Másenykám, málenkij drúgom!
de régen hallottam rólatok, hárásó, hogy visszatértél! aztán az ágyat hol vettétek? Ikeában? mi volt a baja a Picilánynak?
táblicsku ügyben privátod nem érkezett!!!
Macs!
nem tudom mi lehet a baj, de nálunk is sz...r éjszaka volt, viszont Lencsém taknyos lett, és valamitől szorulása van, és éjjel üvöltve ébredt és kiabált, hogy van kaki, kicsomagoltuk és láttam, hogy még akar jönni neki, nyomta, mint az őrült, közben üvöltött (szó szerint), úgyhogy a második nagyobb gombóc után adtam neki egy hűtőben tárolt hideg glicerines kúpot, amitől még egy kis adag kijött, de reggelre megint bogyók lettek) du. viszem dokihoz a takony/köhögéssel, csak esik az eső

((((((((
a ti ébredésetek engem nagyon emlékeztet a fogfájós időszakra (most is fáj neki, mert a szemfogai jönnek, szenved vele), amikor nem tudtam, hogy mi a baja, látszólag ok nélkül üvöltve ébredt, 10 percenként felsírt. később mindig rájöttem, hogy a foga kínozta.
Zuzi!
nálunk a gránit kivágással együtt (Bavimpex) csak olyan 60-80-ba jönne ki

, legdrágább (képzeld) a mosogató és tűzhely kivágás. kb. ugyanannyi, mint maga a lap.
Curse!
amíg ilyen kicsi, szerintem nem tudsz nagyon mit tenni, max. Dentinoxot rákenni, vagy homeos bogyót adni. most, hogy nagyobb L., már néha-néha fájdalomcsillapítót is kap. ha nagyon úgy érzed, hogy gáz van, akkor esetleg adj neki egy kúpot (nekünk a doki Nuraminozopheum fájd. csillt írt fel, ami lázcsill is egyben, de jó hatású fogra is)
Jube!
érzem, hogy mi jóban leszünk, azt képzeltem, hogy a slendrián szót rajtam és anyukámon kívül senki a világon nem használja

. mikor akarsz teherbe esni? lehetnénk együtt terhesek is
lehet, hogy most nem fogok tudni megfogadni egy dokit, attól függ, hogy kell-e külön fizetni a behívásért. az én dokim pont olyan, amit te nem szeretsz, nagyon közvetlen, és "leereszkedő", azaz nem érzékelteti, hogy ő az atyaisten. a többi kérdésben megfelelő neked, habár lehet, hogy én értettelek félre a 3 lépéses dologban. számomra nagyon megnyugtató volt, hogy ő maga mondta, bármikor felhívhatom, így volt, hogy férjem vasárnap hívta fel, amikor gond adódott. végül pont nyaralt, amikor szültem, egy kollegájához irányított át, akivel totál meg voltam elégedve, de maradnék az eredeti dokimnál.
FIBI!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem így kell igényelni!!! mivel a gyes tök alacsony, a gyed meg így is úgyis a gyerek 2 éves koráig jár, ki kell használni a törvény adta lehetőséget, és az orvos megfelelő igazolásával (hogy mikorra várható a gyerek) a várható születést megelőző 1 hónaptól már lehet TGYÁST igényelni, ezzel ugyanis jobban jársz. szóval nem kell gondolkodnod, hogy mikor járjon le a gyes, meg stb, hanem rögvest igényelheted a TGYÁST, már dátum szerint. később, ha nem akkor születik a gyerek, az már nem érdekli őket, az orvos jóslata (igazolás formájában) a fontos számukra. én is így kaptam, hogy előbb táppénzt, majd 1 hóval korábbantólra megigényeltük a tgyást, és utána gyedet.
Indi!
25eFt-ért ez ajándék!!! még száll. ktsggel is együtt!!! (hiszen innen az ikejából is több a szállítás, és ekkora monstrumot senki nem tud maga hazacepelni!) szuper vétel!
Képzeljétek, Lencse már gyakorlatilag mindent el tud mondani, telefonba pedig tegnap beszélt igazán először. Nagyanyja hívott minket, mikor ő követelte, hogy "téjet a mamát!"

. aztán ezeket mondta neki: jóvan, pájizsit, sajtot, itt van a buci maci (ezt többször is), doktor nénihez pucit.

Társaságban viszont ritkán nyílik meg. Mondóka töredékekkel is szórakoztat már.
Torna:
én aqua fittnessre járok, de sajna csak hetente 1x tudok menni. Lencsém itthon tornázik, már tud pár gyakorlatot.