A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

GAby Szilbee nekem minden hónapban más és más a görbém.
Vendég

boniko
nekem is más, de mindig felmegy szépen magasra, csak más-más ütemben :P és általában cikk-cakkos volt

Kép
gaby25

Kispiskóta bocsi, nem direkt hagytalak ki. még a csippa eltakarja a monitort :oops:
Vendég

nekem volt már cikkes, volt már cakkos, volt már egyenes volt gyögyörű a kígyó lenyelte az elefántot :oops:

gaby nagyon drukkolok, hogy ez a más az legyen
Vendég

Kata!
Ha már 2 napnál összeért, akkor hogy lesznek két nap múlva? :oops: :lol:
szilbee

Jó reggelt!
megint korán keltem, de otthonról nem tudtam írni, mert megint döglik a netünk :evil: tegnap pedig jó volt :roll:
most nagyon dolgozom, de később majd írok.

katica
katica30

Jó reggelt!

Mindjárt készülődnöm kell, mert megyek TAJ kártyát cserélni...

Boniko: én már le stipistopiztam a csokis sütit (csokis keksz csokidarabokkal), úgyhogy nem ér csokisat sütni!!!! :lol: :lol: :lol:

Gaby: tényleg szuper görbe, dehát neked mindig az van, most akkor lehetne valami pozitív tesztet virítani a végén, hogy ez azért más legyen, mint a többi :lol:

Melcsi: jó babakocsi vásárlást!!! :lol:

Felrakom a gyógyszerek által befolyásolt görbém (az UH alapján húztam be a pé-t):
Kép

Na, lehet szörnyülködni :lol:

Puszi és szép napot! majd jövök, mert szabin vagyok ma és holnap is!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Csúcs vonalzók! :lol: :lol:

Íme a görbém! Egyértelműen anovus! Szóval jöhetne már piri! Légyszi küldjék! PLEEEEAAAASSSSSSSSEEEEE!

Kép

Kép
bettike
Eger

ezt csak azért írtam, mert tegnap másfajta sütiről beszéltél, és Áfi reklamált a csokis sütiért :lol:
Vendég

kata esküvő előtt? ejnye bejnye.unatkozni fogtok a nászéjszakán :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

bettike :cry: akkor drukkoljak a piriért? :?:
Vendég

Örülök hogy ekkora sikert aratott a vonalzóm...
Szezso, Bonika,
higyjétek el nincs az a csokissüti mennyiség amit cirka 19 felnőtt+1 darab 3éves meg nem eszik! Így bátran süssön csokisat aki arra érez ingert, aki meg nem tud sütni hoz egy üveg italt, aki pedig főzésben remekel olyat hoz ami hűtőben finom lesz másnapra. :)

Ja, infó az erőműves öltözetről:
Férfiaknak zárt cipő (tehát ne szandit, bár annyira jó idő még nem lesz) hosszú nadrág, és ujjas felső (ing vagy póló, nem baj ha rövidujjú, csak "izomtrikó" ne legyen).
Hölgyeknek nincs ennyire megszabva, de szemérmetlenül rövid szoknya vagy a keblek nagyrészét szabadon hagyó felső nem lehet, és nem ajánlott a tűsarkú sem.
Ezt nem én találtam ki, atomerőmű belső szabályzat, dolgozókra, látogatókra egyaránt érvényes.
Vendég

Áfi a csokis sütivel én is így vagyok, de én tényleg csak azért írtam, mert azt olvastam, hoyg szezsonál reklamáltál érte. de majd én kitalálok mást :wink:
Vendég

Igen! Jól értetted! Drukkok piriért! Egyébként számítottam rá! Főleg UH után! Csak most már jöhetne, hogy mehessek 2. vérvételre!
bettike
Eger

Jó reggelt, csak bekukk, megyunk vasarolni a jatszohaznak tarsasokat, szonyeget, gyurmat,...

Gaby, dupla drukk (babo és melo)

Ujaknak udv.

Bettike, pirit kuldom.

Szita az agyam, bocs! :oops:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!
Kicsit eltűntem mostanában... Lassan vissza is olvasok majd, mert már nem vagyok képben...

Tegnap nagyon rosszul voltam. Felébredtem és nem bírtam felkelni... Úgy szúrt a petefészkem, h a szemem ilyen volt: :shock:
Egész nap éreztem és eléggé magam alatt voltam, mert nem tudom, h mi lehet.
Ma akartam menni dokihoz, de annyi a munkám, h örülök, ha este 8ra hazaérek....

A görbém:
Kép

babszika

bettike küldöm pirit
Vendég

Köszi!

Egyébként nem tudtok jó kis trükköket, hogy megjöjjön? Pl. tea, vagy egyéb?
bettike
Eger

Babszika! Hát te sem vagy meleg! :lol: :lol:

Robcsi! Tesódék???

Snufi! Jó beszerzést!
bettike
Eger

bettike igyál rövidet, forró fürdő
Vendég

Bettike!
ez a helyes megfogalmazás! :lol:
egyébként én is szívesen elküldöm neked a pirimet!!!!!

babszika

Szép jó reggelt!
Gyors visszaolvasok, és jövök.

Kép
macspacs

Boniko: csak vicceztem ám! :lol: Nyugodtan süss csokis muffint, majd rendezünk csokis süti versenyt! :-D

Bettike: a forró fürdő tényleg jó!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babszika: látom, a Te görbédet is jól megkavarta a Closty!

Macspacs: jelölsz iwiw-en?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt mindenkinek!

Áfi! A te kiscsajod alszik még délután? Gondolkodom, hogy hogy legyen jövő szombaton. Mert bár te csak egy 3 évest számoltál a csokis sütinél, de mi is visszük a kölket mindenképp! :wink:

Vásárlás: ha kispasitok lenne, akkor azért kéne venned egy-két dolgot :wink:

Kata! 13 dpon-n hogy lehet elfelejteni mérni? :roll: :lol: Tesztelj inkább egyet akkor! :D

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szezso hááát jó, ha versenyezni akarsz :wink:
Vendég

Zöldi! Neked nem írtam, hogy persze, hogy félek egy kicsit, hiszen mégiscsak egy beavatkozás, ami a baba szempontjából jobb lenne, ha nem lenne. Van egy kis vetélési veszély, és kiderülhet az is, hogy baj van. Nem lesz semmi baj, nem fog kiderülni semmi gond, sziklaszilárdan hiszek benne, de azért bárkinek ott motoszkálna az agyában a lehetőség.
A tesód melyiket ajánlja?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

bár szerintem akkor lenne verseny, ha én is csokis kekszet sütnék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szirom, mert úgy izgulok már az esküvő miatt, hogy szinte meg vagyo h.... ve!

Kép
kata05

Sziasztok!

Még egy dolog eszembe jutott a talival kapcsolatban. Én leszek a legfiatalabb! :shock:

Én is akarok sütni, van egy tuti jó receptem, joghurtos-mézes-fahéjas sütike, és szoktam bele tenni csokidarabokat és meggyet. :D Meg lehet, hogy főzök is valamit mellé, majd látom, hogy lesz-e időm. :wink:

Szezso, én holnaptól vagyok szabin, egész jövő héten! :D

Kép
szilcsi

lehet, hogy viszek házi készítésű baileyst (lehet rosszul írtam)
Vendég

kata ma megveszem a pozitív teszteket, ha van rá időd gyere el érte :wink:
Vendég

Boni, + tesztet vehetsz nekem is! :wink:

Kép
szilcsi

Áfi, tényleg nagyon jó! :) De nekem sem hozta be pl. azt amit neked!

Kata, már nem sok van esküvőig! :) Izgulsz, mi? :)

Babaméret: Nekem is már a 13 héttől nagyobbnak mérik két héttel...és azt Domcsi azóta is tartja!

Gaby, reméljük ez a hő jót jelent!

Melcsi jó babakocsizást! :lol:

Bettike, nem küldünk pirit! :twisted:

Kép
elizabeth25

Lilaliba, Betty! Pusz!

Melcsi! Tapasztelt barátnőim szerint lassan felejtsd el a hosszú alvást és a mocorgásmentes éjszekákat! :wink: Kérünk képet bébikocsiról, ha már ma sikerül beszerezni! Babaméretről: ...én időre születtem...4,60-nak.

Áfi! Azért előnye is van, ha megvan már mindenetek. ...bár rózsaszín cukkokban furi lesz a kis kukis! :wink: :lol:

Gaby! Gyűlölöm az ilyen teszteket! Fúúúúújjjjj! A hőd viszont még mindig kircsi.

Kata! Az már egy kívánatos tudati állapot, ha az ember lánya elfelejt hőt mérni! A takarnyáért viszont nem irigyellek. Nana, összeérés? Még 2 nap! Brrrrrr

Zsú! Mindjárt Te is 100 alá mész! Húúúúú!

Nekem 18 iwiw-es spanom van. Aki még nen vett fel, és ma sem teszi, ....aaaaaazzzzz.....őőőőőőőő......nem a bajátom!

Boni! Tényleg "hányozom"? Jó vóna már, legalább émelyegni, de egy jó kis hányozás is beleférne a programomba. :wink:

Katica! Megint a tűzfal?

Szezsó! Hol cserélik a TAJ-t? Nakem is kéne. Milyen gyógyszerek befolyásolják a Te görbédet?

Bettike! Ez tényleg EKG, agy-két szívzörej is láátszik benne. :wink:
Piri menj Bettikéhez! Most!

Áfi! Na látod, tudtam én előre, hogy nem vehetném fel a kedvenc tűsarkúmat az erőműben...megéreztem, ezért nem megyek be. :lol:

Snufi! Hát az nem lesz ócsó.

Babszika! Szúrka - főleg, ha két oldali - szerintem nem jelent rosszat, no para! Görbéd a lánchegységek tipikus sziluettjére hasonlít.

Bettike! Megjövésre aviva torna szuper! Negyed órás gyakorlattal meg lehet jöveszteni. + forró fürdő, rövidital, szex, egyéb kemény hasizmozás. Persze tömbösítve.Jaaaaaajjjjj, Boni! Nem ér megelőzni terápiás ajánlatokkal!

Szirmi! Úgy értettem, hogy a beavatkozástól parázol. Tű, meg ilyenek. A Tesóm azt ajánlja, amit Ti is választottatok. Asszem. Ma megkérdezem, jó? Este szóljál rám!

Szilcsi! De jó, hogy eszembe juttattad, hogy én meg a legöregebb leszek! :twisted:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Hát nem semmi mennyiséget termeltetek tegnap délután óta :D

Csikken, azért a szotyiban nincs akkora E-vitamin mennyiség amitől a babának bármi baja lenne. E-vitamin minden terhesvitaminban van, kis dózisban szükség is van rá.

Kata, mindenhez drukkhegyek neked!

Melcsi, elfelejtettem írni, hogy kedden voltam én is a kenguruban, én tudtam mekkora helyen lesz, szóval én azon lepődtem meg, hogy egész jó árukészletet halmoztak fel egy viszonylag kicsi helyen. Irigy vagyok a babakocsi vásárlás miatt. Úgy vagyok mint Áfi minden megvan, max. 1-2 rucit veszek majd, de annyira imádtam babakelengyét vásárolni. Ezekben a kiskölykökben már magzati korban is iszonyat energia van. Tegnap itt volt egy barátnőm, most tervezik a babát és hát az én gyerekem hozta a formáját. Egyszer csak félszegen megkérdezi: mindig ilyen? Á mondom nem valamikor rosszabb :D

Bettike, drukkolok, hogy mihamarabb megérkezzen Piri nénje. Tesóm nemrég telefonált, hogy ma be kell feküdnie és holnap műtik. Szerintem már ő is szeretne minél hamarabb túllenni az egészen és már alig várja, hogy újra próbálkozhassanak.

Szirom, erre a vérvételes izére (bocs nem jut eszembe a hivatalos neve) nem gondoltatok? Pesten már nagyon sok helyen csinálják.

Kép
Kép
robcsi03

Szezso, Pü ment
Purci, Tényleg nagyon hősiesen viselkedtél a magzatvízvételnél, le a kalappal!! Ehhez képest az hogy reggelente 2 injekciót döfök a pocimba, az semmiség :wink: !!
Gaby, Még mindíg szép a görbéd, és nagyon nagyon szorítok hogy ilyen szép magas maradjon ++++++++++++++++++
Csikken, nekem nagyon bevált az E vitamin, legalább 3-4 nappal előrébb hozta pé-t. Én is imádom a tökmagot, és tele leszek tőle sok sok ragyával...
Snufi, Sztem próbáld ki a gynevacot, ártani biztos nem árt, és osk embernek segtett már. Én sajnos csak a gynatrent-t tudtam kipróbálni, és majd most elválik hogy mennyire segít a babásodásban... Állítólag a gynevachoz képest 0 a hatása.....
Babaimádó, pü-ben küldöm az iwiwes elérhetőségem, de lehet hogy már bejelöltelek? :oops: :lol:
Melcsi, Jó vásárlást, remélem szép időtök lesz, és a babucid pihizik egy picikét az éjszakai dorbézolás után :lol:
Málna, Sztem ez tutti pé-s ciklus volt!!!!
Szirom, Nagyon nagyon szorítok hogy minden renden legyen! +++++

Kép
macspacs

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, sajna nem is tudok mindenkinek írni.

Piskóta, köszönöm, hogy észrevetted a 100-at, olyan jó, hogy már csak ennyi van hátra, és u.akkor izgi is.

Ezek a tickerek tényleg nagyon helyesek, lehet, hogy én is megcsinálom, de van, hogy erőltetem a szememet, hogy lássam, hogy is van az a bébi odabenn. :lol:

Babaméret szerintem nagyon függ az UH géptől, hogyan mérik, nekem sajna ugye kevesebbet mértek a koránál, de remélem, majd legközelebb több lesz. Szilinél többet mértek, de szerencsére nem lett 4 kg feletti. :D

Kata, nagyon szép a csókolózó galambpárod, majd ti is így tesztek az esküvőtökön. Cuppcupp Én is már ilyenkor teljesen rosszul voltam a nagy nap miatt, ez természetes, hogy izgulsz.

Újaknak üdv!

Bettike, hát én is küldhetek neked mindenféle vérzést, már csak azért is, hogy engem elkerüljön! Sajnálom, tényleg elég anovusnak néz ki ez a ciklusod.

A többieknek egészen bíztató a görbuszuk, remélem, jól emlékszem.

Puszilok mindenkit, jók legyetek, szép napot!
Vendég

Zöldi :oops: :oops: hányózhatsz is, ha azt akaról, de akkkor mégegyszer HIÁNYOZOL!!!!!

SAjna gyorsan kell írnom, mert két ügyfpél között reagálok, ha van időm. :lol:

Babszika megy a drukk NEked is

AKi kér pozitív tesztből, majd ÁFinál átveheti :wink:
Vendég

Robcsi :cry:

Athiz a fiúk márcsak ilyenek :wink:
Vendég

akartam kérdezni, miért csak egy 3 éves lesz, senki nem hoz babót? De látom Szirom hozza Miksát :) Ki hoz még gyerkőcöt :) Élvezkedni akarok :P

Boniko
de jó, rögtön + tesztet veszel? akkor nem is kell rápipilnem :lol:
Baileys jöhet :P habár ha mégis 2 in 1 leszek, akkor csak belenyalok :wink:

Szilcsi
ez a joghurtos-mézes -fahéja dolog nagyon jól hangzik :D összefutott a nyál a számban :P

én nem nagyon tudok sütni :? főzni tudok :P mit vigyünk ? :roll:

Kép
gaby25

Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy ide pofátlankodtam,néha ide is átnézek de most irni és kérdezni is szeretnék :!:
Én még ma hőmérőztem elősször :!:
Hol a legmagasabb a hő,hol érdemes mérni :?:
Nekem ma hüvelybe 36,9 volt :!:
Szerintetek jó :?:
Előre is köszönöm a válasz :!:
Vendég

Zöldikém! Ne hiányold a hányingert..majd jön az. ANyu mesélte, hogy a tesómmal (fiú) végighányta a 9 hónapot, velem meg egyáltalán nem volt rosszul:-)Jó kislány voltam:-) Mit szólsz egy kiscsakhoz??
TAJ kártya: én amikor visszavettem a nevem, akkor levélben kértem és megküldték postán. Szerintem egyszerűbb, mint sorban állni.Puszi

babaimádó
Kép
babaimado

TKriszti, hüvelyben mérve a legjobb, esetleg végbélben, ez a legpontosabb, de én ezekre mindig kényes voltam, inkább csak szájban, nyelv alatt méricskéltem. Így is tökéletesen pontos értéket adott ahhoz, hogy végigmérve a ciklust, lássam, mi is történik a szervezetemben. :wink: Sok sikert, és gyere máskor is!
Vendég

Köszike a tippeket!

Akkor ma fogom magam és a tornán nagyon keményre veszem a hasizom gyakorlatokat, aztán otthon iszok egy kis vodkát, befekszem egy kád forró vízbe és ha már kellően ájult állapotban leszek, rávetem magam apára! :lol: :lol: :lol: :lol:

Robcsi! Sajnálattal olvasom, kitartást tesódnak! :cry:
bettike
Eger

nekem is kéne új TAJ kártya, de eddig nem volt hangulatom elmenni elintézni. De ezt a leveles verziót kipróbálom :)

Kép
gaby25

Szirmi,
igen, napirend van, alvásidő délután egytől háromig.
Nagyon örülök Miksának!!! Ne gondolkodj, hozzátok bátran!
Ha kispasink lenne se kéne sokminden :? rengeteg a fehér sárga zöld uniszex rugim.
Szilcsi,
ne fogd vissza magad, süss-főzz bátran!
Fiatalabb vagy nálam is? Én most leszek 26
Coca,
én nem szeretem a rózsaszín habos babos cuccokat, Enikő se olyanban volt picinek, így javarészt fiúnak is tökéletes (pláne hogy 2-3 hétig jó egy méret)
Mellesleg a fenének neked tűsarkú a te magasságodhoz! :D
Gabyka,
abszolút rád van bízva mit hozol, olyat ami hűtőben tárolva másnapra finomság.
Kriszti,
a hüvely a legjobb.
Vendég

Jaj Robcsi, tényleg, én is sajnálom, de talán akkor utána nekik is szinte azonnal sikerül az egészséges baba, aki a 9 hónap alatt végig bent csücsül majd az anyucija pocijában! :wink:

Bettike, ilyen napok és éjjelek után szokott váratlanul beütni a krakk, vagyis a bébi! :lol:
Vendég

Kriszti, az a fontos, hogy 1 ciklusban mindig ugyanott mérd mert elég nagy eltérés tud lenni a szájban mért és a hüvelyben mért érték között.

Kép
Kép
robcsi03

Athiz!

Szivesen jövök,máskor is,szeretnék hö-görbét én is csinálni,de fogalmam sincs,hogy kell :!:
Egyébként még nem tudom 100%-ra,hogy terhes vagyok -e,annyit tudok,hogy megvan nagyobbodva a méhem,a béta-hcg 52,21,volt most csináltak egy ujabbat,azt még nem tudom,mennyi :!:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: