A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Katica, igen, tényleg jó lenne, de nem rajtam múlik, hanem az állapotomon, azt meg nem lehet előre kiszámítani! :(
Remélem azért ti jól vagytok!!!!!

Purc, nagyon sajnálom, de hidd el nem lesz semmi baj, tudom sovány vígasz, de higyjél benne!!!! Az meg egy nagyon jó dolog, hogy megcsinálták a magzatvíz vételt. Az egyik barátnőmnek a babájának a szívével van gond, van valami kinövés, ami állítólag elmúlik, ő 27 éves, mint én...már kislányuk lesz, ők is tudják a nemét...de nem lett rossz az eredményük, persze ők is ettől függetlenül nagyon izgulnak!
Úgyhogy fel a fejjel!

Kép
elizabeth25

jó reggelt
Kép
hő változatlan igaz vol, hogy hajszálnyival lejebb vagy feljebb volt, de 37-nek vettem

Purc
nagyon drukkolok értetek, hogy minden rendben legyen ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
gaby25

Szezso
mióta jársz ehhez a dokihoz? A Nyírőbe is csak az az átjárhatósági a feltétel, gondolom ha akkor nem stimmel valami, akkor kell a lapar.

Athiz
tök jó, hogy rendben lett az eredményed :)

Áfi
szupi, lesz érménk :)

Kép
gaby25

Purc :cry:
Tudom, közhely, de NEM LEHET BAJA A BABÁDNAK :lol:
Próbálj megnyugodni illetve foglald el magad valamivel, ami elterelheti a gondolatokat.

LÁnyok MI TÖRTÉNIK MÉG?
Vendég

Gaby megy a drukkk!+++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Purc! nyugodj meg..tudom, hogy könnyű mondani, de kérlek, ne izgasd magad nagyon fel..
Mi nagyon-nagyon szorítunk nektek, hogy minden rendben legyen! :( :( :( +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

MElcsi köszönöm :lol: RThizzal majd kupaktanácsolhattok . :wink:

Katica KIfelejtettél a listádból :cry: :wink:
Vendég

MElcsi nem Rthizzal, hanem Athizzal :oops:
Vendég

Jo reggelt!

Eliza, miben akarsz egyezkedni velem?

Szezso: 1. Eü.: durva es felhaborito!
2. Odaerunk az eromube!! Megvarnak minket, ne aggodj! Igaz Afi?

Purc, nagyon drukkolok Nektek!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Én is akajjjoookkk tojáskát választani!!!!!Nekem az alsó sorban lévő 2 szélső tetszik.

Snufi! Jobban vagy a Bromocriptinnel?

babaimádó
Kép
babaimado

Koszi a kerdest Babaim, tegnap ota nincsenek mellekhatasok :D . Eddig szornyu volt: emelyges, szedules, bizonytalansag,... :( Most mar remelem 'sinen' vok. :wink: Te hogy vagy?

snufi

Jó reggelt!

Purc! Nagyon drukkolok nektek! Reméljük, hogy minden rendben! Én nagyon bízom benne!+++++++

Boni! Rád bízom a tojást, jó? :wink:

Gabi! Szép magas!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Jaj de jó, lesz szép érménk! :lol:

Purci, ne aggódj, nem lesz semmi baj!!! Próbálj meg ne a legszörnyűbb dolgokra gondolni, hanem csak pozitívan hozzáállni a dologhoz! Nagyon sokat segít, ha legalább te nem gondolsz rossz dolgokra!!! Szorítok értetek!!!

Robcsi, gratula a kislányhoz, végre egy kislány is a sok fiú után (Ceninek még nem 100 % hogy lánya lesz...) :D

Katica, nem irigyellek a korai kelés miatt. Én 6.10kor kelek, nekem az is szörnyű... :? Várom már, hogy menjünk!!! :wink:

Szezso, isten hozott a magyar eü világában. Én bele sem merek gondolni, hogy mi jöhet még ezek után. Mondjuk nekem a dokim kérdezés nélkül elmondta, hogy mi kell az inszemhez, mert mondtam neki, hogy azt szeretnék. Erre sorolta is, hogy nekem a két véreredmény, a tüszőleső uh, átjárhatósági meg apának egy eredmény, és ezek alapján mehet az inszem. Nem kell lapar!!! Sajnálom a kálváriádat, és ez már csak egyre rosszabb lesz. Nem baj, majd fogom a kezed a talin, hátha vidámabb leszel! :wink: :lol:

Kép
szilcsi

Szép napot!

Purc, nagyon sajnálom, hogy így rémisztgetnek benneteket, de bízzunk benne, hogy nem lesz semmi kóros! A dokik azért szeretnek riogatni, bár én úgy vagyok vele, hogy még mindig jobb így, hogy közlik a kockázati tényezőket, és még lehet orvosolni esetleg a dolgokat, mintha utólag koppansz. Remélem, tényleg csak erről van szó! Amúgy meg gratulálok a kukishoz!

Gaby, nagyon szép a hőgörbéd!

Mindenkinek puszi a nózijára, legyen jó napotok, még ebben a trutyi időben is!
Vendég

Ja, és köszönjük a drukkokat Szilárd felé!
Vendég

Sziasztok!

Purc, remélem hogy a 2 nap múlva esedékes előzetes eredmény is már megnyugtató lesz, nagyon-nagyon szorítok nektek!

Szilcsi, köszi :D

Katica, neked is köszi és egyúttal bocsánatot is szeretnék kérni tőled, mert mindig kérdezed, hogy hogy vagyunk és én gondolatban mindig válaszolok neked csak írásban nem :roll: Szóval jól vagyunk, most ez ez uh-s élmény remélem kitart egy darabig, mert a következő még majdnem 2 hónap.

Mindenkinek drukk a mai uh-hoz, vérvételhez.

Kép
Kép
robcsi03

na, lecsapolták a véremet. Az asszisztens nem mutatott meg egy eredményt sem :twisted: csak a doki mutathatja meg :evil: ezért jövőhét kedden újra bemászok :? elvileg ugye, minden vizsgálat meg van, akkor le kell ülni a dokival, mi legyen. Na de hát az én hsg-m kitolódott :? és nem értem miért nem lehet csak belekukkantani :shock: máshol sem lehet? mikor az sztk-ban csinálták a vérvételt, én mentem a leleteért

Kép
gaby25

Purc,
végtelenül sajnálom de NEM lehet down kóros!!! És biztos a veséjével sincs nagy baj, a férjed is milyen szépen elvan! Ne aggódj!!! Nagyon sajnálom hogy ilyeneken kell keresztülmennetek, néha tényleg jobb a tudatlanság, most itt stresszeltek, pedig igen igen valószínűtlen a te korodban a down kóros baba.
((((((((((((((((PURC))))))))))))))
Snufi,
várunk rátok természetesen! :) És majd ti is iparkodtok kicsit...

Én ma ismét véremet adtam a magzatomért, tudjátok a toxoplazma miatt, röpke 2-3 hét és megtudom hogy friss-e a fertőzés, ha igen akkor a terhesség végéig antibigyót kell szednem, de sokkal valószínűbb hogy régi fertőzés, és akkor nincs semmi gond.
Jövő hét hétfőre van időpontom 12 hetes tarkóredő szűrésre, de SZTK alapon vadidegen dokival, így nagy csoda volna ha képpel térnék haza...
Vendég

Áfi
nekem most toxoplazmát is néznek az első vérvételből, így mire terhes leszek, már tudjuk, hogy bennem van e a fertőzés. Ami valószínű, mivel 10 éves korom óta cicával vagyok :wink:

Kép
gaby25

Áfi én pénteken megyek majd ellenanyagos csapolásra. Érdekes, a múlt hónapban nem találtak ellenanyagot, kíváncsi vagyok most mi lesz.
Tegnap én is TB alapon voltam uh-n, de ha kérsz képet, vagy vagy annyira elvetemült, hogy videófelvételt is, akkor fizetni kell. 1 kép 500 pénz, videó 2000.

Gabi ügyes vagy, a hsg miért tolódott ki? És akkor most így mikor lesz?

Kép
Kép
robcsi03

sziasztok.

Eletjel!

coca,csiken gratulalok.

purc.szoritok.

mas nemigazan jut eszembe,ritkan bele bele olvasgatok a forumba.
most anovu ciklusom van.egy nyamvad tuszom nem volt az uh-an csak a sok sok ciszta.
jovo honapban stimu,ha nem sikerul spermavizsga aztan .....meg nem tudom.

druk mindenkinek.
vonalzom nem jo.

Kép
monyo83

Robcsi,
videó? :lol: Hol laksz? Költözöm én is! Itt SZTK alapon semmi nem jár nemhogy videó! Még pénzért se. Örülök ha nem kötnek bele hogy 2 hete saját költségemen(!) volt egy UHom... nagyon trutyi ám erre a helyzet... :(
Viszont védőnőnél is voltam, és mivel magas a testtömeg-indexem, így a 16 hetes AFP előtt el kell mennem cukorterhelésre. Nagyszerű. És bármi is az eredmény majd 24 hetesen is el kell menni. De ehhez beutaló kell, a háziorvosom meg kórházban. Kezd a dolog egy komédiához hasonlítani, április első hetében futkoshatok beutalóért a háziorvosom helyetteséhez, majd patikába CUKORÉRT a terheléshez, majd terhelésre, rá nemsokkal AFPre... isteni lesz.
Vendég

Robcsi
azért tolódott ki, mert az első konzultáción nem vágtuk rá, hogy hsg-t válasszuk és nem a uh-t, és a doki mondta, hogy a 3. napi vérvételen jelezzem melyiket választottuk. Az asszisztenseknek mondtam, hogy a hsg mellett döntöttünk. Azt mondta jó. Kérdeztem, hogy akkor mi legyen, majd telefonáljak vissza az időpont miatt? Azt mondta igen. 4 nap múlva mentünk apával mintát vinni és vérvételre. Akkor kérdeztem, meg van e az időpont, és azt mondták, hogy hát azt a dokival egyeztessem :evil: persze ő a műtőben volt :? ez a 7. cn volt, és 10. cn pénteken el is értem a dokit telefonon, de már kicsúsztunk így az időböl, mivel ezt a ciklus első felében kell csinálni.

Monyó
szió, jó újra látni :D apa beleegyezett a vizsgálatba végre? :P

Kép
gaby25

gaby.beleegyezett,de ne tudd meg hogyan.nehez menet volt.

Kép
monyo83

monyo
érdekes a vonalzód :shock: na hogy sikerült rávenni végül? :roll:

Kép
gaby25

gaby mivel a szep szo mar nemigazan hasznalt,bekemenyitettem.
megmondtam neki hogy elhagyom ha nem hajlando erre.
majd elmagyaraztam neki,hogy a doki nem hajlando stimulalni tobbet addig mig nem latjuk az o eredmenyet.
plusz a dokim muteni akar,abba meg most meg nem megyek bele,inkabb a stimu.
szoval sarokba szorultam es tamadasra kenyszerultem.
alkut kotottem a dokival hogy ezt meg egy utolso stimu a spermavizsga elott a ferjemmel meg megegyeztem hogy elrendezem ugy a vizsgat hogy a rendelo kozelebe se4m kell hogy menjen.

Kép
monyo83

Szia Monyo, orulok, hogy adtal eletjelet es hogy sikerult parodnal elerni a vizsgalatot. Ugyes vagy! )neha csak tamadassal lehet csatat nyerni)

Gaby, akkor a köv. honap lesz tutira a tietek, ha most nem csuszott be Csodababy.

Robcsi, nem valaszoltal, hogy miert nem jossz Afihoz.

Afi: persze hogy sietunk, elvileg pont 10.30ra erunk oda, ha semmi nem jon kozbe,...

Coca pihen?

snufi

Áfi Komárom. Kb. akkor vette a kórház ezt az új uh gépet mikor a Réka született. Hát a kismamák élete abból áll, hogy rohangálhatnak egyik orvostól a másikig, egyik vérvételről a másikra. :roll:

Snufi, bocs elfelejtettem, mert már írtam, hogy családi banáj lesz ezért nem tudok sajna menni.

Monyó, ügyes vagy :D

Kép
Kép
robcsi03

monyo
hát igen, néha erélyesebbnek kell lenni :P de legalább belátta, hogy nem úszhatja meg a dolgot :wink:

Kép
gaby25

Mi tortent, hogy nincs itt senki?

A. Delutani szunya
B. A melo eltemetett
C. Ebedido
D. Nem vagyok netkozelben
E. Egyeb elfoglaltsag

Nalam: E.: a suliba irom a beadando projektvazlatomat. :twisted:

Pusssssssssz.

snufi

én itt vagyok :P csak nem levelezek magammal :lol:

Kép
gaby25

Nekem 'A' volt... :lol:

Purc:
Szorítok, hogy ne legyen semmi baj!

Gaby:
Szép a magas egyenes a görbédben!!! ++++++++++++++ :lol:
szilbee

Sziasztok!

Purc, bizots minden rendben lesz! Bízz!

Snufi, jó hír hogy már nincs mellékhatás, reméljük nem is lesz!

Monyó, örülök, hogy férjurad beadta a derekát! Hamarosan már te is babás leszel!!

Gaby, nem tom miért nem mondták el az eredményt! :evil:

Mindenkinek köszönöm a szorítást, baba és eski ügyben is! 2 napja ülve tudnék aludni szinte egész nap! Még a kávé sem hat nagyon, ez már gáz! Na nem mondom, hogy a baba miatt van, de lehet! Legyünk pozítívak! :lol: DE HOLNAPTÓL SZABBBBBIIIII!!!!!!!!!

Kép
kata05

Snufi, A csak alvás nélküli pihi :)

Gabi, és most van új időpontod, vagy meg kell várni a mensit és utána kapsz?

Szilbee, pénteken csinálsz majd vonalzót?

Kata, minden tekintetben drukk a szombathoz! Azért ugye megosztod velünk a híreket reggel?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
hát kedden majd az időpontot is megbeszélem a dokival. Elvile kedd környékén kell nem megjönnie :P

Kata
hát már a nyakadon a hurok :lol: 4 nap és ..... :P Szuper nászajándék lenne egy babó, nem igaz? :wink:

Kép
gaby25

Kata, drukk, drukk, drukk. :wink:

snufi

kata csak neked
Kép
Vendég

JA és Snufi

B
Vendég

Boniko
de szép kismama menyasszony :)

Kép
gaby25

Köszi lányok!

Nagyon örülnék egy babának, és próbálok is +-an hozzáállni!
Érdekes h mindig du kezdem el érezni p.fészkemet.

Kép
kata05

És mindenkinek, aki még nem babás

Ajándék Tőlem,

Csak nyugodtan lányok, mindenkinek jutni fog :Kép :lol: :lol:
Vendég

GAby majd neked is kerítünk alkalomhoz illő drukk fotót :wink:

MÉg visszaolvasok, és utána megpróbálok reagálni, de előtte még összedobok egy kis csilisbabot

:lol:
Vendég

boniko
én is kérek chilisbabot :D nyami-nyami

Kép
gaby25

nyisd ki az ablakod kb 1/2 óra múlva, oszt megy a fényposta :lol:
Vendég

Robcsi!
mármint babás vonalzót??
Nem'tom meg tudja e már mondani a korát! Szerintem egyébként pont pénteken leszek 4 hetes, de persze majd még meglátjuk, hogy minden rendben van e odabent!!
szilbee

Boniko
fantasztikus ötlet :D

Kép
gaby25

Boniko
fantasztikus ötlet :D

Kép
gaby25

ezt most küldte egy kolleganőm
http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?id=18&forumid=142873

esetleg összeállhatnánk mi is :wink:

Kép
gaby25

Snufi az ággyal kapcsolatban! :)

Gaby, hű de jó ez a 37.0-es érték a hőmérőcskéden! :)

Kép
elizabeth25

köszi csajok a durkkokat, aranyosak vagytok, teljesen meghatódtam. Ma vissza kellett menni vérvételre, tegnap elfelejtették.... Várakozó pozicióban vagyunk... :(

Purc

Kép

Kép
purc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: