A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Málna, én a 17. napra tippelnék, és volt peteérés nagyon is!
Vendég

babaimi :oops: :cry:
Vendég

Áfi!
Nagyon állat a vonalzód!!! 8) :lol:
Jóccakát!!

Kép
szilbee

Athiz

Remélem igazad lesz.13.napon voltam UH-án , akkor volt egy domináns tüszőm

málna2162

Málna, én is remélem, már a te szempontodból nézve is! :D
Egyébként én anno több hőmérős programon is csináltam görbét, összehasonlításnak sem utolsó! :wink:

Jó éjt Szil!
Vendég

Szilcsi: csak kaját vettünk...mondjuk szerintem én csesztem el a dolgot, mert kb 20 percet töltöttem a ruháknál, és Apa ezalatt "adta be a kulcsot" :lol:

Zöldi: közben eszembe jutott, hogy kérdezted, melyik meddőségibe járok...Szhelyen csak meddőségi szakrendelés van, most odajárok, aztán majd Tapolca következik, de szerintem csak a lombik miatt érdemes odamenni, mert amúgy mindent megcsinálnak itt is...Persze ha nagyon szar lesz a helyzet, akkor már inszemre is odamegyünk...

Málna: szerinem is volt pé, na azt nem tudom, miért nem jelölte a ferty :roll:

Snufi: szerintem hajrá Gynevac!!!!!!!!!!!! (Nekem háziorvos írta fel...)

Áfi: piát is vigyek, vagy elég a csokis keksz?

Boniko, Baba: köszi a jelölést, majd jelölök vissza, de most a céges gépemről nyomulok, és le van tiltva az iwiw :twisted:

Aki mérleg, az azonnal olvassa el az éves horoszkóját, itt:
http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=47&cid=24904#

:lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Én is lefexem!

Puszantás drágáim!

GAby küldd át a telcsiszámod priviben
Vendég

szezso tapolca nagyon jó, csak az a baj, hogy laborvizsgálatokat nem csinálnak ha jól tudom.
Vendég

Boniko: milyen laborvizsgálatokat nem csinálnak? Ismerősöm ott lombikozott, nem említett ilyesmit...Meg nem is lenne logikus, hogy egy meddőségi centrumban ne csináljanak laborvizsgálatokat :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok! :)

Üdvözlök mindenkit, én most új tag vagyok! Sokáig hőmérőztem én is, de most felfüggesztettem egy ideje... Mindannyian szeretnétek babucit? Mióta próbálkoztok?

Puszi
lilaliba

Sziasztok!!
Teljesen új vagyok itt,de remélem segítetek nekem :oops:
Tudja valaki,hogy mikor esik le a hő a menszesz előtt?? Mert már enyhén pöttyöződök,de még mindig 37,1 a hőm.Ilyenkor mi van??...... :cry: Úgy érzem romlik a helyzetem....kezdek aggódni :(
betty615

Betty: Szerintem alkat válogatja! nekem mensi előtt nagyon ingadozik a hőmérsékletem! Egyébként pecsételő vérzés szokott lenni beágyazódáskor is!!! Szerintem még ne add fel! Puszi és hajrá! :wink:
lilaliba

Betty! Nekem mostanában előtte 5-7 napig pecsételő van és mielőtt igazi lenne 2 nappal előtte esik le.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó éjt Csajszik! (Apa elhajt, dógoznia kell a gépen,...)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jóéjt Snufi!
lilaliba

SZezso én úgy tudom, hogy nem csinálnak ott minden vizsgálatot, azért kérdezd meg az ismerősödet. RÉgen legalábbis úgy volt. hogy miért, azt nem tom :cry:
Vendég

Boni: azt én is hallottam, hogy HSG-t nem csinálnak (átjárhatósági)...de szerintem laborvizsgálat (vérvétel) van...mindegy, ha odajutunk, akkor addig úgyis beszerzek minden papírt, ami kellhet...

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso

még az is lehet, hogy én is ott kötök ki, ugyanis az állandó lakcímhez az van legközelebb. akkor meg úgyis megtudjuk.

puszi
Vendég

Köszönöm szépen,nagyon arik vagytok :D
Azért én aggódok még,aztán majd pár nap és meglátjuk mi lesz :roll:
Én mindig csak reménykedek...
Na jólvan,jó éjt mindenkinek,holnap jövök!
Sziasztok
betty615

Betty! Nagyon drukkolok neked és remélem minden rendben lesz! Mióta próbálkoztok? Jóéjt neked is és szép álmokat :D
lilaliba

Még "csak" 3 hónapja,de minden egyes menstruációnál kész ideg leszek.....hogy"már megint megjött!" Kezd tele lenni a hócipőm :roll:
betty615

Babaimi,
igen, siklót találtunk késő ősszel, meg volt már dermedve, de még mozgott csak nagyon lassan így nem féltem... megfogdostuk, lefotóztuk és elengedtük. :) Szerintem aranyos.
Szilbee,
köszi, nekem is tetszik :D
Szezso,
mindenki azt hoz és annyit amit és amennyit jónak lát. A csokis keksszel is csak azért piszkáltalak mert te említetted és azóta csöpög rá a nyálam :D
Betty615,
azért 3 hónap után nagyon ne ess kétségbe! :wink: Én több mint másfél év után lettem babás... de van itt aki még régebb óta vár.
Vendég

Betty: tudom milyen... mi 10 hónapig próbálkoztunk a volt párommal anno... TELJESEN SIKERTELENÜL!!! Pedig nagyon nagyon fiatalok voltunk... Dehát annak tulajdonítom a dolgot, hogy odafönt másképp akarták... :? Remélem nektek össze fog jönni!!! Drukkolok!!!
lilaliba

köszönöm a görbedicséreteket :D

Málna
szerintem egyértelműen látszik, hogy 17. cn az pé, ferty meghülyült? :shock: :evil:

Szezso
hát jó lenne kettő az egyben, de majd meglátjuk mit hoz a jövőhét :wink:

Boniko
privi megy

Kép
gaby25

Lilaliba, Betty! Üdv!

Szezso! IMÁDLAK!!!!!!!!! Ennél jobb horoszkópom még sosem volt! Akkor hajrá tavasz!

Betty! Nem mindenkinek esik le mensi előtt! Van akinek csak aznap, vagy másnap ha megjött! De azért drukk!!!

Málna! Szerintem tuti volt péd, egyértelműen kétfázisú a görbéd! :lol:

Kép
bettike
Eger

Áfi: már megvettem a hozzávalókat, az egyik egy eszméletlenül finom, meggyes-maracujás-őszibarackos lekvár...nyami...asszem valami alkoholt viszek... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hajrá Bettike! Amikor elolvastam, rögtön jó kedvem lett :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok Lányok,

Purc, de örülök nektek :) , tegnap olvastam, hogy mi van, nagyon sokat gondoltam rátok ma, jó volt olvasni most az új híreket. Jó, hogy minden rendben.

Szerika, én is kértem Babancs számát, de szerintem már nem olvasta, így nem tudom, pedig én is küldtem volna neki sms-t néha, csak hogy tudjuk hogy van(nak). Remélem minden ok velük.
Tényleg jó nagy babód lesz. Nekem csak a 4D-n becsültek súlyt, ott 25 hetes voltam és 870g volt a babó.

Robcsi, képzeld voltam ma Komáromban az újonan nyílt Kenguru Gold-ban, kicsit csalódtam, én nagyobbnak gondoltam.....

Málna, én sem értem a ferty-t, nekem egyértelmű, hogy 17.napon volt péd és még nem is láttam ilyet, hogy ilyen hőkre nem teszi be a pé-t. :shock:

Athiz, Boldog Születésnapot Szilinek :D .

Csajok bocsi, ma sincs erőm írni mindenkinek, délelőtt doloztam pár órát utána csavarogtam, megvettem mindent ami a kórházba kell nekem és a babónak is minden gyógyszertári dolgot.

Babó egész nap mozgott ez egy picit lefárasztot...Már 7kor keltett és egész nap szinte végig mozgott. Remélem minden rendben és a túl sok mozgás sem káros, mert már én lefáradtam abban, hogy a hasamat rugdalja, nem tudom, ő hogy bírja......

Mindenkinek puszi, holnap estefelé jövök csak, mert megyünk Bécsbe babakocsit venni :D .

Melcsi

Kép
melcsi6

Hahó!

Babaimi! nem válaszoltál, akkor nem téged jelöltelek? :wink: Nem te vagy virágkötő Mónika, uszkárral? :lol: De ciki lenne :oops: :lol:

Szilcsi! Magzatvízvételre 1%-os veszélyt (vetélés) olvastam, korionbiopsziára inkább 2-t. A dokim szerint nem veszélyesebb, és szerinte is jobb minél előbb. A részleteket még nem tudom, végig kell olvasnom azt a topikot. Beutalót már kaptam, de először a védőnőhöz kell mennem kiskönyvért, aztán a továbbiak.
Egyszer régebben már keresgéltem a témában, és úgy emlékszem, hogy arra jutottam, hogy két helyen csinálják, az egyiken előző nap be kell feküdni, a másik ambuláns. De utána feküdni kell, az biztos. Majd akkor eljön anyukám. Eléggé be vagyok tojva, de emellett döntöttünk. Azért amikor 20 hetesen mozog a baba az ember pocakjában, és közlik, hogy baj van, hát az már kegyetlen helyzet nagyon. Korábban is az, de az talán - ha lehet ilyet mondani - még rosszabb lehet. Bízom benne, hogy minden rendben lesz.

Melcsi! Sokat mozog a babód? :wink: Miksa is állandóan ficánkolt, őrületes volt. A legvégén már hullámzott az egész pocakom, mintha átvonult volna egyik oldalról a másikra. Néha alig kaptam levegőt, amíg helyezkedett... :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

...vendégem volt, aztán meg 3 órát aludtam.

Szirmi! Mindent megcsináltatunk, amit szükségesnek lát a dokim, meg a tesóm. Te miért félsz tőle?

Csajok nem ér egy délután 3 oldalt írni!!!

Kép
zölddisznó

Áfi, légyszi ne haragudj, hogy leloptam a vonalzó ötletedet, de annyira tetszett! :cry:

Kép
elizabeth25

jóóó reggelt mindenkinek.mire beérek dolgozni legyen mire válszolnom :wink:
Vendég

Sziasztok Csajok :D ,

asszem ma én vagyok az első. Nem tudok aludni, a babó egész éjjel mozgott és már most is úgy keltem, hogy vándorol a pocakomban, ami alapban nagyon jó érzés, de amikor aludni szeretnék azt hiszem, hogy csak miattam csinálja..... :D

Szirmi, köszönöm, hogy írtál, megnyugtató. Nem is értem, hogy egy ilyen pici kis testnek hogyan van energiája egész nap mozogni, hogy nem fárad el? :D Valószínű tőlem lopja az energy-t :D :D .

Szirmi, megnéztem a babádról a képet, nagyon jó felvétel, nekem 6 hetesen nem is adott semmi képet a dokim, annyira nem tudom jót készíteni. Valszeg a Te dokidnak jobb a gépe :wink:.

Lányok és főszervező Áfi, én nem tudok menni a találkára, de már azt is nagyon jó olvasni ahogy készülődtök, nagyon jó szórakozást kívánok nektek, a programon nem fog múlni, ha megy a három móka miki Zöldi, Szezsó, Sonjus, akkor a garantalt a jókedv is :D . Remélem az időjárás is jól alakul a tévé szerint igen, szorítok.

Szép napot mindenkinek, én még szörfölgeteg egy picit 7-ig amikor apa felkel, ha elkészülődtünk utána indulunk babakocsi nézőbe, lehet, hogy ezért nem tudok aludn :shock: , mert már be vagyok sózva? :D Már most ráfogom a gyerekre :lol: ?

Puszzantás mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Boniko, míg írtam megelőztél :wink:

Csajok és tapasztalt anyukák, kérdés tőlem:
Az, hogy méret szerint nagyobb a baba, mint amekkorának kell lennie az adott héten az azt jelenti, hogy valaki előbb fog szülni? Nem úgy van, hogy csak nagy babája lesz? A méret befolyásolja a szülés időpontját, vagy az függetlenül a babó mérettől 40 hét a pé-től? Bocsi, most ezen gondolkozom.

Boni, neked is küldöm, lesz mire válaszolni :D :lol: .

Kép
melcsi6

Melcsi,
a 12. hét után már akkorák a magazt fejlődésében az egyéni eltérések, hogy a mérete és a terhesség kora közt NINCS már szoros kapcsolat! Ha nagy a babád, akkor nagy babád lesz, és ennyi. Csak a 12. hétig lehet a magzat mérete alapján a terhesség korát meghatározni, utána már nagy a szórás.
Jó babakocsi vásárlást, engem meg esz a penész hogy megvan mindenünk, pedig imádok a gyerekre vásárolni :( Na de hát ez a második babás anyák sorsa... :twisted:
Eliza,
nem védettem le a tickert :wink: és mivel szerintem is halál jó, többen is le fogják nyúlni :P
Vendég

szép reggelt mindenkinek
hőjelentés következik
Kép

Áfi, Liza
biza én ilyen tickert fogok használni, ha eljön az ideje :P

tegnap melóhelyen hülye táblát kellett kitölteni, informatikai átvilágítás van, és minden dolgozónak értékelnie kellett magát. Főleg programokat írtak, és mellé írták pl. hogy multimédia vagy tervezés, vezetői kompetencia ill. szervezeti egység által sajátosan használt progikhoz az egységet, vagy hogy mi meg kellett adni 0-4 között egy számot. Az elején azt hittem, mindegyik 0 lesz :lol: de aztán a legtöbb pontot a vezetői kompetenciához tartozó dolgok kapták, lehet vezető leszek? :lol: :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Melcsi, sztem a pé befolyásolja azt hogy nagyobb a baba!

Gaby, jó még mindig a görbéd!

Nálam semmi változás, elfelejtettem hőt mérni! megyek mert ma takarítok! :lol:

Utazós lányok jó szervezkedést!!! ( finomakat süssetek!)

Kép
kata05

Sziasztok!

Jó Reggelt!

Én is ellopnám a vonalzó ötletet, de nekem ezt a fajtát nem hozza be. Hogy kell?

Melcsi, milyen babakocsit szeretnétek?

Athiz gratula, már csak 100 nap!!! :lol:

kispiskóta

Szia Kata, ezt a megérzést egyszerre írni!!!! :lol:

Melcsi, nekem 10 hetes kora óta folyamatosan 2 héttel nagyobbnak mérik, és a szülés időpontján eddig még soha nem változtattak. Úgyhogy én be is vagyok izélve, hogy óriási Babám lesz.

kispiskóta

Gaby!
Hát ez nagyon stabil!!!+++++++++++++++ :D

Melcsi!
Gyakran ám félreméretezik a pocilakókat! Leventére is azt mondták mekkora gyerek lesz, nagyobb, mint az álag és teljesen normális méretekkel született!
szilbee

szilbee
az hogy stabil nem jelent semmit, sok cikk-cakkos terhes görbét láttam én már :wink: amúgy nekem menzi napján szokott leesni, vagy még akkor sem ill. előtte 1 nappal.

Kép
gaby25

És addig ilyen szép magasan fentmarad??
szilbee

Jó reggelt!

Szirmi...:-)

Nekem 12 iwiw-esem van. Valakit kiahagytam?

este írok nektek, addig pusziii

babaimádó
Kép
babaimado

Melcsi köszi, de ebben a témában sajna nem vagyok illetékes, de szerintem nem fogsz előbb szűlni, hiszen születnek 5kg s gyerekek is :wink:

ÁFi, hivatalosan döntsük el, hjogy ez a vonalzó nyerte el az 1.helyezést, és legyen ez az egysáéges bababváró vonalzója a hőmérős topiknak :wink:

gaby++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

áfi csokis muffin tele csokidarabokkal az összejövetelre? :lol:

zöldi hányozol
kata ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

és persze mindenkinek megy a drukk és az ölelés
Vendég

szilbee
mutatok egy régi görbét
Kép

Kép
gaby25

bababváró=babaváró :wink: :oops:
Vendég

Szia, Piskóta!!!!!!

Boni, köszönöm a ++++ kat!

Gaby, nem kell az előző görbéidre gondolni( bár én is hajlamos vagyok erre :oops: )! Ez most biztos babás görbe!! :lol:

Kép
kata05

Nem baj! Azért szurkolok! :D Mert nagyon bíztató azért ez görbusz. :wink:
szilbee

Összeért a galambpárom!

Kép
kata05

lilaliba , betti üdv a klubban.

Én és az Uram együtt, több, mint fél éve próbálkozunk sajnos eddig sikertelenül.De nem adjuk fel, nem borulunk ki, mert hiszünk abban,.hogy ha két ember ennyire szereti egymást akkor biztos hogy oda egyszer beköltözik a babó. Persze vannak napok(a mensi napja) amikor csalódottak vagyunk, de nemszabad hagyni, hogy elhatalmasodjon rajtunk a depi és nem egymásban keressük a hibát. Nekünk kell, hogy legyen babánk!vagy így vagy úgy, de lesz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: