A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Krisztinke!

Köszi, remélem így van! Talán ketten is lehetnek....

Csutka
Csutka

Kedves Susie!

Mi (volt) a problémaja a férjednek? (csak azért kérdem, mert nalunk is vele vannak gondok).
Irnal egy kicsit a termékenységfigyelö mikroszkoprol?

Gratulalok a "babzsakhoz":-))))

Süncsi
süncsi

Kedves Erazmusz!
Köszönjük, akkor este savanyúzom.
(a gyógynövény viszont biztosan nem kuruzslás)

A candidával kapcsolatban nem értem, amit írtál. A diéta nem használhat? Mondjuk nekem már nincs 2-3 hónapja, lehet, hogy csak most kezdett hatni a Gynevac? Az is segített (lehet), hogy minden mensi után 2-3 napig canesten kúpozom+elõtte irrigálás, hogy középidõre jó legyek, de utána sincs gomba, 1-2 naponta az irrigálást folytatom. De nincsKép
Visszatérve a diétára: a helyesebb táplálkozás, kevesebb édesség nem segít?(nem mintha ennék sok édességet) Vagy elég a nõ+férfi kezelése?

Köszönöm segítségedet
Nikie
nikie

ErazmuszKép
Köszönjük szépen az infot a savanyúságról. Megnyugtattál. Megyek is ki uzsira egy kis savanyúkáposztát vásárolni Kép
Nagyon örülök, hogy benéz néha hozzánk, és segítségünkre van.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mennyiben befolyásolja a tüszõérési fázist, hogy a Metrodin injekciót a ciklus 5. napján (5 ampulla) kezdik el adni, vagy a 3. napján ? Azért kérdezem, mert az orvosom az elsõ inszemináció sikertelensége után azt javasolta, hogy már 3. napon kapjam az elsõ szurit.

LányokKép
A mai Blikk-ben a lombikprogramról ír a János kórházból Konc doktor egy unszimpatikus hangvételû cikket. Az süt az egészbõl, hogy alig van esély vele teherbe esni, fõleg ha 30 év felett van az ember, mert elöregedett a szervezete. Ide se mennék Meddõségi kezelésre!!!! Azt az egyet elmondhatom, hogy mindegyik orvosom eddig pozitívan állt hozzá, és csak bíztatott, ami erõt ad az embernek. Egy ilyen orvostól fejvesztve menekülnék, bármilyen jó szakember, akibõl süt a pesszimizmus! Másra sincs ilyenkor az embernek szüksége, mint a negatív felhangjaira.

CsutkaKép
Nagyon drukkolok ! Várjuk a jó híreket.Kép

SusieKép
Sok boldogságot Nektek!

ErzsiKép
Köszönjük szépen a tanácsodat. Megpróbálunkj lelkileg ráhangolódni az anyaságra.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Szia CatKép
A lombikkal igenis, hogy jók az esélyek, biztosan nincsenek jó tapasztalatai Koncz dokinak, de ilyen szövegelést még megjelentetni is milyen dolog? Majd elolvasom(vagy inkább nem, nehogy nagyon felmérgesítsen...)

Erazmusz!
Mi itt azért nem szenvedünk. Egymást segítjük. És bátorításra van szükségünk minden percben, ez is erõt ad.

Nikie
nikie

Sziasztok Lányok, Kép

az Aviva módszerrõl szeretnék kérdezni:

Minden problémára (meddõség, vetélés, menzi zavar stb.) egy fajta tornagyakorlat van vagy minden esetben más és más tornagyakorlatok vannak?
Tehát ha gyereket akarok vagy ha menzit akarok, akkor is ugyanazokat kell elvégeznem? És ezeket magunk is megtanulhatjuk tanár segítsége nélkül könyvbõl?
Bocsi a kérdésért, de a múltkor csak épphogy bele tudtam olvasni a könyvbe a könyvesboltban, de nem volt nálam pénz, és már nem emlékszem mi volt benne. De majd ma végre megveszem. Ártani nem árthat.

Nati
nati

Engem is érdekelne, hogy könyvbõl is el lehet-e sajátítani. Tanfolyamra nincs nagyon idõm elmenni.

Tinka
tinka

Lányok!
Állítólag könyvbõl is megtanulhatóak a gyakorlatok, és attól függ mit akarsz, annak megfelelõen!

Tóth Lívia
Jelentkezés és további információk: (06-1) 262-4057
Már beszéltem vele, rendesen elmond mindent.

Nikie
nikie

Sziasztok lányok!
Tinka, NatiKép
Csak azt tudom, amit olvastam az Aviváról. A módszer hatékonyan alkalmazható:
- mensi meghozására
- mensi beütemezésére egy adott napra
- ciklus lerövidítésére
- mensi elõtti görcsök csökkentésére
- meddõségben (növeli a fogamzóképességet)
- inkontinencia
- leesett méh helyretételére
- az ovuláció elõsegítésében (pl. ovulációhiány)
- hormonháztartás rendbetételére
- segít súlytöbblet esetén is
- indokolatlan tejelválasztást is megszûnteti
- segít a férfiproblémákon is (prosztata-problémák, potenciazavar, székletrendezés, a spermiumok életképességét is növeli)
- többszöri vetélés után
- petevezeték-elzáródást és -letapadást feloldja!!!!
- terhestornának
- szülés utáni gyakorlatokhoz...
Sõt még azt is olvastam róla, hogy a cisztát is eltünteti.

A módszert szerintem könyvbõl is meg lehet tanulni, ugyanis leírják röviden, hogy begyakorolhasd azt a technikát, amin alapszik az Aviva. Ha végeztél már intim tornát, hasonló jellegû belsõ feszítéseket kell végezned (picit máshol, de a lényeg ugyanaz).

A várandós és a terhesség utáni tornához más gyakorlatok végzése kell.
Az alaptornához viszont van egy ún. egyszerû módszer, amit 30 percig kell végezni (ennek van egy rövidített változata, a 15 perces torna).
A fenti módszeren belül vannak a különbözõ gyakorlatok, melyek persze más-más problémákra jók, tehát azt is megteheted, hogy amire neked van szükséged, abból a gyakorlatból többet végzel.
Ajánlják viszont az ún. egyszerû módszer összes gyakorlatát elvégezni, mert ez így szélesebbkörben segít (méherõsítés, petevezeték, ovuláció..stb miatt).

Az Aviva egyébként abban rejti különlegességét, hogy a gyakorlatok elvégzésével fokozódik a vérkeringés, aminek hatására több hormon, vitamin, oxigén jut a nemi mirigyekbe ill. szervekbe. Ez ugye, mint egy körforgás mûködik aztán tovább. A megfelelõ hormonszint aztán hat a hipofízisre ....stb, stb...
Emiatt van meg a gyógyító hatása.

Remélem sikerült segítenem. Nem lehet rossz a módszer, még ha csak arra használod, hogy belül még egészségesebb légyKépSzerintem ártani nem árthatKép
pussza
Bogár
bogár

Sziasztok!

GittaKép
A hivatalos kismamis táblázathoz: nálunk a szülés várható ideje: 2003.03.16.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Szia Gitta!

A babás adatokhoz:

MJ/Moni
Christopher Thomas, 2002. 11. 13., 3400 g

Orsoly
László, 2002.12.30.

Timici
Bence, 2003.01.22., 2900 g, 51 cm

Mindenkinek mihamarabbi babásodást!KépKépKépKép

Beszti (aki szintén innen indult, a "gyümölcs"Kép már elmúlt fél éves, és örömmel látja, hogy fogyogat a táblázat)

KépKép
KépKépKép
beszti

Köszönöm Szépen a jókívánságokat és kövessétek a példánkat :-))

Süncsi

A férjem ondójában szinte mindennel baj volt, kezdve ott h +++/++ lett a festés :-(( és ennnek következtében baj volt (mozgás, mennyiség, stb..) minden hónapban kellett "anyagot" vinnie, és szinte minden hónapban szedett vmit (vagy mind a ketten szedtük). Elég gázos volt, de megérte, hisz a 7. hétben vagyunk :-))
Nem tudom, h nálatok mi a probléma és h kezelitek/élitek meg, jártok vhová dokihoz, mióta tudtok a dologról? (ha van kedved írni, íme az emilem szorp@mailbox.hu)
*** S.***
susie

Cateye!
Valószínûleg nem sok különbség van a végeredményben attól, hogy az 5-ik v. a 3-ik napon kezdik adni a Metrodint.
Erazmusz (erazmusz)

Szijasztok!

Gitta javits léccike! 27-én reggel megjött, tehát 2003,01,31,: 28c 5cn.

Amugy jelenleg a felvételire készülök (HFF), nyakmûtét elõtt állok valszeg (ha hajlandoak kivenni a csomokat a nyakambol). Nagypapám meghalt december 8ánKépKépKépKépKép 13-án volt a temetése, de nem akartalak benneteket szomoritani ezzel. Mostmár jobban vagyok azota, de akkor nagyon készvoltam!!KépKépKépKépKépKép Szoval igy vagyok mostanság.

Mindenkinek gratula akinek sikerült a babóca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszike!
Mamacs
mamacs

Mikie!
A gyógynövényeknek valóban van hatása, azok nem tartoznak a kuruzslás fogalmába, csak én ezekhez nem értek, mert nem tanultam róluk, és nem foglakoztam velük soha.
A Candida és diéta kapcsolatáról az a tapasztalatom, hogy az valóban célszerû, hogy a sok édességet csökkentse az, akinek Candidája van. A 100 kg-os nõk, akik nek összedörzsölõdik a hájas combja, és "kipállik" a gombától, az is jót tesz,ha diétával lefogy 15-20 kg-ot. De pl. amikor egy 55 kg-os 170 cm magas nõ a Candida diéta miatt fogy 10 kg-ot - nos az õ 45 kilója nem segíti elõ a Candida elpusztítását, mert neki az ellenálló képességét, immunitását lecsökkentette ez a nagy fogyás, és a Candidája megmaradt. Sok hölggyel találkoztam az utóbbi idõben, akik hasonlóképpen jártak.

Üdvözlettel
Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Sziasztok!

Sajnos a tegnapi hõm mára nem maradt meg, lement 36,8-ra. Az átlagot nézve ez is magas, de nem hiszem, hogy ezek után van még remény. Keddig még van pár nap...

Csutka
Csutka

Sziasztok!

Szép jó napot mindenkinek! Kép

Csutka!
Sajnálom, de ne add még fel! Kép

Erazmusz!
Nagyon szépen köszönjük a segítségedet! Kép

Lányok!
Akit írtatok, mind betettem a tablicskuba! Kép Még hiányoznak adatok, de majd csak megtelik!

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Bocsi, most nézem, milyen zagyva lett az utolcsó tablicsku. Majd legközelebbre kijavítom, hogy áttekinthetõbb legyen, csak most nincs sok idõm, haladnom kell az újsággal is.

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!

Bocs, hogy megint beleszólok!

A felsö babásból nem akartad kivenni, akik az alsó babásba már bekerültek? (Timici, Orsoly, Kakukkfü?). MJ/Moni azonos a fölsö táblában Monival (Törökbálint)

Illetve él csináltam akkortól listát, amikortól én is látogatam a topicot (2000 szeptember), hogy kinek hányadik ciklusban sikerült, most még mellétettem, amit a babákról tudok (a listát addig csináltam, amig ti is el nem kezdtétek (remélem mindeki benne volt), sajnos van olyan, akiröl a babás hir után már nem hallotunk):

Kép

Beszti
(remélem nem gond, hogy beletettem??KépKépKép)

KépKép
KépKépKép
beszti

Bocs, a dátumot rosszul irtam, nem 2000. hanem 2001. szeptemberétöl gyüjtöttem.Kép
És a másik, hogy több embernél megtévesztö lehet az, hogy csak néhány cikluson keresztül próbálkoztak, azt nem jelzi ez a ciklusszám, hogy elözöleg milyen tragédiát kellett átélniük (vetélés).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

ErazmuszKép
Köszönöm szépen a válaszodatKép

NikieKép
Szerintem ne olvasd el a cikketKép Engem teljesen lelombozott. Leírta a doki szarkasztikus hangnemben, hogy volt egy csaj aki 10 évig járt nõgyógyászatra, és utánna jutott el lombikra amikor már elöregedett a szervezete. Mintha mi választottuk volna ezt a sorsot magunknak. Itt sokkal több erõt kapunk egymástól.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Bocsi, hogy én is beleszólok.

Gitta!
Én is innen indultam. Az adataim a táblába:
Djeszter, 4c, 30 év, Székesfehérvár, Patrik Márk, 2002. július 24., 2680 g, 52 sm.

Andi28!
Én is fehérvári vagyok. Ha van kedved gyere néha az Anyaságról/Fehérváriak topicba.

Mindenkinek minden jót kívánok.

Djeszter
djeszter

Sziasztok lányok!

Lassan de biztosan készülnek a horoszkópok. Már 3-at elküldtem! Kép
Csak az egész család beteg az utóbbi hetekben, már nagyon unom. Kép
Azért csinálom!
Puszi: Bogi
rbogi

Cat, teljesen rossz kedvem lett ettõl a Blikk cikk említésétõl.
Nem akarom elolvasni, meg nem is érdekel, mégis elrontotta a kedvem.
Mondjuk az, amit ma írtál, hogy valaki 10 évig járkál orvoshoz, és késõn jut el a megfelelõ helyre, ez nagyon
hihetõen hangzik.
2 éve, amikor még az elején voltunk a babaprojektnek, és még nem voltam ilyen okos, hogy a neten nézelõdjek,
rossz elõérzettõl vezérelve két orvosnál is jártam, hogy
valamilyen vizsgálatok, stb., mert nam akar összejönni ..
Hát elküldtek, hogy legyek türelmes, majd összejön, fiatal vagyok. Csak rákszûrést végeztek mindketten.
Hát csak ebbõl kiindulva...

Nikie, Orsi, milyen volt az Aviva?

bubi
Névtelen

Kedves Lányok!
Úgy látom, valóban vannak duplázások a két babás táblázatban. Én is csináltam egy kis félrevezetést akaratlanul, mert Krisztinka nem Budapestre, hanem Galgamácsára való, és azonos Beszti Krisztijével, csak késõbb módosította a nevét Krisztinkára, mert azt hiszem, ketten voltak egy idõben Krisztik.

Üdvözlettel
Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Sziasztok!

Nikie!
Írtam neked mail. Kérlek olvasd el.

Djeszter
djeszter

Bubi Kép
beszéltünk a nénivel, Aviva tanfolyan jövõ héten (02.08.) lesz. Egyenlõre csak a könyvet vettük meg, majd meglátjuk mire jutunk ebbõl.

H.Erzsi Kép
te a könyvbõl tanultad meg a technikát, vagy jártál tanfolyamra is??

kellemes hétvégét mindenkinek

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép

Szombaton megjöttKép...
GittaKépLégyszi' vegyél ki a táblázatból,úgy döntöttem "leszállok" kicsit a babatémáról.Azért nem tûnök el teljesen,néha majd benézek.
Mindenkinek sok sikert és babát kívánokKép

krisztinke
krisztinke

Djeszter! Köszönöm a meghivást. Kép Ha összejött, akkor majd csatlakozom hozzátok.

Andi
andi28

Krisztike Kép
azért ne legyél nagyon elkeseredve!!! Jó, ha hanyagolod kicsit a témát... sokaknak így sikerült Kép Remélem legközelebb már babás hírekkel jössz Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKépAranyos vagy,köszi!Nem vagyok nagyon elkeseredve,sõt,találtam új célokat:tanulás,mozgás...stbTalán ha nem akarom ilyen görcsösen,akkor elõbb összejön.Ha így lesz,igérem jelentkezem!Neked is minden jót!

krisztinke
krisztinke

Andi28!

Szerintem nyugodtan jöhetsz hamarabb is. Az a topic a Fehérváriaknak van. Függetlenül attól, hogy van babája valakinek v. nincs. De ha úgy gondolod, hogy majd ... megértelek.

Djeszter
djeszter

Eszti!
Megkaptam mailed, de csak most volt idõm lereagálni!
Nikie
nikie

Sziasztok Lányok!

Látom mostanában kicsit visszafogtátok magatokat. Remélem bejön mindenkinek.
Mi ma voltunk UH-n, pont 12 hetes a baba. Doki szerint minden rendben. Én azért néha kicsit "terhesnek" érzem ezt az áldott állapotot. Éppen elmúlt a hányingeres idõszak, erre 2 napja a fejem kezdett el fájni, és ma elájultam a buszon. Szörnyen alacsony a vérnyomásom, most próbálok visszaszokni a napi 1 kávéra. Mindig kávézgattam, de amióta babát várok rá se bírtam nézniKép

Gitta, kicsit elszámoltál a táblázatban. Ma 12*7 naposak vagyunk, azaz 84 nap.

Drukkolok mindenkinek!!! Csak ne legyetek görcsösek!

Hermi
Hermi

Sziasztok LanyokKép

HermiKépKépKép Gratula a 12 hetes pocaklakodhozKép
Mar regen meg akartam irni: mi is Pecsen laktunk 6 evig. A mai napig szerelmunk ez a varosKép

GittaKép
Javits ki legyszives a tablaban: 19c 5cn (hetfon)
Elore is kosziKép

Galuska

KépKép
galuska

Lányok Kép
Ma tényleg nagyon nagy volt erre a csend. Remélem ez mind amiatt van, mert mindenki izgatottan a zebracsíkos eredményeket várja, és nem mer szólni, hogy tesztelni fog. Mindenkinek megy a drukk, hogy sikeres legyen ez a hónap!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hermi! Gratulálok, majd ird meg idönként mi van veletek!!

Cat! Teszt??

Ritának 12-én kell tesztelnie, most pihen otthon. Lassan telik az idö.

Karmen
karmen

LányokKép
valaki aki ért nézzen rá a görbémre, hogy ilyennek kell-e lennie a második fázisnak??

köszi: Orsi

Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

/image{2003-02}

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

nem akarja... talán most Kép
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Krisztinke!
Kivettelek, sok sikert! Kép

Hermi!
Gratulálok, átjavítottalak! De aztán ne panaszkodj, ha jól jósoltam és 2 héttel elöbb jön a pocaklakó! Kép Jó pockosodást kívánok! Kép

Lányok!
Mi ez a nagy pangás? Ja, mindenki babát gyárt! Kép

Nemsokára dobom a tablicskut, csak kicsit el kell mennem, pá.

Üdv:
Gitta
gitta

Akkor a tablicskuk:
Kép
Kép

Icsilya!
Nem jól írod be! Fordítva írd be a perjelet!!! Így, csak ne hagyj sehol szóközt:
\ image { }

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!
Régen vezettem amolyan kórtörténet táblát a babanetes lányokról. Már nem friss, sokan babásak, de úgy gondolom, hogy vannak benne használható, értékes adatok, de ha nem is hasznosítod, érdekesnek mindenféleképpen érdekes.
Átküldöm neked e-mailen!
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Gitta,
Látom hiányzik a táblából Moni (=MJ Moni) friss anyuka adatai:
Törökbálint, 29 év (de lehet azóta már 30 év), és a 10. ciklusában esett teherbe. Az õ kisfia Christopher.
Remélem segítettem.
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok LányokKép
Itt tényleg megy a cseresznyeszüret úgy kiürültünk. Remélem meg lesz az eredményeKép

HermiKép
Gratulálok a kis babócához. Én is szeretnék ilyen "áldatlan állapotban" lenni. Vállalom minden nyûgjétKép

KarmenKép
Sajnos nekem szombaton megjöttKép Ma kaptam a 2. Metrodint, szóval jövõ héten inszem. Nem igazán hiszek benne, de muszáj a lombikig eljutni valahogy.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Gitta!

Talán csak elkerülte a figyelmedet. Felvennél engem is a táblába. Pénteken írtam. Köszi

Djeszter
djeszter

Vanda!
Köszi, beírtam!

Cateye!
Sajnálom! Remélem, most már tényleg sikerül az inszem! Kép

DJeszter!
Bocsi, átsiklottam felette! Már be is írtalak a táblázatba, a következõben már látni fogod! Kép Köszönöm, hogy szóltál!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok lányok!

Már régóta nem jelentkeztem.

Tényleg nagyon kiürült a topic.

Gitta
sajnos a táblázatbeli napjaim száma nem reális, már a köv. ciklus 26. napján vagyok.
Ez a 2. Bromos, clostys, Utros hónapom. Nagyon bíztam benne, hogy összejön, a doki is azt mondta most már össze kell jönnie. De sajnos megint úgy érzem, meg fog jönni.
A dokival úgy beszéltem meg, ha így sem jön össze, akkor most már HSG.
Lányok, nem emlékeztek, volt valaki a II. Sz. Nõi Klinikán HSG-n? Oda akar küldeni. Nem tudjátok a beutaló után mennyi idõvel vállalják itt a "beavatkozást"?
Eléggé el vagyok szomorodva. Már szinte mindenki terhes, akivel kezdtem.
Bea
Bea

Bea!
Sok drukk megy! Nem feladni!

Üdv:
Gitta
gitta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: