Helló Cukika!
Jaj nagyon sajnállak a fejfájás miatt, nekem is volt valamelyik nap, de estére, és a gyors lefekvés miatt el is tudtam aludni. Ne izgulj, egy algopirin tényleg nem gáz. Nekem azt mondta a doki, hogy nagyon fontos, hogy a kismama jól érezze magát. Ha nincs jól, azt a baba is megérzi, és azzal többet ártasz.
Szombaton nagyon gondolok Rátok! Csak ügyesen, és vízálló sminked legyen, mert én már most bőgök

, hogy Ti összeházasodtok…hormonok…
Ha nem látszik rajtad a súly, ne aggódj, és az étkezésed is tök jó! Mi a párommal tegnap este 9kor egy nagy zacsi csipszet bevágtunk! Ráadásul sajtosat! Be kell vallanom, nagyon jól esett, de tudom, hogy nem szabad ilyet csinálni…
Jutta!
MEGVOLT A TORNA????? Na????
Hát én 3 hete a kisujjamat sem mozdítottam meg…bár szombaton csináltam egy „nagyporszívózást”, 2 órán keresztül. Ilyenkor mindent leporszívózok, mindent elhúzgálok. Legközelebb talán egy hónap múlva kell ilyen, addig elég csak ott, ahol a papok táncolnak…
Chrissyy!
Jaj ne csináld!!! Visszanéztem a topikot, a 11. oldalon jelezted, hogy itt vagy, és hogy mekkora a baba. Nem kérdeztél…de mindjárt jobban megnézem, hátha tudok válaszolni!!!
Te súllyal, és kívánóssággal hogy állsz?
Bogyo!
Hol gyalogolsz 45 percet???