Sziasztok!
Köszönöm az együttérzéseteket, a miskolci eset után sikerült megnyugodni, szerencsére kisfiam is ismét a "régi", ezerrel parádézik odabent.
Testvér téma: Ákosom 6,5 éves lesz mire Tesó megszületik. Több okból hagytuk ezt a nagy korkülönbséget, a legfontosabb az, hogy Péteriben lakunk, Pesten dolgozunk, s ezért korán megyünk és viszonylag későn jövünk. Ákos iskolakezdésére mindenképpen szerettem volna már otthon maradni, mellette lenni, ezért terveztük úgy, hogy mire ő suliba megy, érkezzen a kistesó.
Az anyagi oldala is fontos, hiszen amikor ő született, mi építkeztünk, mostanra kicsit talán rendbeszedtük magunkat ezen a téren, de a legfontosabb, hogy elkészült úgy a ház, ahogy terveztük, és most már érkezhetnek sorba a gyerekek.
Három utódot szeretnénk, úgy gondoljuk, hogy a következőnél már max 2-3 év korkülönbség lesz.
Mivel most várjuk a másodikat, ezért nem tudok tapasztalatokról beszámolni, csak az elveinkről.
Ja, mi négyen vagyunk tesók, s azzal a bátyámmal a legközvetlenebb a akpcsolatom, aki 1,5 évvel idősebb nálam, tehát a legjobb szerintem is a kicsi korkülönbség, még akkor is, ha a szülők részéről az nagyobb áldozatot kíván.
Kérdésem viszont nekem is vagyon.

Az első szülött gyermekünk megkapta apuka nevét. Ha most lány érkezne, megkapná anyukáét, nálunk ez hagyomány. Viszont mivel kisfiút várunk, választanunk kell neki nevet. Furcsa nekem ez a szituáció, és nehezen tudom elképzelni, hogy döntsünk róla, amikor még nem is ismerjük Őt. Pedig nevet kell választani, az biztos. Vannak tippjeink, de egyik sem az igazi a fenti probléma miatt. Ákost kérdezgetjük, de ő a barátai nevei alapján dönt. Ti, hogy választottatok?
Lehet, h hülye vagyok, h ezen problémázok...
Köszi, hali, Vali