Simineni: Örömmel olvastam, hogy Szandi önbizalma visszatérőben
Töltike: De jó, hogy jól sikerült a múlt hétvégétek! Mi, anyák már csak ilyenek vagyunk, jól esne egy-egy "gyerekmentes" nap, ha meg megkapjuk, nem bírunk magunkkal, úgy hiányoznak a gyerekeink
Dínó-mama popsikrémjén jót nevettem, tiszta jó, hogy ilyen leleményes vagy!
Rkata: Jó kis party lehetett nálatok!
Vincus nagyon ügyi és aranyos!!
Koko: Nagyon boldog születésnapot kívánok, bár 2 nappal elkéstem... A lányok csodaszépek!!
Ggabszi: Édes a sapis lánykád! Nagggyon fiús ez a hétvége? Nem mehettetek volna Ti is velük? (Na persze, ha így többet bekukkanthatsz ide, nem is baj, hogy maradtál!
Obea: Hú, nem bírom követni ezt az iramot!!!!! Szuper ügyes már Gréta! Mi meg örülünk, hogy Veronika szép lassan elkezdett mászni
Tirza: Rápillantottam a vonalzóra és nem akarom elhinni, hogy Matyi már 5 hónapos!! Most volt, hogy megszületett és igzultunk értetek... Most meg már huncut, eleven kiskrapek vigyorog ránk a képről!
Mi jól vagyunk, erre a hosszú hétvégére lejött hozzánk anyukám is, aminek nagyon örülünk
Még egy örömhírem van: Vivien elkezdett verseket, mondókákat mondani! Tudjátok többen, hogy ebben is le volt maradva és komolyan aggódtam már, hogy 5 éves és egy 4 soros versike is milyen gondot okoz neki. Na, most már kezdhetek emiatt is megnyugodni, mert úgy tűnik, beindult
Mindjárt hozok képeket is! Puszi!

kitaláljátok, ki vagyok?
az isteni popó

anya napszemcsije
a joghurt kifog rajtam
a konyhában

Mamával
Tombolás az ugrálóvárban:-)