Vajon mikor tudom elküldeni??? Kaki az internet...
Hű, de sok érdekeset írtatok, remélem, nem felejtek el semmit.
Megérkezett a bútor - nagyon szép és óriási sok hely van benne, úgyhogy szegény könyveim megmenekülni látszanak

Egész nap pakoltunk (még azért nincs teljes rendmindent szét kellett bombázni a szekrények miatt) és az édes kisfiam nagy lekesen emelte a rendetlenség mértékét még este 8-kor is

Hullafáradtak vagyunk, végre sikerült a picurkát elaltatni - kijött estére a recéje végre!!!!
Viszont nekem is sikerült megtaknyosodnom, úgyhogy az összes vendégséget-talit le kellett mondanunk a hétvégére.
Ancsi

ez az ágyikó nem lenne jó nektek? nem magas és elég stabilnak látszik - az ikeással, amit feltettél, szerintem felveszi a versenyt. Ugyanaz az eladó, akinél én is vásároltam.
http://www.vatera.hu/nem_hasznalt_ifjus ... 71337.html
Kata

3000 volt az etetőszék, fenyő, no márka - imádjuk! Igen, én is azt érzem, hgoy sajnos a borostyán nem segített. Bár annyira cukorfalata nyakláncával, amikor pancsizik

És látod, egy kis rosszalkodás és máris visszakívánod a kis fekvő krumplicskát
Rylie

Habozás nélkül nyomnám Dominóba az antibigyót a ti esetetekben. Semmi okod a bűntudatra.
szekrényünk itt:
http://www.vatera.hu//item/view/index.php?cod=20676242
ZSanci

pont a napokban gondoltam erre, hogy nem véletlen, hogy még nem lehet kistesónk, én nem tudom, hgoy bírnám bűntudat nélkül, hogy a szerelmemet "elhanyagolnám" ketteske miatt. Emlékszem, egyszer már beszéltünk erről, mesélted, hgoy Igi születésekor milyen nehéz szívvel voltál Borisz maitt. Hát én nem is tudom, alkalmas lennék-e többgyerekes anyának
Macs

az éjszakai panaszod nálunk rendszeres fogzási fájdalomkor éjszaka közepén. Szörnyű és csak fájdalomcsillapítóra múlik, akárhány órát is ringatnám, de nem is hagyja magát ringatni se
Konyha gyönyörű! Én is bontott téglás házikóról álmodozom...
Gabi

Drága kutyus! Szép ez, a guru is megtalálja a tanítványát, meg a kutyus is a gazdiját
Tinu

nagy dolog az első külön töltött nap! Bár nem irigyellek érte
Szia Mása

De jó, hogy Orsika taklál néha oylan pasit,a ki hagyja magát szeretgetni

Annyi a szeretet és a kedvesség a nagylányodban, igazán megérdemli
Deni

hogy vagy? Remélem, ez az ítéletidő nem okoz semmi disznóságot!
Blaye

ó de jó, hogy tudtál egy picit írni! Csodállak! Elsőnek én is vágytam ikerbabákra, de másodiknak, hát... nagyon nehéz lehet...
Barbi

mi van veletek???????????????????????
Fibi

Jó hétvégét a szülőknél!