Üdv Miliné, Mimoooo, ciripke1977, snezsanett!!!!
Zsani!
Nagyon szép a kislányod!
Móni!
Várjuk a uh képet. Tényleg nagyon cuki a kislányod a képen.
Timurr!
Köszi az érdeklődést, jól esett. Komolyan. Már azt hittem rám már nem emlékszik senki sem.
Tehát kérdezted a hordozót. Én most tervezem, de nem megvenni, hanem csinálni, nagyon egyszerű, csak be kell szegni az anyagot és olcsóbb is.
Nevek még maradtak legutóbbról.
Vitamin: Én nem szedek semmit, Manóval sem szedtem. Most is rákérdezett a doki, de megmondtam, nem szedek, viszont zöldség és gyümi minden mennyiségben. Tiszteletben tartotta, csak annyit mondott, hogy ha tél lenne, akkor javasolná, főleg a D vitamin pótlását, de hát jön a nyár.
Amúgy én nem hiszek ezekben a mesterséges vitaminokban. Szerintem, aki rendesen és változatosan étkezik, annak nincs szüksége rá. Jó, igaz nem lehet tudni, hogy a bolti mi van, de a saját kertben tudom mit eszek. Kb. 2 hete, mondta a tv, hogy a mesterséges vitaminok túlzott fogyasztása káros lehet, pl. a, b, bétakarotin és a c vitamin. Sőt magzatkárosító is lehet. Én maradok a természetes dolgoknál. Biztos lesz ellenmondás, dehát ezért vagyunk itt.
Jutta!
Síelés? TE is? Vigyázz magadra!!!
Márknak már mondtuk a tesót, tudja is, hol van, de ennyi. Még ráér, még nem nagyon érti szerintem. Szeptemberig még sokat fog fejlődni.
Már voltál vérvételen? Nekem az első 16 hetes lesz, nem kell túlzásba vinni.
Hajni!
Nagyon csini vagy!
Pocak szép:) Látnád az enyémet. Most voltam védőnőnél is, hát....
Most súlyra annyi vagyok, mint amennyivel bevonultam Manóval a korházba, sőt a pocak körfogata is. De most nem érdekkel. Mázsásan azért nem akarok szülni.
Folyt. köv.

angol pólyás Maja
Maja a keresztcsajommal