A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok lányok!

Ági! Annyira sajnálom!!! Mit mondott a doki, hogy lehet ez? Már tuti, nem lehet tévedés?

Ezerszer puszillak és ha bármikor dumálni akarsz, csak hívj nyugodtan, tudod a számom!

:cry: :cry: :cry:

Ja és tuti, hogy a következő sikerülni fog...

Kép
cseka

Sziasztok!

Köszönöm szépen az üzeneteket!

Hát tegnap beszéltem a dokimmal, holnap este befekszem a korházba, kapok egy tágító pálcát, és kedden reggel műtenek, délután meg jöhetek haza.

Lelkileg eléggé padlón vagyuk, de tudom, hogy oka volt a dolognak és jobb, hogy így az elején jött így össze. Legközelebb majd duplázunk apával!

Az éltet nagyon, hogy gizmixx is simán átvészelte a dolgot, akkor én az örök optimista nem borulhatok ki ilyen csúnyán.
Nagyon sokat számít, hogy itt vagytok nekem.

Szorítsatok nagyon kedden. Majd jelentkezem, úgysem bírnám ki nélkületek.
Ági28

Szia Albi!

Ne haragudj, hogy nem vettem észre hogy írtál, különben biztosan válaszoltam volna, mert annak ellenére, hogy nem írok mindig elolvasom kivel mi történik.
Férjemmel együtt nagyon sajnáltuk, hogy elmaradt akkor a punkciótok.

Persze megírok majd mindent :D . Nekem még nem volt fagyis transzferem és én is kíváncsi vagyok mi lesz.
kispinty

Ági, nagyon szurkolunk holnaptól, azonnal jelentkezz, ha gépközelben vagy...sok puszi

Cseka

Kép
cseka

Sziasztok!

Ági, legyél gyorsan túl a kórházon! Várunk nagyon, és szorítunk!
noczi

Sziasztok!

Ági
Jelentkezz amint tudsz, sokat gondolunk Rád!!!

Kati

Kép
übi

Sziasztokt!
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy Ágival ez történt. Ez borzasztóan igazságtalan. Febr.apu minden nap beszámolt arról, hogy mi történt a topikban, azt hittük, minden rendben, erre ma… Nagyon le vagyunk sújtva, Ági, és nagyon sok erőt kívánunk neked!

Mindenkinek köszönöm, hogy drukkoltatok, és gondoltatok rám. Visszaolvastam, és teljesen meghatódtam. Egyébként jól vagyok, a hasam ugyan fájdogál, amit eleinte a beültetésre fogtam (elég pocsék volt, nagyon szűk volt a méhszáj, de aztán a helyére került a kis 7sejtes), meg szombaton reggelre volt egy kis rózsaszín pecsételős vérzés, de amúgy minden rendben. Igyekszem nem keresni tüneteket, mert minden lehetséges tünet jelenthet jót is, rosszat is. Már dolgozom is, ami lehet, hogy pihentetőbb, mint otthon lenni, mert akkor nem állom meg, hogy ne csináljak ezt-azt, itt meg ülök egész nap.
Kell egy kis idő, amíg felveszem a fonalat, de azért itt vagyok, és olvasok.
f.
február

Ágikám!

Egyszerűen lemerevedtem a képernyő előtt...
Kép Nem is tudok mit mondani, de te is tudod, hoyg tiszta szívből veled érzek és igazad van, biztos valami oka volt, hoyg így kellett lennie. Viszont azt tartsd szemelőtt, hogy neked nagyon hamar sikerült, hisz a 2. lombikra összejött!!! Nem kellett évekig várnos, vagyis hidd el hamarabb siekrülni fog, mint gondolnád.

Hát én ma megyek apánkhoz 6 után. De ez csak egy kontroll lesz, ezt a ciklust kihagyjuk.

Mindenkinek drukk.
cyprus

Sziasztok!

Ági!

Ha fizikailag nem is de lélekben veled vagyok. Ne izgulj minden rendben llesz és a következőhöz kívánok sok sikert és erőt!
Az élet megy tovább fiatalok vagyunk sok megpróbáltatás áll még előttünk. MEGOLDJUK!!!!!!

Lányok nagyon kezd kihalni és szomorúvá válni a topik. Pedig ha Ági visszajön optimizmusra van szüksége.

Jó lenne ha a visszajönne, a korábban már működő erőt adó topik.

Üdv: mindenkinek.
gizmixxx

Február!

Jól tetted, hogy visszamentél dolgozni. Én is így teszek a következőnél. Nem tesz jót, hogy otthon vagy és folyamatosan a témán lovagol az ember.

Ügyes vagy csak így tovább.
gizmixxx

Szpandi!

Gyere majd!
gizmixxx

Sziasztok!

Tegnap este én is voltam Dévisznél és elkezdtük a fagyis ciklust. Képzeljétek semmi szuri nincs egyenlőre csak Clostyt kell szedni :D . Dévisz azt mondta, hogy a fagyik esélye kisebb, nem 20-25% hanem csak 17%.

Én most azon gondolkodom a férjemmel, hogy ha még lehet kifizetnénk ezt a ciklust, hogy ne veszítsek semmit a támogatott alkalmakból. A fagyinál ís kell ovuláció indukció (80000), AHA (40000) és a visszaültetés (40000), plusz a gyógyszerek. Tehát kb 200 ezer vagy kevesebb lenne.

Ti mit csinálnátok? Nem tudom eldönteni, hogy melyik megoldás a jó.

Cyprus! Tegnap annyira örültem, hogy találkoztunk! Még a fejfájásom is elmúlt.

Ági! Miután én is átéltem ezt, biztos vagyok benne, hogy pocsékul érzed magad, de meglátod nemsokára jobban leszel és újra a pozitív Ági leszel.
kispinty

Sziasztok!

Kispinty
Fogalmam sincs melyik lenne a jó megoldás. Tudom, hogy optimistán kell hozzáállni, de én mindenképp mérlegelném, hogy ha ez nem sikerül a következő még a trv. változás előttre esne-e. Ezt most jól leírtam, de azt hiszem érted. :roll:
Amennyiben igen, akkor szerintem inkább kifizetném, mert egy egész program ennek a duplája, főleg, hogy ehhez nem is kell annyi gyogyó. Ez a saját véleményem!!!! A döntés a tiétek.

Gizmixxx
Igazad van, itt mindenki optimista volt, van, lesz, ezt kéne hangsúlyozni! :lol: :lol: :lol:

pusza

Kép
übi

Hát igen, jó lenne tudni mi van ezzel a törvénnyel, de 5-t biztos hogy nem fognak támogatni. Még pénteken megkérdezem Dévait, hogy szerinte mi legyen.
kispinty

Sziasztok!!

Most hívott Ági telefonon!! Az ő felhatalmazásával írom le, hogy már túl is van rajta, jól van, de még kómás volt, mert erősebb volt az altatás, mint a dévaiban szokott lenni. Azt mondta, hogy már lelkileg is jobban van, hál'istennek!!! Úgyhogy csajok, küldjük felé a pozitív energiát!!!!

Kispinty! (érdekes, akiket már személyesen is ismerek, azokat mindig olyan nehéz ezen a nicknéven szólítanom:))
Én is nagyon megörültem neked!!! Jó volt beszélni, örülök, hogy még a fejfájásod is elmúlt:))
Képzeld! Lehet, hoyg még a következő 2 hétben fogunk találkozni!!! Mikor bementem dévaihoz ezt mondta: no, akkor jöhet az utolsó inszem. Én meg elmondtam, hoyg felőlem jöhet, de azt hiszem nem fog beleférni, mert szerdán elutazok és csak április 2-án jövök haza, ami már a 11. napom. Ráadásul akkor is 6kor jön a gép elvileg. Aztán azt mondta, hogy ne hagyjuk ki ezt a ciklust, legyünk túl rajta, hogy jelenthessünk Lajos felé, mielőtt eldöntik a lombik sorsát. Szóval jön a 6. inszem, semmi szuri nélkül (utánozlak, mi kispinty:), csak az 5x 2 clostyt kell beszednem. Nagyon rendi volt apánk! Azt mondta, hogy ha hétfőn leszáll a gép, hívjam fel és ha bent van még, megvár. HA nem, akkor szerdán megyek majd reggel. Szóval ez egy clostys hónap lesz, azt mondta, hoyg merionállal nem enged el kontroll nélkül. Úgyhogy kb. 10 nap és túl leszek az inszemeken.

Remélem mindenki jól van, majd még megpróbálok ma jönni. puszi
cyprus

Sziasztok!
Hát igen, eléggé nyomott lett a hangulat hirtelen... Én is nehezen emésztem, ami Ágival történt, remélem, hamar fel fog épülni, és visszajön, mert hiányzik.

Lenne egy kicsit buta kérdésem. Jó pár napja elég furán fáj a hasam. Eleinte olyan mindjárt-megjön érzés volt, de most egyre inkább egy kiadós hólyaghurutra emlékeztet, leszámítva, hogy pisilés előtt fáj, közben nem. Volt valakinek hasonló a beültetés után? Arra is gondoltam, hogy a beültetésre elég sokat kellett várnom a műtőben, a megfelelő testhelyzetben, és az a vékony papírtörlő, amit ilyenkor az ember valagára tesznek, hát az nem túl meleg. A végén már remegtem, annyira fáztam, szerintem ezért sem bírtam igazán ellazulni. Meg az előtérben egy szál pendelyben kóricálás sem tehetett jót. Na nemtom.

Kispinty, drukkolok neked, a dilemmádat nem irigylem, de azt hiszem, mi inkább kifizetnénk. 200 e HuF még mindig jóval kevesebb, mint amennyibe egy teljes lombik kerülne, ha esetleg... Reméljük, nem lesz szükség többre, és most sikerül, akkor ugye mindegy, ha meg mégis, akkor legfeljebb (a lelki terhektől eltekintve) kb. egy stimuláció gyógyszereinek árát buktátok, a lehetőség meg megmaradt. Mi legalábbis így gondolkodtunk, amikor szóba került, hogy le kéne állni, mert kevés tüsző érik.

Cyprus, azért nem semmi tényleg a mi Doktorbácsink! És még az is lehet, hogy most sikerül. :)
február

Sziasztok!
Ma voltam apánknál, röpke 3 óra várakozás után sikerült bejutnom Hozzá, de mint mindig, most is megérte!/imádom/
Szóval a következő ciklusban, azaz áprilisban kezdjük az első lombikot. :roll:
Őszinte leszek: megijedtem...

kata790313

Mind a kettő babóca egészséges, 46 XX és 46 XX kromoszómával rendelkeznek, tehát lányok!
szikra

Sziasztok, üdvözlök Mindenkit!

Örülök, hogy rátaláltam erre a topikra, mert én is hasonló problémával kűzdök, mint Ti. Van egy 4 éves gyerkőcünk és szeretnénk neki kistesót, de hiába próbálkozunk, nem sikerül. A Dévai dokihoz járok, eddig úgy tűnik, hogy lombikkal lehet csak kisbabánk, úgyhogy sokat olvasgatok a neten, hogy tájékozottabb legyek. A leírások alapján a punkciótól félek legjobban, főleg az altatás részétől, na meg persze attól, hogy nem fog összejönni a baba.

Elég sokat visszaolvastam a hozzászólásitokból, nagyon tetszik, ahogy összetartatok és bíztatjátok egymást, jó ilyet látni ebben az önző világban :)

Ha esetleg valaki megosztaná velem a punkcióval kapcsolatos élményeit, nagyon hálás lennék. Van fájdalmasabb része is a lombiknak ennél?

Köszönöm előre is.
reginana

Sziasztok!

Kata, Regina, ne féljetek a lombiktól, komolyan mondom, egy randi a fogorvosnál százszor rosszabb, mint a lombik! :D Legalábbis én így gondolom, aztán lehet, hogy csak nagyon nagy mázlim volt az első lombikkal, de abszolút semmi fájdalom nem ért! A legkellemetlenebb számomra a méhszondázás volt, rögtön az elején, de arra sem mondanám, hogy fájt... Pedig elég nyafogós típus vagyok, egyébként!

Regina, mivel a punkció mint biztosan tudod, altatásban zajlik, az aztán végképp semmiség! Én is féltem az altatástól, pedig tök jó volt, reggel bementem, és délután kettőig lustálkodtam az ágyikóban, meg tök jót beszélgettem a szobatársammal. Kb. ennyi. Szabályosan élveztem! :P A baba pedig igenis össze fog jönni!!! Mint mindenkinek itt a fórumon!

Február, nekem nem volt ilyen tünetem, úgyhogy nem tudok hozzászólni... Azért gáz lehetett fázni beülti közben, remélem, nem fáztál fel...

Szikra! :D Jaj de jó, két szuper leányzó! Nagy nagy gratula!

Cyprus, köszi a híreket Ágiról! Természetesen most tripla adagban küldöm felé a pozitív energiát!

Jó éjt mindenkinek!
noczi

Sziasztok!

Szikra
Két csajszi!? Ez aztán nőuralom! :lol: :lol: :lol:
Minden jót nektek, pihenj sokat!

Reginana
Szerintem nincs fájdalmasabb része a lombiknak. A többit én nem is éreztem. Van akinek fáj amikor megnézik hova kell visszatenni a petikéket, de nekem az sem fájt. Ez egyénileg változik.
Minden utasítást be kell tartani, főleg a sok husit! Nagyon fontos az elegendő fehérje bevitel, akkor kisebb az esély a túlstimulálásra.
Punkció:
Altatásban végzik, ha kéred. Ezt részletesen elmondják a tájékoztatón amire kötelező a pároddal elmenni. Az altatás nem kötelező, ébren is lehetsz, közben mindent mondanak, hogy mikor mit csinálnak. Fájdalmas, és nő a leszívott peték számával. Általában annyiszor szúrnak, ahány petikét kell kinyerni. Én is nagyon féltem az altatástól, ezért nem is kértem. A negyedik szúrásig számoltam, aztán már nagyon fájt, és nem is érdekelt hol tartunk. A vörös hajú asszisztens hölgy is benn volt a műtőbe, nagyon kedves és aranyos volt, vele "beszélgettem". Jó volt, hogy valaki ott van mellettem. Nem állítom, hogy nem fáj, de én annyira félek az altatástól, hogy ha még szükség lenne rá még egyszer, akkor se kérnék. Nem tudom mihez hasonlítani a fájdalmat, mert már nem emlékszem pontosan milyen volt. Valahogy ez is megszépül. Bár a végén császároztak, de félúton bekötötték az EDA-t, elötte fájt az összehúzódás, amibe semmi redszer nem volt, infúzióval stimulálták, mert csak a vizem folyt el fájás nélkül. Már ezt sem tudom behatárolni milyen fájdalom volt. Szóval elfelejted!

Dönteni neked kell!

Bocsi, ha helyenként értelmetlen, vagy a helyesírásom pocsék, de már fáradt és kicsit nyügi vagyok.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
übi

Sziasztok!

Tegnap már elkezdtem írni, mikor a titkárnő belépett a szobába és gyorsan be kellett csuknom mindent, így elveszett amit írtam.

Február! Nekem volt ilyenem az első lombiknál, és én a biztonság kedvéért beszedtem amoxycillint, de a helyes dolog egy vizelet vizsgálat lett volna. Így máig sem tudom hogy tényleg felfáztam vagy csak ezzel jár a beültetés, bár szerintem én is megfagytam az asztalon. Azóta térdzokniban járok punkcióra és beültetésre:). Azt éreztem hogy borzasztóan fáj pisilni és ha jól emlékszem a hasam is fájt.

A penicillin származékok biztonságosan alkalmazhatók terhesen is.

Szia Reginana!

A lombik egyáltalán nem fájdalmas, a szurik sem azok és a punkcióból altatásban nem érzel semmit. Az altatás sem veszélyes, mert csak egy felületes altatásról van szó és a punkció végére már fel is ébredsz. Dévainál minden abszolút biztonságos, mert a mi egészségünket tartja a legfontosabbnak.

Cyprus akkor biztosan összefutunk:), és nyugodtan hívjál Szilvinek.
kispinty

Na sziasztok!!

Hát itt vagyok, arik vagytok, hogy hiányoltok,és köszönöm a drukkokat!
Igazából a műtét nem volt szörnyű, inkább az volt rossz,mikor este még felraktak egy tágító pálcát, na hát az vaqlami borzasztó volt, egész éjjel szúrt, meg görcsölt a hasam. De én hülye nem kértem fájdalomcsillapítót. NA mindegy , reggel én voltam első a műtétnél, majdem ugyanúgy altattak, mint Dévisznél, csak itt maszkot is kaptam. Utánna rögtön felébredtem, a srác, aki vitt vissza korterembe lehet, hogy megszakadt kicsit alattam, de hát így járt.
Köszönöm lelkileg már jobban vagyok, nincsenek sírógörcseim, bár néha még elszontyolodom eléggé. Ma du felhívom apánkat, mert 3 hét múlva látni akar, kontroll, a műtétet végző doki meg két hét múlva akar majd látni. Úgyhogy kontrollban nem lesz hiány.
Bár még a munkahelyemre nincs erőm visszamenni, de hétfőn sajnos már muszály lesz.

Február remélem nem fáztál fel, lehet, hogy jó jel ez a szúrkálás.

Cyprus hajrá az utolsó inszem! :-)

Regina te ne félj semmitől, nem olyan vészes a dolog, mint aminek látszik.

Fú a többieknek nem nagyon tudok mit írni most.
Ági28

Sziasztok!

rég nem voltam net közleben...most olvastam csak Ági!!!!! Kitartás!!! rengeteget gondolunk Rád!!!

Regina, üdv itt. Semmitől sem érdemes félni... Nálami is a méhszonda volt a legrosszabb. Az altatást én is élveztem...Gizmixxel voltunk együtt, úgyhogy mi is sokat beszélgettünk előtte és utána...

Gizmixx! szia! remélem jól vagytok én kicsit szanaszét, de jól érzem magam csak nagyon sokmindent csinálok. A kertimunkák nagyrészét szeretném befejezni a következő lombik előtt.

Hétfőn voltam apánknál. Tündér volt mint mindig. Most izgulok, hogy kenet és clamidia negatív legyen. mindez jövő hét végére kiderül...

Szikra! Gratula a kis amazonokhoz. Problémamentes továbbiakat. És minél többet halljunk Rólatok!!! Tartsátok a topicban, azaz bennünk a lelket: :roll:

Kata, neked mikorra várható a következő mensi? mert ha minden igaz én 11-13 között kezdek valamikor...

Február! kapaszkodj Te kis Te!!!

Cyprus, akkor ez nagyon jó hír!!!! nyertetek egy hónapot!
szpandi

Sziasztok!
(Órák óta próbálok írni, de akkora volt a forgalom a szobában, mindenkinek itt kellett ma sertepertélni…)

Ági, olyan jó, hogy itt vagy! Te mindig lelket tudtál önteni belénk, most rajtunk a sor, megtesszük, ami tőlünk telik.

Kispinty-Szilvi, kösz a tanácsot a hólyaghuruttal kapcsolatban, valószínűleg tényleg az, vagyis inkább az volt, mert ma már alig fáj. (Az volt az érdekes, hogy ha rögtön elmentem wc-re, akkor nem fájt, csak ha kicsit tartogattam. Na mindegy, váltsunk témát.)

Reginana, üdv közöttünk, a legjobb kezekben és a legjobb társaságban vagy :) ami sokat jelent. Körülbelül ugyanazokat tudom elmondani, amit az előttem szólók. Nekem sokkal szörnyűbb volt az a fél év, amíg a lombikig eljutottunk (nyugi, mi nem itt kezdtünk, Dévainál aztán felgyorsultak az események). A gyógyszerezés nem egészen két hét, én kedden kezdtem, és a következő héten pénteken meg is volt a leszívás, ami tényleg nem vészes, főleg altatásban :) A méhszonda nem volt kellemes, de túlélhető. A lányok többsége a beültetést észre sem veszi, az az én külön pechem volt, hogy szűk volt a méhszáj, de asszem, cyprusnak is voltak hasonló élményei a legutóbbi inszem. során. De ez sem szörnyűbb, mint egy agresszívebb beöntés.

Szpandi, mi is elmondjuk neki mindennap, hogy kapaszkodjon jó erősen :) Reméljük, szófogadó gyermek.
február

Köszike Február! :-)

Ma beszéltem apánkkal, megpróbáltam 3 hét múlvára időpontot kérni, mondtam neki, hogy este felé lehetne e, de ő közölte, hogy tele van. Így 18.-án du 15.40-re megyek hozzá. Na kiváncsi vagyok mit fog mondani.
Ági28

Reméljük, semmi rosszat. Tudom, hogy talán korai még a kérdés, de tudjátok már, hogyan (mikor) tovább? Gondolom, ez attól is függ, mit mond majd a Doktorbácsi.
február

Sziasztok!

Köszi, köszi, köszi, hogy ilyen sokan válaszoltatok :)
Nagyon rendesek vagytok!!

Azt hiszem altatást fogok kérni én is, mint Ti.

Sok-sok kitartást kívánok Nektek!
Próbálok még többet visszanézni a fórumból, aztán igyekszem bekapcsolódni a társalgásba.

Köszi, köszi !!
reginana

Sziasztok!

Rég jártam erre..és tessék.jó hír meg rossz is...
Ági, kedves együttérzésem! Te annyira belevaló csajszi vagy...megrázod magad...és mentek tovább. Kitatás!

Übi, gyönyörű a pici fiad!:-)

Mi ma kezdtünk el a második lombikot és ma adtam be maganak egy kis segítséggel az első kutyulós szurit. Nagyon be voltam sz...., de nem olyan vészes, mint gondoltam.
modrooka

Sziasztok.
Félig-meddig már működik a gépem. Nem olvastam vissza, csak átfutottam az elmúlt két oldalt.

Ági!
Ma a Westend mellett jártam és volt valami láthatatlan érzésem. Volt ott egy lány, meg egy idősebb nő és te jutottál eszembe. Egyszerűen a semmiből. Valahogy az jutott eszembe, hogy anya és lánya. Majdnem odamentem a lányhoz, hogy bocsi, de nem te vagy az Ági a babanetről? De valahogy mire rászántam volna magam, láttam hogy más az arca a lánynak, mint a fotókon neked.
Leírhatatlan volt.
Nagyon sajnálom ami történt, de nem szabad feladni.
Egyszerűen nem lehet. Az elmúlt egy hét alatt olyan történések vettek körül, hogy most már tudom: mindig van mindennél rosszabb és te hidd el nem a legrosszabb kategóriában vagy még ha most azt érzed is.
Kicsit omolj össze, de ne nagyon. Folytatni kell, anélkül nem megy. Anélkül nem jutunk előbbre. Fel kell kelni, még ha nehéz is. A porból, a sárból, a könnyből. Én nagyon drukkolok neked. Ha most akadozva vagyok is itt, de gondolok rád.

Lányok! Mindenkinek drukkolok, igyekszem jönni és frissíteni a táblát, de megértést kérek.
grillázs

Sziasztok!

Ági
Örülök, hogy végre otthon vagy. Egy kis munka még jót is fog tenni. Mondtad, hogy szeretsz dolgozni, így legalább eltereli a gondolatokat. A dokibácsiknál minden rendben lesz!

Modrooka
Köszönjük. Tiszta Apja az a gyerek, imádom. Aranyos, okos, már nyúl a tárgyak után, tegnap végre megint cicre tudtam tenni, és sokat beszélget. Ja, és már az oldalára fordul. Nagyon gyorsan nő, mindjárt elköltözik. :roll: :roll: :roll: (Ez azt jelenti, hogy én meg öregszem! :lol:

Reginana
Szívesen válaszolunk a kérdéseidre (amire tudunk), nyugodtan kérdezz. A "Ti" nem állja meg a helyét, én nem. :wink:

Pusza, mert sok a dolog!

Kép
übi

Sziasztok!
Modrooka! megemelem a kalapom! Így: Kép

Nekem valamiért az volt a szent meggyőződésem, hogy minden lombikos szúrja magát, és készültem is lelkileg. Általában nem félek a tűtől, gondoltam, mindegy az, ki adja be. (no comment, az ember nagyon hülye tud ám lenni...) Aztán februárapunak sikerült megszerveznie, hogy mindig legyen, aki beadja (mert ő egy ilyen édes ember!), például Anyósom többször is hasba szúrt. Így kényelmesebb volt, de azért, ha úgy alakulna, hogy kellene még, akkor meg akarom tanulni. (Szeretem magam hősnek érezni).

Másik szent meggyőződésem, hogy az Utrogestant csakis férfi formatervezhette. Már nem emlékszem, ki hasonlította a franciadrazséhoz, de tényleg olyan. Egy nőben fel sem merülhet, hogy egy ilyen kicsi, megfoghatatlan, csúszós vackot találjon ki erre a célra... Emberfeletti koncentrációmnak köszönhető, hogy eddig összesen csak kettő gurult el, szerintem Dévai beleszámolja az ilyen veszteségeket, azért ír fel ipari mennyiséget belőle :)
február

Reginana, szívesen, szívesen! :)

Szikra, tegnap elfelejtettem írni, de gratulálok a két kicsi lányhoz!
február

Sziasztok Lányok !
Én is itt vagyok. A sok munka miatt csak néha néha benéztem, de írni nem volt erőm.
Reginana
Üdv közöttünk
február
Nem izgatni akarlak, de mikor jár le a 3. hét? Izgulok érted......
Kata, Nóczi, Cseka
Hol vagytok?
Ági! Remélem, jobban vagy, kívánom, hogy minél hamarbb felépülj testileg, lelkileg.
Kispinty, cyprus,modrooka, übi, szpandi, grillázs
Sok puszi nektek, legközelebb kicsit bőbeszédűbb leszek, de kicsit le vagyok amortizálódva, úgyhogy fel kell töltődnöm :D

manoka
manoka71

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam itt. Most is csak azért írok, mert van egy ampulla Orgalutranom. Májusban lejár, de sajnálom kidobni. Ha valakit érdekel ingyen odaadnám. Ági

Kép
agi30

Ági30!
Ha időd engedi, azért látogass bennünket gyakrabban. Gyönyörűek a csemeték, gratulálok hozzájuk. Én nem használok orgalutrant-de lehet, hogy valakinek aktuális lesz. :D

manoka
manoka71

Szia Manóka!
Köszi, hogy izgulsz értem! Tulajdonképpen ápr. 9-én jár le a 3 hét, de az húsvéthétfő, Dévai ugyan azt mondta, hogy hívhatom, mert valószínűleg bent lesznek... Nemtom, lehet, hogy felhívom jövő pénteken, és kérek időpontot pl. keddre. Vagy ilyenkor hogy van, ugyanúgy kell menni, mint a stimuláció alatt, reggel UH-ra, vagy rendes konzultáció, vagy hogy? Ja, persze ez akkor érvényes, ha addig nem jön meg. Ha pénteken felhívom, akkor előtte csinálok tesztet, ha nem, akkor megpróbálom hétfőig kibírni. Vagy legalább vasárnapig... Eddig jól bírtam, de tényleg nemtom, mikor fogok becsavarodni...
február

február ! kitartás! Ha kibírod hétfőig az jó, . Tesztet mindenféleképpen csinálni kell mielőtt hozzámégy. Ja és vigyél magaddal pénzt. Én a múltkor 8000. Ft-ot fizettem. Valahogy nem emlékszem, hogy korábban fizetni kellett. Ha felhívod lehet, hogy ad időpontot, de nekem azt mondta telefonon, hogy tessék bejönni UH-ra .Én oda mentem kb. 15.00-kor, és más is volt ott ebből a célból.

manoka
manoka71

Kösz, Manóka! Akkor húsvéthétfőn meglocsolom a tesztet, felhívom a Doktorbácsit, és meglátjuk.
február

Na sziasztok. Most jöttem a körzeti dokitol,és tök rendes volt erre a 3 napra még táppénzre vett. De hétfőn irány a nagybetűs élet.

Nem emlékszem ki kérdezte, de elvileg agusztusban kezdhetek ismét, mert ugye meg kell várni egy rendes vérzést, aztán még kettőt, és utánna valószínű déviszék szabira mennek, így max agusztus. De hát addíg jöhet magától is a bébi, már ha megengedik, hogy házaséletet éljünk. Mert hát már jó lenne, mert ufye fevruár 7 már nagyon régen volt. :-)

Egyébként mostmár alakulok, néha még jönnek a sírógörcsök, de utánna pár perccel meg újra tudok mosolyogni, csak még úgy hullámzik a kedélyállapotom!
Ági28

Ági, szerintem teljesen normális, hogy hullámzik a kedélyállapotod. Grillázs írta, hogy kicsit omolj össze, de ne nagyon, teljesen igaza van. Sírd ki magad tisztességesen, nem kell mindig nagyon erősnek lenni. Augusztusig kipihened magad, és újra belevághattok. Addig meg történhetnek érdekes dolgok!
február

Sziasztok!

Manóka, azért kell fizetni a 3 hét utáni UH-n, mert a beültetéssel vége van a lombiknak, tehát csak addig támogatja az állam! Legalábbis nekünk így magyarázta a doktor bácsi. :wink:

Ági, szeretem ám az augusztust is! :D Legalább annyira, mint a májust! Teljesen együtt érzek veled a szexet illetően (is)... :D Képzeld, nekem most a méhszájseb-fagyi miatt egy hónapig nyista házasélet, múlt hét hétfőn múlt el a menszim, kedden reggel volt a jegelés, úgyhogy nekünk sem volt alkalmunk összebújni február legeleje óta... És ez még így lesz minimum április közepéig... Már úgy sajnálom a páromat, szegény sokkal rosszabbul viseli, mint én! :D
noczi

Február, húsvéti tesztlocsolás :lol: :lol: hát ez jó!
noczi

Remélem, kapok érte húsvéti tojást. Vagyis petezsákot :)
február

Sziasztok!
Bocs, nem volt erőm írni, de olvastalak benneteket minden nap!
Ági, örülök, hogy jobban vagy!Rám is állandóan rám törtek a sírógörcsök - gondolom a hormon is közrejátszhat ebben - , aztán szépen lassan elmúltak. Néha még rossz és fáj, amikor rá gondolok, de ez így természetes.
Grillázs, örülök, hogy végre köztünk vagy, mégha akadozva is!Február, nagyon szurkolok!!!
Manóka, Cyprus, veletek mi újság?
Velem még annyi történt kedd óta, hogy kiderült, hogy nagyon alacsony a fehérvérsejt számom(Dévaihoz vittem az összes leletet - legalábbis én azt hittem, mindent oda adtak - , és a nagyrutin vérképet elfelejtette a labor kinyomtatni.(?!) Így tegnap bementem érte, és akkor pislogtam, mint hal a szatyorban, hogy ilyen eredményem lett. Az orvosom rögtön ismételt vizsgálatot rendelt el, azonnal lecsapoltak hat kémcső vérrel, kedden lesz eredmény. Remélem, csak elcserélték a leletet, gyakorlatilag nincs immunitása a szervezetemnek, a lelet alapján. A laboros orvos azt mondta, hogy olyan a vérképem, mint egy kemoterápiás kezelés utáni betegnek...húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
na, erre varrjatok gombot!

kata790313

Jesszus Kata! Milyen kedves hasonlatot talált a laboros doki! :shock: Hát nem tudom, ahol csak úgy elfelejtik kinyomtatni a leleteket, ott akár simán össze is cserélhetik... Történnek csodák az egészségügyben kis hazánkban... :D Remélem, hogy tisztázódik minden, és nem lesz semmi gond!

"...pislogtam, mint hal a szatyorban..." hát ez annyira tetszik!!! :lol: :lol:
Előbb Február hasonlatai a locsolással meg a teszttel, most meg ez! Na, ezért szeretek ide járni! :lol:

Jó éjt nektek!
noczi

Sziasztok lányok!

SZia Manoka, köszi a kérdést, én jól vagyok, jártam kineziológusnál, mert össze kell raknom magam a következő lombikig, tudod...most úgy érzem, jó úton haladok:) Te hogy vagy? Nóczi, nem fáj ez a fagyasztás? Ági, neked a pocakod jól van? Nem fájogat?

Puszilok mindenkit!

CseKa

Kép
cseka

Sziasztok!

Kata szerintem ez csak tévedés lehet. Meglásd, a mostani vérképed tökéletes adatokat fog mutatni.

Cseka köszike, ma reggel kicsit fájt, meg néha szúrkál, meg fájdogál, de szerencsére durva görcsök nincsenek, csak a vérzés múlhatna már el.

Helyes február remélem én is, hogy tojást kapsz a locsolásért! Neked meg kell mutanod, mit tudsz! :-)
Ági28

Nóczi, drága vagy, örülök, hogy így tetszett a hasonlatom! :D
Ági, remélem, hogy tényleg valami tévedés lesz a dologban(bár már írni kezdtem a nekrológomat, és a végrendeletem, valamint elbúcsúztam néhány ismerőstől :lol: )mert ugye azt észre venném, ha nem lenne immunrendszerem!
És jelentem: makk egészséges vagyok!(legalábbis én azt érzem)(ja, és leszámítva az átjárhatatlannak tűnő petevezetőt)Kedden kiderül...
Cseka, a kinezeológus segít valamennyire, mit érzel??

kata790313

Szia Kata!

Nagyon jó volt a kineziológus, rávilágitott sok olyan dologra, amit másként kell csinálnom és hogy el kell engednem dolgokat és bizonyos dolgokat csak hagynom kell megtörténni, hiszen nem akarhatok mindent irányitani. Ez sokat segithet...

Ne aggódj Kata, ha jól érzed magad, akkor biztos nem vagy beteg. A szervezeted jelezne, ha gáz van.

Puszi

Kép
cseka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: