Sziasztok,
Na en is megjottem. Voltam szules felkesziton. Ma a relaxacio volt a tema. Tanultunk legzest, amit akkor alkalmazzunk, amikor vajudunk es enyhitsuk a fajdalmat, es a masikat, amit kitolasnal kene alkalmazni!! Hat mit mondjak. Ez a haspres legzes nekem nem megy!! Besziv, lenyom a hashoz, bent tart...megitn besziv.....ugyanis nekem a kifujas valahol elmaradt, igy majdnem megfulladtam minden egyes probalkozasnal!!!

Nem mondom, hnogy tokelesen mondta a no (raadasul beszedhibas!!!

), mert tobbszor is kertuk, hogy mutassa meg...de en nagyon rosszul csinaltam valamit, es raadasul alapban fujtatok mostanabn, hat komolyan mondom, majd megfulladtam!!

Ennyit az en kitolasi haspresemrol!!!!
A mi eskuvonk..hat szerintem kisse bena votl, 50 fos vendegsereg, jobbara baratok..ami klassz lett volna, de a zenesz nagyon rossz volt, en ugy neztem ki, mint egy videki mutyuk. Na ja, mert gyorsan kellett szervezni, ugyanis ferjem akkor kint elt Amcsiban, en meg mentem volna mar utana...o nem volt itthon a szervezesnel, ugyhogy mindent egyedul szerveztem meg. Mi mondjuk boldogok voltunk nagyon....de megis...a zene rettento votl...a vendegsereg is bena, mert nem nagyon tancolt...szoval mindig mondom neki, hogy majd meg egyszer megerositesnek kene egy szep eskuvo, szebb ruhaval, szebb hajjal...jobb zenevel!
Hat az elmult par napban en sem sokat gyalogoltam....de ha most mar nem esik reggelente, le kene nyomni azt az 50 perces setat!!!
Most nezzuk a Karib tenger kalozai 2. reszet...nem fuzok nagy remenyeket hozza, ugyhogy be-be nezek!!!
Pusz,
Lorci