A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

liza! Nagyon édes:-) Gratula!

babaimádó
Kép
babaimado

Óóóóó, nagy Áfi! Köszönöm! Szinte látom, ahogy bújnak elő :wink:

Kép
zölddisznó

Áfi, a te képed sem semmi, amit felraktál most! :)
Ez pontosan mit ábrázol? Kertet?

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Ma egész nap Győrben voltunk, az Árkádban vásárolgatni :D Sikerült 2 db pólót vennem egész nap!!!!!! :lol: Pedig nagyon igyekeztem....

Áfi, nagyon szép lett a kert! Hol lesz majd a bogrács? :lol:

Eliza, jó képek!

Cocácska, örülök, hogy kezd visszatérni a régi Éned...Remélem tudsz jönni hétvégén...

Babaimi: hőd hogyan alakult ma?

Melcsi: a barátnőmnek 4 napig diétáznia kell, majd 1,5 napra befeküdni a kórházba, ahol 7 vérvétellel megállapítják, hogy mi a szitu...Mármint, hogy a diéta mellé kell-e inzulinoznia magát...Ha kell inzulin, akkor kb még 1 hétre kell befeküdnie, hogy beállítsák az adagot...

Most megyek aludni, ha válaszolnátok, akkor holnap elolvasom :lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok megint,

Babaimcsi, én is ezt csípem, így tudok írni és el tudom olvasni :wink: Jövő hétre mennek a drukkok neked. Puszi

Áfi, azért ez egy komoly tervrajz, nem semmi :D Én meg azt hittem ide oda elültetgettél hagymákat, aztán kiderül, hogy komoly struktúra van itt a háttérben és egy komoly kertésszel van dolgunk. Azért én kiváncsi leszek rá, ha majd kihajtanak, ne felejts el küldeni róla képeket. :wink:

Zöldi, látom már elemedben vagy :wink: Köszi a linket és a segítséget, most Egerszalóknál tartunk, minden percben változik hova menjünk. :D Holnapra el kell döntsük, mert le fogom foglalni.

Gaby, no worries :D Szorítok, hogy holnapra felkússzon megint és akkor tuti a dolog :wink:

Én most értem haza, anyukámmal voltam én is délután, ebédeltünk,sétáltunk, sütiztünk, még nála is fürödtem, mert óriás kádjuk van :) , megmosta a hátam, mint a régi szép időkben. Példaként van előttem, hogy milyen anya szeretnék lenni.

Jó éjszakát mindenkinek.

Holnap a védőnéni után jövök.

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Szezsóka, akkor a 1,5 nap kibirható, remeljük nem lesz szükség inzulinra.
A győri Árkád egész jó szerintem én a C und A-ban szoktam magamnak néha-néha venni valamit és van egy nagyon jó (viszonylag olcsó) kismama bolt is, jó rucik vannak. A legjobb viszont a fagyi, imádom :wink:

Kép
melcsi6

Hozzánk Melcsi szerda de-t jön a védőnő családlátogatásra, de-t 10.re! :( Nem nagyon hiányzik , bevallom őszintén!

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Eliza, klassz képek, édi a bébi! Jó neked, hogy megint láttad a babudat, nekem még legalább 2 hét a köv. nagyobb UH-ig.
Bár reménykedem, hogy holnap a dokim megkuksizza megint egy pár perc erejéig.

Kata, nagyon csinos és szép vagy, meg persze a tesód is! Gratulálok asszonyka!

Gaby, hát nagyon bíztató ez a hő, ha holnapra visszaugrik, akkor óriási esélyt látok a baba megtapadására! :wink: +++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Köszönöm szépen az aggódást és hozzámszólást, ma már kicsit jobban voltam, bár még mindig fájdogál a pocóm, és gyakran be is keményedik, de a baba annyira tündér, rugdosódik, mocorog rendesen, és időnként kidugja úgy valamijét, hogy totál látni azt a kis testgombócot, olyan puklis. :lol: Annyira édi! Még annak is örülök, ha a hólyagommal játszik, pedig nem valami kellemes.

Holnap ugye megyek a dokihoz este, hát remélem, hogy csupa jó híreket kapok, és minden okés lesz.

Puszi mindenkinek, szép estét, jó éjt!

U.i.: Enikő, gratulálok a szülinaposkához, és a legkisebb baba idejéhez is! Amúgy a kínai csípős-savanyú levesről sajna én sem tudok lemondani. :D
Vendég

Athiz, fűzzd meg! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Hát meg volt a NAGY NYÍLT NAP: rengetegen voltak, óriási az érdeklődés, remélem holnaptól is lesznek gyerkőcök!!!!! Csináltam 1-2 fotót (sokat nem tudtam, nem volt időm még pisilni se kimenni :lol: ), holnap felteszem.

Most már nem tudok visszaolvasni, mert nagyon fáradt vok, pedig jó lenne tudni, kivel mi van, mik a JÓÓÓÓ hírek,.....

Szép álmokat,

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Hát meg volt a NAGY NYÍLT NAP: rengetegen voltak, óriási az érdeklődés, remélem holnaptól is lesznek gyerkőcök!!!!! Csináltam 1-2 fotót (sokat nem tudtam, nem volt időm még pisilni se kimenni :lol: ), holnap felteszem.

Most már nem tudok visszaolvasni, mert nagyon fáradt vok, pedig jó lenne tudni, kivel mi van, mik a JÓÓÓÓ hírek,.....

Szép álmokat,

snufi

Dobok egy pocakképet is:

Kép

Kép
elizabeth25

sziasztok!

bettike: jó hosszú a görbéd. pét nem látok, sajnos :cry:

melcsi: örülök, hogy kőszeget választottátok. jó hely :D

áfi: nagyon szorgos vagy! és mikor pihensz? nagyon tetszik a kert rajza. ügyes!

klarissza: bocsi, én meg nem voltam délután gépközelben.

liza: nagyon édi a babód :D micsoda szép poci! tetszik nagyon.

szezso: vásárolgatunk? ma mi is voltunk vásárolni, cipőt akartam venni, és egyet sem találtam, ami tetszett volna :(

athiz: drukk holnapra++++

snufi: örülök, hogy jól sikerült a mai nap. remélem a holnapi is jó lesz. drukk+++

csikken, szilcsi: drukk holnapra++++

jó éjt, szép álmokat!

katica
katica30

Annyit aludtam napközben, hogy most meg nem vagyok álmos...

Inkább tojásoztam:

Kép

Hihi, ma én voltam az első! :wink:

Kép
zölddisznó

jó reggelt!
coca: szépek a tojlik, ügyi vagy!

rólam: én szerintem ma elalszom, éjszaka a férjem alig aludt, mert tegnap sokat aludt, nem volt álmos, meg dolgozott is vmit a gépen, és engem sem igazán hagyott aludni. bezzeg ő előbb mondta, hogy nem megy be a céghez, én meg menjek el dolgozni, hogy alig aludtam. vicces lesz este nyolcig, mire hazaérek. :evil: megint elgondolkodok, hogy kiköltözök abból a szobából, ahol közösen alszunk, mert lámpa, tv és számítógépzúgás mellett nincs sok esélyem, hogy aludjak. :evil:

katica
katica30

Jó reggelt! Én vagyok ma a harmadik.

Zöldi nagyon jók atojglik, én is :lol:

KAtica kitartás mára!

GAby++++++++++++++

(((((((((((((((((((((Athiz))))))))))))))))))))))))))))))))

Eliz Kitartás avédőnőhöz

Snufi én is kivitetem magam Urammal látogatni a játszóházat :wink:

Áfi már kiváncsi vgyok a kertre

MElcsi akkor kianyukáztad magad :lol: bár tapasztalat az sose, elég

bettike piroska és mikike
vár bennetek BEttike,
epekedve mensire,
kezdődhessen projektje
:wink:

Újasszony és tesója ölelés4

MIndenki aki ma megy vizsgálatokra vagy hőnek kell fenntmaradni, vagy bármi máshoz+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Jó reggelt! Én vagyok ma a harmadik.

Zöldi nagyon jók atojglik, én is :lol:

KAtica kitartás mára!

GAby++++++++++++++

(((((((((((((((((((((Athiz))))))))))))))))))))))))))))))))

Eliz Kitartás avédőnőhöz

Snufi én is kivitetem magam Urammal látogatni a játszóházat :wink:

Áfi már kiváncsi vgyok a kertre

MElcsi akkor kianyukáztad magad :lol: bár tapasztalat az sose, elég

bettike piroska és mikike
vár bennetek BEttike,
epekedve mensire,
kezdődhessen projektje
:wink:

Újasszony és tesója ölelés4

MIndenki aki ma megy vizsgálatokra vagy hőnek kell fenntmaradni, vagy bármi máshoz+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

jó reggelt
Kép
hát nem kúszott vissza, sőt :? igaz téli időszámítás szerint 5.30-kor mértem és 6-kor szoktam, de félóra szerintem nem számít :roll: lehet ma holnap megjön :?

Liza
nagyon jó képek :)

Coca
szépek a tojglik :)

Boniko
akkor ma kérem a + tesztet :P :wink:

csajok, ha csak 5 tesztet veszek át Bonikótól, kell valakinek a másik 5?

Kép
gaby25

GAby Én ma is itthon vagyok egész nap, jöhetsz ért ebármikor
:lol:
Aztán nehogy a nyakamaon maradon a sok teszt
:shock:
Vendég

még van akkor 35 db , ha GAabynak 92F/Db :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Szezsókám! Köszönöm kérdésed: tegnap 36,6, ma 36,5..tehát lefelé halad..úgy látszik megembereli magát:-)

Melcsi! Köszi a drukkolást. 12:30-tól kérem:-)Neked meg mára drukkolok a védőnénihez:-) Utána jelentkezz!

Gíby! Milyen a hőd?++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Coca4 Jajj de jóóóókkkk a tojások!

Katica! Te is jó korai vagy mindig:-)

babaimádó
Kép
babaimado

bonika
viccelődsz? :P :lol: 84 ft/ db és rászámolsz + felárat, vagy mi? :lol:

Kép
gaby25

Gaby! Nekem kell a maradék 5.
Láttam a hőd...:-(, de nem adom fel :wink:
Gíby= Gaby(bocsi)

babaimádó
Kép
babaimado

bocsi, a 4600ftot osztottam, de az a 10 es érzékenységű volt. :oops:
Vendég

szívesen fizetek + felárat, ha + lesz :P :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Jó Reggelt!

Köszönöm a kedves szavakat!!! :lol:

Gaby, még azért én sem adom fel!!!

Coca, baromi jók lettek a tojglik! Mák van rajtuk vagy még nem mosakodtam és attól látom annak? :) Tegnap én is vettem tojásfestő készletet, majd meglátom, mit tudok kiügyeskedni! (de a bizti kedvéért még csokitojások is lapultak a kosár mélyén)

Liza, nagyon szép formás Babód van! Hányszor voltatok 4d-n? A pocakod is jó nagy! (na nem mintha az enyém pindur lenne) Nektek nem mondta a védőnéni, miért megy, mert hozzánk májusban jön, no de minek? :roll:

Athiz, drukk a dokihoz, biztos nem lesz semmi probléma! :wink:

A ti bokátok nem kezdett el még püfffedni?

kispiskóta

Sziasztok!

Boni, mikor mész legközelebb tesztekért?? :lol:

Gaby, nekem is jók lettek volna, de baba gyorsabb volt! :lol:

Baba, azokkal a tesztekkel csak + lehet csinálni!!!

Coca, nagyon szépek a tojások! Ámulok csak!

Snufi, tök jó, hogy volt nagy érdeklődés, drukkolok a jó folytatáshoz!

Szezso, én is így szoktam vásárolni! Kispiskota a megmondhatója! :lol:

Athiz, drukk a dokihoz!

Liza, jó nagy a hasad!

Ma megyek próba sminkeshez!!! Várom!!! Holnap meg ruha próba!!! Várom!!!

Kép
kata05

Boniko
úgy látom nem kell félned, hogy nyakadon maradnak a tesztek :P :wink:

Kép
gaby25

Kata
és egy évben kétszer tartotok majd házassági évfordulót? :P :wink:

Kép
gaby25

KAta ez annyira tetszik, hogy esküvő után készülsz esküvőre :lol:

az egész csapat üneppelni fog titeket szombaton :wink:

még ez sem fogyott el KAta drága!
Vendég

szerintem ez a maratással készült tojgli
Vendég

Boniko, innen látszik, mennyire van kézügyességem!!! :lol: :lol: :lol:

Hát még a családnak, milyen jó! Két hétvégén sem kell főzni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

kispiskóta, még nem biztos, hogy maratás. :wink:

az biztos! lehet egy hülye kérdésem?, ti ikrek vagytok ugye? :oops:
Vendég

Ma délelőtt megyek 12. heti UHra, de csak a helyi SZTKba, így csodát, képet stb. nem kell várni. Utána meg bankba, és vásárolni megyek, aztán apát viszem be a műszakja előtt az erőműbe, hogy nekünk sisakokat kunyeráljon, ugyanis így, hogy nem a hivatalos látogató központon keresztül megyünk nem kapunk onnan sisakokat, sisak nélkül meg senki sehova, így most a kollégáitól kéregeti össze a 15 db sisakot szegény. Ráadásul közölték vele hogy egymaga nem kísérhet ennyi embert, max. 4-5-öt. Szegénykém a biztonsági igazgatóval külön engedélyeztetett minket hogy bemehessünk egyszerre, de még így is csak úgy engedték ha velünk lesz mégvalaki olyan státuszú mint ő. Így megintcsak egy kollégáját kérte meg, kísérjen minket ő is... szóval nem egyszerű, de meg van oldva, van engedélyünk, lesz sisakunk, reméljük nem lesz gond. A kérés annyi, hogy senki ne igyon aznap alkoholt, bármikor megszondáztathatnak bárkit, illetve mobiltelefon, fényképezőgép és kamera maradjon az autóban, nem lehet bevinni, de ezt ott is elmondjuk...

Kertem dícséretét köszönöm, de ez igen kis része csak, hatalmas az udvar, de majd meglátjátok... :)
Vendég

Áfi és ottbennt nem lehet leadni a telefonokat? mert autóban nem szívesen hagynánk.vagy zárt a parkoló?

alkoholt nem nagyon iszunk, így talán kibírjuk a látogatás utánig :lol:

Szegény férjed.és a munkatársa. miattunk elmegy a szombat délelőttje. :?

Jó és eredményes délelöttöt.
Vendég

Bonika,
ez a parkoló ugyan nem zárt, de messze esik mindentől, az atomerőmű tövében van, ami meg ipari terület, tehát csak az használja aki ott dolgozik, aki meg ott dolgozik mindnek erkölcsi bizonyítványa van, anélkül nem vesznek fel senkit, és biztonsági őrök vannak mindenütt, a parkolóban is, így nyugodtan mondhatom hogy biztonságos. De ha úgy nyugodtabb vagy, megkérdezi ma a férjem hogy a látogató központ portáján leadhatjuk-e az értékeinket, úgyis oda lesz az első utunk, bár fotómasinát szerintem még odáig sem lehet elvinni, de erre külön rákérdezünk.
Vendég

Jó reggelt,

Jelentem, visszaolvastam, 7 oldalt!!!!!!!

Macspacs, a Bromot a terhesség 12. hetéig kell majd szerdnem,... :roll: azóta (csüt.) nem voltam szarul tőle, lekopogom, kopp.,, kopp., kopp.

Szezso, köszi a tanácsot, a 2.at lefekvés előtt veszem be.

Babancséknak erőt, egészséget és GRATU. :lol:

Szilbee: :lol:

Kata: nagyon szépek voltatok, sok boldogságot!

Gaby, babagyanús vagy nekem! :wink: Naggggggggggyon drukkolok.

Áfi, köszi. :wink:

Veramami, örülök, hogy jelentkeztél, hiányoztál!!! És nincs több igazolatlan, értetted????

Coca, engem is megkönnyeztél, :cry: . Ölellek Drága!!!

Rólam: én a "müszakot" mindig hamarabb kezdem mostantól. Játszi 9kor nyit, de én 7.30ra jövök már a kislányért, aki ilyenkor még alszik. Megvárom, mig felkel (kb. 8.45), addig netezek. Felöltöztetem, és megyünk le a játszóházba. :D
Fotokat este, ok?

Akiket kihagytam, üdv. és pussssz.

snufi

Áfi ha biztonsági őrök vannak, akkor jó. én még sosem jártam Pakson, azért kérdeztem :oops:

Igérem nam aggódom túl magamat
:lol: :lol: :lol: :lol: de úgy izgulok, mint egy kisiskolás :lol: és már csak 5 öt kell aludni
Vendég

Bonika,
nincs semmi baj, érthető hogy az ember óvatos! Csak ti Pesthez szoktatok, ez meg nagyon nem az, itt minden kicsi, nyugodt, az autónk 1 éve parkol a ház előtt éjjel is, és semmi baja, sokszor az utcaajtót is elfelejtem bezárni éjjelre... az erőmű meg külön világ, tényleg igen nagy a szigor, bárkinek rendőrségi ügye van azt kérdés nélkül kirúgják, az állását meg senki nem kockáztatja...
Jópofa sztori:
hülye újságíró cikket írt az erőműről, gondolta elmegy odáig, és lefotózza kívülről a cikk mellé jó lesz a kép. Mire kettőt pislantott a paksi kommandó teperte a földre, és újabb 5 perc elteltével a rendőrségen találta magát szerencsétlen :D Aztán persze nem lett baja, de elmesélték neki hogy ilyet nem szokás itt csak engedéllyel :D
Vendég

Gaby, nem egyszer fogunk tartani évfordulót!(24.-ét)

Boni, bingó, bizony mi ikrek vagyunk!!!! Nekem kell teszt ha másnak nem kell és marad! :lol: Most minden tesztet begyűjtök!
Na erre az eskire jobban készülök, a szombati olyan lightos volt! Mondanám hogy gyertek el megnézni, de mentek Áfihoz!

Kép
kata05

Gaby, javítom magam, csak 1X fogunk tartani! :lol:

Kép
kata05

hát igen, pedig szívesen megnéztünk volna :lol:

De ó, én is úgy szerettem volna mindig iker lenni. megboldogult lánykorormban a kedvenc könyvem az Édesvölgyi suli szerelmes ikrei volt.Ismeri valaki?
Vendég

Boni: azt én is imádtam!!!!!!!!!
(előbb kihagytalak: szeretettel várunk a játszóházba :lol: )

snufi

Én nemrég újra olvastam de már kiskoromban eldöntöttem, hogy nekem először lesz egy fiam, utána pedig ikrek lányok. :mrgreen:
Vendég

Snufi! ez szuper, kívánom, hogy ma is és minden nap jó sokan legyenek! (majd pisilsz este :wink: )

Coca áruld el nekem mit raktál a tojásokra, a képeken úgy látszik, hogy mákot :oops:

Gaby ma miattad ugrottam be és tessék! tessék azonnal visszamelegedni!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
klarissza32

GABy ma meddig dolgozol?
Vendég

klarissza
parancsot értettem :wink: igyekszem :P

Áfi
ügyesek vagytok, hogy ilyen szépen elintéztetek mindent :) kollega nem morcos, hogy szombat délelöttje erre megy? :? hűha, akkor apát figyelmeztetem, elő ne húzza a gépet :shock:

Kata
Áfinál gondolunk rád, és koccintunk az egészségetekre :P

Kép
gaby25

boniko
4-ig, de ebédszünetben is talizhatunk :wink: neked hogy jó?

Kép
gaby25

mikor van ebédszünted és mennyi ideig?
Vendég

Sziasztok!

Gaby, azért rohantam reggel a géphez, hogy lássam milyen szépen visszacsúszott a görbéd, de sajna nem azt láttam :cry: Mindegy amíg nincs piri, nincs kesergés.

Snufi, mi lett végül is a játszóház neve?

Coca, persze hogy nem baj, apának is jár puszi. Nagyon szépek a tojások, a csajok annyit találgatták már hogy milyen technikával készült, hogy most már én is kíváncsi vagyok :)

Szezso, tegnap mi is voltunk Győrben, de az Árkádba már nem jutottunk el :cry:

Melcsi, hát nekem sikerült a múltkor egy iszonyat rossz fagyit ennem az Árkádban. Előtte (igaz nem ott ahol azt vettük) olyan mennyei fini fagyikat ettünk ott, nagyon ráizgultam, aztán a kukában landolt :(

Áfi drukk az uh-hoz! Irigyellek, pedig én meg egy hete voltam :D

Szezso, remélem a barátnődnek elég lesz a diéta.

Piskóta, igaz én még csak 20 hetes vagyok, de nekem nem dagad vagy vizesedik a bokám és szerencsére Rékával sem volt egyáltalán ilyen problémám.

Csajok nap közben ordibáljatok rám, hogy felhívjam a dokimat időpontot kérni, mert pénteken addig-addig halogattam, hogy elfelejtettem :roll:

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: