Uxi! Enikő! Köszi a fürdetővödör tanácsokat. Asszem igen lesz belőle. Kiegészítőnek persze, nem fürdetésre, mert arra sima kiskádat szeretnék. De látni akarom a kis tökfejűt, ahogy csücsül a vödörben…. Jó lesz a használt is! Én is és Párom is vízimádók vagyunk, így elvárás Ádámtól is, hogy a vízben megnyugodjon!
Enikő! Engem is érdekel ez a toxémia dolog. Múlt héten átültettem a virágokat, kertészkedtem, és tegnap vettem észre, hogy vizesedek, vagy legalábbis a gyűrű, és a zokni jobban látszik, mint eddig... Most megijedtem a toxémia miatt!
Vizesedés még. A kismamitorna dvd-em, aszondja a nőci, hogy vizesedés ellen nagyon jók a boka gyakorlatok. Ülsz lábfej (eleje) emel, sarok emel, lábujjakat behajlítod, hátra feszíted, körzések. Persze jó sokszor mindegyiket. Ezt lehet ülve is csinálni, vagy akár fekve, jó lenne néha fekve, feltartott lábbal.
Manó! Úgy döntettem, hogy ma fog valaki felhívni, hogy kell neki a lakásom. Úgyhogy mára jöhetnek az extrdrukkok!!!!!! Még nem telefonált, maradt még 7 órája...
Én pénteken leszerződtem. Azóta kicsit kevesebbet alszom
Mozgolódás. Na, nekem baromira nem mozog sokat a gyerek. Bár, sosem volt ficánkolós. Ahogy kezdtük az elején, úgy van máig is. Napi 4-5 műsor, egyenként 5-15 percesek, a köztes időkben viszont semmi.
Szombaton megint voltunk koncerten (varacskos rock…). Ádám végigaludta. De meg ne tudjátok hányan szörnyülködtek, hogy terhesen ilyen helyekre járok. Hogy a zaj, meg a cigifüst... Az egyik haverunknak már be is szóltam: Megbeszéltem a gyerek anyjával és apjával is, és mindketten azt mondták, hogy elvihetem magammal a koncertre….

Na, ez elhallgattatta! Nem vagyok hajlandó a teljes életemet feladni. Az sztem Ádámnak se tenne jót. Persze, nem egy wellness hétvége egy ilyen koncert, de azért nem halálos veszélynek teszem ki magunkat... És különben is, ha meg otthon ülök, becsavarodok, az meg kinek kell!
Szücsi! Új verda! Végre! De vegyél övterelő-kismami övet!!!