Ma beugrottam a munkahelyemre néhány órára, így tudok írni Nektek rendesen, gépről. A mobilomról egy kicsit uncsi, mert olyan, mintha sms-t pötyögnék, és az nem tartozik a kedvenc időtöltéseim közé. De legalább tudlak olvasni benneteket, ha épp nem vagyok gépközelben.
Újdonsült Kismamik!
Annyira jó olvasni a soraitokat. Kicsit eszembe jut a pocakosodásom eleje. Annyira jó volt látni a két csíkot, aztán izgulva várni az első uh időpontra, és utána folyton csak izgulni az újabb "találkozásig" Manócskával.
Küldök nektek zebrát:
Zsúka!
Biztos minden rendben lesz. Az erősödő csíkok nyugtassanak meg, mert ez azt bizonyítja, hogy a hcg hormon normálisan növekszik a szervezetedben. Holnap már biztos fog a doki látni valamit, mégha későn is volt peteérésed. Ne éld bele magad, hogy szívhang is lesz, mert azt általában az 5. hét végén, inkább a 6. elején lehet mérni. Drukkolok nagyon, és ahogy végeztél a dokinál, azonnal gyere és számolj be nekünk, mert én már most tűkön ülök. Én a meghívást nagyon komolyan gondoltam. Ha beálltak nálad a dolgok, és én még nem szültem, szívesen látlak a jelenleg még nagyon randa kertemben
CsHeni!
Úgy látszik, te nagyon fogékony vagy az iker terhességre. Vannak a rokonságban ikrek? Most biztos minden rendben lesz, ha méhben látták a petezsákokat. Hihetetlenül termékeny vagy, hogy egy petefészekkel is az első (vagy második?) próbálkozós hónapban megfogantál. Nem szabad mostmár túlságosan aggódni, mert minden rendben lesz. Én nagyon drukkolok. Egy hét múlva már több miliméteres(ek) lesz(nek) a babó(k). Majd kérünk szépen képet!
Faul!
Neked is nagyon drukkolok. Képet fogsz kapni? Nem akarsz te is bejkerülni a táblába. Anikónak küld el az adataidat, és betesz. Olyan jó lenne látni a három zebrácskát a táblában.
Judit! SzHeni!
Április a ti hónapotok lesz! Drukkolok nagyon.
Judit!
Örülök, hogy optimista vagy. Hány fagyibabád van? És hányat kapsz vissza belőlük? Nem szabad elkeseredni, mert nem mindenkinek jön össze elsőre, sőt, sokaknak nem jön össze elsőre. Majd most!!!
Brill!
Voltatok az orchidea kiállításon? Köszi a híradózást. Te hogy vagy? Para időszaknak teljesen vége, vagy azért még mindig aggódsz a vizsgálatok között? Legközelebbi uh mikor lesz. Én szerdán megyek. Te nem vagy aznap véletlenül dokinál? Védőnő után csatlakozás a talihoz? Naaaaa!!!?!?!??
Évi!
Nekem teljesen jó csütörtök. Mikor mehetünk? Már alig várom!
Syry!
Mátéról kapunk friss képet? Nagyon jó lett a vonalzód.
Dido!
Milyen volt a hétvégi kiruccanás?
Hangyi! Bellanitta!
Ti merre vagytok? Ezer éve nem jártatok erre. Minden rendben?
Bogárka!
Jelentkezz!
Pupy!
Ígértél egy hosszú levelet a hosszú hétvége alatt. Nem jöttél
LÁNYOK!
Mit szólnátok egy össznépi topik talihoz valamelyik hétvégén áprilisban? Hátha lenne az újaknak kedvük megismerni minket "régieket" és a régiek is már jó régen találkoztunk.