Sziasztok!
Keila: Én május végére várom második gyermekünk érkezését, és Teleki Doktorhoz járok, ill. nála is szeretnék szülni. Remélem lesz még rá lehetőségem.
Ő amolyan úriember típus, eddig mindenben segített, maximálisan meg vagyok vele elégedve már 8. esztendeje. Sztem inkább kérdezz akár privátban is, szívesen válaszolok, és segítek Neked!
Brigi: és is Tarcsához tartozom alapjáratban, bár remélem nem lesz rá szükségem, de majd lehet, h megkereslek privátban, ha gond lesz a szülés helyével.
Más: Képzeljétek, hogy jártam tegnap... szombat délután óta nagyon kevés és enyhe magzatmozgást tapasztaltam, s hát eléggé megijedtem. Mivel Miskolcon voltunk, bementem az egyik kórházba, s kérni akartam, h nézzünk egy szívhangot, h legalább megnyugodjak, hogy nincs gond, csak lustább most a kicsi fiam. Egy fiatal doki volt, aki kb. 8 percen keresztül ecsetelte, h nem tud velem mit kezdeni, mert nincs vérzés, nincs görcs, nincs veszélyhezeznek jele stb. Teljesen kiakadtam, mondtam, h csak egy fél perces szívhangot nézzünk, h magamat megnyugtassam, dehogy akarok én befeküdni, vagy vizsgálatot stb. Erre a válasz: hiába nézi meg, az nem jelenti azt, hogy egy perc múlva is lesz a magzatnak szívhangja... S ezt vagy háromszor elmondta!
Teljesen kiakadtam, annyira megalázott, hogy már majdnem fordultam ki az ajtón, amikor az egyik szülésznő mondta, h most akkor meghallgatjuk a babát, h megnyugodjak.
Szerencsére minden rendben volt, a szíve 138-140-nel vert, ami tudom, hogy tökéletes, de annyira megaláztak abban a 10 percben, hogy bőgve mentem ki a kezelőből.
Ja, és ki volt írva, h bababarát szülészet! Köszi!
Pont azon gondolkoztam, hogy hasnoló szituban, ha az ország másik feléről esne be egy kismama, a Kútvölgyiben mit csinálnának vele... nem tudom elképzelni, hogy hasonló cinikus viselkedést is mutatna bárki a kórházból! S megint felvetődik, h pont ezt a csapatot kell szélnek ereszteni. Mérhetetlenül szomorú vagyok!!!
No, kipanaszkodtam magam, bocs!
Hali, Vali