A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Angela,

jelenleg itthon vagyok veszelyeztetett terheskent, es most csinalom a Masters Degree-t Industrial/organizational Psychology szakon. Irtam mar neked e-mail-t vagy 2 hete, talan nem kaptad meg.
Lattam, hogy a kisfiadat Matyinak hivjak, es erdekelt volna, hogy hogyan boldogultok itt a Matyas nevvel, ugyanis mi is azt szeretnenk adni a babanak.
Kerdezz nyugodtan a szulessel kapcsolatban, ha tudok szivesen valaszolok. Talan e-mail-ben jobb lenne:amayer71@optonline.net
Andi
andianya71

Leszter, Franyo Kép
mail ment Kép

Edit Kép
én is itt szipogok a történeten ... annyira örülök, mert ezek szerint kispapa jól van már, ugye felépült teljesen? sok puszi nektak! Botond gyönyörü baba!!!

Kispici Kép
nem lehetett semmi, ahogy a bordáidba akadt Bogi ... kérünk róla szép képet a profilodba! Kép

Brokkoli Kép
emlékszem, mit összedrukkoltunk neked! Zsófi gyönyörü!!!! Kép

Lányok, ma volt az a nap, hogy a TESCO-ban nem biiiirtam ellenállni, és megvettem egy rettentöen leárazott kék kertészt (Kép) Mert olyan édesnek találtam!!! Kispapa csak röhincsélt Kép
Viszont estére kihoztak ide a Fogarasiba egy nagy kupac mindenféle szinü bodyt, 599 Ft-ért. Az óccsó? Vagy normál ár? Én nemtom ... Boritéknyakúak, lábközt patentosak. Mit gondoltok? Föleg a többedik gyermekes anyukákra számitok ...

Kaska Kép
továbbra sem tudjuk, mi volt az UH-n! Várjuk a hireket!

Cinci Kép
itt vagy még, ugye? Jelentkezz!!!

A többieknek is mind
Pussz
Kangi
36+6
kangi

Babajaga!

Bruxellesben lakunk,diplomácia külszolgálaton vagyunk itt.És még 2 év van hátra.
Ti az USA-ban merre?És meddig vagytok ott?

Mariann
23,5
Névtelen

Urszila,
En is gondolkodtam valami tuti megoldason, de nem merem vallalni az elkotest! Felek, hogy attol megzavarodnak az amugy tokeletesen mukodo hormonjaim Kép, es mondjuk kino a szakallam, vagy valami. Lehet, hogy hulyeseg, de felek tole!Viszont fuzom a ferjemet, nala ez egyszerubb beavatkozas, es nem is kavarhat be hormonilag! Csak hat, ugye a ferfiak! Tulajdonkeppen en is utalom az ilyen nagyon vegleges megoldasokat (jo, persze, van reverzio is)!

Csipkebogyo,
Ugy orulok, hogy vegre bejelentkeztel! Gondolom Luca mar nem is hasonlit novemberi onmagara! Remelem jol vagytok, es alakul a hazikotok is!!! Miki babat otthon megforditottuk (homeopatiaval), es szulhetek itthon! Hamarosan "eljon az en oram", talan mar a hetvegen (vagy akar ma, vagy holnap?)

Babajaga,
Dani meg csak februarban megy majd a suliba ket napot hospitalni, aztan megbeszeljuk az igazgatoval, hogy mi legyen! Ugyis azt mondjak majd, hogy meg nem tud annyira nemetul, ami igaz is, de ahova most jar, ott eselye sincs a fejlodesre, mert nincs nemet gyerek az osztalyban! Holnap pl. nincs tanitas, mert beteg a tanar! Jo, nem? Szoval mindenkepp meg akarom fuzni oket, hogy akar evismetles aran is, de vegyek at Danit! A gaz csak az, hogy akkor lesz egy-ket hetes a pici, amikor ez a hospitalas, megbeszeles lenne! De valahogy majd megoldjuk! Tudjatok, itt a let a tet! Kép

Ja, es nekunk nincs is lanynevunk, egyaltalan. A fiunevben is kb. ugy egyeztunk meg, hogy legyen Miklos. Jo. Masodik nevnek egyszer emlegettem, hogy Benedek. Legkozelebb ferjem: "Az jo, amit multkor mondtal, mi is volt az?!" Mondom, marha jo, ha megjegyezni sem tudod! Tenyleg, meg kene neznem egy masodik nevet, ha mar a masik kettonek adtunk, ez se legyen mostohagyerek! Kép

Ez a Deak Miklos Benedek rendesen elkezdte gyurni a mehszajamat! Kicsi lenne neki a ketrec? Vasarnap bolhapiac lesz a kedvenc helyemen! Vajon meg el tudok menni, vagy mar babazom vasarnap! Na, mit tippeltek?

Anyukam megerkezett, es hozott egy csomo mindent. Peldaul Kinder Buenot, meg egy fel szatyor Airwaves ragot! Kép Tudjatok, ezeket itt a hianygazdasagban nem lehet kapni! Na jo, egy csomo normalis cucc is van koztuk! Peldaul steril gumikesztyu, ha a szuleszno otthonhagyna felkialtassal! Kép

Ez a gyerek most ugy feszeget, mintha tenyleg ki akarna bujni!

Zsuzsi
39+3
zsuzsi74

Zsuzsi Kép
én tippelek: babázol vasárnap!

Elköttetés: cca. 40 éves ismerösöm köttette el a petevezetékét, és nem nött szakálla Kép Söt, mensizik rendesen. Ez kb 7-8 éve volt. Szóval a jelek szerint nem okoz hormonális problémát, mindössze annyi történik, hogy a megrepedt tüszöböl kiszabaduló pete nem vándorol el a méhig.
De szerintem Erazmusz doktornö biztos tud korrekt szakmai választ adni ilyen jellegü kérdésekre, az ö topicja is itt van az Anyaságról-ban.

Asszem megyek aludni. Nemtom, mi van ma velem, délután vagy egy órán át folyamatosan enyhe jóslást tapasztaltam. Húúú... Kép

Pussz
Kangi
36+6
kangi

Sziasztok!

Kangi,
Koszi a receptet, jelentem a husi mar a pacleben azik!Kép Nem mindegyik fuszer volt itthon, ezert ugy dontottem, merjunk nagyok lenni... igy helyettesitettem massal! Na majd szombaton kiderul, hogy eheto lett-e!Kép

Zsuzsi,
Szerintem nagyon jol hangzik a kissrac neve!

Na jo ejt mindenkinek:

Leszter
30
leszter

Sziasztok!

Lanyok,
(Bocsanat, hogy igy elhuztam az idot! Ocsemmel dalszoveget forditottunk, aztan epp hogy elerte az utso metrot...)
Egyszeruen CSODASAN szurkoltatok :-))) Nagyon koszi!

Dokibacsi ugyanis azt mondta, hogy a mehlepenyem az atlagnal melyebben van ugyan, kozel a mehszajhoz, de sehol nincs RAJTA. Meg is mutatta nekem es akkor meg lattam, de a videon mar nem tudtam reprodukalni... hat hiaba, o a szakember!
Es azt mondta, hogy dolgozhatok, meg terhestornara is jarhatok, mindent csinalhatok, csak ne hoskodjek. (Amit egyebkent sem terveztem.)
Szoval YUHEEE :-))) A tobbi pedig mar hosszu tavu projekt (hogy felmaszik-e a helyere ez a kedves szerv)

Es lett csodas videofelvetelunk! A baba ugy arasznyi lehet, es tobb, mint 30 deka, ez mar olyan megfoghatoan hangzik! Es gyonyoru! Most nyugis volt, hagyta magat nezegetni. Ugyan meg nagyon bizonytalan, de a doki kislanynak latta :-)
(Erdekes, hogy az emberemnek is, nekem is mindig olyan erzesunk volt, hogy lanyunk lesz)
Persze akkor is jot mulatnek, ha kesobb a kis csibesz elokapna valamit :-)

Szoval ma egesz nap a felhok folott jartam :-) Es az ido is gyonyoru volt!

Manocska,
akartam tegnap is irni: szerintem furulyazz lelkesen! Biztos tetszeni fog a minimanodnak, de ha veletlenul besokallna, "szol" o (ld. mozi :-)

Kangi, Leszter,
es az milyen tuti lesz majd, kinn a kerti hintaban, es rajtam lesz a bordo kertesz ;-))))

Babajaga,
Udv! Nalunk annyival bekesebb volt a nevvalasztas, hogy az en egyetlen paromnak otlete sem volt. De eloszor minden ellen tiltakozott, amit en szerettem volna. Aztan elkezdtem idetlennel idetlenebb neveket sorolni, jol kirohogtuk magunkat, es utana mar konnyebben megemesztette az otleteimet :-)

Leszter,
orulok, hogy Nalad is minden OK :-)) Vernyomas miatt szerintem nagyon ne aggodj, ennyi ingadozas belefer. Nekem is volt ilyen is, ma meg 105/75 lett. A feszultseg miatt is lehet magasabb.
Egy baratnom mondogatta anno vizsgak elott, ha paraztunk: izguljatok csak nyugodtan :-) Szoval izgulni szabad, de ne felj :-)

Mariann,
en irtam korabban almokrol, ugyanigy borzaszto elenken tudok almodni (mostanaban kevesbe, miota ejszaka netezek :-)
Az almok nem jelentenek rosszat, az ijesztoek, kegyetlenek sem. Ez egeszen biztos. Csak "zuhanyozik a lelkunk".

Zsuzsi,
most aztan NAGY DRUKK :-))) Szerintem is mar csak a megfelelo alkalomra vart a fiatalember!

Kispici,
koszi a szulestortenetet, es sok boldogsagot Nektek!

Cinedit,
Neked is koszi, igazan csodasan viselted a megprobaltatasokat! Sok boldogsagot!

Annyira szeretek szulestorteneteket olvasni, valahogy erot adnak, a "konnyebb" epp ugy, mint a nehez!

Tok jo, holnap... ize, ma :-) talalkozunk :-))) Addig is nyugodalmas jo ejszakat mindenkinek, es csak hasonloan szep napokat, mint nekem volt a mai!

Kaska
19+5
kaska

Franyo,
a tortáért és a moziért is nagy irígykedés! Kép

Beus,
fûszerekrõl: [url=http://www.babapont.hu/babavar/inf/kismama.html" TARGET="_top]http://www.babapont.hu/babavar/inf/kismama.html[/url] lap alja

Myssnia,
a védõnõm Papp Ottília, nagyon aranyos. Szerintem neked is õ az, mert azt mondta, hogy a körúton túli részleg a másik védõnõé.

Kangi,
mézes sütit sütöttem (3 mézes lap közé vaníliás-grízes puding, tetejére csoki bevonó). Naggyon fincsi, ezért is nem tudtam ellenállni neki! Kép
A kispapád "almáspitéjén" én is nagyot nevettem. Micsoda rosszcsont! Kép
Örülök, hogy írtál a tenyésztésrõl, azt nem tudod, hogy hány nap alatt van kész? Nekem idáig mindig a jövõ havi viziten nézte meg az eredményt és írt gyogyit... Kép Addig meg gombásodhattam magamban...

Zsuzsi,
én is pont ezen a kenet-dolgon filózok. Én ki fogom erõszakolni, az tuti! Neked van ilyen laboratóriumi dologra lehetõséged (meg idõd Kép) ?
Örülök, hogy a babód megvárta Anyukádat!

Mariann,
én is érdekeseket szoktam álmodni, szoktam is néha irogatni ide a lányoknak... Kép Volt olyan, hogy egy puding Tv reklámtól rémálmom volt... Hiába no, ilyen a kismama agy...

Kispici,
jó volt olvasni a szülés történetedet, minden jót nektek!

Edit,
olyan megható, hogy a párod ilyen mélyen és érzékenyen reagált a szülés körüli eseményekre. Ritka férfiban az ilyen! Neked meg külön gratula, hogy ilyen bátor és kitartó voltál!

Képzeljétek, kaptunk kölcsön a szülésre egy digitális fényképezõt (2-3 hétre), majd holnap viszem a talira!!! Annyira örültem neki!

Pusz mindenkinek!
Miszike
38+5
miszike

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van...
tegnap vpltam a dokinál, minden rendben, hála a Jó Istennek..
Hát nekünk is kislányunk lesz, azt mondták, egyszer már 11. hónappban a praxisban is, de a doki tegnap megerõsitette a saját dokim is.
Örülök nrki, így legalább nõuralom lesz otthon....

A Corába egész jó dolgok vannak, még a baldahin vas is bevált...

Képzeljétek: tegnap mondta a doki, hogy mivel márc 1 re vgyok kiírva, programozott császárra, így az elõzõ héten be kell feküdnöm, febr 24. héten, és akkor megcsinálják..
Hát pedig azt hittem, hogy márciusi baba lesz.

Myssina: te mikotól tervezed a bentlétet? nem futunk össze "véletlenül"?
Az elsõ ctg febr 11 ére kell mennem, utána 18.-án és lehet, hogy csak 2 lesz, mert a 3. már a babó bújik ki..
Tényleg ennyire komlyan kell venni azt, hogy a császár után nem szabad mozogni fél napot?
Kicsit elkeseredtem, kibújtatják a babót, és csak másanp délután kapom meg akkor is "csak barátkozni".

Ma dolgozom utoljára mostanában, (na majd otthon), de nem kell reggel 5 kor kelnem....Happy vagyok..

Pusszancs mindenkinek
Manó2
35+4
manó2

Jó reggelt!
Mindjárt végigolvaslak titeket, de elõbb a HÍR:

Nyúlandi kislánya ma hajnalban 5.15-kor megszületett, Maja Adrienn névre hallgat, 2900 g és 52 cm. (És biztos nagyon aranyos... Kép)

Franyo
36
franyo

sziasztok!

sajnos nem tudok menni a ma esti talira, el kell utaznunk, csak késõ este érünk haza.

majd legközelebb!

Pocóka
18!!
Pocóka (pocóka)

Pocóka!!!
Nagy-nagy kár! Mert én már valszeg nem megyek a közeljövöben egy következöre Kép

Nyúlandi Kép
Maja Adriennhez sok boldogságot és jó egészséget! Kép

Kaska Kép
ez szuper, hogy minden rendben van! Egyébként soraidat olvasván nekem is kedvem szottyant a kertészhez, nade férjes asszony ne ugráljon, ugye ... (na pláne ekkora pocakkal Kép)

Manó2 Kép
gratulálok a kislányhoz! Február 24-i héten már mindenképpen Halak jegyü lesz, mintha márciusba született volna. És legalább korábban babázhatsz!!!

Miszike Kép
mézes süti! Az fini!
Kenet: nekem egy hét alatt tenyésztették ki, nézték aerob baktériumra (ez a Strepto) meg gombára is, és mindkettöre negativ lett.

Leszter Kép
te aztán bátor vagy, hogy még az este bepáckodtad a husit! Majd kitárgyaljuk ma, hogy milyen finom lesz Kép (és majd küldesz róla fotót Kép)
Ja, sötétbarna nadrágban leszek. De ne aggódj, megismersz, a pékség elött ritkán ácsorognak lufihasú nök Kép

Na indulunk NST-re meg UH-ra!!! Drukkoljatok, hogy fejjel lefelé legyen már Julcsi-maci!!

Pussz
Kangi
37+0 (füh! ráadásul hajnalban megint jósolgattam!)
kangi

Kangi!
Köszi a receptet! Asszem kipróbálom hamarosan! Kép

Zsuzsi!
Veled álmodtam! Azt, hogy megszültél, nagyon gyors szülés volt, és kislányod született! Kép Valami rém hosszú német nevet adtatok neki... KépKépKép

Brokkoli!
Zsófi nagyon szép kis baba, még egyszer gratula! Kép

Kispici, Cinedit,
köszönjük a szüléstörténetet, nagyon megható volt!!! Kép

Márti!
És mi lesz a neve a babának, ha kislány lesz? És ha fiú?

Miszike!
Az a grízes-mézes is naggggyon finom, én karácsonyra szoktam mindig olyat sütni, imádom! Kép

Pusz
Franyo
36
franyo

Brokkoli,
Nagyon édes Zsófi.

Kispici, Cinedit,
Köszi a beszámolót.

Nekünk is ígértek kölcsön babaruhákat, de azóta sem történt semmi az ügybenKép. Lehet, hogy meggondolták magukat? Pedig addig nem akartam vásárolni.

Talizósok,
Van egy füzetem (Nagy Margit: 399 recept cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak), ami a Diabetes újság hivatalos kiadványa. A receptek mellé kiszámították 1 adag/100 g energia és szénhidrát tartalmát. Ha érdekel valakit lefénymásolhatom (csak tudnom kell hány példányban - kb. 1/2 1-ig).

A lánynevekkel mi is gondban vagyunk. Bár már akad 3 a listán.

Mariann,
Küldtem a választ.

Kaska, Manó2,
Örülök, hogy minden rendben és gratulálok a kislányhoz.

Tudja valaki mit jelen, hogy a placenta a fundusban van?

Nyúlandi,
Gratulálok, sok örömöt és boldogságot!Kép

Maci_2
29+3
maci_2

Maci_2!

A placenta a legjobb helyen a fundusban lehet! Ez a méh "felsõ része".

Pussz
Ányez
28+4
Anyez

Maci_2,
nem hangzik túl jól ez a diabetikus receptkönyv:o( viszont a talira viszek Korpovit kekszet, szolidaritásul!Kép
Amúgy erre mikor kell, hogy fény derüljön? mármint, hogy terhességi cukorbetegsége van az embernek? vagy ezt csak a terheléses vércukivizsgálaton mondják meg? Látszik, hogy tök hülye vagyok ehhez isKépKép

Szóval meddig maradunk lányok? mert kispapi kíváncsi, meddig dolgozhat nyugodtanKép

Nyúlandi,
Gratula Majához, és várjuk a mielõbbi szüléstörténetet!Kép

Ja, igaz, hogy nem volt babanetes-bánhatja isKép- de megszületett Claudia Shiffer (lehet nem így írja) kisfia is tegnap. Bocs, ha senkit nem érdekeltKép

Manócska
18+2
Manócska

Ányez,
Köszi!
Veled (veletek) mi van, mostanában ritkán írsz.
Maci_2
29+3
maci_2

Sziasztok lanyok!

NyulandiKép
Hatalmas gratula a kislanyhoz! Sok boldogsagot, es rengeteg tejcit Nektek!Kép

Jaj de jo, ma talalkozunk! Akkor a listat meg egyszer bemasolomKép: Csucsuka, Kangi, Franyo, Momo, Kaska, Marti, Miszike, Manocska, Snoopy, Maci_2, Leszter. Es ha minden igaz, kicsit kesobb csatlakozik a kispapam is, es o is hoz digitalis fenykepezot.Kép

Zsuzsi,
Mizujs?Kép

Kaska,
Orulok, hogy minden rendben volt a dokinal. Rendes az orvosod, hogy igy megnyugtatott!Kép
A vernyomas miatt nem is izgulok, nem hiszem, hogy gond lesz vele... Maximum, ha izgulok!Kép

Miszike,
Ezt a sutit en is ismerem, mezes zserbo neven, es tenyleg fincsi!Kép

Pocoka,
Kar...Kép

Kangi,
Drukk, hogy a dokid fejjel lefele talalja a babot! Majd irj, hogy mi volt! Vagy mondd el delutan!Kép

Urszila,
Korabban elfelejtettem irni, hogy de jo, hogy mar masfel kilos a piciked!Kép Kivancsi vagyok, a mienk mekkora lesz, 31+1 leszek a vizsgalatkor...

Manocska,
En nem tudom, meddig maradunk, de az en kispapam 5 korul fog odajonni varhatoan. Szerintem addig maradunk, amig a tobbiek. Tudom, sokat segitettem.Kép

Norka,
Mizujs Veled? Ugye nem kemenykedsz?Kép

Cinci,
Ugye minden rendben? Adj hirt magadrol legyszi!Kép

Na puszi:

Leszter
30+1
leszter

A kismamik:

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Zsuzsi74 [size=-2]2002.04.28.[/size] 39+5 28 év/3.b. Németország 2003.02.04. [size=-2]2003.02.02.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]2.[/size] Miszike [size=-2]2002.05.04.[/size] 38+6 23 év/1.b. Budapest 2003.02.08. [size=-2]2003.02.08.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]3.[/size] Myssnia [size=-2]2002.05.10.[/size] 38+0 28 év/1.b. Budapest 2003.02.14. [size=-2]2003.02.14.[/size] [size=-2]János K. / Dr. Dömötöri J.[/size]
[size=-2]4.[/size] Kangi [size=-2]2002.05.17.[/size] 37+0 27 év/1.b. Budapest 2003.02.23. [size=-2]2003.02.21.[/size] [size=-2]Bajcsy-Zsilinszky Kórház / Dr. Polgár[/size]
[size=-2]5.[/size] Norkini [size=-2]2002.05.17.[/size] 37+0 25 év/1.b. Pécs 2003.02.17. [size=-2]2003.02.21.[/size] [size=-2]POTE[/size]
[size=-2]6.[/size] Judó [size=-2]2002.05.19.[/size] 36+5 33 év/2.b. Gödöllõ 2003.02.23. [size=-2]2003.02.23.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház / Dr. Sárvári[/size]
[size=-2]7.[/size] Mano2 [size=-2]2002.05.25.[/size] 35+6 29 év/1.b. Budapest 2003.03.01. [size=-2]2003.03.01.[/size] [size=-2]János Kórház / Dr. Bárány[/size]
[size=-2]8.[/size] Franyo [size=-2]2002.05.26.[/size] 35+5 26 év/1.b. Budapest 2003.02.27. [size=-2]2003.03.02.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház. / Dr. Urbán[/size]
[size=-2]9.[/size] Momo [size=-2]2002.05.31.[/size] 35+0 32 év/2.b. Albertirsa 2003.03.06. [size=-2]2003.03.07.[/size] [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]10.[/size] Zsurlo [size=-2]2002.06.07.[/size] 34+0 26 év/ 1.b. Budapest 2003.03.14. [size=-2]2003.03.14.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]11.[/size] Panka [size=-2]2002.06.09.[/size] 33+5 26 év/1.b. Miskolc 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Kerchner[/size]
[size=-2]12.[/size] Lolla [size=-2]2002.06.09.[/size] 33+5 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Horvath M.[/size]
[size=-2]13.[/size] Docika [size=-2]2002.06.10.[/size] 33+4 2003.03.17. [size=-2]2003.03.17.[/size] [size=-2]?????[/size]
[size=-2]14.[/size] Edelweiss [size=-2]2002.06.12.[/size] 33+2 32 év/1.b. Szeged 2003.03.21. [size=-2]2003.03.19.[/size] [size=-2]SZOTE N&otilde;i Klinika / Dr. Keresztúri A.[/size]
[size=-2]15.[/size] Csík [size=-2]2002.06.20.[/size] 32+1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]III.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.03.27.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]16.[/size] Emma [size=-2]2002.06.21.[/size] 32+0 Óbuda 2003.03.28. [size=-2]2003.03.28.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Mészáros M.[/size]
[size=-2]17.[/size] Csucsuka [size=-2]2002.06.27.[/size] 31+1 29 év/2.b. Budapest [size=-2]XX.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.04.03.[/size] [size=-2]Délpesti Kórház / Dr. Forgács[/size]
[size=-2]18.[/size] Leszter [size=-2]2002.07.04.[/size] 30+1 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XV.[/size] 2003.04.11. [size=-2]2003.04.10.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház / Dr. Kalocsai[/size]
[size=-2]19.[/size] Maci_2 [size=-2]2002.07.09.[/size] 29+3 29 év/1.b. Budapest 2003.04.16. [size=-2]2003.04.15.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]20.[/size] Ányez [size=-2]2002.07.14.[/size] 28+5 28 év/1.b. Budapest 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Margit Kórház / Dr. Ruszvánszky[/size]
[size=-2]21.[/size] Urszila [size=-2]2002.07.14.[/size] 28+5 41 év/3.b. Gödöllõ 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Silhavy[/size]
[size=-2]22.[/size] Anyakati [size=-2]2002.07.15.[/size] 28+4 24 év/3.b. Tárnok 2003.04.22. [size=-2]2003.04.21.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]23.[/size] Buksicica [size=-2]2002.07.16.[/size] 28+3 26 év/2.b. Budapest 2003.04.25. [size=-2]2003.04.22.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Balogh[/size]
[size=-2]24.[/size] Csilla1 [size=-2]2002.07.20.[/size] 27+6 32 év/3.b. Budapest 2003.04.26. [size=-2]2003.04.26.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Pallér Anna[/size]
[size=-2]25.[/size] Pálma [size=-2]2002.07.26.[/size] 27+0 29 év/1.b. Finnország 2003.05.07. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Espoo[/size]
[size=-2]26.[/size] Snoopy [size=-2]2002.08.04.[/size] 25+5 31 év/2.b. Budapest 2003.05.14. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Mihályi[/size]
[size=-2]27.[/size] Beus [size=-2]2002.08.05.[/size] 25+4 28 év/3.b. Budapest 2003.05.12. [size=-2]2003.05.12.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K.[/size]
[size=-2]28.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 24+4 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]29.[/size] Ari [size=-2]2002.08.17.[/size] 23+6 32 év/ 2.b. Gödöllõ 2003.05.24. [size=-2]2003.05.24.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kulcsár[/size]
[size=-2]30.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.20.[/size] 23+3 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.27.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]31.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 22+0 30 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]32.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 21+4 34 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]33.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 20+2 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]34.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 19+5 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]35.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 19+5 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]36.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 19+5 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]37.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 19+3 25 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika[/size]
[size=-2]38.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 19+2 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]39.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 18+2 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]40.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 18+1 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]41.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 18+0 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Hegedüs Tibor[/size]
[size=-2]42.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 16+6 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]43.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 16+3 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Martinská[/size]
[size=-2]44.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 15+5 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
</pre>

(Barbi_ mar biztos babazik, ugyhogy kiszedtem a tablabol.)
leszter

... es a babak:

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Zulu Anna Sarolta 3500g, 55cm 2002.12.02. ( - 4 ) nap
Brokkoli Zsófia 3500g, 56cm 2002.12.04. ( + 6 ) nap
Tipu Anna 1900g, 43cm 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Tipu Sofia 2200g 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Hayimcsalád Márk 3480g, 60cm 2002.12.27. ( + 1 ) nap 8-9
Andy78 Márk 3660g, 55cm 2002.12.27. ( + 4 ) nap
Cinedit Botond 3250g, 54cm 2002.12.28. ( - 7 ) nap
Kamilla Sára 2850g, 49cm 2002.12.29. ( - 12 ) nap 9
Orsoly László 3950g, 55cm 2002.12.30. ( - 8 ) nap 10
Tüni Gergõ 3340g, 54cm 2002.12.31. ( + 6 ) nap 10
Gömbölyû Lili 3530g, 53cm 2002.12.31. ( + 11 ) nap
Kakukkfû Emma 3470g, 52cm 2003.01.03. ( + 9 ) nap
Hóvirág Milán 3000g, 53cm 2003.01.11. ( - 7 ) nap
Pocok Ajsa 3600g, 57cm 2003.01.15. ( - 2 ) nap
Heni1979 Dorina 3822g, 51cm 2003.01.17. ( + 10 ) nap
Kispici Boglárka 3300g, 54cm 2003.01.18. ( + 1 ) nap
Timici Bence 2900g, 51cm 2003.01.22. ( - 2 ) nap 9
Pirus Zsombor 3160g, 51cm 2003.01.23. ( - 8 ) nap 10
Gombóc Zsombor Viktor 3350g, 52cm 2003.01.28. (+ 3 ) nap
Nyúlandi Kép Maja Adrienn 2900g, 52cm 2003.01.31. (- 3 ) nap
</pre>
leszter

Manócska,

Ha jól emlékszem a 24. hét körül, a terheléses cukorvizsgálaton derült ki a terhességi cukrom.

Nem tudom meddig maradhatunk a teázóban, 1-2 órát azért biztosan.

Maci_2
29+3
maci_2

Maci 2 !!!

Köszi megkaptam,irok kicsit késöbb,rohanok a piacra!

Mariann
23,5
Névtelen

Nyúlandi!

Nagy gratula, legyen nagyon sok örömetek és boldogságotok a kis Majában!

Puszi!

Betti és Ádám(12 hét+2 nap)

Kép

Betti
fodbetti

Nyulandi,
Gratulalok a kislanyodhoz! Szep neve van! Es koszi a tablaban az elsoseget, nem tudom, meddig orzom majd a helyem!

Franyo,
Koszi! Olyan edes edes vagy! Annak ellenere, hogy ket kulonbozo doki is fiut mondott, en valahogy meg mindig bizom a kislanyban! Tudom, hulye vagyok!
De meg egyben vagyok, ejszaka ugyan csak egy orat sikerult aludnom, josoltam mint allat!
Egyig meg Dani lazat csillapitottuk, este, amikor hazajottunk, nagyon felment neki, es kohogott is rendesen! Most is lazas! Jol nezek ki, ha lebetegszik a csalad!

Tegnap vegervenyesen eltort Gyuri autosulese, ma elmentem vettem egy meregdraga ujat, mert a hulye elado rabeszelt. DE aztan lehet, hogy delutan visszaviszem, es megveszem az olcsobbat, ami nem hatradontheto! PEdig mar eddig is annyit vacilaltam! Tipikus kismama vagyok, azt hiszem!

Tiszta lampalazas vagyok, most, hogy elso vagyok a tablaban!

Anyukam tyukhuslevest foz, mar elore megkapom a frissen szultnek jaro "jussomat"! Ket eve a ferjem fozte! Kép

Zsuzsi
39+4
zsuzsi74

Zsuzsi,
Jobbulast szegeny Daninak! Es tudsz azert pihenni valamennyit ma nap kozben? Tudod, telefon kikapcs!Kép Anyuakd meg lehet, hogy sejt mar valamit, azert a tyukhusleves. Drukkkkk!Kép
leszter

Maci_2,
És a 24. hétig azt ettél, amit akartál?

épp azon gondolkoztam, hogy 1-2 óra múlva a teázóból át kéne menni valami olyan helyre, ahol kaja is van, nem?KépKépKép

Manócska
18+2
Manócska

Sziasztok!

NyúlandiKép
GratulaKépKépKép

Maci_2Kép
Sajnos a kiságyat nem néztem meg, kaptunk már egyet, így nem érdekelt. A Graco voyager viszont jó, és jó árban is van. Ismerõs ezt a típust használja cirka 1 éve, nagyon meg van vele elégedve. A MegaToysban sokkal drágábban vette.
A másik kocsi csak hordozóval együtt van.

LeszterKép
Kösz a macsekes infot. Szegény tényleg agyonrémül egyelõre, ha csak meglát.
Örvendek, hogy minden rendben volt tegnap a dokinál. Akkor kettõnk között kb. 20 perc távolság van!
Irigy-irigy a mai taliért. Tényleg tervezem egy délelõtti tali összehívását! Majd kb. 1 hónap múlva, mit szóltok hozzá?

ZsuzsiKép
Az elkötés nem hat a hormonszintekre! Sõt ez az egyetlen metódus, ami tkp. nem kavar be semmit semmilyen szinten. Csak olyan lesz az ember, mint azok, akiknek valamiért elzáródott a petevezetékük, így a megérett petesejt a méh helyett a hasüreg fele távozik.
Nekem azért lenne megoldás, mert anno a fogamzásgátló tabletta úgy eltolta a hipofízisemet, hogy a fiam egy kis helyreállító hormonkezelés után született (bezzeg azóta elég rámnézniKép), volt méhgyulladásom egy vetélés után, tehát a spirál is ki van zárva. Viszont az abortusztól kiráz a hideg, nemigen lennék rá képes. De felelõsséggel vállalni egy gyereket is csak egy bizonyos életkorig lehet.
(Ugyan dédnagyanyám 49 évesen szülte a kilencediket, pedig bába volt!)
Csak az a baj, hogy én is úgy érzem, amit Myssnia is írt, hogy a nõiességem egy részétõl fosztanának meg!

Urszila
urszila

Manócska,
Igen, addig azt ettem amit akartam, az éhgyomri cukrom mindig jó volt. Bár nem voltam nagyétkû (inkább többször keveset), sem édesszájú. Bezzeg azóta!

Maci_2
29+3
Maci_2

Maci_2,
na akkor kihazsnálom a hátra lévõ pár hetet. Én sem vagyok amúgy édes szájú, csak a csokit meg a fagyit szeretemKép

Manócs
18+2
Manócska

Sziasztok lányok!

Pirus, Gombóc, Nyúlandi, ezer gratula, és kívánok sok-sok tejcit! Kép
Finiseseknek meg megy a sok-sok drukk!
Nem tudom, ti hogy voltatok vele, de nekem fél éve, amikor elkezdtem ide írogatni, még olyan távolinak tûnt az, hogy egyszercsak itt lesz egy kisbaba velünk. És most itt szuszog mellettem, és persze gyönyörû... Kép

Puszi!

Kispici + Bogika
kispici

Sziasztok!

Edit, Kispici
Koszi a torteneteket! Kép
Kispici
En is pont most gondoltam ra,hogy mikor elkezdtem olvasni a forumot, nem is tudtam elhinni,hogy tenyleg babank lesz. Most meg mar otodikkent viritok a tablazatban! Kép

Zsuzsi
Hajra!!!! Nalatok is hidegfront van? ;0)

Nyulandi
Nagy GRATULA a babacskahoz! sok tejcit es boldogsagot Nektek! Kép

Leszter
Jo,hogy minden ok volt dokinal! Kép
En kevesebbet kemenyedek, igaz tenyleg folyton fexem...de mar csak 2 nap es hazaer a dokim es akkor barmi lehet. Kép Ma a vedonom megdicsert,hogy C5 - os "bizonyitvannyal" kihuztam itthon 1 hetet...

Kangi
Mi volt NST-n? Hogy fexik a kedvenc babad???????????????

Jo talizast lanyok es aztan varjuk persze a kepeket!!!Esetleg tegyetek fel oket a www.netfiok.hu -ra. Tok 1szeru es ott mindenki megnezheti! Kép
Itt hajnal ota havazik, az utcara mar alig lehet kimenni...szegeny Kispapi nemtom,hogy jon majd haza?!

Sziasztok
Norka
36+6
norkini

sziasztok!

Norkini
10 évig fújtam a "vasat", zenesuli + zenekar + minden. Most már csak itthon a magam szórakoztatására + Daninak, bár ha lesz majd idõm, akkor lehet keresek egy tanárt is. Majdnem a kecskméti zeneszakközépbe jelentkeztem, csak aztán a szolfézy iránti nemtetszésem erõsebb volt, így máshyogx alakult, de amai napig is szeretek játszani és 2 éve végre van egy saját Trevor J.J-m!

Többieknek bocs az offért.

Lilla
Akkor mire vársz, fújkálj annak a kis pöttömnek, leygen már haverok, buli, fanta odabent neki!

Mivel ennyit belekotyogok itt néha-napján a fórumotokba, pedig már nem vagyok friss kismami, hanem már anyuci, ezért megosztom veletek az én szülésem törénetét, pontosabban a fellelhetõségét a babanet archívban, íme:

gumicukor (gumicukor) 2002 Július 11 csütörtök - 18h 23:
hozzászólás.

pusz
gumicukor és a mászó dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor,
visszakerestem a történeted, nagyon ari, vicces is és megható is egyszerre! Július 2-ra vagyok kiírva, fiacskád szülinapjára, aztán majd meglátjukKépKépKép
mikor kerestem a történeted, megtaláltam Kangi elsõ írását, amikor még csak 8 hetes volt, hát, most meg már hol tart!
Tényleg gyorsan elszáll ez a pár hónap. már a 38. vagyok a táblán, és az 50 valahanyadikról kezdtem, én is 8 hetesenKép
Na jó, elég a nosztalgiábólKép

Manócska
18+2
Manócska

Tudom, hogy Ti itt mar a mai talira keszultok, de az jutott eszembe, hogy vegul semmi konkretum nem "hangzott el" azzal,hogy ki melyik topicba menne tovabb....Az "elso napok,hetek" mar szinte kihalt, a masik topicban amit Sasha nyitott pedig epp nem tudnak dulore jutni,hogy jojjenek-e friss anyukak v. ne....Szoval Ti hova tovabb??

Norka
(meg mindig) 36+6
norkini

Halihó Kismamekok!

Nyúlandi, nagy gratula a picilányhoz!KépKép

Lassan készülõdök... Borzasztó éjszakánk volt... Danónak megy a hasa (szerintem lecsapta a fánkkal)Kép. 1/4 2-tõl vagy õ, vagy a prücsök nem hagyott aludni... szegénykém ült a bilin, de már nagyon elege lehetett, mert mondta ezerrel, hogy tente baba, dani baba... Hát nincs rosszabb, mint amikor a babója beteg az embernekKépKép. Remélem lassan kimászik belõle!

Norkini, ki hová megy szülés után? Nagyon a jövõ zenéjeKép. Danóval a 3. hét után fértem hozzá a nethez, nemtom most milesz... Valszeg oda fogok menni, ahová TiKép.

Na pusszantás!
Zsófi
31+1 és már a 17. helyen állunkKép
Csucsuka

Sziasztok!

Most jöttünk vissza CTG-n voltam, utána pedig védõnõnél. A CTG szerint minden ok! Jövõhét pénteken vár a dokim, az meg olyan soká van... Kép
Éjszaka szinte semmit nem aludtam, egyszerûen csak hánykolódtam, lehet, hogy a hidegfront. Hajnalban enyhe mensi görcs (de nagyon enyhe Kép ) és délelõtt is, és talan most is egy kicsit. Lanyok ezek a joslofajasok? Vagy azok hol vannak, hol nincs. Mert nalam nem erezheto atmenet, hanem folyamatosan van.

Zsuzsi Kép
Elsõ hely a táblázatban!!!! DRUKKK! Én pedig mar a harmadik...

Nyulandi!
Nagy gratula, és sok boldogságot Majához!!! Kép

Miszike
Nekem Plósz Mariann a védõnõm, nagyon szimpi nõ! Hú már neked sincs sok! Drukk!!!

MAnó2
Legközelebb 7-én megyek CTG-re, utána nem tudom, mikor kell mennem, mert sok minden függ, hogy mit mond a dokim utána. Ha visszarendel elõbb, akkor valsz. hétfõre rendelhet, mert akkor rendelni is szokott. De majd írok még addig. 11-én hányra mész? (A 18-án már nem szeretnék "egyben" lenni Kép, de lehet, hogy épp benn leszek már, vagy még). De jó lenne elõre tudni.... Te legalább tudod. A császárról semmi tapasztalatom sajna.
Amúgy hétfõn is voltam CTG-n és már másodjára kerültem össze egy kismamával, aki szombaton volt 40. hetes. Most mondta az Idácska a CTG-rõlKép, hogy megszült. Olyan furcsa volt, és ott írigykedtem magamban. Kép

myssnia
38
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok Lányok,

a mai napon dolgozom utoljára és sajnos net közelben sem tudok lenni.
KIVÁNONOK MINDENKINEK JÓ POCAKOSODÁS ÉS BABAZÁST, VALAMINT SOK-SOK ÖRÖMÖT ÉS BOLDOGSÁGOT MINDEN BABÓHOZ.

MINDEN JÓT

OMNIA (36) + PANNA
Névtelen

Norka Kép
Szerintem nagyon egszerû, nyitunk egy új topikot! Kép
myssnia
38
myssnia
Budapest XI. kerület

Norka!
SZerintem mindenképp az elsõ napok, hetek-ben érdemes kezdeni - hiszen az következik a szülés után Kép És mert minden topik él, ahová írnak! És a nagyobb gyerekesek mindig visszajárnak segíteni a kezdõ mamiknak! Kép Mi (én vagyok a topikalapító) akkor csináltuk a "saját" topikunkat, mikor a babáink kb. fél évesek lettek és már nagyon nem volt ránk igaz az, hogy elsõ napok, a Túl az elsõ napok-ban viszont a mi babáinknál annyival nagyobbak voltak és annyira összeszokott volt a társaság, hogy én pld. nem nagyon tudtam hozzájuk bekapcsolódni. De immár sokaket ismerek onnan is személyesen (is), olvasom is õket is, ha van idõm, de leginkább a mostanában 1. osztályként emlegetett topikba tartozónak érzem magam - meg persze most már ide, a frissekhez a pocaklakó "jogán". Szerintem mindig vannak/lesznek átfedések a topikok látigatói közt, de szerintem az is jó, ha vannak állandó, jól összeszokott emberek. Viszont szerintem 25-30 fõnél több ember nem nagyon tud érdembem egymásra figyelni - erre jók az "osztályok". Remélem, segítettem és nem csak megkavartalak! Kép

név: nálunk úgy volt, hogy én mondtam, mi(ke)t tudnék elképzelni, de Andrásnak mindegyikre volt vmi "az egyik ismerõsöm ismerõsének volt egy hasonló nevû ismerõse, aki azt hizsem, hülye volt" típusú ellenkezése KépKépKép, ugyanakkor ötletei nem voltak (szerencsére Kép). Nekem a gyakori vezetéknévhez amúgy is szempont volt, hogy ne legyenek mindennapos nevek (meg persze tetsszen), ezekre legalább nem tudott valódi hülye ismerõsökre hivatkozni! És szempont volt az is, hogy a már meglévõ Árminunkhoz is illeszkedjen - ez mondjuk elég szubjektív, de szerintem most így lesz! SZóval, a lánynevünk Vilma KépKépKép lett, pedig azt hittem, ebbe sosem megy bele, a fiúnév pedig Boldizsár (ebbe már sokszor beleegyezett, de mindig elfelejti, úgyhogy mindig újra kell küzdenem érte) A Medárd is nagyon tetszik, de jún. 2-i kiírással nem akarok egy jún. 8-i névnapot.

Bocsi, nem írok most másoknak, mert Ármin engem akar! Kép Tegnap egyébként mindkét kosárba többször is betettem-kivettem! KépKépKép

Márti
21+3
márti

Kismamákok!

Nyugodtan jöhettek mindkét topicba!Kép Mostanában szoktunk írogatni az elsõ napokba is! De akármelyikbe szívesen várunk benneteket, szerintem ezt a többiek nevében is nyugodtan írhatom!

További jó pocaknövesztést!

sziasztok!

Betti ás Ádám(12 hét+2 nap)

Kép

Betti
fodbetti

Baba faros, de nem vészesen kicsi. Most rohanok a talira.

Pussz
Kangi
37+0
kangi

Sziasztok!

Jelentem, a vita megszünt, minden finishezõt szeretettel várunk a gyermekek 2002. május 1-2003. április 30 topikban. Persze az elsõ napokba is lehet írni, de bevallom hogy én pl az elsõ 4 hétben annyira el voltam foglalva, hogy egy perc idõm se volt, nemhogy internetezni, meg kedvem se voltKép. És mire lett kedv is meg idõ is addigra már szinte nem is tartoztam az elsõ napokba.Kép Így én oda sose írtam. Szóval gyertek, mindenki vár szeretettel titeket!!!

Manó és Emma (16 hetes)

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Hali Lanyok,

Mire tudok irni, mar a talin lesz a tobbsegKép, jo szorakozast es varjuk a kepeket!

Kangi,
Meg van 3 heted, hogy beforduljon babo, es hatha segitenek Zsuzsi homeobogyoi is.

Nyulandi,
Gratula a manohoz, sok-sok tejcsit nektek.

Marti,
Tetszik a nev nagyonKép
A nevvalsztassal hasonlo cipoben jarunk. A fiam kikototte, hogy csak Emese lehet(hatarozott gyerkoc, raadasul nincs ilyen ismerosunk, csak megtetszett neki, ahogy a neveket soroltuk.) De szoba jon meg a Kata, Zsuzsa, Ildiko, Judit, Agnes is. Fiunevek kozul meg a Milan, Marton, Kolos tunik befutonak.
Jopofa lehetett Armin a papirkosrba, az enyem akkor hagyta abba ezen erdeklodeset, mikor kisse nagyobbat borult es kicsattant a szaja, igaz akkor o mar egyedul vitte veghez ezen mutatvanyat. Nem ijeszgeteskent irtam am.

Kaska,Mano2,
Gratula a kislanyhoz.

Myssnia,
Ezek szerintem mar lehetnek azok, hiszen idoben is ott vagy mar. Nemsokara masok fognak rad irigykedniKép

Zsuzsi, Urszila,
Ez a modszer tenyleg nem befolyasolja a hormonszintedet. Nalam is elobb-utobb ez lesz, mert egyeb okok miatt sem a spiral, sem a fogigatlo nem johet szoba.

Zsuzsi,
Edesanyad esetleg megsejtett valamit es ezert kapsz ma fini husilevest?

Norka,
Ugyi vagy , remelem 2 napot meg siman kibir a babo.

Lanyok szurkoljatok nekem egy kicsit, edesanyam most megy majd a kovetsegre vizum ugyben, olyan jo lenne, ha megkapna es itt lenne velem egy- ket honapot.

Puszi
Angi
22
angela2

Zsuzsi74!
Gratulálok a 3. útban lévõ csemetéhez.
Régen nem láttalak, igaz, korábban is csak a cseten találkoztunk, és oda sem járok gyakran.
Drukkolok, hogy "jól" sikerüljön az otthonszülés, és legfõkébb a szoptatás. Még emlékszem, hogy Gyurival milyen kitartó voltál!

Dandy (andy30x)
Dandy

Sziasztok

Anyukak! Kép Koszonjuk a biztatast. Ezexerint minden rendben es nem kell megszunnie a babanetes lelkesedesemnek Kép

Zsuzsi
Mi ujsag? Vagy megint ugyeskedsz valamit? (letra hordas, kalacs sutes...Kép )

Angi
Megy a szoritaaas. Tenyleg jo lenne,ha Anyud megkapna a vizumot!!!!!

Norka
36+6
norkini

Dandy,
Koszi a drukkot! Hamarosan nagyon ram fog ferni, ugy erzem!

Milyen kihalt most a topik, hogy taliztok!

Itt elkezdett szakadni a ho, egyre kevesbe ferek el a boromben, es egyre jobban parazok, hogy barmelyik pillanatban beindulhatnak a dolgok! Biztos front van!
Dani tok beteg, tegnap ota alig tudtuk 39 fok ala nyomni a lazat! Most mar csak azon drukkolok, hogy Gyuri el ne kapja! Hogy fogok akkor szulni, ha itt mindenki lebetegszik?
Elvittem a gyereket orvoshoz, vartunk vagy egy orat a csomo beteg gyerek kozott! Jol esett!

Kangi,
Megadjam a homeopatias dokineni telcsiszamat? Meg nem keso! Nekem a bogyo bevetele utan par oraval akkorat bukfencezett Miki, hogy csak na! Pontosabban eloszor keresztbe fordult ketszer ejszaka, ugy hogy meg az oldalamra sem tudtam fekudni, olyan volt, mintha lenyeltem volna egy seprunyelet! De masnap delelottre mar a buksija volt lefele!

Myssnia,
Ha vigasztal, en sem aludtam mult ejszaka egy oranal tobbet! Lehet, hogy ettol erzem magam olyan borzasztoan ma egesz nap! De tudod, lesz ez meg igy sem! Parazok is rendesen!

Angi,
Az Agnes nalunk is jatszott! Meg tetszik meg az Eva is, csak tul rovid a Deakhoz. Meg hat...fiam lesz. Ha megsem, akkor lehet, hogy Deak Teklanak fogjak hivni!

Csik,
Ha erre jarsz, jelentkezz! Ugy latom a tablabol, te is otthon szulsz!

Szegeny anyukam ezerrel pucolja a padloszonyeget a haloszobankban, szerinte ejszaka, vagy holnap megszulok!
Na, majd meglatjuk! Azert jo lenne elotte egy nagyot aludni!

Zsuzsi
39+4
zsuzsi74

Szioka,

Norka,
Kosz tenyleg megnyugtato lenne, csak tudod egyebkent is kemeny dio ide a vizum, a mostani helyzetben pedig, hat csak remenykedni tudok.

Zsuzsi,
Akkor tenyleg ugy tunik megvannak szamlalva a perceidKép Az Eva nalunk is felvetodott, de mert a ferjem Balla, igy mi is rovidsege miatt elvetettuk, meg egy jo par, bar nagyon tetszo nevet( Anna, Maja..)

Angi
22
angela2

Nyúlandi!!!!

Sok-sok boldogságot kívánok a kisemberkéhez és rengeteg tejcit, mégtöbb babakacajjal teli napokat!Kép

Fodbetti jól mondja!KépKépKép

Zsuzsi!
Hogy elszaladt az idõ! Hiszen mindjárt itt a nagy napKép Nem is hittem volnaKép Hát, ha anyukád úgy gondolja, hogy ma, vagy holnap jön a babó akkor mégtöbbet gondolok rátok, mint eddigKép

puszi és kellemes pocakos napokat!
sasha és a lassan 4 hónapos Gábor

Kép
sasha

Zsuzsi!

Nagy drukk neked,szoritok ezerrel,és lehet hogy tényleg lesz valami mert a frontok jönnek,mennek.
De jó is már Neked.Már én is úgy tartanék a 39.hétnél.Kár hogy még nem találták fel az idõgépet....:-))))))))))

Sok szerencsét ,és kiméletes szülést kivánok Neked!

Mariann
23,5
Névtelen

Sziasztok!

Angela, Andianyu meg a többiek, köszönöm a segítséget, végül befizettük a biztosítást (bár remélhetõleg nem lesz rá szükség Kép )

Lányok,
hogy sikerült a tali???
Tényleg jó lenne majd nyáron is..

Zsuzsi,
juujj már lehet, hogy már ma meglesz a kis utód. Visszatérve Danira, nálunk is évkihagyás volt, de ez inkább csak megerõsödést, situation-analysist eredményezett. És például öcsémnek 1 évben azért nem volt történelembõl jegye, mert speciel nem volt óra (egész évben!!!) pedig nem is gagyi gimnázium! Szóval, sajátságos a német oktatási rendszer.

Nekem is teljesen elképzelhetetlen, hogy leszek nagyobb is, sõt a baba ki is bújik, bár egyre szemmel láthatóbb és persze kézzelfoghatóbb (pfujj kispapa Kép ) a változás, a melleimet már alig birom begyömöszölni a kis kivágott topocskáimba! Mi lesz itt? és kezdek egy kicsit ilyen madampompadur módra félig elfeküdni, haselhelyezés végett...

Kaska, Leszter, de jó, hogy jó lett az UH!

Kangi,
ti végül a nemét tudjátok?

Myssnia,
nálunk is a Quinny látszik nyerõnek.de tényleg van ehhö' mózeskosár is???(mutter nem tudta)

Ja,
a multkor olvastam egy érdekes gondolatot, miszerint az álmok szennyes, azaz amikor álmodunk-ürülünk, és nem kéne õket analizálni-elemezni-túlspirázni.
Bár az rendkívül érdekes, amikor valaki évek óta nem látott-hallott dologról-ismerõsrõl álmodsz és mondjuk pont másnap összefutsz vele, vagy hallod, hogy szült, vagy ilyesmi...Nálam ilyen számtalanszor!

Most nyammogok,hogy sütök kakaós csigát (Zsuzsi-lavina), erre a jóember húzza a száját! Hát értitek ezt?

Mariann!
Te vagy a férjed dolgozik "diplomáciai külszolgálatban"? És milyen Brüsszel? Szereted?

Na összekapom magam, merthogy idõeltolódás ide vagy oda, azért még mindig egyszálpongyoláho' vagyok, hallatlan! Édes semmittevés...

babajaga
21+2
Névtelen

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: