A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Kriszti,
ha HCG van a véredben nem lehetsz nem terhes :D Már csak azon kell szorítani hogy fejlődjön szépen...
Vendég

Áfonyaaa!

Elsem tudod képzelni,mennyire megnyugtattál :!: :!: :!: :!:
Köszönöm szépen :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Majd még irok ha van fejlemény,reméllem Te is :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Csajszik,
Du megyek második tüszőleső uh-ra. nagyon izgulok, légyszi szorítatok!

Kép
macspacs

TKriszti, nagyon örülök, ezek szerint már babás vagy! Akkor drukkolok neked, hogy egészséges, szép várandósságod legyen! :wink:

Kép

Ezt a képet csak azért tettem fel erről a tickerről, mert nekem is tetszik, most épp ilyen benn a babám feltehetőleg.
Vendég

Macspacs, drukkolok neked is sokezerrel!

Puszkány
Vendég

Robcsi! Új avatar? Aranyos!

Athiz! Ne sajnáld az anovus ciklusom a vérvételek miatt pont jó, hisz így legalább kiderül, hogy mi is van!

Zöldi! Bizti kiscsaj lesz! Nálunk ugyan az a helyzet, mint Babaimádóékál! Öcsémmel 9 hónapig hányt anyum, velem egyáltalán nem! :lol:

TAJ kártya! Én csak bementem az anyakönyvi kivonattal kb. 1 percet vártam és már nyomtatták is az újat!
bettike
Eger

Athiz :!:
Még nem 100%
Csak akkor hiszem el ha ultrahangon is látom :!:
Te úgy gondolod,az vagyok :?:
A hőm és a hcg-ből gondolod :?:
Sok sikert mindenkinek :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

úúúúúgy aludnék még egy kicsit Kép

Kép
gaby25

még mielőtt mondanátok, hogy babás tünet, volt már olyan más ciklusban, hogy a tescoba szinte állva elaludtam volna :lol:

Kép
gaby25

Gaby! Sorry, de március 19-én volt az ALVÁS VILÁGNAPJA! Tehát ébresztő!!!!!!!!!!!!!
(Egy másik szunyókálós!) :lol:
bettike
Eger

bettike
a francba, nem mondod, akkor 19-én miért dolgoztam alvás helyett? :shock: :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!!

Mindjárt megyek UH-ra, csak előtte gyors dobok egy pocakfotót! Most csináltam a képet :lol:
Kép

Puszka mindenkinek :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Macspacs! Drukkolok nagyon!+++++++++++++++++++++++

Én is akajjjokkk alukálni! Rendeljünk el országos alvásidőt! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Ceni! Szép és drukk++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Áfi a férfiak szerint is :lol: :oops: :wink: ( amit KRisztinek üzentél)
Vendég

Ceniko,
szép a pocid!!! :lol: :lol:
Én is szpattyolnk egy nagyot, de nem hagynak itt a munkahelyen :lol: :lol: :lol:
Amúgy Gaby gyanús vagy Te nekem, szép görbusz, álomkór.... :wink:

Kép
macspacs

gaby CSináltam már gyerek baileys-t is :wink:

MAcspacs drukk+++++++++++++++++++

ceni szép a pocakod

bababimi nesze neked kispárna: KISPÁRNA :lol:

T.kriszti rdukk, hogy minden ok legyen
robsci szép avatar

ÁFi még mindig szépa vonalzó

Zöldi hiányzol :wink:
Vendég

Ceniko
csinos kis pocak :D

boniko
megkostolom a majd a baileyst, bármilyen is legyen :P

macspacs
éééén gyanúúús? nem is, csak simán álmos :wink: :lol: felébredtem megint korán, és horkolás akadályozott a gyors visszaalvásban :evil:

Kép
gaby25

Áfi, igen, fiatalabb vagyok még nálad is, 25 leszek szeptemberben. :oops:
Coca, nem azért mondtam, hogy bosszús legyél, mert te leszel a legidősebb. Csak úgy eszembe jutott. És sztem az a fontos, hogy mind egyet akarunk: babát! Kit érdekel, hogy hány éves vagy??? :wink:
Kriszti, sztem ha már babás vagy, nem fontos mérni. Ha pedig most kezded, nincs is értelme. drukk ++++ Mikor lesz uh?
Ceni, hajrá uh!!! Szép poci! És Viola hogy kukkol a háttérben! Édes! :lol:
Katica, dolgozol? Párod nem sérült le tegnap? Én tegnap délután óta nem találkoztam az enyémmel. :( Mert dilibogyó volt és nem nézett telefont. :twisted:
Gaby, akkor majd kapsz a fincsi sütimből, jó? :lol:

Kép
szilcsi

Boniko :!:

Mire irtad azt,hogy a férfiak szerint is :?:
Én is mindenkinek DRUKKOLOKKKKKKKKKKKK :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Annak is aki már babás és annak is aki szeretne sok sikert :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Én is szeretném már tudni az erdményekből,hogy hol tartok?mert ultrahangon még nem látszik semmi :cry: :!:
Vendég

Szilcsi
rendben, rákészülök a sütidre :D

Kép
gaby25

Szilcsi!

Még nem tudom,hogy az vagyok e?
2 hét mulva,kell menni,ma lessz kész a 2-ik béta-hcg,holnap reggel a prolaktin erdményem :!:
Vendég

t.kriszti
hányadik napon tartasz a ciklusban?

Kép
gaby25

Kriszti,
ne írj ilyet hogy nem tudod hogy babás vagy-e ha egyszer HCG van a véredben... nem terhes nőnek nincs HCG a vérében. Ez ilyen egyszerű: HCG=terhesség
Az persze lehet hogy nekiindul és aztán elhal és UHon már nem látszik semmi, meg aztán itt a topikon is volt hogy + lett a teszt aztán rá 2 napra - de ők is babásak voltak, csak nem fejlődött tovább az embrió, valamiért elhalt.
Persze nálad nem lesz ilyen, és nemsokára UHon is látszik.
Vendég

Gaby nem emlékszel melyik oldalon volt a cím ? tszám?
Vendég

Gaby :!:

Az utóbbi időben 21 naposak a ciklusaim,a legutóbbi alkalommal 25 napra jött meg,márc.10-11 én 2 napig volt, ápr.első hetére "nem "várom akkor a 11.napon,ha jó számolom.
Márc.14-én a béta-hcg-ém 54.21 IU/I,ma lessz meg a másik eredményem már nagyon kiváncsi vagyok :!:
Te veled mi a helyzet :?:
Vendég

Csajok, TAJ kártya ügyben a MEP-hez mentem be (Megyei Egészségbiztosítási Pénztár), előtte netről letöltöttem a formanyomtatványt és kitöltöttem. Kb. 3 percet kellett sorban állni, és már a kezemben is volt az új TAJ kártyám :lol: Személyi igazolvány kellett csak...

www.oep.hu :arrow: innen letölthető az igénylőlap...

Vagy ezt is használhatjátok:

1174558513.23.doc

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ceni szép poci, uh után jelentkezz! Ja és jelöltelek az iwiw-en.

Én is akartam ilyen Áfi féle vonalzót, de már nem engedte 3.-nak betenni :(

Az avatarom is azért változott, mert csináltam azon az oldalon, de nem tudtam feltenni.

Kép
Kép
robcsi03

Áfonyaaa :!:

Kösz a vigaszt,bár az Isten szólna belőled,nem tudom mi van,mert többször is voltam ultrahangon a doki csak észre vett volna valamit :?: :!:
Csak reménykedni tudok :cry: :cry: :cry: :cry: :!: :!: :!: :!: :!:
Ma kiderül a véreeredményemből :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Zöldisnow: Clostilbegyt+Estrofem, ami szerintem együttes erővel felnyomta a hőmet a 6.naptól...pedig az UH szerint 11.napon volt tüszőrepedés...vagy már az UH-ban sem lehet bízni?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kriszta, 3 nappal a mensid után hogy lehetett HCG-d????? Ez nekem nem fér össze. Hsizen a ciklus elején voltál!!! Ezt nem értem... :shock:
Gaby, akkor most már meg kell sütnöm, ha már így rákészültél. Hát jó! :D Szeretek sütni.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat.A hőm ma regel maradt 37.2. Szúrkál szinte egyfolytában a hasam,ott lent.Nincs barnázás,se rózsaszínezés. :wink:
Reggel teszteltem,de nem mondok semmit. :wink:

málna2162

Kriszti,
a hüvely a legjobb.
--------------------------------------------------------------------------------
erre írtam :lol: :lol: :lol:
Vendég

málna :wink:

kriszti :shock:
Vendég

JA GAby A TAj kártyám nekem is postán küldték ki, egyszerűbb
Vendég

Szilcsi!

Ezt én sem értem :!: :?:
Ma kiderül,hogy van e még a véremben hcg :!:
Vendég

Boniko!

Ez mit akar jelenteni :shock: :!:
Vendég

boniko
privi ment címmel

tkriszti
akkor 13. napon vagy, nem értem, hogy akkor mi ez a béta hcg vizsgálat? elvileg most peteérésednek kell lennie nem? Nem LH csúcsot vizsgálnak?

szezso
köszike a nyomtatványokat :)

Kép
gaby25

A mai UH-soknak (MacsPacs + Ceniko + mindenki akiről még nem tudok) drukk!!! +++++++++++++ Várjuk a beszámolókat!

Málna!
Az tök jó ha szurkál. Nekem eddig csak terhességnél szurkált! Korábban már Zöldi levezette, hogy ez miért van, szóval... Drukkk!! ++++++++++ :D
Ne légy már izéééé!! :shock: Miért nem mondsz semmit?? :? :cry:

Ceni-Poci!
Aranyos!! :D
szilbee

sziasztok.

malna :?: csak nem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nem mondok semmit,csak drukolok.

krisz,ez nagyon fura :?

Kép
monyo83

druszam,te hogy smint?

Kép
monyo83

Gaby :!:

Azért küldött az orvos béta-hcg vizsgálatra,mert feb-hóban 3 napig,márc.hóban 2 napig volt a mensim,elég kevés is volt,terhességre való tekintettel küldött vérvételre.
Az első gyerkőcöt is nagyon nehezen mutatta ki az ultrahang,a másidakkal már elmúltam 2 hónapos mikor elmentem.
Hogy most mi van nem tudom :?:
Előbb vagy utóbb kiderül :!:
Vendég

Málna :wink:

Ezt olvassátok el most találtam: http://www.origo.hu/itthon/20070322marad.html

Kép
Kép
robcsi03

Boni! Randizzunk? Mozi, séta, gyertyafényes vacsora? Mit szeretnél? :wink: :lol:
Figyu! Szerintem fel kéne mérni, hányan és hány darabot kérnek a tesztből, mert szerintem kevés lesz!

Baba! És hová kell levelet írni TAJ-ügyben? Jöhet fiú is és lány is. Hánytatós és jóllevős is. Bármi.

Ezaz Bettike! Helyes a szövegértésed! 5-ös

Áfi! Tűsarkúúúú, hahaha. Viccűtem ám. Egyenlőre a mormonok miatt a legbővebb sztreccs (hú, de romda így) farmeremen, és a melegítőmön kívül nem jön rám semmi. 5 kg+ a másfél hónap alatt! ...de ez jó pont nem?

Kriszti! Mikor lesz kész a 2. véreredmény? És hányadik napi?

Bettike! ...meg aztán az 5. héten még nem is kell hánykolódni. Korai is volna.

Na, Enikő, én pont így nézek ki alapból. :lol: Jó mozizást!

Szilcsi! Amúgy nyugodtan letagadhatok akár másfél hónapot is a koromból, majd meglátod! :wink:

[quote]. írta:.. legutóbbi alkalommal 25 napra jött meg,márc.10-11 én 2 napig volt, ápr.első hetére "nem "várom akkor a 11.napon,ha jó számolom.

[quote]M írta:árc.14-én a béta-hcg-ém 54.21 IU/I,ma lessz meg a másik eredményem már nagyon kiváncsi vagyok

Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy a legutóbbi nem rendes mensi volt már, mert babás voltál. A 14-i HCG-t kb. a 28 napodon nézték.

Szezsó! És illetékköteles, vagy ingyé nyomják? Tetszik az új névem, de már nem szeretném a végét! Tavasz van!
a closty nekem nem befolyásolta a hőmet, a másikat mire szeded?

Kép
zölddisznó

szilcsi: talizhatunk szerdán hat után, de mosott rongy leszek. inkább én a csüt. délutánt javasolom. tegnap sikerült elintéznem, amiért kerestelek telcsin. párom csak elesett a meccsen, ezért is nem szeretem, ha focizni jár.

málna: üdv köztünk. szerintem is volt pé-d, kb. a 17.napon. teszteredményt várjuk!

lilaliba: üdv. :D

betty: neked is üdv.

szilcsi, szezso és mindenki, aki süt: süti, süti :D alig várom :D

melcsi: megvettétek a kocsit? képet kérünk! nagyon aktív a babó, mint az anyukája :D

gaby: mikor tesztelsz?

kata: tetszik a két galamb együtt. :D nagyon izgulsz?

szezso: érdekes görbe :roll: ügyesen intézted a taj-kártyád.

bettike: bettikének mensit kérünk! piri fuss, fuss egerbe!

snufi: jó vásárlást!

babszika: furi a görbéd. csak nem peteérsz? :wink:

liza: hogy vagytok?

coca: nem tudom, szerintem a tűzfal. de tegnap jó volt, és a párom szerint a szolgáltatónál volt vmi. :roll: kiscoca?

robcsi: hogy vagytok?

macspacs: szuri, jaj! drukk mára+++

athiz: 100 nap gyorsan eltelik, aztán itt a babó :D

boni: én is kérek a tesztből, főleg ha + :D

t.kriszti: üdv köztünk. drukk+++ szerintem babás vagy!

áfi: én nem tudok sütni, szerintem hússalit viszek, még nem tudom.

ceni: szép a poci. :D drukk mára+++

baba: ez az alvásidő tetszik, főleg nekem, aki mindig álmos. én vagyok az állandóan álmos topiclakó :D

rólam: ma 8 órám van. még hátra van 3. de már alig van hangom a non-stop hangos beszédtől. így most épp a gyerkőcök dolgoznak a gépen, én meg pihizek :D

katica
katica30

lanyok probalta valaki mar progival meghozni a menzijet?
23 ik napon vagyok,semmi eselyem ebben a honapban,anovu ciklus.
gondoltam szednem 5 napig a progit es abbahagynam,akkor megjonne.

szerintetek?probalt mar valaki ilyet?

Kép
monyo83

Szóval, felhívtam a VItal-t és azt mondta a nő, hogy

a 25 egységes/50db 4200 FT
a 10 egységes/50 db 4620 FT

GAbyz felhívtam :wink: és azt beszéltük, hogy a 10 es túl érzékeny .

Szavazásra bocsátom tehát 14 óráig melyik legyen.

MA egy adagot tudok venni, mert annyi pénz van nálam :wink:
Vendég

Coca: a TAJ kártya igénylés névváltozás esetén ingyenes! KÉsz csoda!
Estrofemet (ösztrogén) méhnyálkahártya vastagításra szedtem... Mondjuk, nem hiszem, hogy sokan szedik ilyen célból :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szóval, felhívtam a VItal-t és azt mondta a nő, hogy

a 25 egységes/50db 4200 FT
a 10 egységes/50 db 4620 FT

GAbyz felhívtam :wink: és azt beszéltük, hogy a 10 es túl érzékeny .

Szavazásra bocsátom tehát 14 óráig melyik legyen.

MA egy adagot tudok venni, mert annyi pénz van nálam :wink:
Vendég

huppsz, ez kétszer ment el
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: