A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Istenem.........................................
((((((((((((((((((((((((COCIKÁM)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Megtiltottad azokat a szavakat..................nem tudom, mit mondjak.........................................................................most olvastam és Áfi is írta msn-en, de én is sírok :( :( :( :( :( :(
nem hiszem el egyszerűen, mert nem akarom elhinni.....
puszillak........
ezek szerint jössz velünk szombat reggel, ugye? Vagy feküdni kell esetleg? :(

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok lanyok, tegnap megvolt az uh/ng.

Domcsi baba 1950 gramm, es minden tokeletesen jo nala...hala Istennek, teljes vizsgalatot neztek, az agyatol kezdve a veraramlasokon, a sziven at mindent. Meg az en veseimet is megneztek! :) Mondta a doktorno, hogy Domcsika olyan fejlett, nagy baba, hogy ne panikoljak be, ha mondjuk esetleg 3-4 het mulva megszuletne...

Ugyhogy ez van!

Majd teszek fel kepeket, csak most laptoprol vagyok!

Puszi mindenkinek

Eliza

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most írok, majd a hsz. végén leírom, miért.

Drága Mazsola, nem gondoltam volna, hogy ma ilyen hírt kell olvasnom, nem könnyű helyzet, de látom, szerencsére nem vagy az az elkeseredős fajta (nem úgy, mint én). Kívánom neked, hogy a következő próbálkozásotok szerencsésebb kivitelű legyen, és nagyon boldog 9 hónapot éljetek meg a babával/babákkal, egészségben!

Melcsi, nekem is volt aranyerem, igaz, nekem szülés után jött ki, de kegyetlen hosszú ideig kellett kezelnem, mire visszahúzódott, gyakran ki is vérzett. Kúpoztam+kencéztem, és még így is. A tuti az, ha nem olyan nagy, akkor a gyógyszertárban kérsz valami hasznosat rá, amit te is biztonsággal tudsz használni, és ha makacsul nem múlik egy hét múlva sem, vagy netán rosszabbodna, mindenképp fordulj dokihoz.

Purc, nem izgulj, bár teljesen megértelek, de merem remélni, hogy a babátoknak semmi baja sincs!!!

Már annyira nem tudom, kinek és mit is akartam írni, hogy hihetetlen.
De megnéztem Babancs Doma babáját, és elsírtam magamat. Annyira kis csöpp, csak 39 cm, és milyen óriási rá az a pelus! Egyszerűen rossz így látni egy ilyen ártatlan kicsit, hogy csövek lógnak belőle. Mindazonáltal tudom, hogy így talán jobb neki, hogy kivették a mami hasijából idejekorán, hiszen idekinn több esélye van, hogy egészséges és gyorsabban fejlődő babuci legyen.

Na bocs, hogy kicsit kiakadtam, de egész álló nap rosszul voltam, fáj a hasam, szédültem, és az ájulás szélén voltam. Ha minden igaz, "csak" a vesémmel ill. veseútjaimmal lehet valami gáz, mint már volt nekem ilyen régebben. Talán vesekő vagy homok, csak roppantmód rossz érzés. Nagyon féltem a babámat!

Ancsa, gyere, és írj máskor is, ne csak akkor, amikor valami szomorú esemény van itt a topicban!

Puszilok mindenkit, és drukkolok nektek! Holnap ha minden jól megy, anyukámékhoz megyünk, remélem, nem lesz gond, és akkor talán este még be tudok kuksizni!
Vendég

Eliza, gratu, és örülök, hogy veletek minden rendben. Tényleg szép nagy babucid van! :)
Vendég

Koszi, Athiz en is orulok :)
Es ti jol vagytok?

Most neztem meg Babancs kisfiat, nagyon tunderi baba! Lehet tudni roluk valamit, hogy hogy vannak mind a ketten????

Kép
elizabeth25

Eliza, köszi, fentebb megtalálhatod, hogy vagyunk.

Én is szeretném tudni, hogy vannak Babancsék, ha netán Enikő tájékozódik, ide is gondolom leírja majd.

Enikő, azért napi háromszori róka, nem sok ebben a terhességi korban? Ugye azért nem fogysz? Jobbulást!
Vendég

Zöldikém! Nem is tudom, hogy mit írjak :cry: :cry: :cry: Van, amit nem írhatok, poénkodni most nem tudok, úgyhogy egy nagy ölelést küldök, és majd dumcsizunk, jó? Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,

Athiz, én is így voltam ezzel, a pelusos kép után nekem is összeszorult a torkom, de a baba jól van és nem lesz semmi gond.

Egyébként tuti, hogy a hormonjaink is dolgoznak, tegnap én azon bőgtem, hogy bableves volt az ebéd és nem kivántam és éhes voltam, úgyhogy azt kellett ennem. Aztán rájöttem, hogy nem kellett volna azt ennem, de már késő volt és olyan rossz kedvem lett, hogy vigasztalhatatlanul el kezdtem bőgni. Rá egy órára semmi bajom sem volt :shock: .

Ezek a lelki dolgok kihatnak a testre is, remélem a Te rosszulléted is elmúlik holnapra. Már száz napnál kevesebb van hátra :wink:

Jó, hogy leírtad az aranyeres dolgot, a krémet a legutolsó orvosi vizsgálaton kaptam, mert már akkor is fájdogált, de most tuti rossz a helyzet. Hétfőn megyek védőnőhöz, csütörtökön dokihoz majd kérek beutalót belgyógyászhoz, úgyis el kell mennem. Hátha ír valami jobbat, mert most nagyon fáj és nem is akar javulni.

Megyek keresek valami három napos ajánlatot valahol, megbeszéltük apával, hogy elutazunk valahova még mielőtt a babó érkezik, ha tud valaki valami jó helyet - jó lenne valami pihenős wellness-es hely szívesen veszem :wink:.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Szia Szirom,

Veled mi újság, elmúlt már a kellemetlen fájdalom? Jobban vagy? Mit gyogyit használtál végül?

Zöldi, ha apa kidolgozta magát a gépen, jelentkezz.

Melcsi

Kép
melcsi6

Athiz: remélem semmi nagyobb baj nem lesz a veséddel...vesegörcs vagy ilyesmi brrrrr... egyszer volt, de nem kívánom az ellenségemnek sem...

Melcsi: Sopronhoz nincs kedvetek? Mi a Bio Sport Hotel Lővérben voltunk még nászúton anno, nagyon szuper volt, nagyokat lehet kirándulni a Lővérekben...De láttam egy ajánlatot a Hotel Soprontól is (ez belváros) azt hiszem 18500 ft volt egy 2 ágyas szoba 1 éjszakára, félpanzióval, jacuzzi meg minden...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vendég

Sziasztok!

((((((((((((((( Coca))))))))))))))))))!!!!!!!!

Megérkeztem az esküvőmről! :lol: Na jövőhéten nem leszek ilyen gyors! Nagyon jó volt,izgi volt és szép voltam! Utána lévő party is jól sikeredett úgyhogy nagyon várom a jövő hetet!

Kép
kata05

Kata: gratulálok!!!!!!!! :lol: Majd képeket léccccccci.... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok,

hulla fáradt vok, most értem haza. Tegnap reggel 8 - este 8ig suli, aztán elmentem egy buliban (kihagyhatatlan volt, majd mesélek), ma megint suli 5ig, utána meg játszóház takarítás, apró festések, padlószőnyeglerakás, ablakpucc (sötétben), .... HOLNAP NYITUNK!!!!! Így holnap se jövök, max. este! De gondolo Rátok, ti is légyszi rám, hogy sok gyerek jöjjön el holnap a nyilt du.-ra.

Pussssssssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Babancs Domonkosa meseszép kisfiú :) Olyan kis picike de arányos :) Nekem nem tűnik "elveszett gyereknek" :wink:
Nem akartam zaklatni Babancsot, majd holnap éreklődök, de ha lesz infóm úgyis írok Nektek!

Athiz: Violával is sokáig hánytam, nemtom miért... Bogival nem voltam ilyen nagyon és ennyire sokáig rosszul.... :roll: És - 7kilónál tartok, de én eleve töltött galamb vagyok, szal nem ártott meg egy kis fogyás :lol: (most vagyok 79 kiló :oops: bőőőven elég ez is nekünk :lol: ) Amúgy most beettem a mekibe mexikóis csilis menüt, meg tortát :) Estére már nem szokott bajom lenni, általában ilyenkor tudok enni....

Kata: Gratulálok férjes asszony lettél :P Tökjóóóóóó :wink: Képeket énisénis :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok,

Mégegyszer, hadd gratuláljak ehhez a legényhez, különben ugyanaz jutott az eszembe mikor láttam, mint ceninek. Stramm ez a gyerek.

melcsi, én azt olvastam még az aranyérrel kapcsolatban, hogy nem szabad sokat ülni, és állni. Sokat kell vele féloldalt feküdni, hogy ne legyen rajta nagy súly, gondoltam leírom hátha segít a gyógyulásban.

Képzeljétek el itt 28 fok volt ma, úgyhogy elhatároztuk magunkat az Urammal és kifeküdtünk ide a közös medence partjára napozni, marha jó volt, nem volt kánikula, de nagyon kellemesen sütött a nap. Jól éreztük magunkat. Remélem a babónak is tetszett a dolog, adtam neki D vitamint :lol: És tegnap éreztem először biztosra, megcsiklandozott kétszer belülről, utána egyből kirázott a hideg. Az apja azt mondta, csak nyújtózkodott, és nem fért el a keze, édes pofa :lol:

Kata, képeket kérünk... :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok,

nagyon fáradt vagyok mert ma egész nap (délután) tesommal csavarogtam. Ő Scájcban él és csak két napra jött haza.

Zöldi, nem is csűröm csavarom hanem egy nagy ölelés (((((Zöldi))))))

Babancs, jaj de pici Domika, egyik szemem szomorú de a másik örül, hogy még ilyen picinek is stram kis krapeknak látszik. Te pedig nagyon csinos vagy :)

Eliza, képek???

Jó éjt mindenkinek.
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Drága csajok!

Köszönöm mindenkinek a kedves öleléseket, bíztatásokat. Még biztos lesz egy-két sírós pillanatom, de a körülményekhez képest jól vagyok, vagyunk.

A Nagyszakállú nem hagyott keseregni ma sem, ...leszakadt a galériánk. Úgyhogy Baumaxoztunk délután, ügyes párocskám most végzett a munkálatokkal. Jobb, mint újkorában!
Kaptam egy ajándék WC-ülőkét a régi helyett - tök mókás tengeres! :lol:

Mára kidőltem, alvás van soron.

Holnap is csak későn jövök, miután apa elment. Addig kényeztetős üzemmód!

Kép
zölddisznó

jó reggelt
mára kihűltem, kísértetiesen hasonlit Athiz görbéjére :roll:
Kép

képzeljétek, jön unohahúgom nyáron, tesómég nem tudnak. Anyu tegnap vette meg a jegyet, kimegy 3 hétre és ő hozza, vissza meg ismerőssel meg, aki ott lesz tesóméknál 1 hónapig. Itt csak 16 napot, lesz, de azt majd tartalmasan töltjük, már úgy várom :P , másfél éve nem láttam :?

Coca
természetes, hogy van síros pillanatod, kinek ne lenne ebben a helyzetben :? Kép most veled sírunk, de nemsokára veled nevetünk :wink:

Purc
de jó egyeseknek, én is akarok medence parton hasat süttetni :P

Babancs
Domonkos nagyon édes kis csöpp baba :D

Kata
Gratulálok, és légyszi képet :P

Melcsi
a wellness az nagyon jó kis kiruccanás :) igazatok van, menjetek míg még lehet :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

A tegnapi nap NAgyon-Nagyon jól sikerült. Immáron férjes asszony az én tesókám!!!! :wink:

Mivel én bénasága fényképeztem (hál az égnek volt profi fotós is), és a képeket most töltöttem fel dobok néhányat: Kép menyasszony Kép Kata, Zsú és Marci :-) Kép Itt még meggondolhatták volna... Kép

kispiskóta

gabi ez a görbe biztató szerintem még mindig!!!!

kispiskóta

Zöldi!
Nem találok szavakat! Őszinte együttérzésem! :cry:

moni

Babancs!
Gratulálok a kisfiadhoz! Nagyon stramm kissrácnak tűnik!!!

moni

Kata és Zsú
nagyon csinik voltatok :) és Marci is látszik a képen szépen :P

Kép
gaby25

Sziasztok!

Purc, van képed 28 fokkal sokkolni minket :D Hát nagyon rossz lehetett a tegnapi napotok, egy kicsit se vagyok ám irigy :D

Gabi nagyon drukkolok neked remélem a te görbédnek is olyan vége lesz mint Athizénak :wink:

Zsú köszi a képeket mindannyian nagyon szépek voltatok.

Kata, még egyszer gratula!

Coca, puszika nektek!

Megnéztem Babancs kisfiát nagyon szép baba, de az a pelusos kép nagyon szívszorító. Remélem hamar megerősödik a kis lurkó annyira hogy anyatejet kaphasson.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok,

Zöldi, jó, hogy benéztél. Nagyon stram csajszi vagy. Mindentől függetlenül én még mindig ölellelek. ((((((Zöldi)))))))).

Szezsóka, köszi a tippet :wink:, Sopronban már voltunk többször a Hotel Sziesztában, nagyon szeretjük, gyönyőrű hely, Sopron, Szombathely, Kőszeg, az egyik kedvenc részem :D .
Mi újság a magas cukros barátnőddel? Mit mondtak neki végül?

Kata, nagyon szép voltál, Tesóddal is nagyon jó az a kép, mindketten helyes csajszik vagytok :D Párod nagyon koncentrált :D :D , legalábbis a képeken úgy tünik :D :D .

Cenikő drágám, aki chilis cuccot eszik, az ne csodálkozzon, hogy néha kikivánkozik :lol: :lol: , jót nevettem, akkor nincs semmi gond, csak dolgoztatod a gyomrodat. Én is voltam a mekiben múltkor anyuval és kinéztem a chilis-et, de nem mertem enni belőle...... :D

Purc, neked is nagyon köszi a tippet, valószínűleg ez lehet a gond, hogy nem pihenek egyáltalán, mindig jövök megyek.....Tegnap azért sikerült egész délután pihentetnem, remélem most már lassan normalizálódik.
A napozás tök jó :D D vitamin, boldogsághormon, minden, szuper, csak adagold a baby-nek :wink:

Csikken, Te is pihengess ma azért :wink:

Gaby, hát ez nagyon ígéretes :D , ha holnap megint felugrik én már nem mondok semmit, úgyis tudni fogod mire gondolok :D :D

Athiz, jobban vagy?

Nu, megyek, készítem a reggelit, kivételesen apa is csak délutánra megy, így együtt kajolunk, mindenkinek szép napot.

Jövök még.
Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Azt nem állítom hogy melegünk lesz, de úgy néz ki rossz időtől sem kell tartanunk...
Kép

egész hetemet a takarítás-szervezkedés fogja kitenni, persze csak szép kismamásan :P anyósomat már riasztottam ágynemű ügyben (nekem nincs elég) szerencsére volt neki 2 garnitúra vadiúj, így az ittalvós lányok már nem fagynak meg. :D
Kata,
gratulálok és sok sok boldogságot kívánok nektek!!! Hogy telt a nászéjszaka? :wink: (Mi végigaludtuk, örültünk hogy élünk, nemhogy... :oops: )
Kispiskóta,
nagyon szép a kosztüm ami a tesódon van!!! Sok boldogságot nekik is!!! :)
Snufi,
nem gyenge program, én tizedennyitől is kidőlök mint egy zsák krumpli :D Sok sikert a munkátokhoz!!! :)
Coca,
hogy tud leszakadni egy galéria? :shock: Gondolom nem egy az egyben na de akkor is... jó program lehettett :D
Vendég

Sziasztok!

ÓRÁKAT ÁTÁLLÍTANI, aki még nem tette! :lol:

Zöldi! :shock: Csőstül jön a baj?

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

lili: örülök, hogy benéztél. gyere máskor is!

ancsa: mesélj, mi van veled. nagyon eltűntél :(

babancs: gratulálok :D de édes ez a pici. milyen pici :roll: minden jót neki!

baba: vagy msn-en és én nem is tudok róla? :(

liza: örülök, hogy minden oké. várjuk a képeket! grat az 50 naphoz!

athiz: kitartást!

melcsi:én kőszeget ajánlom, tudok ott egy kedves kis panziót.

kata: milyen érzés házasnak lenni? :D gratula :D nagyon csini voltál! bár én a mennyasszonyi ruhás képeket várom majd!

snufi: drukkolok++++ azért pihenj néha! :wink:

ceni: -7 kiló, nem sok egy kicsit? :roll:

purci: de jó dolgod van :D küldhetnél ide is egy kis meleget :D

coca: hogy tudott leszakadni egy galéria? ölelés megy neked ((((((((((coca))))))))))

gaby: egyre gyanúsabb vagy! :wink: drukkolok++++

kispiskóta: köszi a képeket, csini voltál!

rólam: tegnap este barátoknál voltunk, hajnali fél kettő körül értünk haza. jó volt nagyon. :D ma jönnek majd anyósék, vásárolni megyünk velük.

katica
katica30

Kép

Kép
bettike
Eger

Mindenkinek köszönöm a gratulát! Jó érzés házasnak lenni! Főleg, hogy ma mindenki asszonynak szólít a családban!

Áfi, kispiskóta a tesóm! :wink: A kosztüm, amit dicsértél az enyém! :lol:

Kép
kata05

Sziasztok,

Most fejeztük be a reggelit, illetve én az utána lévő mosogatást, közben mosok, mert nálunk gyönyörűszép idő van, tudok kintre teregetni :D .
Asszem, most meg már kellene ebédelnünk :lol: :lol: Holnap megyek védőnőhöz, aztán asszem megmondja mit egyek............... :lol:

Katica, köszi a tippet neked is, már néztem is egy jó szállást, Hotel Írottkő, jók az árak, van akciós csomag is és 15 km-re ajánlanak egy élményfürdő központot Ausztriában kirándulásként. És kőszeg belvárosban van :D .

Áfi, jó szervezkedést, pakolászást a jövő hétre. Látom Te sem vagy az a fenekeden ülő típus, múlt héten festés, jövő héten takarítás...... :D :wink: Azért pihengess is.

Bettike, köszi a táblákat :wink: . A görbuszodon sajna én sem látok pé-t. :(

Még jövök majd.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Bettike
átküldöm hozzád pirit, hess piri Bettikéhez :P

Kép
gaby25

Triphasic Pattern-This occurs when your chart shows a second rise in temperature after ovulation, this could be a sign that you are pregnant, the second rise occurs when implantation would be expected. A Triphasis pattern doesn’t always mean you are pregnant, it can occur with or with out being pregnant

hát a leírás szerint a 3. fázis lehet a jele a terhességnek, de nem mindig jelent terhességet, előfordulhat akkor is, ha nincs terhesség. juj, úgy izgulok már :P

Kép
gaby25

Kata,
nem láttam át a rokoni szálakat :lol: :lol: :lol:
Én azt hittem volt a te esküvőd, meg piskóta tesójáé, de azt nem tudtam hogy az is te vagy :D Mindegy, mert akkoris tetszik az a kosztüm!
Melcsi,
én inkább lusta disznó vagyok, de a konyhafestés kellett, takarítani meg megen nem árt ha majdnem húszan jönnek az emberhez... még ha tiszta a ház sem kacslábon forgó palota, hátmég ha elsumákolom a suvickolást :D

Ma annyira örültem a tavaszi szép időnek, hogy kipateroltam a muskátlihadat a folyosóról egy részét egy nagy hordóba, egy része erkélyládás, azt csak kitettem, egy része a ház elé megy délután az amarilliszek és kardvirágok valamint 2 rózsa társaságában... szóval ma kertészkedős vasárnap van, és emellet azért megfőtt a bableves is, és megsült 22 palacsinta is :) El is fáradtam...
Vendég

Kedves Kata asszony gratulálok önnek! :lol:

Robcsi köszönöm a meghívót, holnapi program: megkeresek mindenkit az iwiw-en! :lol:

Katica bocsi, de bekapcsolva felejtették a srácok a gépet én pedig csak most értem haza :oops:

Coca, nem is tudom mit mondjak, inkább beszéljünk arról a ........ galériáról. Remélem sikerül rendbehozni!

Kép
klarissza32

coca N gondoltam,hogy ikyen hirre jövök vissza. Lélkben veled, sok erő van tebenned is. Ölelés megy neked! viszek nekünk jagert, baileyst.

KAta Üdv a klubban :wink: csinik voltatok te is, meg tesód is

GAby már én is alig várom, hogy odaadhassam a tesztet! +++++++++++++++++++++++++++++++++++

mindenkinek puszi
Vendég

babancs örülök, hogy minden rendben.Sok boldogságot kívánok nektek és egészségeet
Vendég

Gaby! Édes vagy! ...és jó a görbéd! Meddig bírod?

Melcsi! http://roomservice.hu/ Ez a barátnőm cége, az összes fent lévő szállodát szemályesen ismeri. Ha még nincs kiszemelt hely, szívesen segít igényeiteknek megfelelőt találni, csak szólj!
És köszi a stammcsajozást!

Zsú! Szépséges nagytesód van! ...és formás kis pocakod! :wink:

Móni! Puszi!

Robcsi! Ideértek a puszijaid! Egyet átadtam apának, nem baj?

Áfi! Hát, az úgy volt, hogy fent voltunk mind a aketten, és egyszercsak megroppant valami, és lesüllyedt 3 cm-t az egyik tartógerenda. Az egyik végét rögzítő csavarok letörtek! ...de nagyon ügyesek voltunk, és most jobb, mint újkorában.

Bettike! Igenis, átállítva. A bajokat meg megoldjuk! Nagyon figyelmes vagy, hogy kivettél az eseménytáblából, komolyan. de maradt a dokikukk, csak most majd mást néz. Írd vissza "konzultációra" az úgy mindent magában foglal, és izgi is lesz, mert megbeszéljük a folytatást.

Katica! Ölelésért köszönet! Bocsi, de későn vettem észre, hogy írtál MSN-en. Apa gépezett, és én nem voltam bent.

Kataasszony! Kép

Klarissza! Drága vagy!

Kép
zölddisznó

Boni! ...és persze Áfi, és még Mindenki!

Most egy kicsit átíródott a program, még nem tuti, hogy így menni tudok. Tegnap volt a családi összeröffenés, ...amin ugye nem tudtam ottlenni. + Anyukám szülinapja. És az előzőn sem voltam - a punkció napjára esett. Úgyhogy jövő hétvégére tolódtak a dolgaim. Ha apa értem tud jönni szombat punnyadás kezdetére, és haza tudunk jönni, akkor megyek, ha nem, akkor sajna nem fér bele, mert Anya 300 km-re lakik Pakstól.
És ez kb csak pénteken derül ki.

Kép
zölddisznó

Drága Zöldi A család mindenek előtt! én is anyukámat választanám :wink: ha nem is jössz, attól még tojás jár neked :lol:
Vendég

Sziasztok,

Kata, nagyon szép voltál, és ténylge nagyon jó az a kosztüm. Sok Boldogságot!

Csajok, nem irigykedni, ti mentek Áfihoz :lol: de azért nem volt rossz :wink:

Coca, nem semmi ez a galéria dolog, még jó, hogy volt ami még tartotta, szép lett volna ha a padló fog meg :?

Bettike, légyszi ird be a táblába, hogy április 16 nődoki, akkor is kell mennem, amit nem bánok, legalább figyelnek ránk.

Pusssz

Purc

Kép

Kép
purc

Na bejöttem a kertből mert már fáj mindenem, a mai egyenleg saccra 18 kiültettett muskátli, 3 amarillisz, 20 kardvirághagyma, 2 rózsa, mindez ugyancsak kiültetve, de még lesz egy csomó egynyári palántám (ha megnőnek) és őszirózsa meg törpehajnalka magom is van még vetni, de lassan nem tudom hova :D és egy közeli kertészetben meseszép petúniapalántákat árulnak olcsón, tuti abból is hozok :D
Vendég

Zöldi,
a következő sikerülni fog! Imádom, hogy ilyen erős vagy és nem törsz össze! Én nem voltam ilyen és nekem is sokat segített az anyukám. Ha meglátogatod, az a legjobb amit tehetsz.
puszi!
T
tapedli

Tapi! Köszönöm.

Áfi! Kiérdemelted a KISVAKOND titulust. Majd jól lecsekkoljuk, hogy milyen lett...hamár képeket nem kapunk :wink:

Kép
zölddisznó

nagyon lagymatag ma a beszélgetés.....munkaidőben bezzeg annyit termeltek, hogy este képtelenség végigolvasni :D

babaimádó
Kép
babaimado

Coca,
mutatnék én képet, de miről? A kardvirághagymák, amarilliszek mind a föld alatt vannak még, a rózsát is most vettem, a földből kb 5 centire lóg ki, a muskátli meg pont olyan mint a muskátlik általában, az is még csak hellyel-közzel virágzik... az egyetlen ami virít a kertben az aranyeső bokor, meg a nárciszok, de egyik se idei szerzemény :D
Vendég

Sziasztok

A pénteki képek:

Kép Kép Kép

Kép
elizabeth25

Liza,
jó képek! :) Másnak a születés után nincs ennyi :wink:

Coca,
neked csináltam:
Kép
Vendég