A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

GAby ezzel azt akarod mondani, hogy megrögzött tesztelők vagyunk :lol:
Vendég

Eliza, ezt azert nem ertettem csak, mert mar leirtam, hogy atadom szeretettel, es Te meg is koszonted. Ajandekot oltozo hianyaban Afieknal raer atadnod. :wink: :lol:

Bettikem, merre jarsz?

Es Coccccca ?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Purc veled együtt mi is várakozó pozícióban vagyunk :cry: továbbra is mennek a pozitív energiák babódnak+++++++++++++++
Vendég

Liza
köszike a hő dícséretet :P

Boniko
ááááááááááá, dehogy, mi függők? :shock: ugyan már :lol: :lol:

Kép
gaby25

gaby , snufi szilbee, hogyan lehet ilyen szép csillivilli aláírást benyomatni? :lol:
Vendég

Itt van coca, csak a háttérből les.

Gaby ötlete nagyon jó!!! (A Kaáliban is olyat használnak, illetve adnak inszemek és beültik után)
Én is vennék, egy csomó ismerősöm dolgozik babán!

Kép
zölddisznó

én is veszek ez már 3
Vendég

Sziasztok,

nekünk is A volt :)

Purc, nagyon drukkolok nektek, bizti rendben lesz minden!!!

Szilbee, négy hetes nem lehetsz. Az akkor vagy amikor meg kellene jönnie mivel a terhességet a mensi első napjától számolják.
Én elvileg 6 hetes leszek vasárnap. (mivel később volt a pém)

Monyó, örülök, hogy sikerült rábeszélni mégha nem is a legszebb módszerekkel.

pusz mindenkinek: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Gaby, Snufi, szilbee sikerült :lol:
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk :D Dobog a pici szíve, és 6,2 mm :wink: Ki is hangosította a doktor, meg is hatódtam :lol: :oops: Szóval most boldogok vagyunk nagyon, így még a hányiger is jobban esik :D

Viszont vettem rá homeós bogyeszt, mármint a terhességi hányigerre. Kíváncsi leszek, használ-e.

Purc! Továbbra is nagyon-nagyon drukkolok nektek++++++++

Kata! Mikor is tesztelsz? :wink:

Szilbee! Igaza van Csikkennek, több az, mint 4 hét! Nézd meg egy kalkulátorral szerintem :D

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom , CSikken :lol:
Vendég

Igen! Tudom! Minden netes kalkulátor úgy mér.
Csak én a tényleges (fogantatástól számolt) időt mérem, mert abból tudom a beágyazódás idejét, meg hogy kb. mekkora lehet most. Leventénél ugyanis nagyon paráztunk, mert kicsinek tűnt a korához képest, pedig csak a tényleges fogantatástól kellett volna számolnunk és akkor nem idegeskedtünk volna annyit.
Sz'al ezért számolom így. :)

Boniko!
Ügyi vagy! :) Egyébként a jobb oldalon tudod kiválasztani a stílust, ha akarod!
szilbee

Szilbee köszke :lol: remélem jól vagytok?
Vendég

Köszke! Jól vagyunk! :) 8)
szilbee

Sziasztok!

Snufi! :lol: :lol: :lol:
"B" = Eltemetett a munka, azaz én temettem el a munkát! Önként és dalolva! :D Jól esett, szeretem csinálni ezt a részt! (Érettségi előkészület, szervezés stb.)
Most látom magam előtt, hogy úgy néztek rám, mint a főnököm, de nem nem vagyok beteg, normálisnak érzem magam köszi kérdéseteket! :lol:

Kata! Úgy látom lenyúltad összes pozitív hozzáállásom! Drukkolok neked nagyon!

Monyo! Jó, hogy jelentkeztél és ügyi vagy, hogy apa ügyében a sarkadra álltál! Hajrá akkor következő stimus ciklus!

Szirom! Örülök veled együtt, nagyon jó lehetett hallani a pici szívét! :lol:

Boniko! Ügyi vagy! Akkor összeállt a krónikus tesztelők csapata?

Purc! Kitartást nektek, sor erőt és amit nekem meghagyott Kata pozitív hozzállást a maradékot mind neked ajánlom!

Kép
bettike
Eger

Áfi! Akkor jön a pingpong labda effektus? Én legalábbis így érzem magam, amikor egyik helyről a másik helyre futok beutalóért meg a többi dologért!

Egyébként remélem egy héten belül megjön :lol: mutatkoznak az első jelek:
ebédre fagyit ettem, ebéd után pedig sütit :lol:
uzsonárra: aranygaluskát vanília sodóval :lol:
most pedig a chipset fejeztem be!
Teljesen meg vagyok halva az édességért és a chipsért! Tegnap is ezeket ettem felváltva! És most tudnám ám előről kezdeni az egészet :oops: egy kis túrórudival kiegészítve!

Vakond! Gratula a 12. héthez!

Tontica! Eltemetett az nagy Magyarország?

Sonjus??????????????????????????????????????

Mfpan??????????????????????????????????????

Lili????????????????????????????????????????

Ancsa?????????????????????????????????????

Szilva?????????????????????????????????????

Kép

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Szirmi! Nagyon örülööööök!

Purc! Nagyon szurkolok, hogy egészséges legyen a picipurci!

Kép
zölddisznó

bettike Sszem, de GAby még nem reagált :wink: biztosan a virtuálisan küldött csilisbabon veszekednek a párjával :wink:
Vendég

Szilbee pedig amit általában írnak méreteket azt ugyanúgy veszik mint ahogy számolják. Na ezt most jól megmondtam :) :) :)

Szóval pl. egy 5 hetes magzat ami egyébként fogantatástól 3 hetes azkb 4-5 mili. egy 7 hetes ami 5 hetesnek felel meg 10 mili kb stb stb. De a könyvelben a méretek a mensihez számolják és nem a fogantatástól. Szóval te annyi hetes terhes vagy mint ami a mensitől számít, de jó ha tudod magadnak hogy mikor volt PÉD és így nem izgulsz hogy 5 hetesen még nincs akkora.

Nekem amikor most voltam dokinál kérdezte mikor jött meg. Mondtam. Ő hogy akkor 5 hetes vagyok én meg hogy nem mert 21-22 napon volt PÉm. Így nem is az 5 heteshez mérten nézett.

Bettike, sajna én is meg vagyok halva az ilyenekért :( Nem túl jó dolog ám. Kilók csak úgy jönnek...

Csikken

KépKép
Kép
csikken

csajok köszi nagyon, nagyon sokat jelent, hogy így drukkoltok :cry:

Purc

Kép

Kép
purc

Snufi, ha jól leszek és megyek..akkor majd valamit kitalálunk! :)

Gaby, sziv! :)

Kép
elizabeth25

Csikken! Csak neked szabad, mert babás vagy! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Igen! De nekem a doki végig a középidőmtől számolta, ami azért is volt necces, mert mint kiderült Levente egy kései jól sikerült akció terméke! :)
szilbee

Nekem nagy B volt SNufi.IRTÓ sok munka..
Most is cska bekukk..puszi mindenkinek..

babaimádó
Kép
babaimado

Én is itt vagyok, csak olvasgatni van időm, így felüleles leszek, bocsi, de mostantól sajnos erre van lehetőségem!
Jó ez az új munkahely :) dolgozni kell :wink: Hogy mik vannak! :)

Purc!
Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz és együtt izgulok veletek! ++++++++++

Monyóka!
Gratula a fellépésedhez! A vándordíjas FCS most te vagy :) !
/Bettike örökös FCS, ezt csak úgy mellékesen/

Zöldi!
Mizu? Hogy vagy?

Kismamik? Hogy bírjátok ezt az időváltozást? Hihetetlen :(

Mindenkinek minden jót!

Pusz
sonjus

Sonjus Jó, hogy jó az új munkahely :wink:
Vendég

Szirmi,
GRATULA a kis dobogó szívecskéhez!!! :)
Bettike,
na igen, elkapott az egészségügyi gépszíj... :twisted:
Szirmi és Sonjus,
ti ketten vagytok a "nem biztos" listámon. Ugye tévesen, mert már írtátok hogy jöttök mindenképp, csak elsiklottam felette?! :wink:
Vendég

Szirmi, gratula a szivhanghoz, nagyon jó lehetett :)

Szezso, ez azért nagyon brutál, amin keresztül mentél. nincs ott egy meddőségi központ, ahol csinálnak inszemet? Totál felháborító mit meg nem engednek maguknak.

Sonjus, neked is köszi.

Purc

Kép

Kép
purc

Szezsó! Te melyik meddőségire jársz?

Sony! Jól van coca, köszi!

Kép
zölddisznó

sziasztok!
hazaértem...
most elmegyek pancsolni, de aztán írok :wink:

katica
katica30

Sonjus, remélem jól fogod Magad érezni az új kollégákkal, és jó a munkaközösség.

Szirmi: gratu!!!!

snufi

zöldi, te nem ma voltál orvosnál?

Áfi szerintem Szirmi jön, mert azt írta, hogy még Miksa is jön :?:

KAtica ivárunk, ha sietől :wink:
Vendég

hűű de sokat írtatok gy 4 után :shock:

na, csajok, akkor vegyünk tesztet, és Áfinál szétosszuk :) habár nekem jövőhét kedden kéne teszt :roll: ezek szerint nekem kell elmenni megvenni :lol:

Szirom
de szuper, pici szívhang :) veled örülök :)

Bettike
ne hagyd hogy eltemessen a munka, még a végén megfulladsz :wink: :P eseménynaptárba: Gaby megy dokilátógatóba

boniko
a chilisbabot még a munkahelyemen kaptam meg :wink: így nem volt vita :lol:

csikken
nem csinált terhes vonalzót ? :wink:

Kép
gaby25

hát a telepes utca az hova esik?
Vendég

GAby egészségede :lol: (mielőtt még valaki azt gondolja, hogy ennyire béna vagyok, én direkt cs vel írtam a csilisbabot :wink: )
Vendég

Bettike
ja, a dátumot nem írtam :oops: márc27

boniko
csömörivel párhuzamos

Kép
gaby25

gaby én minden nap arra járok, bosnyákon szoktam buszra szállni :oops:
Vendég

ja azért írom, mert azt olvastam, hogy a telepes utcában vana abolt, ahol meg lehet venni
Vendég

Csikken!
No ilyen vonalzót teszek majd, de élesben csak pénteken! Babonából! Egyenlőre csak belinkelem.
Kép
Kiírtam magam (nem hivatalosan) nov. 18-ra (nov.19-én meg nekem van szülinapom). Tök jó lesz ám két skorpió a családban... :oops: :lol:
szilbee

jól néz ki a nem hivatalos vonalzó :wink:
Vendég

elmásztam alcizni.pussszantás
Vendég

sziasztok!
itt is vagyok...

purc: szegénykém! remélem 10 nap múlva jó híreket fogsz kapni. addig is nagyon szorítok érted és a babóért++++

liza: hogy vagytok ma?

gaby: nagyon jó a görbéd. lassan gondolkozhatsz a teszt időpontjáról :wink: nem rossz ötlet összeállni, és közösen venni olcsón tesztet. engem érdekel...

áfi: de jó, hogy lesz erőműs érménk. bár én még képeslapot szeretnék a gyűjteményembe :wink:

snufi: örülök, hogy elmúltak a szörnyű mellékhatások. drukk neked+++ nálam B és D a jó válasz.

robcsi: :D

monyo: örülök, hogy újra itt vagy. örülök, hogy a férjed végre beleegyezett a vizsgálatba.

kata: drukk szombatra mindenhez+++

szirmi: hatalmas gratula :D :D :D

bettike: milyen jó munkaerő vagy, hogy örülsz, hogy eltemet a meló :D

sonjus: nagyon eltűntél. hiányoltalak!

coca: hogy van a kiscoca és a nagycoca anyukája?

boni: írok, mielőtt elfelejtem :D tetszik az új aláírásod :D

rólam: ma teljesen eltemetett a meló. délelőtt voltak a suliban az óráim, aztán vissza szegedre (tudjátok mondtam,hogy egy szegedhez közeli településen tanítok). ekkor rohantam az egyetemre az óráimra, aztán órák után vissza kellett mennem a suliba. így duplán utazhattam ma, nem két óra ment el az életemből, hanem négy :( ma elkezdett haldokolni a tűzfalunk itthon, így nem tudom, hogy tudok-e rendszeresen a topicba írni. de majd a férjuram megjavítja :D

katica
katica30

dobok még egy görbét:
Kép
katica30

Én kezdek depressziós lenni...
egyetemi tanárok jönnek hozzám... :shock:
ráadásul (akiket ismerek képről) egy csomó tök jó nő... akik okosak is... kisebbrendűségi komplexusom lesz ha nem jön legalább egy diplomátlan kövérke de minimum csúnya csajszi... :P
Vendég

Áfi: lépj be az iwiwre!!!! Most!

snufi

... diplomás kövérke megy! De nem állítom, hogy nem lesz "kissebbségi" érzésed mellettem (állva). Majd ülök, jó?

Katica! Mi a gáz a tűzfalatokkal? Elég, ha a munka temet el - remélem nem vészes.

Kép
zölddisznó

áfi: én is kissé kövérke vagyok és még alacsony is. (165 cm) :D
tudod, aki sok csokit eszik az ne csodálkozzon, hogy van rajta háj. :D

coca: nem tudom, ma fél nap nem ment a net. nemrég emelték meg a sávszélt (most 8 mega), és elképzelhető, hogy a tűzfalunknak ez nem tetszik. én nem nyúlok hozzá, debian linux szerver fut rajta, és ahhoz én kevésbé értek. de most épp működik...

katica
katica30

áááááá...esküszöm a házatok tűzfalára gondoltam!!! :lol:

Kép
zölddisznó

Snufi,
te sajnos nem jöhetsz! :D Köszi az iwiw jelölést, de túl csini vagy :P
És akkor most átnézek mindenkit egyenként, és aki túl szép vagy túl okos azt kiszórom! :lol: Aztán bográcsozok egyedül :shock:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: