A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Babaimado! Úgy sem győzől meg! :lol:

Kép
bettike
Eger

Na megyek körözöttet enni, majd még jövök. :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi Jó étvágyat
Vendég

Körözöttet én is szeressem! :D
Most éppen ropit eszegetek.
Babaimi, nézlek!

Kép
szilcsi

sziasztok!
elmentem egy kicsit órára, aztán annyit összeírkáltatok
:D

mindjárt visszaolvasok.
csikken, szilva: jelöltelek titeket :D

katica
katica30

Snufi! 1 szelettel dobjál már meg! Ablak nyitva! :lol:

Kép
bettike
Eger

Katica, direkt azért írtunk ennyit, hogy egész óra alatt furdalja a kíváncsiság az oldaladat, hogy mit is írhattunk! :twisted: (gonoszgonosz...) :D

Bettike, mielőtt elmegy hozzád Snufi kenyere, itt is tehetne egy kört! :lol:

Kép
szilcsi

Katica, meggyógyultál teljesen? Köhögés elment már jó messzire tőled???

Kép
szilcsi

Áfiéknál ilyen buli lesz? :D

Kép

Kép
szilcsi

szilva: drukk++++ ejnye, nem illik ilyen hosszú időre eltűnni!

szilcsi: ezen már én is gondolkodtam, hogy hogy fogjuk hívni egymást. nálam persze könnyű lesz, bár a katica nick csak azért lett, hogy ne keverjetek a katával. :D különben egyszerűen csak kati lett volna. köhögés lényegileg elmúlt.

purc: nagyon bátor vagy! kész hős, hogy simán kibírtad a magzatvízlevételt! én biztos összeestem volna :wink:

boni: örülök :D :D :D

lili: örülök, hogy örülsz a pirinek.

kata: gyanús vagy még mindig! :wink:

snufi: nyami, én is kérek körözöttet! de rég ettem!

na megyek pakolok egy kis rendet.
szilcsi: az uraink most focizni vannak???

katica
katica30

Szilcsi: hehe. :lol:

Odaértek remélem a körözöttes kiflik!!! Tettem rá retket is, remélem nem volt baj! :wink:

snufi

Bizony, Katica, fociznak ezerrel. Tudod, a mai este lesz az, amikor úgy jönnek haza, hogy: "Jaj, de fáj a lábam! Jaj de fáj a hátam! Jaj de fáj a kezem! Jaj de öreg vagyok én már ehhez!" :lol: :lol: :lol:
Én most páromat várom, hogy hazavigyen. Ja, arra számíthat a férjed, hogy párom ki fogja osztani, hogy vigyáznotok kell rám, mert én kicsi, törékeny, gyenge nő vagyok.
:lol: Így szokta. :roll:

Kép
szilcsi

Snufi, bocsi, sajnos a kiflik nem értek ide, szerintem Bettike útközben megette az összeset. :twisted: :D

Kép
szilcsi

:oops:

snufi

nem bettike volt, hanem én :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

szilcsi: akkor jól gondoltam. mert bár a telefonja, táskája, gyűrűje, stb. itthon van, de ő nincs. ma megint kikapnak, ahogy szoktak a meccsen? :D :D :D az enyém is pont így szokott nyávogni,a hogy írtad :D talizunk mi még az áfi- tali előtt vmikor????
katica
katica30

Kata, nekem is gyanús vagy, remélem nem bánod :wink:

Aranyosak vagytok a bátorsággal kapcsolatban, de higyjétek el mindannyian végigcsinálnátok, ha arra kerülne sor. Én is be voltam ám sz....va, nem kicsit.

katica, nem tudtam összeesni, feküdtem hihi :lol:

Aki jelölt, igazoltam :wink:

Purc

Kép

Kép
purc

nyami nyami köszi Snufi :wink:
Vendég

a körözött az fííííííínommm :D

Katica: Tényleg sajnálom, hogy nem jöttem. :( :( Visszajelöltelek :D
A ti férjeitek is fociznak? Az enyém is, hétfőnként. Most is a meccset nézi :lol: :lol:

Ez az iwiw jó, legalább a többségeteket tudom archoz is kötni.

Valaki megírná priviben, hogy hol, mikor, kinél stb... lesz a találkozó? Próbáltam visszaolvasni, de nem tudok rájönni :oops:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

purc, fél órán át gondolkodtam, kit ismerek onnan? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Az Áfi-tali előtt bárkinek bárkivel talizni igen igen etikátlan, mert így előnyhöz jutnak akik ismerik egymást azokkal szemben akiknek fogalmuk sincs ki kicsoda (pl én). :D :P :roll:
Vendég

Szilva,
nálam lesz a találkozó egy Paks melletti faluban, most szombat-vasárnaphoz egy hétre. A program atomerőmű-látogatás és bográcsozás, activity, és rengeteg dumcsi és trécselés. Jössz? (de atomerőműbe már nem jöhetsz :( ám a talira szeretettel várunk!)
Vendég

én is- én is kérek körözöttes kiflicskét retekkel :P
1 liter vodka most nem kell, köszike :lol:

Kata
rajtad a topik szeme :D

purc
hát az ember sok mindetnt kibír ha kell :wink: nekem tűiszonyom van, de volt egyszer a cicimben tályog, na egy jó nagy tűvel vettek mintát belőle, azt hittem menten össze pisilem magam :? eleve is fájt, nemhogy így :? másik eset mandulaműtőt, órási tű, negyedik szurinál ájulás :P

Kép
gaby25

purc: megtaláltalak, vagyis remélem, hogy téged jelöltelek :lol:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Áfi
akkor etikátlan leszek, mert bonikoval hétfőn kell találkozzak a teszt miatt :oops: :P :wink:

Kép
gaby25

áfi: mi már ismerjük egymást a szilcsivel, mert már korábban taliztunk. no meg úgyis beszélgetünk a kocsiban, míg odaérünk hozzád. :D
addig sokat msnezek veled, így nagyon fogsz már ismerni, jó?

katica
katica30

Üzenetek: 1758

HozzászólásElküldve: 2007 Március 19 Hétfő - 9:45 Hozzászólás az előzmény idézésével
Coca,
PÉkor nyugodtan berúghatnak a lányok nálunk, beágyazódás után nem ildomos Very Happy
Sziromka,
kérem a férjed adatait!!!
És mindenki másnak (bár asszem csak Coca és Szirmi akik jönnek talira de erőműbe meg nem) ma van az utolsó adatküldős nap!!! Férjem este megy dolgozni és leadja a listát!
Ja, és még annyi hogy az erőmű látogatás fél 11kor kezdődik, mert a belépőket-sisakokat délig mindenképp vissza kell adni (ami azt jelenti hogy háromnegyed 12kor már lelép a szekrényes néni... )
Tehát a gyülekező 10től van a paksi atomerőmű DÉLI behajtójánál (ez ki van írva nagy táblára, látszik a 6osról, és ott várunk titeket mi már fél 10től). Tehát a 6os mellet parkoló bordó Lada Samara mellett álló 160cm alacsony és ugyanilyen széles hosszú barna hajú vigyorgó nőcit kell keresni.
Vendég

mire ezt visszakerestem neked!
Vendég

Én is etikátlan leszek, mert én meg GAbyval találkozok hétfőn.Holnap veszem neki a pozitív tesztet

GAby meg velem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bimi! Küldtél nekem privit, benne egy mélcímmel, namost én azt bemásoltam a keresőbe, rákerestem, kidobott egy Mónika keresztnevű hölgyet, aki 32 éves, uszkárja van és virágcsokrokat köt, be is jelöltem, namost nem te vagy az? :oops: :D

Szilcsi! 35 év fölött ajánlott a genetikai vizsgálat, mert jelentősen megnő a Down-kór veszélye. Ha valaki mindenképpen vállalná a beteg gyermeket is, akkor nem erőltetik rá, úgy tudom, de ha nem, akkor ajánlott.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, aha, szóval ez olyan, mint a magzatvíz vizsgálat, vagyis ugyanazt a célt szolgálja. Hát ha választanom kellene, nem tudom, melyiket választanám, egyik rosszabbul hangzik, mint a másik.

Katica, párod nem ért még haza? Mert én itt ülök, várom, elvileg 6-7-ig játszanak. Akkor meg hol vannak??? :twisted: Talizhatunk, jövő keddig most havazok totál, de szerdán már lehet szó egy hatalmas nagy sütiről! :lol:

NA most hívott párom. Nem nézte meg a telefonját!!!!!!!!!!!!!!!!!! Küldtem neki üzenetet, hogy jöjjön be értem, erre nem nézte meg. Máskor bezzeg egész nap azt a sz*rt buzerálja!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
szilcsi

A környékemről megy valaki (Debrecen)?

Szilvi

szilvaqueen

még mindig nagyon kevesen vagytok ismerőseim. senki nem akar engm iwiwen :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Szilcsi! Igen, éppen azt a célt szolgálja. Ezt korábban lehet, mint a magzatvízvételt, de egy nagyon kicsit veszélyesebb. Viszont ha baj van, akkor még - húúú, ezt borzalmas még leírni is - szóval mások az eszközök, míg a magzatvízvétel után már csak az marad, hogy meg kell szülni a babát. Muszáj sajnos ezen gondolkodni, Miksánál még elkerültem, még csak 34 voltam, de most már 37 múltam.

Párod, pasik.. :roll: :roll: :roll: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gaby, huuuuuuuuuuh na látod ettől én is elájultam volna :lol:

szilva nézlek...

Purc

Kép

Kép
purc

Hello Lányok!

Na, végre hazaestem, még beiktattunk egy bevásárlást is, de azt sürgősen be kellett fejezni, mert Apa elunta magát és mindent megvétózott, amit venni akartam :lol:

Purc: igencsak örülök Nektek, hogy semmi baj!!! Most már tessék pihenni, meg nyugodtan hátradőlni, gondolom kiidegeskedtétek magatokat pár hónapra előre...

Babancs: nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen a babával!!!!

Szirom: gratulálok a babód első szívdobbanásához! Hétfőn, amikor voltam a kórházban, ott is egy kismaminál szívhangot néztek, jó hangos volt, dobogott az egész folyosó! Megható élmény volt, hát még ha az ember a saját babáját hallja!

Gaby: nagggyon szép a görbe!!! Akkor a talira már lehet, hogy 2 az 1-ben leszel :lol:

Boniko és Babaimi: na, miért nem jelöltetek be? LÉcci, lécccccci! :lol:
Meg mindenki, aki eddig nem tette! Ott az emilcímem! Direkt!

Szilcsi: a tali napján 13. DPO-n leszek!!! Asszem én szombat reggel elnyomok egy tesztet, és ha negatív, akkor az Utrogestant már nem is kell elvinnem magammal...

Bettike: kár, hogy Te nem jössz a talira...úgy sem tudnád megoldani, hogy felvonatozol Pestre, és eljössz valakivel kocsival? Elég őrült dolog, de én ezt fogom tenni... :lol:

Snufi: én is tudok példát a Gynevac-cal kapcsolatban a beadás utáni sikerre! Nekem holnap adják be a negyediket! Remélem legkésőbb júniusra már babás leszek!

Hú, ki is fáradtam...iszonyat sokat kellett végigolvasnom...

Puszi a többieknek is!

SzezsoKép
KépKép
szezso

szilcsi: hazaért az uram. megint nagyon kikaptak szegények. szerdán nekem este hatig órám van, vagy későbbi napon tali.

katica
katica30

szezso jelöltelek
Vendég

Pfúúúúúúú Szezso, ha Neked is bejön (adatja még be vki magának???), akkor tutira én is fogom!!!!! (hányat kell? azt tudom csak, hogy hetente)

snufi

Katica, beszéltem vele. Most mérges vagyok rá. :evil: Nekem jó szerdán hat után is, vagy csütörtökön, majd megbeszéljük.

Szirom, mi az, hogy kicsit veszélyesebb? Nagyobb a vetélés lehetősége? Tejóég. De ha téged megnyugtat... Mikor csinálják? Bentfekvős, vagy csak leveszik és mehetsz haza? NA nem kérdezek többet.

Szezso, azért sikerült egy-két dolgot venned? :D Én is vásárolni akartam ma, de mire készen lettem, bezártak a boltok. Most meg nincs kedvem elindulni haza, fél óra minimum. :evil: És mosnom kell és vasalnom kell. :roll:

Gaby, én is akartam már mondani, hogy tecc a görbéd! :wink:

Purc, nyomassad a pihit ezerrel!!!

Kép
szilcsi

Léptem! Jóccakát mindenkinek!!!

Szilvi

szilvaqueen

jóccakát szq
Vendég

snufi én is szeretném majd. holnap hívoma LÁzár doktornőt, hogy mikor mehetek hozzá
Vendég

Snufi, ha nem baj, válaszolok. Szóval össz. 5 szurit kapsz, ez 1-1 ampulla egy alkalommal. Érdemes a párodnak is adatni, így kettőtöknek össz. kell 2 doboznyi, vagyis 10 ampulla.
Ki lehet bírni, és ha eddig rejtélyes okokból nem jött össze a baba, vagy bármiféle fertőzés, stb. volt a szervezetedben (női részlegen), akkor ez segíteni fog. Érdemes elolvasni a www.gynevac.hu oldalt, illetve a Gynevacos topicba is bekukkolni.

Cupákosmókus
Vendég

Athiz én is a te irományodon felbuzdulva kerestem utána, és lűám valami talán lesz :lol: :lol:
Vendég

Köszi Athiz! :lol:

snufi

Snufi! Én valószínűleg a negatív példa vagyok! Annó nekem beadták....
De nálam biztos más a gond..: :(

Boni:én bejelöltelek!Nem láttad?

Szezso, Áfi:Titeket is, csak eddig kimaradt!

Áfiiiii...mi az a kígyó?, Sikló?? Én gyűlölöm a kígyókat!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Megnéznétek a görbuszom?!Szerintetek tényleg nem volt pé?!Ha nincs ovuláció akkor is lehet egy görbe ilyen?!

Kép

Köszönöm!!!

málna2162

málna ki mondta, hogy nme volt?
Vendég

A ferty nem jelölte(bár lehet,hogy ez nem mérvad)de én sem igazán éreztem... :roll: Máskor mindig érzem,mert akkor fáj a hasam

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: