Sziasztok!
Jeeee, Kangi, fel 10-ig maradtatok? De jooo!

Mikor mentetek at a Burgerbe? Ugy sajnalom, hogy en olyan hamar leleptem (6 korul), foleg most, hogy megtudtam, hogy milyen sokaig nyomtatok meg... Pedig tenyleg olyan jo volt beszelgetni! De nekem annyira melegem volt, szakadt rolam a viz, meg a kispapam aki odajott mar nem is nagyon fert el, azt meg nem akartam, hogy szegeny egyedul varjon ram, amig en traccsolok.
Ja, akik nem voltatok ott, most lehet, hogy nem ertitek, mirol irtam. De kepzeljetek el, egy tok jo helyet kaptunk a teazoban, ami egy pici kis szoba volt, a foldon ultunk egy alacsony kis asztalka korul.

Nagyon hangulatos volt, a vilagitas is, csak baromira nem volt levego, meg hely sem 10-12 embernek... Szoval en ezert nem maradtam sajna tovabb... Amugy nagypocisok, minden elismeresem a tietek, hogy birtatok a foldon ucsorgest!
Snoopy benezett meg kesobb, miutan en eljottem?
Urszila,
En tamogatnam a delelotti tali otletet is. Egy keresem van: legyenek szekek!
Norka,
Nemtom, lehet, hogy mar irtad, csak lemaradtam, de mi az a C5? Akkor mar csak 2 nap fekves, kitartas!
Nalatok mar jo nagy ho lehet, itt meg csak nem tul reg kezdte, de ugy nez ki, szepen megmarad.
Gumicukor,
Nagyon szep volt a tortenetetek.
Myssnia,
Orulok, hogy minden rendben talaltatott.
Angi,
Drukk a vizumhoz!
Zsuzsi,
Drukkk, hogy most mar tenyleg induljon be Miki!

Vegul is most mar minden klappol, nem?

Na jo, majd inkabb holnap, mert ma mar keso van, es anyucijanak elobb meg pihizni kell.
Daninak tovabbra is jobbulast!
Babajaga,
En nem UH-n voltam, csak szimplan dokibacsinal, de koszi, azert lehet orulni, hogy minden rendben volt.
Ha a parodnak nem kell a kakaoscsiga, en szivesen bevallalom!
Na jo ejt, Zsuzsi aztan halljunk Rolad, akarmi is tortenjen (DRUKK!)!
Puszi:
Leszter
30+1