy kell-e egyáltalán fizetni a kórháznak?
Ezt tudja valaki?

Szóval még mindíg elég kilátástalan a helyzet. :cry:

Masi

Kép
masika

masika!
kórházválasztásért nem kell fizetni, csak a dokiválasztásért. ha nem az ügyeletesnél szülsz, akkor majd fizetsz, mint a katonatiszt. a kórházválasztással akkor van gond, ha Te nem oda tartozol területileg, és ha tele vannak, elküldhetnek máshová. és akkor még pénzért sem szülhetsz a dokidnál.
most a Margitba tratozol? ha igen, járj utána, hogy ha az megszünik, hova fogsz tartozni területileg!

Ágica
Kép
ágica_26

Bogyó Te tudsz 45 percet gyalogolni?? Nekem a Tescoban, hasonló időtől tegnap egyszerűen leesett a lábam és azonnal ennem kellett valamit. :lol:
Cukika Hajrá péntek, szombat!! Együtt érzek Veled, nekünk május 5.-én lesz az esküvő. És bízom a legjobbakban, hogy addigra még beleférjek am ruhámba.... :shock: :lol:
Szép napot!! :wink:
Vendég

Masika!
Én holnap találkozok a Margitos orvosommal , majd én is jól kifaggatom, mindenesetre részben megnyugatató volt amit írtál.

Ha tényleg nincs gond a kórházválasztással, akkor jó, mert bár a Jánoshoz fogok tartozni, nem biztos ,hogy ott szeretnék szülni.

Nem tudom ki hogy van vele,nekem pl . a gyaloglást bírná a lábam csak szusszal nem győzöm :-)

Kiscsillag gratula a picikhez !!! Én holnap megyek ,de nem tudom az én babám is ilyen virgonc lesz -e , mert ez még csak a 11.hét eleje .

Cukika ! remélem a vizsgád és az esküvő is klasszul fog sikerülni :-)
Én egyébként nagyon fejfájós vagyok, migrénes fajtából :evil:
Valamelyik este én is elsírtam magam , mert egyszerűen nem bírtam aludni ,annyira fájt !
Viszont találtam otthon egy tégely kínai balzsamot - a gyógyszereket eleve kerülöm - azt hiszem segített :-)

Mindenkinek szép napot :lol: :)

Kép
sheepy

Sziasztok!

Cukika! Jó szórakozást szombatra! Ne felejtsd a jó esküvő záloga nem az hogy minden tökéletes legyen (persze, tuti az lesz!!!) hanem hogy TI sugározzatok a boldogságtól (dupla okotok is van rá), akkor minden szuper lesz! Ne aggódj, csak annyi az egész, hogy ország-világ előtt demonstrálja 2 ember, hogy szereti egymást!!! Minden egyéb csak körítés, tehát nehogy nekem apró részletek miatt aggódj! :lol:

Ágica! Köszönöm szépen érdeklődést, meg volt! Ugyan nem tegnap, hanem ma reggel (egy hős vagyok, korábban keltem), mivel tegnap, már a kedven sorozataim kezdődtek, mire oda jutottam volna... De megígértem magamnak, hogy reggel - és be is tartottam!

Tegnap hisztiztem! :oops:
Párom fáradtan és roszkedvűen jött haza, mire én hiányoltam a törődést, ennek késő éjszaka az ágyban adtam hangot (és könnyet) szegénykém meg kiakadt, hogy ma mindenkinek baja van vele! Na ja, mondtam neki, hogy nálam csak a hormonok okozzák, normál esetben fel se vettem volna, hogy kicsit rosszab kedvű...

Remélem sok ilyen nem lesz... és lassan beáll a normál kerékvágás lelkileg!

Puszi,

Jutta

KépKép
jutta

Én ma reggel hisztiztem egy kicsit, mert nem alszunk egymás mellett 3-4 hónapja, és most lett ebből elegem. Eddig beteg volt, meg influenza, meg mindig valamire kentük a dolgot. Nagyon félt engem, és az hiszi, ha a dolgozójában valaki meg van fázva, azt átadja nekem éjszaka, a közös légtérben.
Hát ebből nekem mára elegem lett, reggel még sírtam is, pedig azért annyira nem borultam ki, csak nyomatékosabban kértem, hogy vigyük vissza az ágyat...!
Rengeteget dolgozik, és igényli az alvást. Már azt is mondtam neki, hogy nem érdekel, ha csak 10 év múlva költözünk családi házba, jól elvagyok a panelban, és ruhát sem kell a Zara-ban venni, jó a kínai, és kajából sem kell 100%-os üccsi, majd főzünk teát…csak ne dolgozzon annyit. De engem az sem érdekel, hogy 9-re ér haza, csak aludjon mellettem…
Na erre engedett, most kipróbáljuk az „egymásmellettalvást”… érdekes 3évig működött… mondtam neki, ha nem jön vissza, akkor én is átviszem az ágyamat a nappaliba.

Ágica
Kép
ágica_26

Ágica

Hát a súlyt azt pontosan nem tudom, mert tavaly novemberben halva született a kisfiam, és nem tudom, hogy mennyire mentem vissza. Tavaly mielőtt terhes lettem, 45 kg voltam és 60 kg-val mentem szülni.
Most mért a védőnő, 49 kg vagyok, de szerintem nem voltam annyi, mielőtt újból terhes lettem. Na mindegy, úgy különösen nem foglalkoztat, nekem a baba az első, nem érdekel mennyi jön fel, majd leadom szülés után. Hála istennek az alkatom olyan, hogy nem nagyon marad rajtam a felesleg. Tavaly úgy, hogy nem is szoptattam, tök hamar visszament a pocim.
Kívánósság: egyelőre nem tapasztaltam, de tavaly sem volt ilyen gondom. Talán annyi, hogy az édeset nem nagyon kívánom. De az tavaly sem kellett. Még az esküvői tortámból sem ettem. Akkor 20 hetes voltam.
Most még az áprilist végig kell dolgoznom, de egyre nehezebb. De majdezt is túl élem.

Ha van kérdésed, írj!
Vendég

Chrissy :) jo, hogy irtal, de a kerdesedet most sem latom :( pedig szivesen valaszolnek, ha tudnam...:)

Agica :) , Adri :), Sheppy :)
45 perc sok ? hat amig elmegyek a piacra es ott vasarolok es vissza az siman annyi. nekem nem tunik soknak, sot mivel mast most nem sportolok, ez a napi "sport", a gyaloglas. Csak jobb levego volna Pesten...
Agica :) jo, hogy visszakoltozott a ferjed melled, biztos jobban alszol majd..

Kiscsillag :) mikor tudtad meg, hogy ikreid lesznek ?
gratulalok a vizsgalathoz, oriasi elmeny lehetett !!

Sziasztok:
Bogyo
11+3
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Cukika! Sok boldogságot kívánok Nektek! Kívánom, hogy nagyon jól sikerüljön minden szombaton.

Sheepy! Én is tapasztalom a kifulladást. Valószínű nekem a súlyom miatt van.

Chrissy! Hú, jó vékony vagy! Úristen én valamikor nyolcadikos koromban voltam 49 kg, ezer évvel ezelőtt.

Ma egy kissé ideges vagyok, a kisfiam lázasan ébredt, nemrég mértem a lázát 39,8 C volt. Alig bírtam lehúzni. Most végképp nem tudom, hogy fogok így pénteken eljutni a vizsgálatra, nekem nincs kire hagyni a gyerekeket. Vittük volna őket is magunkkal, de lázasan nem tudom... Remélem addig rendbe jön.

Jó éjszakát Nektek!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Cukika!

Mi is a Rómeó és Júliára vonultunk be a szívből szeretnire, elég hatásos volt, nekünk is szabadtéri volt az esküvő, vörös szőnyeg rózsa kapu stb. Gyűrű húzás Endes Love. Nagy élmény lesz, előre is gratulálok és szorítok, hogy jó idő legyen.
A sírás miatt pedig ne aggódj, én mind a két szertartás után bőgtem (nem közben) Utána. Legyen valakinél papírzsepi és nem lesz gond :D

Masi

Kép
masika

Sziasztok!

Cukika, drukk a szép időért meg hogy minden rendben menjen! Grat. nektek! :)

Ágica, igen szegedi vagyok, bár Baján születtem, oda is húz a szívem valamelyest. :)
Sztem tök jól gondolod, amit a párodnak mondtál.

Adrinalin, hát, már látszani fog a poci valszeg, de nem baj! :)

Sheepy, Cukika, fejfájásra jó meleg édes tej vagy egy kis forró cirtomfűtea biztos jót tenne! Kipróbálhatnátok!

Kicsillag, de jó, hogy minden rendben! :)

Chrissy, az édeset én sem kívántam most az elején, ott volt egy halom süti meg csoki a spájzban én meg rájuk sem néztem. :) Na most már azért megeszem :)

Gabi, jobbulást Áronnak! Elviszed dokihoz? Péntekig még csak leláztalanodik. Esetleg későbbre lehet rakni a vizsgálatot? Bár úgy is minden rendben lesz! Ne izgulj!

Most már én is éreztem a babucit mozogni. Először alig akartam vele foglalkozni, mondván biztos csak a beleim, de nem, ez egyértelműen a baba volt! :)

Ilka, Móni mi van veletek?

Erika

gerika

Sziasztok Csajok!

Képzeljétek el kedden bevettem egy rennie-t, mondom hátha segít. Még finom is volt. Aztán csak nem lett jobb így bevettem még egyet. Délre olyan rosszul lettem, beraktam a gyerekeknek egy dvd-t, mondom hagyjatok relaxálni mert mindjárt elájulok. :? Aztán ettem és lefeküdtem velük 2 órát aludtam. Nagyon durva volt.
Azt mondtam már, hogy a lányom hiúsági kérdést csinál a babából? Mondta, hogy nem jó mert nem szeretné, ha nagy lenne a hasam, és már a kicsi is ezt szajkózza. Késő bánat!

Chrissyy!

Nagyon sajnálom a kisfiadat, nem csodálom, hogy ezek után a súlyod érdekel legkevésbé! De most minden ok lesz!

Ágica!

Nekünk 2 franciaágy van a hálónkban (nem nagy a szoba) egyikben én alszom a gyerekekkel (fene az elkényesztetett kölykökbe!) másikba a férjem akit néha meglátogatok.

Cukika!

Irígyellek az esküvő miatt, én már azt várom, hogy a lányomén hogy fogok bőgni. Sok boldogságot és ne hagyd hogy egy fejfájás elrontsa, egy szem gyógyszertől a babának se lesz baja!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Adrinalin, Gabi, Cukika!

Veletek nagyon közel vagyok (+/- 1-2 nap)! Az a bűvös 12!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Tegnap találtam Rátok, próbálom végigolvasni a fórumot, de még csak a 4. oldalon járok:(
Így egyenlőre csak csatlakozni szeretnék, ha lehet, aztán egyszer majd utolérlek titeket:)
Ez a 2. terhességem, október 27-re vagyok kiírva, és a kislányom májusban lesz 2 éves.
Mindenkinek vidám terhességet és jó egészséget kívánok, majd jelentkezem!

Kucsipritin
kucsipritin

Üdv Kucsipritin!

Majd írogassál, hogy mik a fejlemények, várunk körünkben!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok

Én pár napja olyan rosszul vagyok amint eszem valamit már jönne is kifelé,pedig Lilivel semmi jelét nem tapasztaltam,hogy terhes vagyok,na de most aztán kijut.
Hát Ágica tegnap pont mi is külön aludtunk,de valamelyik nap beszerzünk egy másik ágyat mert ez kicsi,ha van ennél nagyobb mert ha megnő a pocim nem férünk majd el mert így se nagyon.

Szép napot

Kép
Kép
eszter26

Sziasztok!

Jelentem Áron jobban van, lement a láza, igaz rengeteg vizesruha/borogatás után /az orvos Cefzil-t írt neki/.
Most Dominika van rosszul, lángvörös a torka, vele megyek délután oroshoz.

A védődő belerakta a bogarat a fülembe, hogy hívjam fel a klinikát, nehogy potyára menjek el megcsináltatni a vizsgálatot. Felhívtam őket, beolvastam nekik a hétfői UH eredményt. Azt mondták az 11 hét 2 napnak megfelelő a 44 mm-es méret. Így átrakták a pénteki vizsgálatot szerdára, nehogy fölöslegesen utazzak fel, és fizessek ki 30ezer Ft-ot. Az ő számításuk szerint tehát szombaton töltöm a 12. hetet.

Most megint izgulhatok szerdáig. Nekem semmi sem sikerül. Ez nekem olyan furcsa, a másik két gyerekkel nem volt ilyen gondom. Remélem nem azért kisebb, mert esetleg valami genetikai baja van.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: